Najbolji igrač sezone ostaje u Mozzart Bet Superligi: Jovanović produžio ugovor sa TSC-om

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.06.23. | 21:43

Još tri godine u Bačkoj Topoli

/Od dopisnika Mozzart Sporta iz Bačke Topole/

Kreću uskoro pripreme, slaže se ekipa za evropske izazove u kvalifikacijama za Ligu šampiona, radi se punom parom u Bačkoj Topoli. Nakon Gorana Antonića, tenutak za produžetak ugovora sa vicešampionom Mozzart Bet Superlige došao je i za najbolje ocenjenog igrača nedavno okončanog prvenstva.

Izabrane vesti

Saša Jovanović je stavio potpis na ugovor koji ga veže za Topolčane do leta 2026. godine.

Nagrađuju se dobre partije u plavom dresu i klub pokušava da sklopi tim koji će biti konkurentan u Evropi naredne jeseni. U moru najavljenih ili realizovanih odlazaka i dolazaka, nije bilo brige jer je Jovanovićev stari ugovor važio do leta 2024. Međutim, hteli su čelnici kluba da nagrade odlične partije krilnog napadača, pa je stari sporazum zamenjen novim, koji iskusnom fudbaleru garantuje još dodatne dve godine boravka na severu Srbije.

Saša Jovanović je nakon igranja u Kolubari i Mladosti iz Lučana nosio dres španske Kordobe, saudijskog Al-Fateha ali i čuvenog Deportivo La Korunje. Nakon povratka u Srbiju, kako sam navodi iz porodičnih razloga, niko nije očekivao da će eksplodirati u dresu TSC-a. Bio je jedan od mnogih fudbalera u ekipi Žarka Lazetića koji su zablistali prošle sezone. Njegov dolazak prošlog leta se ispostavio kao pun pogodak, došao je bez plaćanja obeštećenja prethodnom klubu. Sem toga pružio je sjajne partije i nosio svoj tim do istorijskog drugog mesta. Sa deset pogodaka i 14 asistencija je i statistički najbolji fudbaler ekipe koja će igrati kvalifikacije za elitno takmičenje UEFA.

Ukoliko tamo budu neuspešni, čeka ih Liga Evrope. Možda se baš na jesen Jovanoviću ispuni želja, da istrči na Enfild, o čemu je govorio u intervjuu za naš portal.



tagovi

TSC Bačka TopolaSaša JovanovićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara