Foto: Reuters
Foto: Reuters

Tuhel razočaran: Sve je pošlo naopako, bili smo zarđali i aljkavi, treba ovo svariti

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.04.21. | 16:54

„Mrzimo da gubimo”, kaže trener Čelsija

Kakvo subotnje popodne Čelsija. Vest Brom je uspeo da razbije Plavce na Stamford Bridžu i nanese prvi poraz Tomasu Tuhelu na klupi tima iz Londona. I to ubedljiv - 5:2.

Od dolaska Nemca na klupu Čelsija pa do ove utakmice, Čelsi u deset premijerligaških mečeva primio samo dva gola. A onda pet golova samo na ovoj utakmici.

Izabrane vesti

Posle meča bio je vidno nezadovoljan. Nerado je prišao engleskim novinarima, ali je odradio posao i analizirao šta se sve dogodilo.

"Sve je pošlo naopako. Svaki njihov šut bio je gol. Nisam pretpostavljao da će se ovo dogoditi. Moramo da preuzmemo odgovornost, da se rastresemo malo i svarimo sve što se desilo", rekao je Tuhel.

Istakao je Tuhel veliki broj grešaka koje je njegov tim pravio.

"Veoma sam razočaran. Mrzimo da gubimo. Verovao sam u tim koji sam izveo. Bili smo zarđali, aljkavi. Nismo se dobro adaptirali na igru pod pritiskom, napravili smo mnogo grešaka. Propustili smo šansu da rano ubijemo utakmicu. Druga je priča da se nismo navikli na igru sa igračem manje", rekao je Tuhel.

Možda je ovo momenat koji bi mogao da bude pravi poziv na buđenje Čelsiju.

"Ako pogledamo ovaj meč za četiri sedmice možda ćemo shvatiti da je ovo bio poziv na buđenje. Nisam osetio da smo bili nešto previše arogantni ili prepuni samopouzdanja. Neće biti dana odmora sutra, možda samo za neke pojedince koji su putovali kako bi se osvežili. Najveći deo igrača će biti prisutan. Idemo dalje", rekao je Tuhel.


tagovi

Tomas Tuhel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara