TREĆA SMENA: Tigres i Orlando za četvrtfinale, Universitario nepobediv, Baija nanizala šest pobeda

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

SENTRAL KORDOBA - BELGRANO, 01.15

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Izabrane vesti

Samo bod razdvaja Sentral Kordobu i Belgrano na tabeli Grupe B Liga kupa Argentine. Domaći Sentral zauzima 12. mesto sa osam bodova kroz devet mečeva. Kordoba je pobedila Lanus sa 1:0 na strani u svom poslednjem meču Liga kupa, prekinuvši niz od četiri meča bez slavlja. Belgrano je odigrao nerešeno 1:1 protiv Defense i Hustisije u prethodnom ligaškom duelu i produžio seriju bez slavlja na tri meča. Nalazi se na 13. poziciji sa sedam bodova posle devet kola.

PALESTINO - NASIONAL ASUNSION, 01.30

(Fudbal, Kvalifikacije za Kopa Libertadores)

Palestino je odradio veliki posao u prvoj utakmici u Paragvaju, kada je protivnika u poslednjem kolu kvalifikacija Nasional iz Asunsiona pobedio sa 2:0. Prethodni je tim eliminisao venecuelansku Portugezu pobedivši protivnika sa 2:1 i kod kuće i u gostima. Pobeda nad Nasionalom još ništa ne garantuje, ali je veoma ozbiljna prednost u revanšu u Čileu. Nasional je već u kvalifikacijama za Kopa Libertadores ostavio iza sebe dva protivnika – ekvadorski Aukas i kolumbijski Atletiko Nasional. U svetlu ovakvog uspeha, domaći poraz od Palestina od 0:2 izgleda, najblaže rečeno, neočekivano.

KAŠIJAS - BAIJA, 01.30

(Fudbal, Kup Brazila)

Kašijas i Baija se suočavaju na stadionu Centenario u drugoj fazi Kupa Brazila. Kao i u prethodnoj rundi, drugu fazu Kupa čini jedna utakmica. Razlika je u tome što nema prednosti nerešenog rezultata za jednu od ekipa – u slučaju remija, o plasmanu će odlučivati jedanaesterci. Kašijas je u prvoj fazi eliminisao Portugeza Santistu pobedom od 1:0 u gostima. Tim iz Rio Grande do Sula stiže motivisan kvalifikacijama za polufinale šampionata Gaušo i neporažen je pod komandom Arhela Fuksa, sa četiri pobede i jednim remijem. Baija stiže sa nizom od šest uzastopnih pobeda, od kojih je pet ostvarila kao gost.

UNIVERSITARIO - KUSKO, 02.30

(Fudbal, Peru 1)

Universitario ima priliku da produži niz bez poraza kada dočeka Kusko na stadionu Monumental na otvaranju osmog kola peruanske Aperture. Domaćin Universitario je drugi na tabeli sa 17 bodova, na dva koraka iza lidera Sporting Kristala u sedam kola. Universitario je odigrao nerešeno 2:2 u poslednjem meču protiv Garsilasa, produživši početak sezone bez poraza na sedam susreta ostvarivši pet pobeda i dve nerešene utakmice. U poslednjoj ligaškoj utakmici Kusko je trijumfovao sa 2:0 nad Alijansom Atletiko kod kuće, i nalazi se na sedmom mestu sa 11 bodova.

TIGRES - ORLANDO, 03.30

(Fudbal, Konkakaf Kup šampiona)

Tigres UANL i Orlando Siti bore se za mesto u četvrtfinalu Konkakaf Kupa šampiona. Prvi duel na Floridi okončan je remijem bez golova, pa revanš susret osmine finala garantuje uzbuđenje. Tigres je bez pobede u tri protekla duela u svim takmičenjima, a u meksičkoj Klausuri je sedmoplasiran sa 18 bodova, sedam manje od lidera Montereja. Orlando je takođe postio na tri susreta, a posle tri kola u MLS-u osvojio je samo bod.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara