Komentari na vest

Ume li Nejmar iz igre? Ove godine je davao golove za Brazil samo iz penala

I

I

pre preko 1 godinu

Da li ste videli koliko nisko Nejmar igra? Kod gradjenja napada svoje ekipe je skoro treci centralni vezni. Uopste mu nije posao da trazi kako ce on licno dati gol. Mozda Nejmar iz 2015-te, krilni napadac. Sad tu ulogu ima Vinisijus, a ovaj mu navlaci igrace na sebe i pravi im svima prostor. Može reći ko šta hoće, zna on biti iritantan i svakakav, ali ne može se poreći da je svoju igru podredio timu sada.
h

huss

pre preko 1 godinu

Igra povučenije, povezuje ekipu, spušta se po loptu, razigrava krila. Oba krila i špic imaju veće šanse da daju gol od njega, takva mu je uloga i lepo to odrađuje, tako da nije problem ni da ne postigne gol.
I

Istina

pre preko 1 godinu

Kao da je bitno ko ce dati gol kad Brazil pobedjuje. Svaka ekipa mora da usmeri paznja na Neimara a to ostavlja prostor za Rišarlisona, Vinisijusa i Rafinju.
s

srka

pre preko 1 godinu

Dalić će mu zalepiti flastera, to je sigurno. Da li Brozović, ili Kovačić, samo je to pitanje. Ali Brazilci imaju tešku artiljeriju i 1001 način da te vežu u čvor i daju ti gol. Mnogo su jaki, a i do sad su odigrali sa nekih 50, možda 60% mogućnosti. Videćemo da li će danas morati malo više da se potrude. Jer oni zaista igraju onoliko koliko im treba. Ne znoje se, ako ne moraju