TREĆA SMENA: Nekaksa i dalje neporažena u Meksiku, Banfild juri prvu pobedu

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Čile 1)

Domaćin je sakupio samo bod posle dva kola u šampionatu Čilea, sa samo jednim postignutim pogotkom. Kobresal je je odigrao jedan meč u 2024. godini i uzeo je bod (2:2) protiv Union Espanjole. Kobreloa je pobedila narednog rivala u Kupu Čilea prošle godine, kod kuće sa 4:2, a u gostima sa 3:1.

BANFILD – DEPORTIVO RIESTRA, 01.15

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Zeleno-beli iz Buenos Ajresa su bez pobede u sedam kola Liga kupa Argentine, pa žele konačno da upišu prvio trijumf posle tri vezana remija. Deportivo Riestra je sakupila pet bodova, sa samo tri postignuta gola. Za vikend su zeleno-beli odigali nerešeno sa Lanusom. Na poslednje dve utakmice Banfilda bilo je 1:1.

DEPORTIVO KALI – ONSE KALDAS, 02.20

(Fudbal, Kolumbija 1)

Tim iz Kalija je na petom mestu u šampionatu Kolumbije sa šest bodova manje od lidera Tolime. Deportivo je prošle nedelje prekinuo niz od dve pobede porazom upravo od Tolime na svom terenu. Onse Kaldas na 12. poziciji, sa trijumfom i dva poraza u poslednja tri kola. Protekle sezone Onse Kaldas je slavio protiv ekipe iz Kalija sa 4:0 na svom terenu.

UNIVERSITARIO – SPORT UANKAJO, 02.30

(Fudbal, Peru 1)

Uankajo je na drugom mestu u šampoinatu Perua sa 13 bodova iz pet kola, primio je samo jedan gol. Universitario ima isti skor, četri trijumfa i remi, ali nije primio nijedan pogotak za 450 minuta. U poslednjem meču Universitario je pobedio današnjeg rivala sa 2:0.

ALAHUELENSE – AD SANTOS, 03.00

(Fudbal, Kostarika 1)

Alahuelense je na trećem mestu u šampionatu Kostarike sa devet bodova manje od lidera Eredijana. Santos je na poslednjem mestu sa samo četiri boda, prima skoro tri gola po meču, pa bi tim iz Alahuela trebalo lagano da osvoji tri bods. Alahuelense je pobedio današnjeg rivala sa 4:0 krajem septembra prošle godine.

MAZATLAN – NEKAKSA, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Nekaksa je uz Monterej jedini neporažena ekipa u dosadašnjem toku šampionata Meksika. Ima tri pobede i čak šest remija, pa je tek na devetom mestu, ali ima samo četiri boda manje od lidera Montereja. Mazatlan je samo jednom slavio na devet mečeva, a sakupio je bod na poslednja dva meča.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara