Komentari na vest

Trči, Marcelo, trči!

v

vask

pre preko 1 godinu

A covek pusi i jede junkfud a uz to nije los igrac
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Kod nas, umesto da kreiraju, najviše su pretrčali Tadić i Sergej. Nije ni čuda što im je već u 60. minutu duša bila u nosu.
p

plavac

pre preko 1 godinu

trči marselo,trči,što dalje od nas
s

srka

pre preko 1 godinu

Sledeći mu je Nejmar, moraće da poveća kilometražu.
G

Gost373728292

pre preko 1 godinu

Ja i dalje tvrdim da je glavni problem Srbije, srpskih klubova pored infrastrukture KONDICIJA, ljudi ne znam kako i šta treniraju, ali da trčimo kao Česi, Austrijanci, Danci, Ukrajinci, Rusi itd, a sa tehnikalijama i fizikalijama kakve imamo, ubeđen sam da bi nam liga bila 8. (opet sa boljom infrastrukturom i TV pravima) a reprezentacija na nivou današnje Hrvatske.
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Izasla je analiza pre neki dan, pretrcali smo vise na svakoj utakmici od protivnika. Problem je sto ne trcimo pametno, sto smo tromi i fali nam brzine. To je do prirode, nemamo nekog sitnog svi grdosije od preko 185.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

A kad pogledas nacin trcanja, vidis da je vise od 60% naseg trcanja dzogiranje, tj. trckaranje, i jos 20% hodanje. Nije problem ni u fizikalijama, nasa je prednost sto smo veliki. Jos kad bismo bili kondiciono spremni, i kad bismo pametno trcali, gde bi nam kraj bio.
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

Нетачно, испред смо и у претрчаним километрима високог интензитета. Не стоји да не трчимо, ствар је поставке на терену и недостатка експлозивности. Један задњи везни моторино и један дурасел винг бек је све што нам треба.
@

@Гостиварски

pre preko 1 godinu

Znači moli boga da njegoš petrović i lazar nikolić postanu nešto
A

Andrejka

pre preko 1 godinu

Poenta je da se trči sa ciljem, a ne kaon Forest Gamp ili Marko Pantelić što sam vrši presing na pet igrača.. Modrić u svojim godinama trči 120 minuta ali trči kad treba i štedi energiju kad treba