TSC se pojačao na golu, stigao čuvar mreže Vojvodine

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.06.23. | 13:22

Nikola Simić prvo letnje pojačanje Topolčana

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Bačke Topole)

Polako se sklapa tim za Evropu i narednu sezonu Mozzart Bet Superlige u Bačkoj Topoli. Ekipa se pojačava na svim delovima terena, novi fudbaler koji je potpisao ugovor sa vicešampionom Srbije je golman. Nakon odlazaka Nenada Filipovića i Nemanje Jorgića bilo je potrebe da se dovede još jedan čuvar mreže. Ugovor sa klubom je potpisao Nikola Simić, dosadašnji član novosadske Stare dame. Odmah će se priključiti ekipi koja sutra započinje pripreme za narednu takmičarsku sezonu.

Izabrane vesti

Uz najavljeni ostanak Veljka Ilića novi čuvar mreže će biti druga opcija na golu, te čekati svoju šansu. TSC očekuje dugačka sezona u kojoj je moguće da će odigrati i pedeset utakmica, pa ne treba da klone glavom novi golman Topolčana, jer je moguće da će dobijati šansu češće. Svakako će biti velika konkurencija među stativama, sa pozajmice iz Spartaka se vratio i Nikola Bursać čiji status je pod znakom pitanja.

Nikola Simić ima 26 godina i u Novom Sadu je proveo pet godina. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Bežanije, odakle je preko Srema iz Jakova i beogradskog Sinđelića došao do dresa Vojvodine. Branio je ukupno 55 puta za tim iz „Srpske Atine“ i prošle sezone je preseljen na klupu zbog dolaska Lazara Carevića. U TSC dolazi kao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa Novosađanima.

TSC je produžio i ugovor sa najboljim igračem Mozzart Bet Superlige, Sašom Jovanovićem, a na putu je da angažuje i bivšeg ofanzivca Partizana, Filipa Holendera.



tagovi

TSC Bačka TopolaNikola Simić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara