U Novom Sadu znaju mane Partizana: Odbrana im je slabiji deo tima

Vreme čitanja: 3min | pet. 05.04.19. | 12:30

„Neka i zapadna tribina bude naša“, poziva publiku na „Karađorđe“ Radovan Krivokapić

Pošto je skupila osam od 12 mogućih bodova na poslednja četiri superligaška meča Vojvodina je zakucala na vrata plej-ofa. Skočili su Novosađani na osmo mesto na tabeli i na njemu će sigurno ostati ukoliko u nedelju (17 časova, TV Arenasport 1) savladaju Partizan.

Biće prilike da Lale dobace do doigravanja i u slučaju poraza ili remija, međutim, tri boda im sigurno donose plasman u doigravanje, pa su tako i ambicije kluba jasne. Poptuno drugačije od onih pre mesec dana.
Posle svega što se dešavalo u prethodnom periodu, verovatno ni najveći optimisti nisu očekivali da ćemo uoči poslednjeg kola osnovnog dela prvenstva biti u situaciji da se borimo za plej-of. Mi, koji smo direktni učesnici, smo sve vreme verovali i zato nema lepše utakmice od ove u nedelju. Sastaćemo se sa velikom ekipom, klubom čiju tradicijom poštujemo, ali ne treba da ga precenjujemo. Nalazimo se u mini-seriji, imamo dosta samopouzdanja, verujemo da na našem stadionu, pred našim navijačima, možemo da izborimo za plej-of“, predočio je Radovan Krivokapić.

Izabrane vesti

Šef stručnog štaba Vojvodine ne može da računa na Graovca zbog kartona, dok su ostali u konkurenciji, pa su stvoreni svi uslovi za lepu fudbalsku predstavu. Pred, nadaju se domaćini, krcatim „Krađorđem“.
Znam da će sever biti naš, ali bih zamolio navijače koji dolaze na zapad da i i da tribina bude naša. Znam vrlo dobro zašto to govorim. Nadam se da će svi zajedno pružiti podršku mladim momcima da dođu do velike pobede. Ne bavimo se kalkulacijama, pripremamo se tako da od prvog minuta pokažemo protivniku da želimo tri boda, jer samo nas pobeda vodi u plej-of. Drugog izbora nemamo i zato se za tri boda moramo boriti svim raspoloživim snagama“.

Analizirajuću igru Partizana, posebno u poslednjih mesec dana, primetio je:
Prema onome sa čime sam upoznat i onome koliko mi je vreme dozvolilo da pratim Partizan, znam da je nešto slabiji u defanzivnoj liniji, tako da ćemo verovatno to pokušati da iskoristimo“.

Možda bi Savo Milošević posebnu pažnju trebalo da obrati na talentovanog Dejana Zukića, koji je protiv Dinama izborio jedanaesterac samo minut posle ulaska u igru, a protiv Radnika je asistirao za gol.
Ne bih pričao samo o Zukiću, već o svim mladim momcima koji dobijaju šansu. Zukić je iskoristio na dobar način, ali ima još momaka koji zaslužuju pažnju. U Surdulici je i Nešković dobio šansu, a na vratima prvog tima su i Topić, Savić… Žao mi je što se Jeličić povredio, bio bi blizu tima, a tu su i Bjeković, Jakovljević, Toroman. Inače, naš tim je dosta osporavan, nismo mogli da se služimo nekim velikim rečima, jer nam rezultati to nisu dozvoljavali. U svakodnevnom radu sa njima vidim koliko mogu. Nedostajalo je samopouzdanja, bez čega ne možete da igrate fudbal. Verujem da su konačno postali svesni svoje vrednosti, a ovo im je idealna prilika da pokažu ko su i šta su“, završio je Radovan Krivokapić.

FOTO: Star sport


tagovi

FK VojvodinaRadovan Krivokapić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara