Komentari na vest

Sve je ovo normalno, sve podseća na super prelazni rok iz 2017. godine

U

U inat dusmanima

pre preko 1 godinu

TERZA LEGENDO HVALA TI NA DOVODJENJU BUKARIJA,PUN POGODAK!👍
Z

Zvezdasampionnananana

pre preko 1 godinu

Bukarija je doveo Marko Marin. Molim vas bez velicanja naseg velikog vodje dr Terzinja.
B

Bzvz

pre preko 1 godinu

Ko će da nam igra levog beka u revanšu.
C

CrvenaZvezda1991

pre preko 1 godinu

Зашто нам је терен овако лош..?
Z

Znam ja

pre preko 1 godinu

Zato što ga je preorao Kangva juče :) odbiti mu od plate :) i onom Bukariju isto, šta uradi čovek od terena... :)
S

Sashki85

pre preko 1 godinu

Kakva zarada. Ovi momci da ostanu bar dve tri godine u klubu, a zato vreme samo jedan od njih može da ode za 15 miliona. Samo da uđemo u ligu šampiona i da izvozaju I pretrce ove igrače od po 80 miliona, ići će oni za ogroman novac. Opet realnost je drugačija kada neko pokuca sa platom od 2 i više miliona godišnje daće igrač i sam hteti da ide.
V

VAR

pre preko 1 godinu

Šteta što Bukari neće moći da igra u revanšu, kaznili ga iz VAR sobe zbog prekoračenja brzine na sportskom igralištu, mogao je nekog ozbiljno da povredi da mu se našao na putu.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Polako sa ovim tekstovima i hvalospevima, nemoj da uzdižemo priču do nebesa i da spinujemo. Pjunik je nivo Radnika, Spartaka ili Voždovca. Pravi ispit će biti Haifa i tu će se jasno videti gde smo, nadam se ćemo ući u LŠ i da će igrači, stručni štab i uprava opravdati sve ove tekstove ulaskom u LŠ. Sportski pozdrav
T

TNT

pre preko 1 godinu

Ti baš poznaješ fudbal. Kangva i Bukari već sad vrede 30 miliona. A tek će da vrede. Božoviću, grofe, za Kangvu da te upišu u zvezdi u riznicu najvećih donatora kluba. Dugo neće biti boljeg veznog i ofanzivnog igrača od njega u zvezdi. A Bukari će zaseniti sve brzinom i Bića i Radonjića. I nije poenta samo brzine već i tehnike u trku.
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Meni kao velikom ali realnom zvezdašu koji razmislja glavom a ne srcom je draze sto je dosao afrikanac nego Radonjic. Radonja je isto tako brz i dobar dribler ali nema mozga ni grama a umisljen je da je Ronaldo.
l

licemercine...

pre preko 1 godinu

pogledajte odakle je dosao Bukari I koliko je igrao na pozajmici u francuskoj, pogledajte kako je ispao u drugu ligu Rusije Kangva, a groblje place kao da smo doveli nekog kao sto oni dovode najbolje košarkaše u Evroligi
I

Igokea since 2007

pre preko 1 godinu

Морам и ја да станем у Дарјанову одбрану. Јесте мало ексцентричан, али то је ваљда и потребно да би се добро радио новинарски посао. Занимљиви су му текстови, а не само оне спортско-новинарске флоскуле које читамо свуда. У том смислу, заиста бих хтео да похвалим Моцарт, по мени најбоља спортско-новинарска прича на нашој сцени, раде се анализе, ради се креативно, покушава се нешто ново, другачије. Моји фаворити на овом сајту су Никола Стојковић и Дарјан (можда зато што пишу о Звезди), али сви новинари су добри, све честитке за целу редакцију и за концепцију. Једину замерку имам кад су у питању коментари на текстове извесног Бојана Брезовца, који ми већ неколико пута нису објављени, из неког разлога. Да ли је до њега или не, тек, замолио бих колектив да се исправи та неправда.
P

Pa1

pre preko 1 godinu

Stvarno dobar prelazni rok! Normalno je da bude promašaja,nema kluba gde se to ne dogadjaja! Naravno FM menadzeri i botovi bi sve to uradili bolje. Bravo Mrkela!
K

Kadakenjamvnugo

pre preko 1 godinu

Igrači ko igrači,neki se pokažu bolje,neki gore,to se dešava i finansijski većim klubovima.Imali su blizanci i pogodaka i promašaja u prošlosti.Za neku dugoročnu stabilnost potrebno je postaviti stručne ljude,a ne lopove i secikese.Jedan stručan pametan sportski direktor ili skaut može čuda da napravi,treba imati i sreće ali ja verujem da uz domaćinsko poslovanje možemo da dostignemo finansijski nivo poslovanja klubova kao što su Atalanta,Hofenhajm,Sasuolo pa i taj Dinamo prodaje igrače za milionske sume,taj EU pasoš jeste kamen spoticanja za naše fudbalere ali stranaca ima gomila samo treba da se odradi skauting kako treba.
S

Sani Boj

pre preko 1 godinu

Budimo malo profesionalni. Sa budzetom vecim od svih ostalih klubova zajedno lako je dovoditi igrace i biti najbolji. Sto necete da objavite fantomski izvestaj revizora za 2021 godinu, gde su zvezdini prihodi bili 26 mil evra, a rashodi 32 mil evra, iskazan gubitak 6 mil evra, i umesto na minus od 61 mil evra iz 2020 kad se doda da bude minus 67 mil evra, u izvestaju revizora se navodi oko 40 mil evra. Skandal, svi ćute, niko ne sme da kaze ko i kako je pokrio 27 mil evra minusa. E Srbijo...
m

mikan_zec

pre preko 1 godinu

Mikane jedan topao savjet. Kad je Tole klepao titule, jasno je bilo sta se radi, spominjali nista niste. Ja sam isao na tekme, ostavljao glas na severu i cekao da prodje. Predlazem ti da podjes na jednu tekmu na jug ili gdje god da se danas skupljate, navijaj i cekaj da prodje. Samo potrajace malo duze, da znas, da se pripremis.
h

hehehelol

pre preko 1 godinu

Tako je moj "zvezdašu". Eto "mi" jednostavno kuburimo s tim celim konceptom duga preko koga posluje ceo svet. Kako Barsin dug? Ima sutra da se gase, a?
S

Srdjan88

pre preko 1 godinu

Lako kazes? Pa sto onda Salzburg nije izbacio Zvezdu kada je lako? Oni potrose deset puta vise na obestecenja pa eto nisu prosli Zvezdu. Ako je lako sto Olimpijakos ne prodje Makabi? Olimpijakos je ovog ljeta potrosio 10 miliona za placanje obestenjenja a Zvezda 4, Makabi 2. I eto Olimpijakos izgubi 5-1 od Makabija. Eto vidis da nije lako. Naravno bez ulaganja nema nista, onaj ko pilicari i misli da bez uloga moze imati rezultate zavrsi kao Partizan. Mogao je Djuric da malo reskira i ulozi kada je lagano osvajao titule ali nije. Zato je usao u LS jednom i to je vise slucjanost nego rezultat dobrog rada. U LE obicno 0 bodova. Prosto, kako radis tako ti se vraca.
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Nista ne brini, dve vezane lige sampiona uz prodaju Erakovica, i nadam se sto kasnije Bukarija i Kangve eto Zvezdi 100 milke.
Z

Zeljko Pantic

pre preko 1 godinu

Previse gledas Zeljka Pantica.A kada si tako revnosan i pratis da li je Partizan prikazao finansijski izvestaj u fudbalu i kosarci????I kako to da ti ne smeta sto sto ste u kosarci dobili toliki budzet a imate ogroman dug za porez???
J

Jehova

pre preko 1 godinu

Kad spomenes partizanove finansijske izvestaje, prave se mrtvi.
T

TzT

pre preko 1 godinu

A Jovicic sto je doveden to nije nabrojano?Pre naravno.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Večito življenje u prošlosti i pozivanje na staru slavu. Ovo je novo doba. Rusi i Ukrainci su naš fudbal obogatili svojom nesrećom. Belgijanci i Danci kaskaju ligaški i to je otvorilo ogromnu priliku. Ta prilika zahteva da se prošlost jednom i za sva vremena pošalje u arhive. Što se tiče Zvezde, to znači presek s Kataijem i Ivanićem, pre svega. Inače Bukari je ništa posebno za nivo LŠ/lige 5ice. Odnosno za LE i JSL, Mesi + Ronaldo, lično.
G

Gostjene

pre preko 1 godinu

sve sve ali pazi Mitrović mali mora da nas razvali u prvom kolu da bi ga naši stručnjaci doveli , gde je skauting po našoj ligi ,ovaj transfer je trebalo završiti u aprilu ,maju
В

ВСС

pre preko 1 godinu

Па да си ти био ту, ти би то завршио. Који стручњак… Генерал после битке, оне у кафићу уз пиво… Развалио нас мали 4-0 ако се добро сећам!
K

Kumodraz

pre preko 1 godinu

SVE DOK SE MRKELA I TERZIC NE PRIHVATE SKAUTINGA DOBRO JE !!!
S

SKAUTING OŽIVEO

pre preko 1 godinu

BOGU HVALA,došao Marin oživeo SKAUTING! Lepo saznanje iz prve ruke za mnoge. Naravno da je dobro i moderno što je tu nako poput BUKARIJA s licem Bolta. Uskoro će krenuti da ga love po dvojica ili trojica i to će doneti balans ostatku napada. Ali ne sme da se pogreši sa Stefanom Mitrovićem. Skoro je jednako Bolt i on kao BUKARI. Neki će momci morati pomalo da se navikavaju i na klupu,jer se ovaj mali opasno nameće ogromnim kvalitetom. Ne sme više da se ponovi greška sa Stanićem. Mitrović mora da igra što više na svakoj utakmici. Onu petlju koju je pokazao u 15 minuta koliko je odigrao protiv Jermena pred 40.000 DELIJA niko ne sme da smrtne s uma i nadam se neće. Znamo da STANKEZE možda nema baš previše vremena da se posveti tim talentovanim momcima,ali bilo bi dobro da radi još neko ,zašto ne Marin i još neko. Zvezda ima nikad talentovaniju generaciju klinaca i to ne sme tek tako ,da upije teren Marakane. Ne treba zaboraviti da na klupi sedi jedan Veljko Nikolić,skoro bez prilike da uđe u igru,da je tu i mali Stanković, NEGDE tamo Radule koji ne treba da igra beka nego BUKARIJA. Pa Stanić,pa ... Slatke muke koje traže rad i posvećenost. Da! I kad bi se Marin okrenuo BEKOVIMA!? A malo nam fali do baš,baš ozbiljnog tima za velika dela! I konačno ZVEZDAN. NIKO GA KAO JA NIJE KRITIKOVAO,ALI VALJA BITI POŠTEN I KOREKTAN PA REĆI DA JE I ON PORASTAO S KLUBOM DO NESLUĆENIH VISINA. RASTE I ZVEZDAN SA DEKIJEM I TIMOM. STVARI SE MENJAJU BRZO I DOBRO.POSTAVIO JE OPASNO DOBAR SISTEM KOJI GURA NAPRED SAM OD SEBE. OK ZNAMO DA IZUM NIJE NOV,ALI GA TREBA IZGURATI OVDE NA BRDOVITOM BALKANU. IMPONUJE ZVEZDAN,ALI NEMOJTE DA MU KAŽETE. PONEKAD JE ĆUTANJE ZLATO!
В

ВСС

pre preko 1 godinu

Друже, вест о Марину као ШЕФУ СКАУТИНГ СЛУЖБЕ стара је месецима, човек увелико ради. То што си ти сазнао тек сада говори колико си обавештен.
Č

Čili Vili

pre preko 1 godinu

@IvanPrc Promašaja i pomoć od države ima itekako. I PRCFC ima pomoć od države kao i Zvezda i ništa niste umeli da uradite. Najgori ste na svim poljima. Prepucavate se preko medija, sve tzv. legende kluba ste uspeli da oterate, grcate u dugovima, igrate najgori fudbal, mafijaši vam diriguju na tribinama, nemate navijača itd. A ti si našao ovakvu fantastičnu Zvezdu da kritikuješ? Zar te je ljubomora toliko ubila brate mili? Pomogni svom klubu i ne budi neznalica. Baš je prosto čitati ovakve neinteligentne komanetare poput tvoje.
B

Bruka

pre preko 1 godinu

O cemu ti pricas licemeru Zvezda ima budzet veci od svih klubova zajedno superlige i prve lige. Ma sram vas sve bilo, samo otimate, grabite, nikad vam dosta
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

I Katai nije dobar svakakvoj fukari , iskreno receno razbija Bukari. Jedino sto smeta Milun deda spori , Gobelja ga mijenja bar se decko bori . 10 miliona na stoperu ubi , Stankela ga šeta na beku se gubi.
A

AS-AS

pre preko 1 godinu

samo d apitam okorele nase zvezdase jel igrao vas golgeter SILJA????kooji je ono panj kao vrsi0 je pritisak na terenu,pa najbolje da je stajao i grickao semenke ,,najavili su nasi navijaci 25+golova u sezoni sto se mene tice nek da 10super sobzirom kako ga ja cenim i vidim tuga od igraca
k

kme

pre preko 1 godinu

a koga briga sta ti mislis?? ti druze nemas pojma o fudbalu to je to... jel si ti video kako covek igra???
4

456

pre preko 1 godinu

Ne volim Pesica al juce je odigrao svaka mu cast, Ziru za sirotinju.
N

Nebitan10

pre preko 1 godinu

Bukari je doveden u pravo vreme, kao gotov produkt, pitanje sta bi bilo dok je nosio dres Trencina, mozda ne bi bio tako dobar ali... Bitno je da sada pravi osetnu razliku, ima sve, da se njemu, Kangi i Kangvi nije igralo cupali bi se... Za Kataia nije u redu da ima takav pristup, bolje kazi sefe ne igra mi se tu je Mitrovic, niko nije zamenjiv sem brata Bukari, skandirali smo ti majstore, najjaci si Milunovića su dobrim delom negativno kritikovali, ali nema veze doce i taj desni bek pa da se i to popravi, Erak je bio okej na desnoj strani i protiv ovakvog protivnika... Gde su oni sto su svim srcem uz Pjunik? Stvarno mislite da je ona razlika u prvenstvu slucajna? Zivite i dalje u iluzijama niko vam ne brani
E

Eh

pre preko 1 godinu

Mislim da ćemo uskoro prodati Kataija. Dovešće se desni bek koji može da igra desnog veznog. Igraćemo sa trojkom Drago-Erak-Milun, dva vezna Kanga i Kangva, po strani Rodić i taj kog budemo doveli (nadam se Lala) i trojac Ivanić-Pešić-Bukari. Tu je Katai višak. On igra na potez i neko je ko usporava igru, kao i Sanogo. Zato su se i doveli Kangva i Bukari
s

srbenda 777

pre preko 1 godinu

nikad Katai otići neće,koliku on platu ima u zvezdi niko mu neće dati,isto važi za pavkova
R

Rolla

pre preko 1 godinu

Jedna stvar mi nije jasna,a to je ljubomora i frustracija navijaca partizana.Mlad sam,ali pamtim Zvezdu od Strazbura,tako da konstantno znam kao navijac sta se desava u klubu.Period od 2008 do 2013,bio je verovatno najtezi u istoriji Zvezde.Dugovi,nemogucnost kupovine igraca,gasenje struje,pomoc SMS porukama,ne igranje evrope godinama,itd itd...Svaki navijac Zvezde koji dugo prati zna situaciju.U svemu tome,tada mocni Partizan u nasoj ligi gazi sve pred sobom,otima igrace,igra Ls u kojoj bod nije imao i verujem da su svi partizanovci prizeljkivali gasenje Zvezde.Hvala bogu,prosao je taj period i radujemo se Zvezdinim uspesima.Sada,kada paralelno sa nama godinama unazad igrate evropska takmicenja,imate pristojan tim,vi i ste i dalje isfrustrirani Zvezdom.Shvatite,ovo sto se danas desava Zvezdi,desavalo se i vama oko 2010.,samo sto mi sa vama nismo paralelno igrali evropu,nego grcali.Vraca vam se za sve.Gledajte vase dvoriste,vasu upravu,nista manje 'lopovska' nije kako nazivate ove nase i uzivajte kada barem nesto mozete da vidite od vaseg tima.Nadam se vasem dobrom rezultatu veceras,zbog Srbije,fudbala,sporta,prosperiteta i svega ostalog sto prati dobre rezultate.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Партизан је тад пропустио шансу за доминацијом,уложе у тим 50к евра уђу у ЛШ и никог не доведу.Нормално им било да највећи тим у Србији тоне...и кад год узмемо кме име намештено ,а ми рсстурамо у Европи...нема Флоре, Шамрока...само озбиљне рецке...Само кмече,ко да је Звезда основана јуче а не клуб са највише навијача,највећим стадионом -својим! , највише титула, купова,дуплих круна,више победа у дербијима,Европски шампион,Светски шампион... Европски пут кренули са појачањима:Жуле трећа лига Немачке,Вујадин и Рикардињо Молдавија, Родић није ни играо у свом клубу, Гобељић,Јовичић Амкар,Доналд Мордовија
М

Марјан

pre preko 1 godinu

Мајмунска прича скроз. Смрадови који све ово режирају сада већ деценијама играју јо-јо са нама тако што је један клуб фаворизован,а други у блату и тако у круг и у недоглед. Сви се питају зашто оба клуба немају једнако? Па зато што би онда било мање мржње,свађе,тензија и подела,а то не може! Мора да буде "завади,па владај"! А људи се ложе,расипају енергију на неписмене балване што ритају лопту да би криминалчине узеле лову! Дозвољавају тај примитивизам да се деле на некакве партизане и звезде-језиво!!! И тако у круг и заувек...
@

@Rolla

pre preko 1 godinu

hahahaha evo opet ovih sto pišu kako su bili ugnjetavani...Pevalo se drugu Titu a diči se pesmom Zvezda Srbija nikad Jugoslavija
N

Nebitan10

pre preko 1 godinu

Sve je tacno, govorili su katanac katanac a ja tada uporno pisao da ce njih to stici pa lupali minuse...Vladali godinama, nisu mogli drugo kolo LS da prodju...Secam se i onog remija sa Sirakom kuci 0-0 😂 da ne nabrajam ostale uspehe "Šampiona" u to vreme...
G

Gatsby

pre preko 1 godinu

Razvalimo nekog u Evropi, i to sa 5-0, i to uopšte nije toliko slaba ekipa, i ovde svakakve gluposti. Ovaj rok je predobar. Baš kao i 2017. Između bilo je promašaja, ail i pogodaka, ali bitno je da ekipa napreduje. E sad ima jedan fenomen, ovde se pljuvači udruže, i smeta im neki igrač. Bio je jedno vreme Gobeljić, pa Pankov, pa PAvkov, sad Milunović. Dečko je držao odbranu par godina. Odličan igrač, ne deluje mi da je kompatibilan sa Dragovićem, ali videćemo. Možda je odigrao lošiju partiju, ali tek je stigao i nije trenirao sa ekipom. Ja nisam paranoičan, ali kao da neko namerno spinuje(Vučelićevi svedoci), i vrši pritisak na nekog igrača. Opustite se ljudi, igramo dobro, lepo , uživanje je gledati, Deki je sve skockao, i mislim da će biti ekipa još bolja
В

ВСС

pre preko 1 godinu

Какви коментари… Извређасте Дарјана а читате његове текстове који су углавном јако добри! Па што их читате? Као ВИ НЕШТО ЗНАТЕ!!! А благе везе немате, вучете се по кафићима и измишљате приче, а онда верујете у њих као што клинци верују у бајке! Логично кад и јесте клинци који још добијају џепарац од ћалета. Ако вам се не свиђа текст - не читајте га и не пљујте безвезе човека.
G

Goran Novi Sad

pre preko 1 godinu

Kad pise nerealno i kako mu se kaze.
I

Ivan pfc

pre preko 1 godinu

Kada promasis 48 od 50 stranaca koje dovedes, pa ti drzava da beskonacan budzet za najbolje igrace ruske i belgijske lige, pa valjda ces bar tada nesto pogoditi. Sve je to normalno.
G

Gost4444

pre preko 1 godinu

cuj najbolje igrace ruske I belgijski lige ahahahah
i

ivko svemirko

pre preko 1 godinu

Ostoja Miailovic - Limat like this, go. no malo!
M

Mитт

pre preko 1 godinu

Неограничен буџет? Ајде не лажи! Да је тако онда би Звезда довела Дзјубу и рецимо Малкома и дала им по 5 милиона нето плату + бонусе.
W

Walt

pre preko 1 godinu

Pogodili svakog petog igrača u proseku i sad je to kao uspeh.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Taj prelazni rok je uradio Grofina. I posle toga nam je dovodio igrače, sve igrače koje je doveo niko nije bio promašaj. Imao je i Don Terzinjo neke dobre pogotke, ali i bezbroj promašaja. Bukari i Kangva vrh pogodjeni, Mitrović će biti odličan igrač, Pešić ništa bolji od Pavkova i Ohija, Milunović ne može da zameni Erakovića ako ode, videćemo kakav je ovaj Gruzin,. U principu za grupu LŠ treba nam desni bek, špic gol igrač, i da Eraković ostane. I opušteno može se do trećeg mesta u grupi.
G

Grofina?

pre preko 1 godinu

Grofina? Mamlaz si u najavi, vidi se i bez slike.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Чим су склонили маестра Мркелу,а требало да је одавно не склонити него најурити.
G

Gost1970

pre preko 1 godinu

gurbeti
S

Stojko Fudbalerski

pre preko 1 godinu

Vi ste ovde u stvari kritikovali sportski sektor i naveli vise gresaka nego dobrih. Da krenemo od onog ludog prelaznog roka gdje su nam menadzeri uvalili Van La Paru pa Kanjasa, Tomanea i Zandera a mi osokoljeni ulaskom u Ligu Sampiona i parama koje smo dobili totalno pogubljeno poslavali. Velika greska je Italija...i poslije Falcinelija smo krenuli po njoj da trazimo igrace i da nas kupaju u vidu Falka, a kada se sve to zavrsilo otisli u Njemacku da trazimo srecu i to direktno od Bajerna da krademo djecu. Naravno da necu da kazem da je i to promasaj kada se gleda sa tacke talenta i godina ali sada ga prikucati za klupu a tako ce biti jer nismo ispred nosa vidjeli Mustafu i Mitrovica!!!
M

Micko nis

pre preko 1 godinu

Vecina ovde o fudbalu pojma nema. Loptu sutnula nije i onda se samo lupeta. Kada se igra ultra ofanzivno normalno je da i sanse ekipe mogu stvoriti. Kada igramo sa 2 zadnja veznq i samo 1 gol onda isti ti lupaju. Skinite se sa k... Milunu doktor je on za sve vas
S

Silkeborg

pre preko 1 godinu

Nije Mrkela, ali je jos manje Marin. Za te igrace je klub znao pre dolaska Marina i vec je planirao njihovo dovodjenje.
N

Nikola104

pre preko 1 godinu

Ako upadne u Ligu Sampiona Zvezda ima velike sanse da prodje grupu. Nije 100 % sigurno, ali sanse postoje. To ne govorim da bih palio navijace kojima nista lakse nego da se naloze, vec objektivno govoreci postoji tu dosta kvaliteta. Krila su veoma brza, a to je na top nivou najvaznije. Samo kad bi se prosao Makabi, i kad se niko nebi prodao do proleca. Zvezda bi prosla grupu. Zvezdi ce najteze biti protiv Makabija. Ako se ta prepreka prodje, sve ce biti lakse. Moze li Zvezda da igra ravnopravno sa Napolijem na primer? Ja mislim da moze. Ne moze sa Bajernom ili Barselonom, ali sa Napolijem moze.
A

Aaaaaa

pre preko 1 godinu

Krila su nam dosta brza??? Kataija sinoć mrzelo da živi.
Г

Гост

pre preko 1 godinu

Не знам шта је ту толики успех Мркеле човек ништа паметно није урадио годинама. Два највећа појачања у овом прелазном року су дошли на инсистирање и препоруку грофа Божовића и Марина, док су остала три играча Пешић и Милуновић који су већ били у клубу и Митровић кога је јурила цела лига. Оно што је чувени Мита скаутирао и даље папрено плаћамо а листа је поприлично дугачка: Ла Пара, Жандер, Кањас, Спиридоновић, Фалко, Пићини и још много много њих на које је спуцано 10+ милиона евра а једва да су нешто резултатски допринели!
e

ekonomski tigar

pre preko 1 godinu

FK ekonomski tigar
@

@

pre preko 1 godinu

sve su to naše pare, fk rupa bez dna i neograničen budžet, kupljeno prvenstvo, pobeđen silni pjunik
G

Goran Novi Sad

pre preko 1 godinu

Grof Božović je direktno ili indiretkno uticao na dovodjenje sledecih igraca Donald,Le Talek,Kanga,Vijera,Kangva,Bukari,Ibanjez...pa sami procenite koliko su ovi igraci doprineli i doprinose a koliko MRKELINO ZNANJE I TERZINE VARIJANTE.Darjane pisi malo sto nije u interesu onih koji te placaju a kriju se iza uspeha nase Zvezde i uzimaju ogroman novac.Nasa Zvezda se preporodila ali je pitanje u kolikom minusu cemo biti (koji se krije naravno) kada se obelodane malverzacije sa svim ovim promasenim igracima. Gobelju nikako da oteraju jer imaju dil u drugin poslovima sa Gobeljinim "cuvarem" mesta na Marakani.
G

Gost5

pre preko 1 godinu

dokle više o ovima
B

Baxter88

pre preko 1 godinu

Pa neee, pisace se o Pazaru, TSCu i Partizanu, pise se o onome ko je najslazniji za evro uspehe
3

32123

pre preko 1 godinu

dok se ne vratis u svoju partisainsku rupu
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Док се не откачиш одавде.
G

Gost777

pre preko 1 godinu

Sa Milunovicem ce prolaz u LS biti samo san, ima da nam daju 3 gola kao od sale , prosto najgori stoper koji smo mogli da dovedemo...
i

iz 1 u x

pre preko 1 godinu

kako pomladi ekipa ako se dovodi Milunović i Silja Pesic?
1

149

pre preko 1 godinu

Tako se kaže. Ne misli se bukvalno.
Б

Брат од Генија

pre preko 1 godinu

Моцарт спорт (постао) портал који пише наручене текстове. Напред звездо!
S

Slažem se

pre preko 1 godinu

Potpuno ste upravu! Meni se iskreno rečeno smučilo više bilo šta od vesti i da čitam. Šta god da otvorim, bilo da je to fudbal, Zvezda, Partizan, košarka, odbojka... sve sami tekstovi sastavljeni u centralama Saveza i vrhu klupskih struktura i prosledjeni "novinarima" da iste potpišu i objave bez ikakvih korekcija....
1

149

pre preko 1 godinu

Uvek bio glasilo. Kao i drugi.
B

BoraB

pre preko 1 godinu

A koje su tacne? Da ih nije sve Mrkela skautirao i doveo? Poznaje ih iz omladinske..?
D

Darjan Mozzart

pre preko 1 godinu

razguli
p

pravo pitanje

pre preko 1 godinu

kakav je to milunovic pojačanje ako zbog njega moras da menjas formaciju jer jedino u toj formaciji moze da igra???? ko je njega uopste doveo I iz kog razloga????
2

23423

pre preko 1 godinu

Glup si ti da to shvatiš
S

Sedorf10

pre preko 1 godinu

Milunovic je doktor skok igre. U Zvezdi gol glavom do sada je mogao da postigne samo Pavkov, i eventualno Katai. Sad je tu i Milun. Sve u svemu Zvezda je dosta jaca nego prosle godine.

jimbelushi28@gmail.com

pre preko 1 godinu

Slavodobitno???
Л

Лав

pre preko 1 godinu

Тако ћеш да пишеш до првог кикса, где ћеш све ово што си написао да потиреш, и где ћеш све контра рећи
C

CzZ

pre preko 1 godinu

Znači mogli su da ga dovedu pre 2 godine iz Trenčina malte ne za džabe,ali je veliki stručnjak Mrkela procenio da nema kvalitet za Zvezdu.
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Hoće li Arena prenositi Čukarički i partizan????
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Хоће.
p

posesen

pre preko 1 godinu

Za 100 evrica biće on i prorok Muhamed.
n

niloske

pre preko 1 godinu

zvezdin uspon krece od 2012godine.ko razume shvatice
a

aaaaaaa

pre preko 1 godinu

nk partizaiii se digo od 2000 ko razume shvatice xD do tad je uzimao titulu na svakih 7 godina,a mi smo oduvek bili sila u fudbalu za vas,sad sto ste pokusali da nas ugasite svim i svacim to je drugo,niste uspeli,sad to isto oce vucko da vam vrati,ali sa kamatom naravno....i naravno nisam fan doticnog gospodina,a ni svih ostalih,fudbal i sport treba da budu odvojeni od drzave kod nas to nikad nije...i prvi ste poceli,tako da papaaaa
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

niloske Normalno. Ali vole da se prave blesavi pa kao nije.
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Да, посебно од 2014. када сте играли квалификације за ЛШ муфте, јер Звезда "није имала пара" за лиценцу, као ни ви годинама уназад, али вам Онај којег пљујете уредно плаћа котизацију.
7

777

pre preko 1 godinu

Odbrana nam je sad krs ... Milunovic je rupa i pokazao je u LS koliko je dobar...
G

Gost777

pre preko 1 godinu

Odbrana koja je licila na nesto sad je unistena dovođenjem Milunovica...
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Где је леђенда прелазног рока Пабло Моуче, и шта ради?
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Asen Nikolov zvani Bebeto, ti li si???
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Планира да дође у Партизан и буде најбољи играч, јер је Рикардо отишао.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Jos samo da dodje desni bek a to bi trebalo da bude reprezentativac Paname iz Anderlehta neki kazu da je u Beogradu sta se oduzilo,sta se ceka neka Zvezda potpisuje vec jednom.Inace neka se VECERAS NAPUNI STADION PARTIZANA NEKA 60 000-70 000 LJUDI PODRZI CUKARICKI PROTIV TVENTEA U POHODU NA IZNENADJENJE I POBEDU STO NECE BITI LAKO.Neka budi i TRANSPARENTI HOCEMO POBEDU ILI HRABRO I JAKO CUKO VERUJEMO U VAS I POBEDU ZNACICE IM TO MNOGO SVA POMOC I PODRSKA JE NEOPHODNA ZATO SVI NA STADION.Bitno je samo da se igraci Cukarickog neuplase imena Tventea valjda ce im to trener pomoci da prebrode.Nadam se da su gledali snimak utakmice Serif-Real Madrid na Bernabeu inace je Serif u tom trenutku imao vrednost tima kao Cukaricki i uspeo da pobedi jedan Real Madrid.Takodje tu je i Gzira koja vredi daleko daleko manje od Cukarickog a koja je izvukla nereseno protiv Volfsbergera na gostovanju ista ona koja je uz dosta srece izbacila Radnicki a Volfsberger je ekipa koja ce se boriti za titulu u Austriji i Gzira ima sansu za prolaz na svom terenu iako nece biti lako.Ako su oni mogli pa valjda to moze i Cukaricki samo napred za koeficijent.
X

XD

pre preko 1 godinu

Najsmešniji su mi dežurni pljuvači. Kongod da je došao pretrpeo je prezir. Tako je bilo i za Kangvu i Bukarija. Sada kada se pokazalo da sunekstra igrači ti pljuvači su se postideli i prestali to da rede. A ne, nisu. Nije im ni palo napamet. Nastavili su sa svojommdnevnom dozom lečenja ličnih frustracija. Nadam se da im bar pomaže.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

2017. je bila jako uspesna kad je u pitanju dovodjenje igraca. Tad je dosao i Rodic, Jovicic. Jedini promasaj je bio mislim Rikardinjo. Kasnije jeste bilo vise promasaja, ali i tim je iz godine u godinu bio jaci, pa su i pojacanja morala biti veca nego na pocetku. I upravo tako kako je rekao Grof, Kangva je mladja i brza verzija Kange. I ne samo to, tacniji je, ima bolji sut, dribling, pas i pricam da Kanga treba da bude rezerva Kangvi, kao sto je i Ben rezerva. Objektivno, vreme je za promene i iskorak, da ekipa bude i mladja i brza. Isto tako vidimo da je Bukari veoma brz, samo mu treba prostora. U nasoj ligi svi igraju bunker protiv Zvezde, bez izuzetka. I kad se Zvezda plasira u LS, mislim da ce biti prilike da se isproba njegova brzina. Pohvalno je i sto se Mitrovic brzo uklopio, tako da i kad udje zamena, takodje moze biti velika pretnja. I u ovom timu bi se Ohi isto nadavao golova, ali iz nepoznatih razloga covek greje klupu. Jedino sto ne mogu da razumem je da je Zvezda zadrzala Krsticica i Srnica, a prosledila Stanica na pozajmicu.
G

Gostezzy

pre preko 1 godinu

Desers i desni bek kvalitetan, i idemo u LS, zatim sa treceg mesta u finale LE!
i

iz 1 u x

pre preko 1 godinu

i onda Zvezda bude jedini tim na Svetu sa 4 napadača u ekipi, luksuz kakav ne može niko da priušti
G

Gost Pana

pre preko 1 godinu

Ova ekipa može puno,uz malo sreće doguraće daleko. Sve zasluge idu na račun Zvezdana Terzića koji svake sezone jača ekipu i one najbolje ni slučajno ne prodaje,samo još pojačanja dodaje,pravi čovjek na pravom mestu. Doveo je i Dekija za trenera, čovjeka koji ima poštovanje u cijeloj Evropi i šire.
P

Pegaz9

pre preko 1 godinu

Pa sta je ovo? Kakva je ovo smejurija i propaganda? Brisu se svi promasaji u prethodnim periodima i sada je sve super? Koliko para je to Zvezda dala na razna pojačanja? Od čega? Odakle te pare a grcaju u dugovima? Svaki iole normalan klub bi pukao kada bi toliko ispromasivao pojacanja ali ne i velika Zvezda jel tako? Koga vi zjebavate, ubotete jednog u 10 mozda sam puno i rekao...I sad je sve super i divno... Ma mrs bre. Objavite komentar slobodno.
G

Gost7777

pre preko 1 godinu

udjes dva puta u LS I ti pitas od čega?????
z

znaciiii

pre preko 1 godinu

po tebi ako omasis par pojacanja u 5 sezona eto nek bude 20 milki propadas jellll,gasiis se,sta bi tek barsa,real,siti,man u....de su ono 500 miliona promasaji,da se isto gase,jes oni imaju budzet veci,al ima i zvezda solidan i moze da promasi 2,3 miliona....kakvi ste vi grobaraki mozgovi strasnoooo
P

Porez

pre preko 1 godinu

Od tvojih para zasigurno nije.
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Druze kako nebi mogli sebi to priustiti 5 godina igramo grupnu fazu u evropskim takmicenjima,dve lige sampiona,i da moze nam se jer smo kao klub velikan ove igre,i barsa se koliko istrosila i ispromasivala sa pojacanjima pa je i dalje jaka,e to je kad je nesto gigant i institucija,nego objasni ti meni odakle onolike pare za vas kosarkaski klub?iza nas stoje rezultati u evropi,a sta je vase pokrice?
G

Gostik

pre preko 1 godinu

normalno je kad rekordno ulozimo ajd udjite u LS kao miloje sa skromnom ekipom vukanovic canas jovancic milic i ostala boranija
K

Koan

pre preko 1 godinu

Tvoj komentar je besmislen.Šta bi trebalo da dokazujemo ?Svaki klub ulaže da bi bio bolji .I Real osvoji LŠ pa kupuje još bolje.Zar zato što je neko ,slučajno ili ne,ušao u LŠ sa Milićem ,Savićem,Vujanovićem ili .ne znam kim ,treba da tražimo iste takve da bi se nešto i nekome dokazall?
B

Boban Batka

pre preko 1 godinu

Samo vi Pisite,stize Makabi kako ce da vas spuste na zemlju tek.cete.videti imate brzinu,napad to je ok ali kada se bolji i pametniji igraci bolje postave onda ni Brzina ne dolazi do izrazaja odbrana vam je bas tanka i ovi koji igraju defanzivu ispred njih uostalom videcete i sami
k

ko o cemu

pre preko 1 godinu

bavi se ti svojim partizanom jadnici
S

Sine

pre preko 1 godinu

daj preskoci jednu vest
G

Gott

pre preko 1 godinu

Plačeš čko, plačeš
I

Iks Tb

pre preko 1 godinu

Javi se večeras...
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

@Boban Batka, uleti ti 🦆
G

Goxxx902

pre preko 1 godinu

Sve je to ok, jos samo ti da se opismenis pa da shvatis da postoji zarez, i da se veliko slovo pise samo na pocetku recenice...I naravno da najzad ti, i tebi slicni, ma koliko to bolelo, shvatite da uporedjivanje vas i nas isto zvuci kao kad bi uporedjivali Bajern i recimo Grojter firt ...
L

Laufer

pre preko 1 godinu

Samo mi nije jasno ovaj IzDinamo Batumija otkud su njega iskopali... preslaba liga reprezentacija ne fulbalska nacija ne razumem stvarno dal taj momak ima kvalitet za zvezdu
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Stefan Mitrović će biti strašan igrač. Ako ne uđemo u LŠ treba ga forsirati u LE i osloboditi se u tom slučaju Kataija ili Ivanića. Na proleće Mitrović mora biti prva opcija na desnom krilu.
G

Gost+31

pre preko 1 godinu

Desserrs i desni bek i onda je samo granica familijo !!!!!!
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Бен је стигао у јануару 2018.
s

svasta....

pre preko 1 godinu

prelazni rok sjajan sa milunovicem dedom kojem treba 3 sekunde da se okrene oko svoje ose....
G

GostHilti

pre preko 1 godinu

I vreme je da ide
u

urkela

pre preko 1 godinu

Zna li neko gde je i šta se dešava sa Nemanjom Motikom?
B

BoraB

pre preko 1 godinu

Pa uvek je na slikama sa treninga.. ja pretpostavljam da previše gnjavi loptu a Deki trazi brzu igru i tranziciju.. teško je to kada ti udje u krv da držiš loptu u nogama.. čak sada i Kanga deluje presporo i treba neko brži tu da melje..
U

Uo

pre preko 1 godinu

Fale jos dve kockice da bi se moglo reci smisleno odradjen prelazni rok. Sto se tice pojacanja, odlicno, nema sta. Jedino eto imamo stalni problem vec godinama, sta ako se slucajno Rodic povredi na duze vreme. Propade sezona? Ne kazem da treba dovesti Roberta Karlosa za rezervu, ali sta je falilo onom Hajdinu na primer? Taj neki rang nam treba da moze da odmeni Rodica u domacem prvenstvu i da ne zauzima mesto stranca. Takodje, pitanje desnog beka nije reseno. Dakle startni desni bek i rezervni levi, preko potrebni. Ostalo nema sta, skidam kapu, ali odradite jednom do kraja pa da vidimo kakvi smo.
Z

ZvezdasSrb

pre preko 1 godinu

Sto ne napisete nesto o vasem ljubicmu Milunovicu na sta je licio...Covek ne zna gde udara,sudara se u skoku sa svojim igracima, daje pogresne pasove za 100 sanse , Ovo je sramota na sta lici... Znaci upropastili smo Erakovica da bi Milunovic igrao??? A inace standardna formacija koju igramo je sa dva stopera i to sa Erakovicem je solidno izgledalo..Sad ne lici ni na sta

Avangardista

pre preko 1 godinu

Opaa, evo ga, dnevna doza gebelsa
7

777

pre preko 1 godinu

Nije u pitanju vucelic
X

XD

pre preko 1 godinu

Sačekajmo jače rivale za sud.
П

Пеки

pre preko 1 godinu

Исто им се пише.
X

XD

pre preko 1 godinu

Пеки Da ipak sačekamo.