Zbiljić za Mozzart Sport: Jovanović je igrač Vojvodine, od njega mnogo očekujemo

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.04.24. | 23:51

"Očigledno je da neko zloupotrebom medija pokušava da unese nemir i pometnju u naše redove", kaže prvi čovek Lala

Predsednik fudbalskog kluba Vojvodina, Dragoljub Zbiljić, kaže da je Lazar Jovanović igrač Lala i da neko zloupotrebom medija pokušava da unese pometnju na Karađorđu.

Prvi čovek Novosađana iznenađen je informacijama koje kažu da sin legende kluba Milana Jovanovića tužio klub i da na kraju sezone odlazi iz Vojvodine, kao i da jednu od opcija predstavlja prelazak u Crvenu zvezdu.

Izabrane vesti

Zbiljić poručuje da Lazar voli Vojvodinu, zbog čega njegov ostanak u Srpskoj Atini ne dovodi u pitanje.

"Lazar Jovanović je igrač FK Vojvodina, od njega očekujemo mnogo u budućnosti. Znamo da voli i poštuje Vojvodinu, zbog čega nas je iznenadilo da postoji bilo kakva medijska ili neka druga informacija da je naš igrač negativan prema imenu fudbalskog kluba Vojvodina. Očigledno je da neko zloupotrebom medija pokušava da unese nemir i pometnju u naše redove", poručio je Zbiljić za Mozzart Sport.

Jovanović je prošao kroz kompletan omladinski pogon Lala, a redovan je i reprezentativac Srbije. Ove sezone zabeležio je 12 nastupa u Mozzart Bet Superligi, a upisao je prvenac u velikom slavlju nad Voždovcem 8. marta, kada je bio strelac pobedonosnog pogotka na Karađorđu (2:1) u šestom minutu nadoknade utakmice.



tagovi

Lazar JovanovićDragoljub Zbiljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara