Sveta Marković kapiten Partizana!

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.07.23. | 17:47

Trener Igor Duljaj najavio da će neko od Srba nositi traku

Otišao je Slobodan Urošević, novi kapiten Partizana mogao bi da postane standardni štoper ekipe Igora Duljaja , Svetozar Marković! Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije poneo je traku na današnjem meču protiv sloevančkog trečeligaša Pesnice.

Možda je na taj način nagovestio konačnu odluku Igora Duljaja koji je dan pre, u razgovoru sa izveštačima srpskih medija, rekao da bi kapiten mogao da postane neko od srpskih igrača. Gledajući minuli rad, zavanje Partizanovog deteta, kao i tendenciju Igora Duljaja da podmladi tim, možda je i logično da se traka nađe na ruci potencijalnog reprezentativca Srbije.

Izabrane vesti

Momak rođen 2000. godine je u julu prošle godine počeo treći mandat u Humskoj. Dobio je šansu u trenerskoj eri Miroslava Đukića, a 2019. godine je prodat grčkom Olimpijakosu za 1,5 miliona evra. Nije se naigrao u redovima velikana iz Pireja, koji ga je slao na pozajmice. Prvo u redove Larise, potom i u matični Partizan .

Leta prošle godine Partizan je konačno otkupio Svetu Markovića. U crno-belom dresu je osvojio dva nacionalna kupa. Za crno-bele je odigrao 113 zvaničnih utakmica, uz devet golova.

Jeste Marković poneo traku, ali treba imati rezervu, pošto Bibrasa Natha nije bilo na terenu protiv slovenačkog trećeligaša.


tagovi

Svetozar Marković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara