U Humskoj uvereni: Ovaj mali ima sve da postane ozbiljan igrač

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.10.18. | 12:24

Zoran Mirković pohvalio 16-godišnjeg Filipa Stevanovića

Pre desetak dana vest je prošla skoro nezapaženo. A zaslužuje osvrt. U nedostatku devetorice igrača, rasutih po raznim reprezentativnim selekcijama, Zoran Mirković je prvom timu Partizana priključio neke od najvećih talenata iz podmlatka Partizana ili Teleoptika.

Šansu da se nametnu šefu struke crno-beli dobili su golman Jovan Trnić (1996. godište), Aleksa Janković (2000), Slobodan Stanojlović i Nikola Štulić (2001), te najmlađi toj gardi, krilni vezista Filip Stevanović (2002), za koga Bata ima samo reći hvale.
Filip je biser. Kad pogledate, tek je dete, dalek je put do gotovog proizvoda, potrebno je da prođe dosta vremena, ali ima sve što je potrebno da postane ozbiljan igrač“, smatra Mirković, koji je na novinarsku konstataciju da treneri ostaju upamćeni i po tome koje su talente lansirali na veliku scenu, uzvratio šaljivo, mada u svakoj šali ima i malo ili malo više istine. „Osim ako nije Murinjo... Njega baš briga“.

Izabrane vesti

Iza Partizana je druga reprezentativna pauza otkako je Zoran Mirković nasledio Miroslava Đukića, u novembru će uslediti još jedna, ali će tek u januaru, tokom pripremnog perioda, imati šef sturke priliku da radi sa svima raspoložovim snagama.
Do zimske pauze imamo da odigramo mnogo utakmica, pa će uslediti period gde ćemo moći svi da radimo kako bi trebalo“, dodao je trener Partizana.


tagovi

Filip StevanovićZoran Mirković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara