TREĆA SMENA: Atletiko Tukuman prekida post, Aukas maksimalan, Boston najviše pokazao

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

AUKAS - EL NASIONAL, 01.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Izabrane vesti

Stoprocentni pobednički početak sezone u šampionatu Ekvadora znači da će Aukas u formi da dočeka El Nasional u 4. kolu. Aukas bi da samopuzdanje da iskoristi kao platformu za uspeh protiv tima koji je razočarao na startu. Aukas zauzima drugo mesto sa devet bodova, izjednačen sa vodećim Independijente del Valjeom posle tri meča. Pobedio je u poslednjem meču sa 2:1 protiv LDU Kita. El Nasional je izgubio sa 1:0 protiv Emeleka u prethodnom kolu, što je njegov treći uzastopni poraz, i zauzima 14. mesto bez bodova.

ATLETIKO TUKUMAN - DEFENSORES DE BELGRANO, 01.10

(Fudbal, Kup Argentine)

Atletiko Tukuman možda ne blista u aktuelnoj kampanji Liga kupa Argentine, ali ima status favorita u 1. rundi nacionalnog Kupa protiv Defensores de Belgrana. Tukuman je bez pobede na 11 mečeva u Liga kupu, a poslednji put je remizirao 2:2 sa Rivadavijom. Defensores de Belgrano je lider Grupe B drugog ranga sa 17 bodova posle sedam kola, pošto je ostvario pet trijumfa i dva remija.

BELGRANO - LANUS, 01.15

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Belgrano je na pretposlednjem 13. mestu Grupe B Liga kupa Argentine sa osam sakupljenih bodova posle 10 mečeva. Belgrano je osvojio bod u svom poslednjem meču kada je remizirao 2:2 protiv Sentral Kordoba, produživši niz bez slavlja na četiri. Lanus je bio bolji od Tigrea sa 3:2 u prethodnom duelu u Liga kupu i zauzima drugo mesto sa 19 bodova u 10 kola, i za liderom Godoj Kruzom kaska četiri poena.

KLIVLEND – MAJAMI, 23.55

(Košarka, NBA liga)

Tim s Floride je tek na osmom mestu na Istoku, ali sigurno da će biti mina za sve ekipe u plej-ofu. Klivlend je malo posustao, skliznuo je na treće mesto u konferenciji, ali i dalje može da pretekne Milvoki. Nikola Jović je propustio poslednja dva meča zbgo povrede. Pre toga je imao neke solidne partije.

BOSTON – MILVOKI, 00.30

(Košarka, NBA liga)

Seltiksi su najviše pokazali u dosadašnjem toku NBA liga, imaju samo 14 poraza i izvesno će da imaju pol-poziciju pred plej-of koji kreće krajem sledećeg meseca. Milvoki se bori za drugo mesto sa Klivlendom. Janis Adetokumbo i drugovi su vezali dva trijumfa i mogli bi da budu najveći rivali Bostonu za prvo mesto na Istoku. Početkom godine Baksi su na svom terenu slavili protiv Džejsona Tejtuma i kompanije sa 135:102.

GOLDEN STEJT – MEMFIS, 03.00

(Košarka, NBA liga)

Stef Kari i drugovi su tek na desetom mestu, ali prete sve bolji Hjuston, pa bi nekadašnji šampion mogao da ostane i bez borbe za titulu narednog meseca. Memfis je bez šanse za plej-of, sa skorom od 23 pobeda i 46 poraza, a ima tri vezana neuspeha. Bez prve zvezde tima Džoa Moranta teško ide Grizlijima. Tim zi San Franciska je slavio protiv Memfisa sa 121:101 početkom februara.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara