Fudbaler Oksera Gaetan Perin (©AFP)
Fudbaler Oksera Gaetan Perin (©AFP)

Trijumfi Oksera i Jurgordena donose najveće kvote

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.04.24. | 11:14

Nigde nećete naći veće nego u Mozzartu

Nova nedelja, novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili dve kvote, koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Reč je o dve fudbalske utakmice sa današnjeg programa. Konkretno, o kečevima na Okser protiv Troe u 21. kolu francuske Lige 2, odnosno na Jurgorden protiv Hekena u švedskom Alsvenskanu. Kvote na njihove trijumfe nigde neće biti tako velike kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Okser je lider u Ligi 2 i na sjajnom je putu da se plasira u elitu posle jedne sezone u drugom rangu. Lider je sa 58 bodova, po četiri više od najbližih pratilaca Sent Etjena i Anžea, koji imaju po odigran meč više. Anže je kiksnuo u ovom kolu, odigrao je 1:1 sa Lavalom, tako da sada Okser može da stekne lepu zalihu pred poslednjih sedam kola. U goste mu dolazi "davljenik" Troa, kojeg je Anesi pogurao u zonu ispadanja. Filijala Mančester Sitija mora da počne da pobeđuje, što je uradila samo jednom u poslednjih pet kola. U prvoj polusezoni Okser je kao gost savladao ekipu za koju igra srpski fudbaler Luka Ilić sa 2:1.

JURGORDEN - HEKEN (PONEDELJAK, 19.10), KEC 1,85

Derbi 2. kola šampionata Švedske. Na premijeri je Jurgorden bio izuzetno ubedljiv protiv Geteborga, deklasirao ga je kao gost sa 4:1. Doduše, Geteborg nije ni blizu toga da bude konkurentan u borbi za Evropu, a uz sve to je sam sebi otežao posao crvenim kartonom Tordarsona u prvom poluvremenu, pri rezultatu 0:0. I dok je Jurgorden razgalio svoje navijače, Heken ih je razočarao. Otvorio je prvenstvo porazom od prosečnog Mjelbija (0:1) kod kuće, nisu mu pomogli ni srpski internacionalci Srđan Hrstić i Nikola Zečević, koji su ušli sa klupe u drugom poluvremenu.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara