Komentari na vest

Terzić: Apsurd je da Zvezda izgleda bolje u Ligi šampiona nego u domaćoj ligi, ali biće šampion

N

Nejbi

pre 6 meseci

E moje umisljene velicine ko Stanija ! Sad vas svako puni u Evropi jos vas pita kolko ca te komada. Da vam ne bude neprijatno.
Č

Čičak traka

pre 6 meseci

Ne brinite se zvezdaši, titula je vaša i ove godine ako vožd ne ljosne, a po svoj prilice neće se to još dogoditi. Ovaj gangster sa slike ima obraza da se uopšte pojavi u javnosti i daje intervjue, gostuje po televizijama i prodaje vam mooda za bubrege dok preko zvezdinih transfera masti brk a 45 puta već izbegava ročišta za suđenje - ali zato deda koji čuva ovce na livadi bez LK bude uhapšen i osuđen na kaznu zatvora, isto i onaj zemljoradnik što mu je bila istekla registracija za prikolicu, pa seljaci koji prodaju lubenice i paprike iz kamiona. U proseku - pravna država postoji, policija i pravosuđe ''rade'' al kako za koga. Dalje, Kralj dobija 6 meseci suspenzije za opravdanu i objektivnu kritiku suđenja a Terzić kad se pobuni zbog suđenja (jer se slabo navlači za zvezdu!) dođe do smene tih istih ljudi zbog kojih je Kralj fasovo suspenziju. Čitav savez je crveno-beli, ne znam kome to nije jasno, Nedimović iz politike, jedan od tri glasa koji su vam izglasali tutulu iz 46-te, Santrač bivši fudbalski sudija pa onda napredni političar, zamenio je u sudijskoj organizaciji vašeg čoveka Filipovića, pa Šurbatović što je bio u vašoj skupštini, Džaja kao lutak-predsednik FSS, pa eto i Piksi selektor, pre njih Binić, Kokeza, Laković u UEFA... i vama opet kriv Partizan i ovako obogaljen? I pored svih zvrčki koje mu se prave i urušavanja iznutra preko postavljenih trojanaca Partizan ima dovoljno snage i kvaliteta da uzme ligu, ima i motiv, volju a prati ga i sreća. Ja samo ne vidim kako Partizan može finansijski da opstane do kraja sezone i tu je kvaka. Doći će do raspada sistema i pre završetka prvenstva jer nema igrača za masnu prodaju, ne igra se Evropa, nema ni glavnog sponzora već dugi niz godina. Ova 2mil€ su bila samo injekcija da se premosti nekako taj period do zime, tj. do izbora. Zna glavnokomandujući šta radi, ne bojte se. Biće tu još par miliončića (za opstanak) ali zna se gde titula mora da završi, kao i prošle godine što je morao da propusti Čuku i TSC kako bi direktno igrali grupu bez obzira na kvalifikacije a Partizan šta uradi. To je neko iskeširao, nemojte mi reći da nije, šta to ima danas u Srbiji za DŽ ili ''na lepe oči''? Ko želi da vidi šta se radi, samo uz mrvu logike i objektivnosti može sve sam da vidi. Tako da, budite bez sekiracije, titula je sigurno opet vaša.
L

Lom

pre 6 meseci

Pa dobro bićete šampioni, to i mi grobari znamo, jer se pita neki lik koji se meša u sve.
M

Mnr01

pre 6 meseci

Ovi u Ls ko glineni golubovi a terza bunca kako su ostavili super utisak i kako pruzaju odlicne partije. Prijatelju , taj autobus o kome ti pricas, to ste vi postavili u Ls i to bez blama. A 70 miliona za koje igrace? 😂😁😂
G

Gavrillo

pre 6 meseci

Auuuu kakav demagog. Čovek za godinu dana uzme više para od Mesia.
N

Nenad_1987

pre 6 meseci

Nemogu da verijem šta sam pročitao, ostaviću to po strani, jer nemam komentar na 90% stvaei, i sigirna titula, ostanak Baraha, odnos u domaćoj ligi i LŠ. Ali ono što me zanima kako ćemo prihodovati na polusezoni 70 miliona €? Zna se da će se neko prodati. I jeste da nam treba štoper, nama trebaju i oba beka i levi i desni. Opet nećemo imati desnog beka. Jeste da imamo Kostu Nedeljkovića, ali treba tu još jedan dobar desni bek.
R

Ridder

pre 6 meseci

Kaze u pregovorima za igrace 70 M hahahahah ali dinara, na kraju ce prodati Ivanica za 3M i reci zaradili smo dosao je za 1,3M,Bukarija za 4 M jer nam je to valjda omiljena cifra ali pazi sad i na njemu smo zaradili. I eventualno negok klinca koji nije debitovao ali eto nije spreman za prvi tim.
G

Goust

pre 6 meseci

Po prvi put cu reci da je u pravu, bolje izgledamo u LS nego protiv Cuke, Vozdovca ili Zeljeznicara.. Ali opet nije objasnio zasto skupa pojacanja izgledaju kao treceligaski igraci? Izvrda svaki put sa pricama oko stadiona, 2014a gldina, zimski san itd..
S

Salamander

pre 6 meseci

Apsurd su izjave ovakvog tipa, nema potrebe za ovim, niti da se traži alibi, pravdanje. Nije bilo potrebe da se priča pre početka prvenstva da smo ne znam šta, iako jesmo, jednostavno, nije gospodski a i šteti klubu. Onda, kad naiđe kriza, nema nigde nikog, svi ćute, čemu to? U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi, tako kaže naš narod. Teren i rezultati su jedino merilo. Razumem da kao funkcioner kluba izađeš pred novinare i izneseš svoje mišljenje i očekivanja, obrazložiš na čemu zasnivaš takvo mišljenje, ali bez potrebe da mi moramo nekog da dobijemo i da se neke stvari podrazumevaju, a ne podrazumevaju se. Umerenost. Stabilnost. To nama treba. Kad ne ide, stanite iza trenera i igrača, ili smenite trenera. Kad se završi prvi deo sezone, podvucite crtu, uradite analizu pa ispravljate greške ako ih je bilo, a bilo ih je, ili ako ih nije bilo, kažete da ste ostvarili zacrtane ciljeve. Čemu potreba da se javnost ubeđuje u nešto u šta i sami ne verujete? Ko je tražio da prodate Azarovia, čovek je levi bek? Koliko to halfova imamo pa nam treba nov? Šta ćemo ako zaostatak bude dvocifren i budemo poslednji u grupi? Sve u svoje vreme Terziću. Za početak, da vidimo kako će da se završi prvi deo, a onda se podnosi izveštaj, analiza, odgovornost svih vas. Prazne priče, bez pokrića, nikog normalnog ne interesuju.
O

Ocekivao sam

pre 6 meseci

Da ce da objasni sve pogresne kupovine i prodaje igraca, i kako sad nemamo ni odbranu ni starnih 11. Umesto toga prica kako napredujemo i kako ce iskoristiti teren oko stadiona.
O

Ojo

pre 6 meseci

Prodavač magle
4

474747

pre 6 meseci

Nije apsurd nego mnogoo prosto,u evropu se branis pa u kontru i polukontru sta uradis,a u domacem treba da igras i kros pas,dubinu ili po bokovima,ili suteri sa distance das gol kao sto u evropi daju nama kada igramo bunker PROSTO
B

Bgd1414

pre 6 meseci

Apsurd je koliko pokušavaš da vređaš inteligenciju ljudima sa tim floskulama, dok iza sebe imaš cca 30 propalih pojačanja za najjača takmičenja i nijednog bisera iz domaćeg pogona koji je potrajao u Zvezdi. Da ne pričamo o nijednom derbiju na kome bi se videla ta razlika koju pokušavaš da predstaviš..
m

matoriekspert

pre 6 meseci

Nema potrebe da mu objašnjavaš jer te on ne razume. Nego, da li ti možda znaš gde je Bjelica? U Feneru nije ! Ivanovića su oterali a on se ne vraća? Gde li se sakrio?
G

Gost23

pre 6 meseci

Apsurd je da ti vodiš Zvezdu, a verovatno ti je Precednik šapnuo da ćete biti prvaci kada si tako siguran...
D

Dedadakaze

pre 6 meseci

Tako je terzinjo....tako je madjioooooo....Tako je....idemo na 100 mil.za godinu.....doktoreeeeee....
B

Boža Badovinac

pre 6 meseci

Kanjas, Van la Para, Žander, Ebislilio, Rišario Živković, Pićini, Vigo, Prucev, Jirka, Falko, Garsija, Tomane, Motika.... Ja sam "ciganin" i do god nam ovaj besrmani OFK-ovac vodi klub gledam sa istoka. Ta mantra gde smo bili bez prebijene pare 2014. i gde smo sa budžetom od 50 miliona danas to je parizer-marketing. Ti ne znaš svoj posao, tvoj domet je tvoj romantični klub, a ne gromada poput Cvrene Zvezde. Zbog tebe i tvog lopovluka na domaće utakmice ne dođe ni 5000 ljudi.
O

Objasni madjijo

pre 6 meseci

Kako sad tek raskidas ugovor sa falcom!? Jel taj covek jos igra fudbal?
P

Popsi

pre 6 meseci

Kao prvo, niko nema ništa protiv Bahara što je iz Izraela nego što se više bavi politikom nego fudbalom. Znači sad smo mi krivi i ksenofobični što čovek na svakoj utakmici primi gol?! Drugo, o tom stadionu se priča već 7 godina pa te molim da nam više ne soliš pamet. Treće, kažeš tražite levog beka, a prodali ste Azarova za neku bedu. Bedno, jadno i sramotno.
S

Stvar je sledeca

pre 6 meseci

Nije njemu niko nista obecao. Zvezda igra, kako igra (nikako, realno) ali igra posteno. Zarad glasova vodja gurnuo klipove u KKCZ i prodao sve Partizanu, ali nije dobio ocekivanu garanciju glasova. Republika nije problem, problem je Bg, gde je ozbiljna trzavica. I onda je odlucio sledece - daj pare FK Partizan za: licencu, struju, plate (kao FSS dao pare) i da se ekipe malo sklanjaju, neka Partizan ima neku prednost. Glasove je dobio. Od prolecnog dela sezone, zabole ga za sve, a Partizan nema kvalitet da brani prvo mesto i do Aprila Zvezda je opet prva. Jos ako Zvezda ne izbori LE, dakle ako ostane bez evrope, bice to i brze. Skalnjalica nece biti, Duljaj odlazi, vraca se Savo ili tako neka nesreca i to je to. Pa posle one sudijske bruke Partizan-Cukaricki, Zvezda nije imala komentar. To sve dovoljno govori.
j

jahaga

pre 6 meseci

kako je tebi dobroooooo
N

Ne prati

pre 6 meseci

vise Žeksa,mnogo te je zatrovali.
D

Dex15

pre 6 meseci

Da ti kazem da si pogodio 95%
Č

Čičak traka

pre 6 meseci

I pored svih zvrčki koje mu se prave i urušavanja iznutra preko postavljenih trojanaca Partizan ima dovoljno snage i kvaliteta da uzme ligu, ima i motiv, volju a prati ga i sreća. Ja samo ne vidim kako Partizan može finansijski da opstane do kraja sezone i tu je kvaka. Doći će do raspada sistema i pre završetka prvenstva jer nema igrača za dobru prodaju, ne igra se Evropa, nema ni glavnog sponzora već dugi niz godina. Ova 2mil€ su bila samo da se premosti nekako taj period do zime, tj. do izbora. Zna glavnokomandujući šta radi, ne boj se. Biće tu još par miliončića za opstanak ali zna se gde titula mora da završi, kao i prošle godine što je morao da propusti Čuku i TSC kako bi direktno igrali grupu bez obzira na kvalifikacije a Partizan šta uradi. To je neko iskeširao, nemoj da mi kažeš da nije, šta to ima danas u Srbiji ''na lepe oči''? Ko želi da vidi šta se radi, samo uz mrvu logike i objektivnosti može sve sam da vidi.
O

Ognjen Drinski

pre 6 meseci

Apsurd je da si ti i dalje predsednik Zvezda a Mrkela sportski direktor.
O

Ofsajd kao kuca

pre 6 meseci

Madjijo, reci ti nama kako igraju omladinci Zvezde ove sezone… ko je selektirao tu decu i kako je moguce da su toliko dugo vec u Zvezdi? Ima tu par jako zanimljivih pojava… treneri krivi? Nece biti madjijo…
N

Nenad B.

pre 6 meseci

Mađijo 'đe ti je Falko?
V

View

pre 6 meseci

Pa zar Terzić nije prevazišao ovu ligu i svrstao CZ u evropsku elitu, bar na rečima. Decembar je opasan mesec możda se dese letovi u toplije krajeve.
R

Rajko car

pre 6 meseci

Ozbiljna lopurda.Milione je strpao u svoj dzep,ostetivsi nas najtrofejniji fudbalski klub.
G

Golobradi

pre 6 meseci

Za komsijski rvatski tim prvenstvo je nikad regularnije,naravno zato sto su oni trenutno prvi,cim budu krenuli da tonu,krece standardna prica,kako je vodja namestio,kako su svi protiv njih,kako se umesala cia,bia,rusi,arapi i tako u krug.
B

Branko8

pre 6 meseci

A ti samo navijaj.O kako je lepo biti...
H

Hvala ti Terzicu

pre 6 meseci

sto si stavio🔒na vojni klub i puna podrska za tebe👍
B

Bida

pre 6 meseci

To kazi vodji daje stavio tvorza nesme da predje autonkomandu zna on dobro od koga i stose krio krcunovi istije ko viiii
N

Nejbi

pre 6 meseci

Vi ste izgleda zaboravili kako vojni klub marise !
B

Bida

pre 6 meseci

Moram da priznam ovde javno da ne podnosim Terzu jer nam ugasio jsd do te mere da od kad je on u Zvezdi mi sanjamo titulu cak 6 god.a LS se i ne secan kad smo zadnji put igrali,ja se tad nisam ni rodio...
B

Bida

pre 6 meseci

Moram da priznam ovde javno da ne podnosim Terzu jer nam ugasio jsd do te mere da od kad je on u Zvezdi mi sanjamo titulu cak 6 god.a LS se i ne secan kad smo zadnji put igrali,ja se tad nisam ni rodio...
B

Bida

pre 6 meseci

Ja mrzim Terzica jer otkad je on na celu Zvezde moj jsd klub bukvalno ne zna sta je to titula cak 6 godina a LS igrali nismo preko 20.god to je cinjenica i veliki kompleksi koje imamo zbog njega zato ga i ne volimo jer je toliko uspesan u Zvezdi da je to bolno trpeti i gledati dok nas redovno u evropi skoluju deca i danske sa 6 komada i tako svake godine celu zadnju deceniju!
b

bije dareglo

pre 6 meseci

@bida...Tako je pravo u centar!👌
e

ej

pre 6 meseci

Krivi su tvoji koji su krali u klubu. Bili bi u rangu dinama i svake godine bi igrali l.š
B

Bida

pre 6 meseci

Zna tvorza daje vidja upumpao 50 milki sada mu obecao 70 protiv nemaca ziva istina oa idmah sprema teren za pranje para
G

Gostiona

pre 6 meseci

Daj nesto sto se ne zna Terzane reci,gukni… Nesmes jel da?
d

dr.Zvezdan

pre 6 meseci

Nema sta da 'gukne' covek je odradiobposao ugasio vam je jsd za narednih 50god.
M

Mile led

pre 6 meseci

Mediji u evropi su javljaji da je prdtizan na radaru uefe i pod istragom u vezi namestanja utakmica,podmicivanja sudija takodje i rasizma. Sad kad ih kazne zestoko bice izbaceni iz Evrope na 10.god najmanje,zivi bili pa videli....
G

Gostiona

pre 6 meseci

Smesan si
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

sta kaze " treneri su problem "..haha da svalise vas u 80 miliona duga
B

Bida

pre 6 meseci

Xaxa a sta tek ceka tvoj udbaski klub politika vam. VOdi klub sve same filijale u lugi tvorza krimos direktor ultra kop firma xaxaxa ima lu veceg lopovskog kluba na zemaljskoj kugli od tvog vodje od osnivaca do danasnjeg iz nemanjine
h

her flick

pre 6 meseci

Koji mediji? Daj link. Stvarno si jadnik.
A

Amin007

pre 6 meseci

Evo ja gledam sada ...partizanu preti izbacivanje na deset godina i zatvaranje stadiona. Najnovija vijest
h

her flick

pre 6 meseci

Kakva bahatost bez pokrica. Ni po cemu Zvezda nije bolja od Jang Bojsa.
B

Bida

pre 6 meseci

A pazi ti samo ko se to smeje ove Terzicu i Zvezdi zbog slabijeg pocetka sezone,navijaci jsd kluba koji je u totalnom Bankrotu zbog abnormalnog duga od preko 100.mil evra zbog cega im je upravo i struja isecena,kluba koji titulu video nije 6-7 punih godina a LS igrao nije vise od 20 punih godina,kluba koji u nasoj ligi nikoga zivog da pobedi ne moze na posteno bez sudija i kradenih 2-3 penala po jednom mecu,kluba koji u Evropi drzi najvece negativne rekorde u istoriji fudbala i cim promoli nos u Evropu popije odmah 5ardu ili 6tardu ko od ove decurlije iz Danske..itd itd i koji uskoro ide na dobos zbog najveceg duga na celom balkanu od preko 100mil koji oni kriju od javnosti,zato njihova uprava na celu sa vazurom ne sme da podnese ostavku da se ne bi saznalo koliko su napravili duga,to je razlog!
B

Bida

pre 6 meseci

Zaboraviosi golove sa tartan staze u derbiju penal u butini pobede pfc protiv vose napretka cuke sada imtea kolubare proletera gat mladosti radnika radnickog sa bracom toncevim ma sve filijale pfc jel tako xaxaxaxaxa uh zaboravi ofk za iducu godinu xaxa a mozda i graficar i zamun sa panom vodjinim kumom xaxa ti i tvoja udbaska propaganda samo
t

terzinjo

pre 6 meseci

Brate idi malo odmori...zapalice ti se kosa na glavi...
Č

Čičak traka

pre 6 meseci

Nesrećniče zvezda je dugovala po insajderskim (proverenim) informacijama iz finansijkske uprave (koje nisu smele u javnost) preko 100mil€ još pre 2-3 godine... to čak ni Žeks ne zna, samo se nagađa jer to se krije a vožd ''pegla''. A u međuvremenu se rapidno nagomilava partizanov dug u cilju daljeg urušavanja do konačnog bankrota, sve po vođinom nalogu. Zvezda će verovatno opet biti šampion jer partizan neće moći da opstane finansijski do kraja sezone, nit ima zarade od prodaje igrača nit se igra evropa, nema ni glavnog sponzora već godinama. Odakle da daju plate? Održavanje terena i stadiona? Kraj priče... trojanci odradili posao, sad mogu da zidaju i grade po bg, usluga za uslugu.
A

Astoria

pre 6 meseci

Apsurd je da si ti i dalje na slobodi. I apsurd je da ti je neko dodelio ulogu koju imaš u FK Crvena Zvezda.
G

Gostiona

pre 6 meseci

Dobar je dok krekece
6

6

pre 6 meseci

izuzetno lepo receno u svega dve recenice
Т

Тако је

pre 6 meseci

Обећали ти.
p

patuljasti zlotvor

pre 6 meseci

cuj zvezda igleda bolje u LS !!! ja moram TV da menjam
Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

Neverovatna je količina štetočina u srpskom fudbalu! Kolateralna šteta su naša deca! Generacija za generacijom! Čovek koji odlučuje o svemu mrtav ladan izjavi: "Ništa se nije radilo proteklih 15-20 godina, to vreme pojeli su skakavci. Nemamo ni jednog jedinog trenera koji vodi klub neke ozbiljne evropske zemlje. I to je problem: ko uči našu decu?" I nikom ništa! Strašno! Bežite deco odavde! Nema nam pomoći!
P

Podrska za Upravu

pre 6 meseci

Tako je Terzo majstore,idemo i do 7-me🏆 za redom,nek crknu svi dusmani kad budes na kraju sezone dizao opet trofej Sampiona Srbije,puna podrska za tebe i upravu od svih pravih navijaca Delija!
G

Gostiona

pre 6 meseci

🤣🤣🤣
g

gost101

pre 6 meseci

I direktor Zvezde I predsjednik Srbije kakvog zasluzujes.
S

Soichiro

pre 6 meseci

Evo ja da objasni madjiji... Napravi li ste Tim da igra na kontre a u domacoj ligi. Morate da napadate I drugi igraju na kontre... Vi ste pod pritiskom I tu pucate... U evropi prepuatite posed I igrate na kontre... Jel jasno sad strucnjace.
Đ

Đukin fan

pre 6 meseci

Izgleda da Tvorzan gleda neke druge utakmice Zvezde u prvenstvu jer očigledno zaslepljen i uobrazen podstaknut Vođom i ohrabren silnim parama koje je omlatio kiks transferima ne vidi isto sto gledamo svi po stadionima Srbije iz kola u kolo!!!Evo i Abolirani već 2 dana igra flaster na Vođu i po Loznici i Leskovcu sva je prilika da traži podršku za ovih 6 kola i spasavanje žive glave i sezone!!!O guravom rabinu ni slovo ne vredi,čovek upropastio Zvezdu skroz,ostaje da se nadamo da kriza i sukob u Izraelu ga ostave tamo !!!!Jedino tako da se rešimo dunstera i budale
@

@Đukin fan

pre 6 meseci

Deca iz Danske 6 komada + konobari iz Sabaha 3 komada,najveca bruka u istoriji fudbala,cisti da te podsetim na vasu istoriju ako si zaboravio!
Z

Zeljko 1212

pre 6 meseci

Navijaci drugog kluba mogu Terzicu da poduv... ja..
0

012

pre 6 meseci

Du.a ga Terzic svakodnevno nekom drugom...
D

Deno

pre 6 meseci

Jazavac pred sudom
B

Bida

pre 6 meseci

Xaxa kaze nas novac jeste ali vodjin iz nemanjine koji vas folovao sa 50 miliona evra to uopste nije tajna
B

Bida

pre 6 meseci

Bice bice obecao ti duh iz tvoje kancelarije aboliraniiiii tvorza
g

golemac

pre 6 meseci

Kako ide ista prica uvek kod svih nasih mutljaga. Setite se gde smo bili pre nas, sad smo tigrovi samo vi to narode ne vidite i obavezno se ubacuju brojke milioni kamioni. Bacaju nam koske mi se medjusobno ujedamo za te koske a oni se slade mesom
I

Ima nesto sto mi ne znamo?

pre 6 meseci

Jel gospodin zna nesto sto mi ne znamo? Hoce li biti pretnji? Na medije,sudije…saopstenja???
s

slavuj

pre 6 meseci

Evo ovoga izašao iz rupe nakon koliko vremena. Opet priča o milionima, kamionima. Kaže imamo ponude od 70 miliona za igrače, a cijeli tim ne vrijedi toliko, možda prodaje cijeli tim i sve pod ugovorom, svih 40 plus igrača. Bitno je da ga ne brine bodovni zaostatak i da će sigurno biti prvi to zna. Država daje košarci, a on živi od vazduha i stvara profit, blago nama sa takvim stručnjacima.
I

Ima nesto sto mi ne znamo?

pre 6 meseci

Jel gospodin zna nesto sto mi ne znamo? Hoce li biti pretnji? Na medije,sudije…saopstenja???
g

gost77

pre 6 meseci

odlazi vise lice sa poternice gde ti mesto, ceo tim ne vredi 70miliona a ne da imas ponude za par igrace , jedino ako su ponovo aktuelni racuni u nemackoj
L

Ljubaaan

pre 6 meseci

Mislio sam da on nece da izadje javno kad je kriza i losi rezultati, sto me je uvek nerviralo, ali sad vidim da ga mole da ne daje izjave jer je ovo nerealno i za bajke.
O

Oto

pre 6 meseci

Kad lice sa poternice vodi klub, sta reci dalje…to samo kod nad ima…
b

banjalucki

pre 6 meseci

ne vjerujem koliko druga Srbija mrzi ZVEZDU ZVEZDA JE ZIVOT.....pozdrav iz BANJALUKE
b

banjaluka rs bih

pre 6 meseci

Ne mrzi niko Zvezdu vec ljudi vide sta se desava. A to sto vi veliki Srbi ne vidite dalje od nosa i hepija to je vas problem.
ц

цане

pre 6 meseci

Земљаче звезда уопште не изгледа, игра очајно без плана... А то да ли ћемо бити шампиони зависи од дербија који задњих год играмо тек толико да не изгубимо, и појма немам на основу чега неко може да тврди бићемо први...
V

Verovatno po tome...

pre 6 meseci

....što zna da Zlatoustom prolaze izbori oko derbija i proleće nema obaveza i proleće je njihovo ,kao ni obaveza prema glasačima,da se cima da li će ga neko podržati...
D

Daj faul

pre 6 meseci

Cekaj bre covece… ok, trenerska struka je problem, slazem se, svakakvi ljudi se danas bave mladim fudbalerima! A sta cemo sa selekcijom igraca? Koliko kumovskih veza i menadzerskih kombinacija se nalazi u omladinskim skolama!? To nista jel…!? Lako je udarati po drugima…
b

bik zvezdan

pre 6 meseci

TERZA ROBIJA!!!
n

noleeeeeee

pre 6 meseci

Vrhunski izgleda u LS. Prosjek suteva protivnika skoro 30 po mecu.
p

podesen

pre 6 meseci

Pa sta to je manje od 50.
r

rndl

pre 6 meseci

Realno u LŠ prolazite odlicno kako izgledate na terenu. City na pola gasa vam je lagano mogao dati 10 golova no nisu imali srece i ovi ostali protivnci mogli su vas napunit dosta vise. Realno ste imali dosta srece. Gol razlika vam je odlicna kako izgledate na terenu. Bicete šampioni u ovoj nasoj raspaloj ligi jer ste jednostavno kvalitetom daleko bolji od ostalih pa i partizana.
P

Preža

pre 6 meseci

Laže stida nema.
h

hmmmmmmmm

pre 6 meseci

Ajd da vidimo tih 70 milina eura... Jedino što vredi su mali Nedeljković i Korejanac, Korejanac ide za max koliko je i plaćen i Bukari za nekih 2-3 miliona. Da ne zaboravim Glazera koji je odličan golman. Ostalo: Mijalović, Rodić, Dragović, Kanga, Kangwa, Ivanić, Katai, Šerif, Lučić, Olayinka, Kraso, Djiga, Stamenić, Spajić, Degenek, Mitrović zbirno mogu da se prodaju za max 10 miliona. Realna vrednost tima je 20-30 miliona eura jer ovo je Srbija, nije Belgija, Holandija, Danska itd... Ali vreme će sve pokazati. Titula smatram da ide Zvezdi jer je Partizan tanak, a na proleće Zvezda ne gubi nijedan bod, pobrinuće se Terza i ekipa za to, ne brinem.
e

exe

pre 6 meseci

pa sto se nisu pobrinuli 2017???
Č

Čičak traka

pre 6 meseci

@exe Pa kako nisu, probali su sve ali grof nije mogao da pobedi jednu jedinu nezatvorenu utakmicu na krovu, sve ostalo je dr Tvorzić odradio, pa to je i Anđus rekao mnogo pre fijaska na krovu, da je Tvorza zezno stvari s čelnicima Voždovca i da Zvezda lako može da kiksne... a onda kokeza ''grobar'', pa disciplinske mere, prazne tribine, pa sms zasedanje disc. komisije u nedelju kako bi se suspendovao Marko Nikolić već za sredu jer se nakašljao ili kinuo pored četvrtog sudije... ima i ono kad neda Bog, kad se i njemu smučiš kolko kradeš i muljaš.
P

Preža

pre 6 meseci

Odvratan lik!
@

@ssss

pre 6 meseci

Naravno da će biti šampion.To smo znali i pre početka prvenstva.Nije mora Terza da nam otvara oči.U našoj ligi ni Siti ne bi uzeo Zvezdi titulu.
h

haha

pre 6 meseci

Zna se jer ste slabi kao prosle godine, osmi tim Azerbejdzana egal a cetvrti, peti tim Danske fijasko.
Ш

ШАШЉЉШШЉШЊШЊЊШ

pre 6 meseci

Јесте ли ви свјесни да је човјек лагано изговорио да имају понуде за јануар у износу од 70 милиона за играче, једино да прода читав тим. Најгоре то му тек тако пролази, нема новинара да пита колико играча је у питању, ако се због сигурности потенцијалног трансфера не може открити име играча и заинтересованог клуба.

Goran Tubin

pre 6 meseci

Apsurd je da se ti 5 godina ne pojaviš na običnom sudskom postupku i da niko u državi ne reaguje.
z

zaks

pre 6 meseci

Razumijem navijače drugog kluba što mrze ovog čovjeka, ali biti zvezdaš, bar tako se predstavljati , i govoriti protiv Terzića koji je izvukao Zvezdu kada je bila dotakla dno je stvarno nerazumljivo.Naravno da nekad nije sve onako kako mi navijači želimo ali treba dati podršku ljudima i kada ne ide , a ne samo kada se pobjeđuje.Nije lako biti u Zvezdi, bilo kao igrač ili u upravi jer svi mi hoćemo samo uspjehe, ali treba biti malo i realan.Ne treba se stvarati veliki pritisak i da je nešto pod moranje jer je to kontraproduktivno.Sve ovo je sport, i drugi igraju lopte i bore se za što bolji rezultat, ali dajte da pustimo ljude čiji je to posao da ga odrađuju bez pritiska, doći će i rezultati.
h

haha

pre 6 meseci

Nije on izvukao vec Milojevic i igraci. Nikakvog pomaka nema, tim je isti jedino sto je tri puta skuplji, placaju se cisti papiri, isplacuju se premije od osam miliona a Liverpul koji je uzeo LS svega pet. Poredn svih prihoda dug preko 70 miliona a Terzic do skora govorio o 15, 20.
p

posesen

pre 6 meseci

Terzic izvukao Zvezdu,vise nisam citao,ujutru kod doktora opste prakse pa kod neurologa pravac.Duh je izvukao zvezdu,onaj cija mu je slika u kancelariji.
s

sasa 79

pre 6 meseci

Apsurd je da si ti jos uvek u Zvezdi. A istine radi Zvezda izgleda ocajno i u LS i u domacem prvenstvu. Generalno nema nama napretka dok ti ne odes iz Zvezde. A siguran sam kada se to bude dogodilo Zvezda ce biti u vecem problemu nego kada si ti dosao.
g

gost89

pre 6 meseci

Apsurd je sto si na slobodi.
N

Niko1212

pre 6 meseci

Apsurdno je da si ti na čelu moje Zvezde i da si na slobodi
P

Proljeće u Evropi

pre 6 meseci

Gde smo bili 2013 ili 2015 ? Gazi Zvezdo !
D

DIKTATOR

pre 6 meseci

Strašno nam ide od 2012. godine.
S

Saša_PFC

pre 6 meseci

Bili ste u mnogo boljoj poziciji 2014/15 nego sada a evo kako.Tada je klub imao dug 50.mil.evra i nijedan ozbiljan rezultat a sada klub ima dug oko 90.mil.evra i ostvarili ste iste rezultate kao i 2014/15.g.Uzmimo u obzir da je drzava Srbija otpisala dug C.Zvezdi pre 3.god.u iznosu od 42.mil.evra i to Zvezdasi nesmete da zaboravite jer da se to nije desilo klub bi se ugasio...eto gde se nalazite.
u

uozbilji se

pre 6 meseci

Verovatno 420, ne razumem ljude koji pisi nebuloze u koje niko sa gramom mozga ne bi poverovao, Kampaco 7 miliona, otpisani dug 40 miliona.
s

shommy

pre 6 meseci

Jos malo pa ces na zimovanje! Opet! Jel ga pitaše sta za sina, prangije i te zanimacije *beogradske manguparije"?
p

pican1987

pre 6 meseci

Posle 17.decembra znace se ko je prvak, delija sam, ali dajem titulu da AV padne.
m

muko grobarska

pre 6 meseci

Pa ako znas ko ce biti prvak sto ne ides u kladionicu????
M

Mauro Tasoti

pre 6 meseci

Ovo što priča Dr.Mr. je njegovo viđenje stvari i njegova odluka da svoju bahatost barem ne pokuša da obuzda i da u duhu fer pleja pokaže bar malo poštovanja prema protivniku.Zvezda jeste najbolja na papiru sa najskuplje plaćenim igračima ali nisam siguran da su u ovom trenutku onaj Šerif ili Korejanac koje je Zvezda skupo platila skuplji od Sadanje.A verovatno će u bliskoj budućnosti Mihajlo Ilić otići u neki dobar klub i to za barem duplo veće pare nego što je Zvezda prodala Erakovića.
G

Gost1234

pre 6 meseci

Ma druže sve ok!!! Imate najbolje igrače, klub, navijače....... Uprava je u rangu Realove. ..... A Ilić naravno vredi 16 miliona, duplo više od Erakovića......
T

Taki28

pre 6 meseci

Evo ga, izašao je Terza sa izjavom. Automatski znam da ćemo sada da kiksamo protiv Vojvodine. Svaki put posle neke njegove izjave mi prospemo bodove.
T

Terzinjo.

pre 6 meseci

Nece da kiksamo,zatvorio sam lagano,bez brige.
u

unpamozzart

pre 6 meseci

Klasično prodavanje magle. Očajni smo i u Ligi šampiona a ništa bolji nismo ni u prvenstvu. A tih 70 miliona eur koliko neko hoće da da ove zime su tek magla. Jedini koji su se nešto pokazali su Bukari i Glazer ali za njih ako dobijemo zajedno 10 miliona biće plafon
g

gost0

pre 6 meseci

Jedini vredan paznje je Glazer, Bukariju otvori vrata stadiona, on ce sa loptom izaci do autokomande kakav je balvan
K

Klela te je sudba..

pre 6 meseci

..stvorila te ... Malo se pritajio dok nije proslo ribanje i dok nisu pozatvarali i pripremili sve za dalje.. Epilog cemo da gledamo u narednom periodu, nema velike zvezdane bez velikog zvezdaninog proleca..

Sakur

pre 6 meseci

A nigde pitanje sta je sa direktorom ofke,kako provodi dane i slicno,kako to terzu niste pitali ahahahahahaahahahahahahahahahah
E

ET-1

pre 6 meseci

Nažalost ove godine sa onakvom igrom ne možemo biti prvi da imamo krst nad glavom. Šest bodova nema šanse da ćemo stići, jer Partizana niko ne može pobijediti, a protiv nas i slučaju pobjede prvaci su sigurno al realno ići će Partizan na remi i tako će sačuvati prednost.
G

Goss

pre 6 meseci

Otkud znaš jel ti lopino neko nešto obećao šapnuo ti duh bahat kao i sinovi
r

riochapke

pre 6 meseci

Čuj ti njega što lupa molim te kad kaže Danci anonimusi!?!? Pa ti isti Danci bi i Zvezdu rašrafili, možda ne sa 6 golova, ali bi ispali garant! Uništili su Ludogorec, što ne bi i Zvezdu! Taj klub Nordsjeland možda nije svetska klasa, ali imaju itekako dobru infrastrukturu i super sistem rada, akademije fudbala u raznim delovima sveta i izvlače talente, uglavnom iz Afrike i mnogo ozbiljniji budžet i od Zvezde i od Partizana zajedno. Danska liga je 5 puta bolja od naše, vidi šta radi Kopenhagen, tako da bolje ćuti i ne baljezgaj!!!
p

podesen

pre 6 meseci

Ti Danci anonimusi prodaju igrace za 20 miliona evra,a ti to mozes samo da sanjas,anonimusu jedan.
Ћ

Ћелави препотенко

pre 6 meseci

Ако се дозволи овом муфљузу да петља око имовине и земљишта, као и онима са друге стране брда, а народ на то буде ћутао, онда смо дефинитивно заслужили све што нам се догађа. То је највредније грдско и државно земљиште и држава Србија мора да искористи тај простор рационално, а Звезди и Партизану ето Национални стадион, ако се већ баца милијарда нека има бар неког смисла.
:

:) :)

pre 6 meseci

Pa oni muljaju decenijama oko svega a narod to voli i podržava!!! Pronadji bar jednog novinara koji je ikada pitao a gde su pare, kolike su plate, ko to finansira…
O

Ojo

pre 6 meseci

To samo ti misliš da izgleda bolje
.

.....

pre 6 meseci

Zvezdi su trebali dobri skauti za brazilsku drugu ligu recimo. Za cifru za koju je doveden Endiaje verovatno je odande mogao da se dovede neki tehnički deset puta kvalitetniji špic.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Kako da ne.
a

apsurdno!!

pre 6 meseci

Apsurd je da ti nisi iza rešetaka..
i

igorKKP

pre 6 meseci

Nisi gledao KK Partizan mađijo…
s

samo izbori

pre 6 meseci

I onda opet po starom tako to rade veliki!
2

2:6 (2:0)

pre 6 meseci

Da li je tačna informacija da su jednom uglednom sportskom radniku nedavno uhapšeni sinovi?
R

Ruskana3211

pre 6 meseci

Prvo da kazem da sam veliki Partizanovac i da sam objektivan kao posmatrač fudbala, kako kod nas tako i kod vas. Pa da li iko moze da shvati da je ovaj covjek pljackas brenda srpskog kako kazete vi. Oguli vas ej. Pa on je prije 4 mjeseca rekao da cete igrati 1/2 evro takmicenja u najmanju ruku LE. Prijateljska sa Fiorentinom, koja nije imala treninga, o vi izasli iz cijelih priprema je bila nerealna slika i predstava uigrana da se svi naloze i tom pobjedom napravi alibi za sledece stvari a to su dva transfera od 10mil e. E tu su se oprali. A ovo sto kazete da igrate dobro u LS, ne igrate dobro. Samo su rezultati dobri, a vas Golman je vanserijski i zasluzan je za svojih 30 odbrana mrtvih zicera. Zato su vam i rezultati prihvatljivi, ali realni ne. LP
Š

ŠINNE

pre 6 meseci

Pre dolaska ovih zadnjih igraca vrednosti 10 miliona plus pozajmica iz bazela igrali smo odlican fudbal lak i brz, a sada je to patnja bas tesko i za gledanje , a kamoli otici na stadion , citam pre neki dan trazimo stopera i levog beka , pa imamo 4-5 stopera i imali smo levog beka reprezentativca gruzije pa smo ga prodali zastoo?
Z

ZA promene

pre 6 meseci

Uprava napolje.
S

Sedorf

pre 6 meseci

Primetio bih da je u toku najuspešniji Barakov period u klubu. Poslednja utakmica koju je izgubio je odigrana pre 12 dana. Sledeća se igra 25.11. Ako sve bude kako treba, spojićemo 18 dana bez poraza. Drhti, Djokoviću Novače!
k

kkp barsa.

pre 6 meseci

rekao mu duh koji lebdi
r

retro

pre 6 meseci

Dragisa Gisa Svilarevic
p

ppppp

pre 6 meseci

Hahahaha kralju. Original on.
1

1309

pre 6 meseci

jbt ovaj je lud
S

Smrt

pre 6 meseci

Ovaj jos uvek na slobodi???
N

NebojsaZr

pre 6 meseci

Ako se 17.12. desi cudo, cini mi se da sleduje katanac na oba stadiona.

Sakur

pre 6 meseci

Nece se desiti nikakvo cudo,zvezdasa ima mnogo vise od grobara u Srbiji takoda njihov vodja nastavlja gde je stao
E

Esex

pre 6 meseci

Zelimo cudo makar oba vecita da odu u cetvrtu ligu i stecaj pa zdravim putem da se krene od pocetka sa nasom decom,sa pravim i postenim ljudima..
а

абвгдђ

pre 6 meseci

Са којим препотентним ставом човек сваки пут ниподаштава остале екипе из лиге. Он зна да ће бити шампион јер су државни пројекат, као и све ове године, и за столом добијају титуле. Али проћи ће и ово зло.
r

river plejt

pre 6 meseci

U buvaruuu u buvaruuuu
d

d. g.

pre 6 meseci

Zato nije novost da mašite pojačanja u minut do 12 i baš tad rasipate milione. Sa tim pojačanjima ste uništili hemiju u ekipi.
P

PFC

pre 6 meseci

"NEMAMO dilemu"...hmm, u prvom licu množine se priča..a kako i ne bi kad se na intervju dolazi pravo posle redovnog raporta (ne znam samo kako će se izvući nakon onog javno izrečenog naređenja upućenog njemu kako "očekuje" ulazak FK CZ u 16 najboljih jer se mnogo uložilo). Naravno, bahatost ne izostaje: "...da je Crvena zvezda najbolji tim u prvenstvu i da će opet biti prva", pa onda i "Imamo veliki broj igrača, dva kompletna tima.." Naravno sve se mora začiniti i pominjanjem/omalovažavanjem omraženog Partizana: "Moram da pohvalim Partizan, izgledaju mnogo bolje nego što sam očekivao. Dobro su se namestili, kada su izgubili 0:5 letos od onih Danaca ANONIMUSA...."
S

Sima Arauho

pre 6 meseci

Kako su sinovi?Sta kazu kako je bilo u BAJBOKANI?!Isti su otac.
C

Cacak

pre 6 meseci

Apsurd je da si ti I dalje gde jesi...
Z

Zeleznik

pre 6 meseci

Da je ovo izjavio bilo ko iz rukovodstva FK Partizan istog momenta bi se pisalo saopštenje, bio bi razvučen i izvređan po raznoraznim tabloidima i internet portalim itd. Verovatno bi i iz FSS reagovali i odstranili iz fudbala (kao Kralja). Ali naravno, ZvezdaSrbiji i njenim glavešinama je dozvoljeno sve.
Z

Zn

pre 6 meseci

Ma daaaaaj, kakva ksenofobicna zemlja, ne zanima me koje je trener nacionalnosti, zanima me da on NE VIDI da Rodic nije stoper i da smo svaku, bukvalno svaku utakmicu primili minimum gol, sto u domacem, sto u Evropi, takodje da Mićko NIJE desni bek, covek tumba ekipu nenormalno i to se vidi u svakoj utakmici, pa ni u domacem prvenstvu nema neizvesnih utakmica i ne dobijamo rutinski kako bi trebalo obzirom na vrednost igraca. Ok po neka utakmica da bude neizvesna, ali da se mucis, da se mucis sa svim ekipama u JSL, to nema veze sa tim da nekog ne prihvatamo, saberite se vise.
К

Константинопулос

pre 6 meseci

Договорио се ваљда, зна се где ... Моја Србијо, докле си дошла. Лица са потерница Интерпола, аболирани и слични који су се концентрисали у Мезимици, тј. СД Звезда (типа и Човића и Џајића ...) и раде шта хоће. Могу мислити какви лоповлуци долазе да се и ове године покраду ФК и КК Партизан. Има ли краја? Изгледа да нема. Јавно прете. Образа немају, Бога се не стиде.
h

haha

pre 6 meseci

Posle TSC sami prelazi, najjaci od 0:2 i igrac manje, posle penala u nadoknadi koliko je potrebno. Peti klub Danske vas dobio 6:0, ismi klub Azerbejdzana odigrao nereseno i vas treba neko da pokrade. Prosla vremena kad su vam pola uprave cinili direktori klubova iz istog ranga takmicenja a prvi covek Hajduka iz Kule se vise radovao vasim golovima nego vasi igraci. To ne menja cinjenicu da je sramota sve sto se desava oko porodice Terzic.

Rici29

pre 6 meseci

I prodace dva najbolja igraca Ivanica i Bukarija, pa i Kangvu kakav god pokazivao je zelju, borbenost. Moze Mitrovica negde da "uvali" jer je mali dostigao vrhunac proletos i to mu je to u karijeri
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

20.decembar,LJULJAJ DULJAJ!!!!👊👊👊👊
r

retro

pre 6 meseci

Cigan sam. Al.nije ga dzaba on stavio da se igra20. Posle izbora..3 puta odlagan.dok se nije znalo kad su izbori
I

Iskreno

pre 6 meseci

Pre će biti "Muljaj, Duljaj", jer nisu baš čista posla ono što se dešava na vašim utakmicama...
G

Gost31

pre 6 meseci

Jedini apsurd je da ti daješ totalno nebulozne izjave. Zvezda se u evroopi ne vidi a u domaćem prvenstvu igra na nivou na kome je ekipa ustvari trenutno a to je ispod svake mere. Ako se realno pogleda da nije bilo brdo penala i ostalih guralica, bila bi u još težem položaju. A sad ko ne misli svojom glavom a nažalost ima ih mnogo, ubeđen je da je sve kako treba, ali realnost je sasvim drugačija.
m

madmix

pre 6 meseci

ako se realno gleda partizan ne može biti 6 bodova ispred(radnik,pančevo itd),realno ...
S

Slobodna Srbija

pre 6 meseci

Terzicu ima li u tvom rečniku reč izvinite ili pogrešio sam, kome vise maglu prodajete manipulišete nama navijačima pa sada moramo da slavimo manje poraze u Evropi od većih u nasoj ligi.

PFK NIŠ

pre 6 meseci

Namestice Duljaj i tvoju ekipu, i bice tu itekako srece, blizi se taj datum...
B

Burek

pre 6 meseci

Hahahahahahahahaha
A

Alibi

pre 6 meseci

Partizan je namestio ekipu!
ш

шта каже,

pre 6 meseci

ко му адвокат???
@

@@@@

pre 6 meseci

DON KORLEONE
:

:) :)

pre 6 meseci

Nastavićemo da tonemo u svemu dok ne budu potpuno transparentne stvari…. Kako se finansiraju klubovi, koliko imaju zaposlenih, kolike su im plate i šta rade za taj novac…. Naravno to bi trebalo i sad da je javno dostupno u svim javnim(državnim) preuzećima i klubovima… Sve dok se to krije znači da se nešto mulja a nama kao nezrelom narodu izgleda uopšte nije bitno ko i kako troši naš novac…
.

.....

pre 6 meseci

A kad je bilo te transparentosti u Zvezdi i Partizanu pa ih ti sad prizivaš? Nikad u istoriji.
@

@…..

pre 6 meseci

O tome i pričam, zato se i raspadamo, sve nam se gasi a mi i dalje lažemo sami sebe…. Dok se to ne promeni nema boljitka u bilo čemu
B

BBB Zemun

pre 6 meseci

Terza brate guraj Nedeljkovica, skripimo desno, a Decko je talent Samo takav , nadam se pojedini protiv Jang bojsa i prolasku natjecateljske faze lige prvaka U ligu europe
Ц

ЦЦЦ

pre 6 meseci

Ево брате, хоћу.
V

Vdusan

pre 6 meseci

Sta konkretno znaci “BBB Zemun”?
T

Top Gun

pre 6 meseci

😂😂😂 naravno da će biti. Dogovor je dogovor.
G

Gost999

pre 6 meseci

A i kvalitet je kvalitet.
a

abc

pre 6 meseci

U našim uslovima je potrebno uigravati "dve igre", to sam pisao i dok smo "razbijali Fiorentinu" i dok je večina bila na "sedmom nebu". Ko nije znao da će presing biti beskoristan u domaćem prvenstvu taj našu ligu i ne prati, svi će ispucati loptu preko centra i od presinga ostaje samo "p". Naša liga se igra na silu, na uporono guranje lopte iza leđa odbrane, na vic jednog ili dva igrača i to je to, LŠ je bonus koji imamo i treba da se igra kao što je igrao Dinamo godinama, opušteno uz jaku promociju mladih igrača, naravno, i rezultat je bitan ali gledanje LŠ predstavlja zadovoljstvo samo ako smo prvi na tabeli u našem prvenstvu eksperimentisanju u prvenstvu nema mesta.
Z

Zvezda Srbija 1991

pre 6 meseci

Ako nisi svjestan da mi moramo da budemo prvaci evrope opet, onda idi u ofku pa sanjaj 7 mjesto!
b

bobiknjaz

pre 6 meseci

Ahahhahaha.. prvaci ulice
@

@@@@

pre 6 meseci

Sine nije ti dobro
R

Ris

pre 6 meseci

Bolji ste bili u LS 2018 i 2019, imali ste vise bodova i po jednu pobedu. Sad ste poceli da slavite minimalne poraze. Ekipa je pravljena da bude druga ili treca u grupi i sve sem toga je neuspeh, mozes pricati bajke!
B

Bingole

pre 6 meseci

Xaxaxaxa da bude druga? O cemu pricas ti decko? Lajpcig skoro pola milijarde budzeta ima.
H

Helsingborg

pre 6 meseci

Koliki ima budžet Čukarički ili Voždovac naspram CZ pa jel vam pomoglo? Ne igraju pare momak
2

2 svijeta

pre 6 meseci

Nikad ovaj klub nije slavio ni iks,a kamoli poraz. Dok je klub sa druge strane brda slavio iks 5 dana.
P

Premudri

pre 6 meseci

@Bingole...priča o tome da su posle izvlačenja parova javno iznosili da uz malo sreće ni drugo mesto nije nedostižno...a i većina navijača se,posle pripremne euforije sa tim složila...prouglaj malo...Niko budžet Lajpciga nije spominjao...Ali ovde niko nema obraza ni srama,naročito ne ovaj, koji treba da se pridruži sinovima tamo gde je odavno trebao biti!

Rici29

pre 6 meseci

Ne zna se gde losije izgledaju. Samo u LS malo vise se bore i brane (da bi se dalje prodali). Videcemo sta ce ovi prosecni umisljeni stranci na celu sa trenerom sad kad ne bude LS. Tesko da ce imati i zelje i volje, kao i do sad. I po cemu je ova ekipa fizicki jaca i brza?! Djiga jos nezreo, Hvang slabe konstitucije i jos bez smislenih resenja u napadu, Stamenic mlad i tek treba da se dokaze u kontinuitetu, Kraso pešači, Olajnika se trudi ali tehnicki slab ... pojacanja za LS?! Tesko
D

Dekia

pre 6 meseci

Jesam Zvezdaš ali ovog nabedjenog pajaca moj želudac ne može da svari.. 🤮🤮🤮 Dokle bre više da te gledam i slušam ponižavanje svega oko sebe!!?? Aki nisi sposoban iskreno poštovati slabije od sebe sa tobom nešto debelo nije u redu. Već dovoljno pravimo cirkus od sopstvene lige još treba da je gazimo na svakom koraku. Šta će tek biti kada se OFK vrati u Sperligu? 🤦‍♂️🤦‍♂️
i

iz 1 u x

pre 6 meseci

Danci anonimusi prodaju igraca za 30 miliona u Lion, a mi majstori fudbala, mislim na oba vecita, uvalimo nekog talentovanog klinca za 7-8 miliona

Sliks17

pre 6 meseci

Danac je igrac EU pa ne zauzima mesto stranca, a dzabe pricati kad ti to ne razumes
A

Austrijanac

pre 6 meseci

Sliks17... A znaci to sto je igrac EU i sto ne zauzima mesto stranca mu dize cenu na 30 miliona? Hmmm.. Neko nesto ocigledno ne razume!
R

RSrpska

pre 6 meseci

Nije to apsurd kada dovedeš trenera i igrače koji su tu samo zbog LŠ, koje je apsolutno briga za prvenstvo. I nije u redu da omalovažavaš prvenstvo u kojem ne možeš biti neprikosnoven, a trenutno se većina protivnika ravnopravno igra sa ovom Zvezdom. I niko ne očekuje osvajanje LŠ, jer to nije realno, ali je realno da s toliko novca nadjes trenera koji može lako obezbijediti titulu, kao što su bila prethodna tri, koji su sa manje para, radili bolje.
P

Paralelna realnost

pre 6 meseci

Ubijamo u LS, skupili smo tri glatka poraza, i iscupali bod ma svim stadionu protiv ekipe koja je iza nas u sesiru. Na cetiri utakmice prilili 10 golova dali 5, bas smo izdominirali, ako to nije sjajno ne znam sta je.

Sliks17

pre 6 meseci

Verujem da si ocekivao da dobijemo City na Etihadu?
G

Gost1234

pre 6 meseci

Previše je nejasnih, nedorečenih, i neshvatljivih stvari oko tima, igrača, i trenera. Nije manir menjati trenera posle tri meseca, ali nema još mnogo vremena za vidljiv pomak, i napredak tima i igre. Ovo trenutno ne liči ni na šta!!! Ok tranzicija kompletna, novi igrači, nov trener, nov pristup, menjanje filozofije i pristupa igri, ali fudbal je u suštini jednostavna igra. I užasno je glupo potcenjivati nas obične gledaoce. Svi imamo oči, volimo Zvezdu, i vidimo katastrofu na terenu. Rešavajte kako znate i umete, dobili ste, i dobijate od Zvezde mnogo. Kako Terzić i ovi oko njega, tako i treneri i igrači. Titulu ste doveli u pitanje, što je s ovakvom konkurencijom mega glupost!!! Ako u maju ne budete šampioni treba kompletno svi da se povučete iz fudbala!!!!!!!!!
K

Kontraverzni biznismen

pre 6 meseci

Budi srećan da ti mancester siti ne izrešeta mrežu u bg,pa će ovo što si izjavio biti još smešnije,pogotovo što nemamo nikakvu igru a i derbi se smeši da izgubimo zbog tvoje gordosti i nadobudnosti!
a

au

pre 6 meseci

A zamislite vi sto mislite da je zvezda uvek sampion u svemu pogotovo fudbalu jos dok sezona ne krene kako je nama bilo kada su nam igrali stojkovic pavlovic urosevic zdjelar natho sadik asano suma pokidamo vas a vi 15 bodova vise... Ili ona igranka sa stsnojem pre izbora prvi a posle gle zvezda tako ce i sad ne brinite dok je ove vlasti
h

haha

pre 6 meseci

Bas su vam igraci i gde ste to vi pokidali. Mi na vasem stadionu 3:0.dobijemo, Vidic, Zigic, Pantelic, Jankovic... a vi 20 bodova vise.
M

Marinjo1

pre 6 meseci

Nisu to anonimusi iz Danske nego ribari Terzo
s

south

pre 6 meseci

Ribari uzeli do sada 7 bodova u evropi. Srpski bajern do sada 1.
@

@south

pre 6 meseci

A u kojim takmičenjima ?
A

Austrijanac

pre 6 meseci

@south...pa ribari u ribarskom a sampioni u sampionskom... Ali je i dalje odnos 7:1..tako da ne stima bas nesto tu.. Ili prvi nisu ribari ili drugi nisu sampioni... Ili su OBA SLUCAJA!!!
U

Uzas

pre 6 meseci

Koga vise zanima fudbal u Srbiji!
B

Batistuta1

pre 6 meseci

Izadjimo ljudi na izbore i menjajmo ovu mafiju.
E

Esex

pre 6 meseci

Bravo!!
b

bl rs bih

pre 6 meseci

Nema od toga ništa. Ne postoje demokratski uslovi za fer izbore.
k

kolodin

pre 6 meseci

Čuj igrači u našoj ligi parkiraju AUTOBUS pred golom.Pa je li on gledao uopšte Zvezdine utakmice ? Bukvalno u svakoj prvenstvenoj utakmici Zvezdini protivnici naprave 5-6 stopostotnih šansi i Glazer je u samom vrhu po broju odbrana u ligi,ako je to bunker onda se on ne razume u fudbal
g

gosttt

pre 6 meseci

Plus toga, pa i u staroj Jugi je na marakani bio uspeh ne izgubiti.....naravno da se vise brane, al kad prime gol kolko ja pratim svaki je napao...Novi Pazar seti npr, TSC branio i onda napao.....Sta bi on da se Radnik otvori da onj mogu da pune, pa sto se oni nisu otvorili u Mancesteru? To je ta razlika u finansijama, sto MC prema cz to cz prema domaćim klubovima...klasican politicarj krimjnalac bas a i deca ga izgleda prate
z

zorz 123

pre 6 meseci

pa kad bahar menja previse vise se ne zna ni ko pije ni ko placa. kanga mu sedi na klupi, a protiv lajpciga je pokazao koliko je bahar pogresio.
Z

Zvezda mi je sve

pre 6 meseci

Svi 17 decembra treba da budemo uz našeg predsednika i pružimo mu podršku protiv crnih. Dok je predsednika biće i naše Zvezde, živeo predsednik živela zvezda!
i

iju

pre 6 meseci

uhhhh
a

au

pre 6 meseci

Au gde smo mi ljudi moji ovo vise nije ni botovanje ovo je sramota cemer i jad celog društva
G

Gostenko

pre 6 meseci

Iz njegovog razgovora gde hvali Partizan se vidi da nesto ne stima u nasem prvenstvu. Ljudi iz Partizana bi na sva zvona kukali na tri uzastopna prelaza,na to sto ekipe stoje,na to sto je Cukaricki pokraden. Setite se kako su kukali kada je Pesic dao gol u Nisu u 98-om a mec produzen sest minuta. S'tim sto je u toj nadoknandi tri ipo minuta trajao prekid kada je igrac Radnickog dobio crveni karton,pa rasprave pa dok je izasao sa terena itd.Dakle na regularan gol su kukali.Ovde, ili imamo izrezirano prvenstvo u kome je neizvesno do same zavrsnice pa da Zvezda bude prva ili je dogovorena titula Partizanu da bi ga vadili iz finansijske bule jer titula donosi minimum 10 miliona eura i ulazak u LE a liga sampiona donosi 20+ miliona. Da ti ne spomenes one cirkuzantske prelaze,da im protivnici stoje a ne igraju bunker kao protiv Zvezde,da navijaci sa severa cute na sve to,e to je vec nesto za sta se treba zapitati.
p

pfc

pre 6 meseci

Znaci terza opet namestio titulu?
9

999

pre 6 meseci

Koji ljudi iz Partizana? Ima samo jedan covjek, kojeg je postavio isti covjek kao i vasu upravu i On obojici dopusta i odredjuje sta smiju reci i na sta se smiju zaliti. Druga stvar, sve odreda Zvezdasi, a namestaju titulu Partizanu?? Partizan da vade iz finansijskw dubioze, a da u nju gurnu Zvezdu? Druze, Zvezda ako jednu godinu ne bude igrala LS i bila prvak, vi ste druze ugaseni.. I ovako ne mozete isplatiti napumpane plate i ostale troskove, bez UEFA inekcije, vi se vracate na SMS broj. Samo gledaj.. Mada necete to vidieti, logicno da ce CZ opet biti prvak.
t

ti imalo da se razumes

pre 6 meseci

u fudbal tj sport...ne bi lupao...onda zasto je hejs i biberovic dali pargizanu 25 koseva..ili fener igrao ocajno protiv fmp..to zeljko nagovorio kuma da vas pusti..taktika i igra se postavljaju od protivnika..partizan ima losu odbranu mabjak igraca..i kakve veze ima bunker..juceigrali mladi pa dobili 3 komada van 16..i gibraltar pa dobio deset..ti nazovi svakog trenera i reci kao sto ste protiv zvezde tako i protiv pargizana..i frizure da su im iste..onda nazoves
D

Drndo

pre 6 meseci

I slep vidi da Partizan igra sklanjalice. Sada im je regularno da imaju niz,da sve pobedjuju po 3-4 razlike itd.
j

jbg

pre 6 meseci

Polako, sad je prioritet podržati Izraelca. Kad ispednete iz evropskih takmičenja počinje dalji, samo sada javni, pritisak na Džaju, cirkuzane iz sudijske komisije i predsednike fudbalskih klubova iz "Ma, Super" lige.
n

nebuloze

pre 6 meseci

Drugo mjesto donosi isto kao i prvo, kvalifikacije za LS. Maštarije.
G

Gost111111

pre 6 meseci

A nije ti dosta kolko je fkp izurnisan i spolja i iznutra, treba jos? Jos jedan Nedic, Palibrk, Belivuk il vasi janicari podmentuti na jug? A u cemu je Cuka pokradena? Po tome sto je tako ona dala saopstenje a ti prihvatis jer ti tako odgovara! Pa sto ne kazes da je Zelja pokraden jer ste dali gol nakon izmišljenog faula,sto ne kazes nesto za penal protiv Pazara, sto ne kazes nesto za ujdurmu prvog kola TSC FKP?! Sto ne kazes za sve ove godine vaseg lopovluka i kradje?Pored svih para, namestenih ljudi na svim nivoima jos uvek vuku na partozan? Ma daj! Cujes li sebe kolko si ostecen? Nedimovic, iz politie, sto bese jedan od tri glasa sto vam izglasali tutulu iz 46 te. Santrac, politicar, sto zameni u sudiskoj vaseg Filipovica, Surbatovic sto bese u vašoj skupstini, Dzaja kao navodni predsednik FSS... .i nije te sramota da kazes da neko krade za partizan....naravno da ge nije, tebe i slicne tebi sramota, jer vama ta rec ne znači ništa. Obraz kao djoncina
!

!!!

pre 6 meseci

Meni nije dobro sta covek prica, pokusava da odbrani Bahara a nema nikakve argumente ....Ko to hoce pobedu protiv Mancestera? Alo mi hocemo pobedu protiv Cukarickog, TSC, Vozdovca a ne protiv Mancestera, zasto manipulise????
P

PESHO

pre 6 meseci

Znaci tim je pravljen da primamo 3 komada u proseku a ne vise po pet-sest pa dobro doktore Terzicu
D

Dajbrepare!

pre 6 meseci

Koga ovaj laze 70 milki? Pa budimo srecni ako prodajom zaradimo 7! Kako ga bre nije sramota da ista i prica, da je drzava na svom mestu zatvori bi bili puni njega i njemu slicnih!
D

Duh koji lebdi

pre 6 meseci

Ja mu obećavam
D

Dale Ro

pre 6 meseci

Ovo sto kaze da imaju ponudu od 70 miliona, to je samo ponuda za jednog igraca, 'Mesija iz Salenta' Falka, koji jos uvek gricka svojih 40k evrica mesecno u zvezdi.
Л

Лсзета

pre 6 meseci

Јел си спреман да продаш Недељковића за 2М +10%?
A

Anuen

pre 6 meseci

Bez obzira ko za koga navija, mora se priznati da je jedan od najodvratnijih likova u srpskom sportu u poslednjih 20tak godina
V

Vaislis

pre 6 meseci

Apsolutno isti lik kao Ostoja, kao Covkins, kao Vucela+Vazura. Kao neki X zrak, samo stancaju takve satrape.
S

SUŠTINA

pre 6 meseci

Kad je narod nešto uradio da bi se nešto promenilo? Setite se i toga kad budete glasali.
@

@vasilis

pre 6 meseci

Ostoja je odvratan, al ovaj je pametniji, namazaniji i ljigaviji sto ga cini idvratnijim 10x
y

yo.dorro

pre 6 meseci

Ipak Čović, pa Terza i Vazura/Vučela...
d

dragoo

pre 6 meseci

Posto je Falko jos pod ugovorom sto ga ne probati na desnom krilu. Tehnicar je i to treba za bunker a na lijevoj strani Ivanic u sredini Kayai
M

Mitros

pre 6 meseci

Izgleda dobro u LŠ sa jednim bodom iz 4 utakmice? Neki čudni kriterijumi
d

ddddd 1975

pre 6 meseci

Evo primera koliko je mozak neki ljudi ispran raznim drustvenih mreza i slobodno izrazavanje svojih stavova . Kako nismo uspeli da uzmemo bodovo Citiju i Lajpcigu koji je ove god u finalu super kupa pregazio Bajerna 3 0 u prvenstvu je ako se dobro secam bilo 2 2 stim da je Lajpcig vodio dva nula . Strasno sta se sve ne procita u ovim komentarima .
h

haha

pre 6 meseci

Ponude od 70.000.000? Da rasprodamo ceo tim ne vredi ni priblizno, verovatno pomesao cifre sa dugom.

Sakur

pre 6 meseci

Zna terza sta se prema 17 pa je tako samouveren
В

Вељко9

pre 6 meseci

Глазер у ЛШ скида свашта а у лиги нема једну одбрану..
h

hoces reci

pre 6 meseci

da su napadaci u domacoj ligi bolji nego u evropi ili mislis da Terza i glazer igraju kladionicu?
M

Ma daj bre...

pre 6 meseci

Ma mnogo smo kriticki prema Baharu mukica gubi u domacoj ligi raspada se igra jedva pobedjujemo Fenjerase.....
p

peca koma

pre 6 meseci

samo da docekamo taj decembar i mnogima vidimo ledja...dosta je ovih lazi
D

DjordjeMiletic

pre 6 meseci

Ne izgledamo mi dobro nigde
r

rea

pre 6 meseci

Okrenuli se previše ka LŠ i zato su tamo rezultati fantastični.