Komentari na vest

Taj ludi fudbalski biznis: Fenerbahče duguje 347.618.000 evra, a dovodi kao da sutra ne postoji

M

MILAN GALIĆ

pre 3 meseca

Kao i zvezda.Kao da se dogovorili.
p

postic

pre 3 meseca

ti sad znas koliko duguje Zvezda
D

Despotije

pre 3 meseca

@postic Preko 100 000 000 € se duguje ali sultan će to da ispegla. Turska Srbija Mađarska. Braća po despotiji.
T

Toole

pre 3 meseca

Klub je kao malo dete a drzava roditelj. Isto i kod nas ko finansira kk i fk Partizan i Zvezdu. Tako i u turskoj njima je inflacija prosek 60-70% godianje a drzava se zaduzuje nenormalno hrade mega projete od aerodroma prekp kostova i nuklearne elektrane. Tako i klubovi da se sakupe sva dugovanja od kk preko fk do zenske odbojke veci su nego svi klubovi u ligi petice u fubdalu. Turka se godisnje zaduzi preko 200 milijarde dolara pa zive. Bitnonje da se prave baklave 😆
P

Plajvaz

pre 3 meseca

Pusti ekonomiju,baci se na pismenost.
J

Jöle 39

pre 3 meseca

Nisu slučajno igrali prijateljsku sa zvezdom i Zenitom. Teška mafija od klubova..
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Zivi svaki dan kao da je poslednji 💙💛 😅
s

sashki85

pre 3 meseca

pa nego šta. treci svetski rat samo što nije udario globalno, sada je vreme da se najrade para sto je vise moguće. dok se rat ne završi dug ima da ostari.
S

Saša_PFC

pre 3 meseca

Takav dug nepredstavlja problem za Fener...ima ogroman broj navijača koji i da zatreba moze veoma brzo da skupi ozbiljniju svotu novca,stadion i ostalo sve sto ide uz klub ima sigurno veliku vrednost kao i igrački pogon koji ima velkku vrednost.Sad zamislite gde u Srbiji klub C.Zvezda duguje preko 100.mil.evra i ko zna sve kakve probleme da klub uopste nemoze ni da se privatizuje zbog svega.Iako ima za nase uslove ogroman minus i dalje dovodi igrace kao na traci,drzava otpisuje dug cim se stvori problem pred gasenje kluba a u igrackom kadru trenutno nema sve zajedno 20.mil.evra sad da proda sve igrace.
S

Samo je Vazura

pre 3 meseca

odbio turske milione!Kakav paradoks!
о

овако

pre 3 meseca

ће криминалац са објашњава трошкове у ЦЗ
J

Jdjdj

pre 3 meseca

Zvezda je ove sez od prodaje Eraks i ostalih i LS zaradila 60 miliona evra.Nase komšije crno bele kazu da dugujemo 40 i kako mozemo da dovodimo igrače.Pritom oni su zaradili cvarak od 3 ili 4 miliona i doveli 15 igrača mahom stranaca.Pa vi vidite tu logiku jsd-ovaca.
G

Gost123456@

pre 3 meseca

ma 100 miliona je zaradila zvezdica , vise nego finalista lige sampiona
J

Jdjdj

pre 3 meseca

Koliko je zaradila na Pesicu,Eraku,Mijaru,Kosti i ostalima,karte i ucescš u LS?Jesam nesto slagao?Ne nisam.Zao mi je sto te istina kao grobara boli,ali je prihvati.Uzmi digitron i računaj.
P

PAOKara

pre 3 meseca

Pre tri godine su dugovali preko 700 miliona dolara.Kojom magijom su skinuli preko skoro 300 miliona dolara duga?Prica se da su sa bankama nesto izmuljali,ali opet nesto tu smrdi.
N

Ne branim ali

pre 3 meseca

Pogledaj ko je predsednik fudbalskog kluba, taj covek je prvi covek najveceg turskog konglomerata, milijarder bezmalo, kad na to dodas ogromnu bazu navijaca i solidne sponzore, nije toliko nemoguce medjutim i uz sve to deluje cifra napumpana.
G

Ghostovanje

pre 3 meseca

Nema za Fener zime, mada oni i njihovi gradski rivali baš odskaču, dok je ostatak lige prosečan. Međutim, Turska je ogromno tržište, imaju ogromnu bazu navijača, jake sponzore, dobar tim, tako da su i manji rizik za poverioce. Kod njih se za pobedu u ligi dobija 100.000€, što je meni vrlo motivišuće, možda ne za Fener i Galatu, ali svakako za manje timove.
s

sg018

pre 3 meseca

miliona ili hiljada?
Х

Хаканшукур

pre 3 meseca

Мора бити милиона, 350 хиљада евра је сића у данашњем фудбалу. Опет 350 милиона делује као ненормално висока цифра.
D

Despotije

pre 3 meseca

Nije lud nego pokvaren,korumpiran. Mađarska,Turska,Srbija.
N

Ne tupi

pre 3 meseca

Posto barsa, real, mancester, liverpul ne duguju...
O

Odgovor ljubitelju

pre 3 meseca

Despotije @ne tupi Aa evo ga jedan pobornik despotije. A objasni nam prosvetli nas a kome duguju Real Barselona itd. Kome? Napiši kome konkretno?
Č

Čuj ovog

pre 3 meseca

Pa engleski klubovi duguju po 700,800,miliona.To tamo niko i ne spominje.
E

Evo ja cu

pre 3 meseca

Da ti@despotije odgovorim kome su duzni Real i Barsa preko 1 I po milijarde eura.Drzavi na ime poreza i bankama.Sto mislis da se samo oni tako otimaje sa super ligu koju oce da Ameri osnuju.
D

Despotije

pre 3 meseca

@Evo ja cu Pametnjakoviću tu sam te i čekao. Duguju bankama. BANKAMA. Redovno isplaćuju rate kredita nikad ih niko nije tužio. Jesi čuo nekad da je neko tužio Real Barselonu itd?? Neki spor pred UEFA FIFA za razliku od tvog kluba za koga navija Sultan pa ga štiti,mazi,pazi