TREĆA SMENA: Na meniju Čile, Argentina, Ekvador, Meksiko, Kolumbija, Australija, Japan...

Vreme čitanja: 3min | pet. 15.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Lider šampionata Čilea Deportes Ikike nastojaće da nadogradi svoj impresivan početak sezone kada dočeka Kobresal u petom kolu. Ikike vodi na tabeli sa 10 bodova, što je poen više od Universidad de Čilea u četiri meča. Ikike je pobedio u svom poslednjem meču Primere sa 4:2 na svom terenu protiv Kokimbo Unida, produživši početak sezone bez poraza. U poslednjem meču u ligi Kobresal je izgubio od Uačipata sa 2:1, i sa samo jednim bodom je pretposlednji na tabeli.

NJUELS - PLATENSE, 01.00

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Zaštita niza bez poraza biće cilj Njuelsa kada bude domaćin Platenseu u meču 11. kola Liga kupa Argentine na stadionu Marselo Alberto Bijelsa. Njuels Old Bojsi zauzimaju četvrto mesto u Grupi B sa 17 bodova, tri poena iza prvoplasiranog Godoj Kruza posle 10 mečeva. Njuels je odigrao nerešeno 1:1 u svom poslednjem meču protiv Godoj Kruza, produživši niz neporaženosti na tri susreta. Platense je odigrao nerešeno 0:0 protiv San Lorenca u minulom meču i na devetom je mestu sa 11 bodova.


I

NDEPENDIJENTE DEL VALJE - KUMBAJA, 01.00



(Fudbal, Ekvador 1)

Independijente del Valje će nastojati da zaštiti svoj maksimalni skor na početku prvenstva Ekvadora uoči meča protiv Kumbaje. Domaći Independijente del Valje zauzima četvrto mesto sa šest bodova, i izjednačen je na vrhu sa Aukasom, Universidad Katolikom i LDU Kitom kroz dva kola. Independijente je pobedio u poslednjem meču sa 3:1 na svom terenu protiv Barselone. U poslednjoj utakmici Kumbaja je izgubio od LDU Kita sa 3:1, i još je bez bodova.


K

ERETARO - HUAREZ, 02.00



(Fudbal, Meksiko 1)

Huarez je na putu da se suoči sa Keretarom u meksičkoj Klausuri. Keretaro je na 10. mestu sa 14 bodova u 11 mečeva. Keretaro je pobedio u poslednjem duelu sa 2:1 protiv Pačuke. Huarezov poslednji ligaški meč rezultirao je nerešenim rezultatom 1:1 protiv Toluke i osvojio tek treći bod u kampanji. Još nema pobedu u 10 kola.

JUNIOR - JAGUARES, 02.10

(Fudbal, Kolumbija 1)

Jaguares iz Kordobe putuje da se suoči sa Juniorom na stadionu Metropolitano Roberto Melendes, u kojem obe strane žele da produže niz bez neuspeha u kolumbijskoj Aperturi. Gostujući tim izbegao je poraz u četiri uzastopna meča, dok domaćini nisu tri puta izgubili. Junior je na petom mestu sa 18 bodova u 11 mečeva. Junior je pobedio u poslednjem meču sa 2:0 protiv Agilas Doradasa. U poslednjem meču Jaguares iz Kordobe je trijumfovao sa 2:1 nad Miljonariosom na svom terenu i produžio bez neuspeha zauzimajući osmo mesto sa 16 bodova.


V

ELINGTON FENIKS - SIDNEJ, 05.30



(Fudbal, Australija 1)

Velington Feniks je u prošlom kolu poražen na gostovanju od Melburn Sitija minimalnim rezultatom 1:0. Kao rezultat toga, tim je izgubio prvo mesto na tabeli, ali je inferioran u odnosu na Sentral Koust Mariners u pogledu dodatnih pokazatelja. Feniks će očigledno sada pokušati da pobedi na svom terenu, jer je od početka sezone kod kuće izgubio samo jednom u devet mečeva. Sidnej se uspešno bori za najboljih šest i predstojećem gostovanju pristupa na petoj poziciji na tabeli. Građani posle 20 susreta imaju 31 bod. Napominjemo da Sidnej igra prilično dobro u gostima, gde je sakupio 14 poena. Na četiri prethodna gostovanja ekipa je neporažena, sa sa dve pobede i dva remija.


G

AMBA OSAKA - DŽUBILO IVATA, 07.00



(Fudbal, Japan 1)

Gamba Osaka je odigrala dva meča u noboj kampanji Džej lige, u kojima je osvojila četiri boda i nalazi se na devetom mestu. U prvom kolu tim je remizirao u gostima kod Mačide Zelvije 1:1. Zatim je uspeo da savlada Albireks Nigatu kod kuće minimalnim rezultatom 1:0. Naravno, prerano je donositi zaključke, s obzirom da protivnici nisu bili najteži. Posle povratka u najviši japanski rang, Ivata je odigrala tri meča u kojima je osvojila tri boda. Uspela je da izbori senzacionalnu pobedu na gostovanju Kavasakiju hokejaškim rezultatom 5:4. Istina, u druga dva meča novajlija nije nimalo impresionirao, jer je poražen od Kobea sa 2:0 i Kašive sa 1:0. Sa tri boda Ivata ulazi u četvrto kolo sa 16. mesta na tabeli.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara