TREĆA SMENA: Santos Laguna brani četvrto mesto, drama u Kolumbiji, Nešvilu treba bod za plej-of

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.10.22. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Ekvador 1)

Gradski derbi Gvajakila obeležiće noć u Ekvadoru. Barselona je bila najbolja u prvoj fazi šampionata i osigurala plasman u finale za titulu. Trenutno je Barsa na šestom mestu sa šest bodova manje od lidera Aukasa, a noćas dočekuje Gvajakil Siti koji je na devetom mestu sa 12 sakupljenih poena. Siti je pobedio Mušuk Runu sa 4:1 u protekloj rundi posle šest duela bez slavlja, dok je Barsa vezala dve pobede.

SANTOS LAGUNA - MAZATLAN, 01.05

(Fudbal, Meksiko 1)

Santos Laguna dočekuje Mazatlan u poslednjem kolu ligaškog dela meksičke Aperture. Domaćin se nalazi na četvrtom mestu sa 30 sakupljenih bodova, i brani tu poziciju jer ona vodi u narednu fazu bez dodatnih plej-of duela. Santos Laguna je pobedila u poslednjem meču 2:0 na svom terenu protiv Huareza, i tako produžila niz neporaženosti na četiri. Poslednji Mazatlanov meč rezultirao je nerešenim rezultatom 2:2 protiv Nekakse na strani, i sada je bez pobede na tri minula susreta. Mazatlan je 13. mestu sa 17 bodova, i ovaj okršaj mu je prilika da potencijalno pobedom ugrabi mesto u doigravanju.

AMERIKA KALI - ATLETIKO NASIONAL, 01.10

(Fudbal, Kolumbija 1)

Samo jedan bod razdvaja Ameriku Kali i Atletiko Nasional u kolumbijskoj Klausuri u finišu ligaškog dela. Oba tima se nalaze na pozicijama koje garantuju odlazak u doigravanje, ali nemaju prostor da se opuštaju. Timovi ispred crte su odmah korak iza ili bodovno poravnati, pa je međusobni obračun veoma bitan. Amerika je remizirala u poslednja dva duela, a na minula tri je neporažena, dok je Atletiko Nasional bez neuspeha u četiri uzastopna meča.

ARGENTINOS JUNIORS - RIVER PLEJT, 01.30

(Fudbal, Argentina 1)

Argentinos Juniors se dobro takmičio tokom prvog dela sezone, ali je poslednjih nedelja malo usporio. U poslednjih pet mečeva izgubio je tri puta, ali mu rezerva ipak omogućava da ostane na sedmom mestu. U prethodnoj utakmici Argentinos je u gostima deklasirao Kolon (4:0). River Plejt nije impresivan u poslednje vreme, pošto je izgubio tri puta u prethodna četiri ligaška meča. Iako poraz u velikom derbiju od Boke Juniors (0:1) može da se razume, onda domaći neuspeh sa Taljeresom (0:1) nimalo ne uliva optimizma kod Milionera. Pre četiri dana River je eliminisan iz četvrtfinala Kupa od Taljeresa posle penala.

NEŠVIL - HJUSTON, 02.30

(Fudbal, MLS)

Nešvil će nastojati da iskoristi prednost domaćeg terena kada mu u goste u pretposlednjem kolu ligaškog dela MLS-a dođe Hjuston Dinamo. Nešvil je na petom mestu Zapada sa 47 bodova u 32 meča, na samo tri stepenika iznad prvog ispod crte sa utakmicom manje. To znači da je Nešvilu dovoljan i bod da obezbedi plasman u doigravanje. Nešvil je u seriji od šest mečeva bez neuspeha, dok je Hjuston fenjeraš na Zapadu. U poslednjem meču poražen je na strani od Los Anđelesa sa 3:1.

---------------

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

--------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara