Komentari na vest

Veliki intervju Miloša Milojevića: Kada ste u Zvezdi neće vam oprostiti i ako izgubite od tima sveta

D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

UPRAVA NAPOLJE. Gde smo sve bili mi zbog nje, šta sve radili mi zbog tebe, koliko noći dana i gostovanja za nama ostane. Nek sreća prati te, naša pesma nek bodri te, jurišaj sad ti se bori i nikad ne kloni, Sever je uz tebe. Oooo oooo oooo oooo. Nekad bol, nikad strah, nekad muk, nek ponesete Severa huk, snaga Beloga grada nek vodi te sada u novu pobedu. Verni bili i ostali, mladost svoju ti poklonili, ko igra dole na travi nek srce ostavi za našu pobedu. Oooooo ooo oooo.
G

Gostttttt

pre preko 1 godinu

Uvek uz vas, deli nas samo ona ograda, vi ste ponos Srbije, Beograda, 11 lavova život će da da, samo da ZVEZDINA BUDE TITULA! SAMO ZA TEBE, UVEK UZ TEBE! Idemo dalje!!!
J

Jedna je Zvezda

pre preko 1 godinu

Jedino vas pare ne dele, i jedni i drugi ste na klupskom platnom spisku. Ali ok, proćiće i to. Doćiće valjda u Srbiju i lepša vremena za normalan i pošten narod.
p

pa1

pre preko 1 godinu

Vetar u ledja... Napred Zvezdo!
G

Gost344a

pre preko 1 godinu

Napred Zvezda le! Puna podrska za trenera! Covek ima znanje, ali morace biti malo "ostriji" u svlacionici. Ne sumnjam u to, sredice on tim...jos ako bi mu u zimskom prelaznom roku doveli iole "pismene" bekove, zadnjeg veznog i spica..da se otarasimo bar 30% igraca pod ugovorima, koji nisu u ni protokolu po 2 sezone (ali plate dobijaju). A najvise bi pomoglo da Tvorzic i Mrki momentalno prestanu sa dosadasnjom "transfer politikom"! Ali za Coknu i ovaj rastelovani tim ide podrska maximalna! Podrska za Zvezdu, do noce titule! Ajmo Ciganiiiiii
R

Realnoo

pre preko 1 godinu

Kad se ima u vidu kakav tim mu je ostavio Mister, odnosno veliki umovi Terza i Mrkela, te emotivnom praznjenju nakon Makabija, a i da ne govorim o fizickoj pripremi. Njemu ne mogu da zamerim nista. Kako sad izgledaju igraci, ne bi ni Ferguson imao bolje rezultate. Treba sacekati malo, pa suditi!
k

kez

pre preko 1 godinu

Cim neko krene lepo da prica npr. Kosanovic, Jankovic, Stolica uvek ispadne lose na terenu
o

otkaz

pre preko 1 godinu

alo bre skupi prnje i paljba iz Zvezde ......
p

pa grobosu

pre preko 1 godinu

nije on ni Djukic ni Stolica.
G

GostGost

pre preko 1 godinu

Iskreno, posle njegovog odlaska sam mislio da je on bio zaduzen za prekide i uigravanje istih, a u tom segmentu igre u tim trenucima smo bili veoma dobri… I tako su se vukle priče (tada mislio istinite) da je on bio zaduzen za Zvezdin prekid, ali kada je seo na klupu shvatio sam da je to cista laz. Mislim da u ovom trenutku Zvezdi treba trener koji ima pre svega AUTORITET, taj autoritet je imao Stankovic, dok mi Milojevic lici kao trener bez svog ja, a posebno sa bude palica i neki autoritet… Neka nam je srecno i sto pre da se vratimo u kolosek dok skroz ne ispadnemo… Zivela Zvezda!!!
B

Bane15

pre preko 1 godinu

Ma ne Stankela je bio zaduzen hahahah
j

jedan je Stanković Dejan

pre preko 1 godinu

Dejan he dobijao po 5 razlike timove istog ranga koje Cokna jedva dobija, samo nedelju dana pre njegovog dolaska. Isti tim, isto sve. Pametnom dosta. Neznalice ne mogu da pređu preko ponosa jer su terale Dejana Stankovića, a prizivali ovog lika koji ne zna ni gde gleda.
G

Gostinjo

pre preko 1 godinu

U tim utakmicama Dejan je imao jednog špica na terenu i još dvojicu na klupi, pametnom dosta. Pavkov na 6 utakmica dao 6 golova, pametnom dosta.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Stankovica niko nije terao, sam je otisao. I ostavio tim u rasulu, i fizicki nespremne igrace!!!!!!!!!!! Trebao je, i morao je da ode na polusezoni!!!!! I da proba da za tih nekoliko meseci ispravi brljotine koje je sam napravio.....
G

Gost jbg

pre preko 1 godinu

Pa kad si znao to,sto si se latio posla mucenice .... Vrati se tamo gde si fato ribu ....
R

Rece covek

pre preko 1 godinu

Pa lepo je rekao - ili uskaces u voz ili kazes necu. On vise boli da uskoci i da proba. Sta nije jasno? Jel problem pismenost ili pamcenje sta si procitao?
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Kada se igra dobro ne osudjuje niko, tako da prijatelju radi malo bolje to za sta si dobro placen i manje filozofiraj ...Ekipa je vise nego korektna , a igra losa a da podsjetim ti si trener!
B

Bane15

pre preko 1 godinu

Kako je ekipa stajala na terenu protiv raspale Haife? Jesu li mogli da disu u 35 min? Ko je za to odgovran? Milojevic? Baba Smiljana?
n

nebo

pre preko 1 godinu

Iskreno ove narucene tekstove vise i ne citam, dovoljno je da vidim naslov i sliku od ovog coveka i sve mi je jasno!!!Da malo pojasnimo!!! Svaki drugi dan se pojavi neki intervju, citat iz drugih novina, objasnjenja, demagogija, od ovog covek iz prostog razloga da bi se skinula odgovornost prevashodno sa uprave i donekle igraci (koji uistini nisu krivi tu gde jesu za ogromne pare). Tacka!!! Jeste li culi od uprave kluba neko objasnjenje za poslednje rezultate?? Niste!! Jeste li culi nesto od igraca?? NIste!!! Od prijatelja kluba ili tvz, "najvernijih navijaca"??? Niko ni repom!!! Jel nam mister zvani "ljubi brat" nesto rekao po odlasku iz kluba osim sturog obrazlozenja ostavke i par naslova u novinama kako je toboze po hiljaditi put kandidat za trera Sampa??? Naravno da nije i nece!!! Matematika je prosta nauka, 1+1 su 2, kao i poenta ovih tekstova, em su popularni, mnogo se citaju i komentarisu, a u kometarima najcesce reci ili recenice tipa:, " neznalica od trenera, lazni trener, odlazi iz kluba, losa taktika, vrati te mistera, mnogo prica a malo radi", itd, itd!!! Elem, u slucaju losih rezultata, smenice trenera, i bice jedini krivac za sve lose sto se desilo klubu u poslednjih 3 godine,a u suprotnom terza madjia i co. ce preuzeti sve lovorike na sebe, kao i dosad, po vec utvrdjenom planu i programu.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ispričana priča! Koprcanje! Nego, da li se Gobelja vratio iz Pariza?
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Ај сасе померите да примимо 19 голова за 360 минута од ПСЖ-а и Бајерна.
n

nacicetebemare

pre preko 1 godinu

👉🏻🔴⚪👉🏻🟥⬜
I

Iz sljivika

pre preko 1 godinu

Puna podrška Cokni. Nasledio je haos u timu i samo neko ko ne poznaje sport može očekivati rezultate pre zimske pauze. Naročito sa ovim timom bez bekova i napadača.
A

A1

pre preko 1 godinu

Izvini, a kakav je to Haos nasledio? Nasledio je uigran tim sa visegodisnjim iskustvom igranja u Evropi, svi igraci placeni i to papreno - Bas haos ! Slavisa Stojanovic nije imao za sampon, Lalat se borio kao lav sa najjadnijim timom Zvezde ikada i sad je ovaj Milos kao fora nasledio haos. Ili znas ili ne znas, nema tu dileme.
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

Тако је. Сви којима је Звезда у срцу треба да подрже тренера и ове играче које имамо тренутно. Какви су, такви су, али су наши и докле год се боре треба их подржавати!
k

kurbla

pre preko 1 godinu

Bekove i napadace neka uzme iz omladinske skole ne da mu lice sa poternice kroji tim.
@

@Iz sljivika

pre preko 1 godinu

Podrsku moze da dobije samo kad bude napravio rezultate dostojne kluba koji trenira, a do tada nek i dalje glumi glinenog goluba (verovatno lepe parice).
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

ахахха каже брат уигран тим који је играо бла бла бла...еј прошле сезоне гобељић који није видео терен сад је као први бек, срнић који никад није играо бека сад изиграва бека, родић 5 година игра сваку душа му у носу, стално нешто ровит, није ни чудо, санога деки приковао за клупу, видело се да не иде без задњег везног ево сад га цокна ти рехабилитуј, Отишли и павков и охи, пешић који није гол играч доведен и дрво кулибали, иванић повређен, катаи исто играо прошлу скоро све утакмице, душа у носу, у паду форме. Испао од Макабија, негативна атмосфера, долазиш у среду играш у суботу прву утакмицу, па дерби, па монако, као није хаос. Па није, за неког ко има очигледно хаос у глави.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Da se pod hitno uradi POREKLO IMOVINE svim glavnim funkcionerima CZ I JSD od 80tih do danas.
m

mesar

pre preko 1 godinu

alo bre ljudi... manite se Milojevica... Krivci su Terzic i Mrkela!
n

nebo

pre preko 1 godinu

Konacno neko da shvati poentu ovakvih tekstova!!!!!
i

istina

pre preko 1 godinu

Svi zajedno, nesposobna i korumpirana uprava na čelu sa dugom dovela trenera tarda koji nije ni za skandinavske lige.
H

Hahahahaha

pre preko 1 godinu

Ovaj intervju je na nivou Sportsko Žurnala koga su neki navijači prozvali "ružnal".( to je bilo pre 10 godina, zasmetalo je tada list iz mladosti, ali taj pravac je zauzet) Sto mi sad pada napamet Sos kanala? Hahaha Nemam ja nista protiv Žurnala, možda ipak imam, kako uspeš za 30 godina da sve pises isto, ma baš sve? Okej sad je sve na internetu, ali majku mi ko ih kupuje penzioneri? :) Ako nemas da kazes nesto novo( pa bilo to povratak osnovama fudbala) , nešto sto niko "ne zna" ili ono sto je tvoja filozofija pa da se čovek zamisli... Ne valja ni " druge lopte" jer je to spin, postoje ničije lopte.... P.s Ne može se pratiti više od 1 sporta, mozda navijaci mogu sve, ali sportski novinar sigurno ne moze
O

Orao

pre preko 1 godinu

Ja sam mislio da je ovaj pismeniji! Covece Zvezda ne može gola da da? Pogledaj ko ti je u napadu? Šta se praviš mutav
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Druze pa nije on kriv za to koje igrace ima na raspolaganju... Preuzeo je vec sastavljenu ekipu, Ohi je vec bio otpisan kada je on dosao, a problem pored izbora napadaca su i lose odradjene pripreme, ne priprwmljeni igraci ni fizicki ni takticki a ni psiholoski. Los odradjen prelazni rok gde se od jedne ekipe kojoj su falila 4 igraca, ali dobra igraca na desnom beku, na zadnjem veznom, na desnom krilu, spicu i zamena za Rodica, dosli smo do potpuno ne izbalansirane ekipe gde su ponovo dovedeni poluigraci i iznudjena resenja a i oni su dovedeni kasno. Rasturis tim koji je koliko toliko funkcionisao i dovedes potpuno nesprembe igrace... I gde tu vidis odgovornost Milojevica?! Odgovornost je pre svega TERZICA i MRKELE koji su i iznad kluba i iznad navijaca i oni nemaju odgovornost ni premakome i mogu da rade sta hoce...
G

Gostbrt moj

pre preko 1 godinu

manje više ko je u napadu,problem je građenje igre,pa igra i lopta ne dolaze do napadača ako i dođu to su 98% neupotrebljive lopte,golove koje smo dali od kad je.on tu su kreacija Kange,Kataia i Pešića,znači na individualni kvalitet igrača ne na koncept igre trenera,a to je ono što me najviše brine jer.isti ti ljudi su kidali sad im noge vezane,pa nisu zaboravili fudbal igrati...
m

manolas

pre preko 1 godinu

Dovedenn da ispunjava zelke uprave dol prave kombinacije sa Ramdanijem itd.. Najuriti komplet upravu ...A Pre toga ih pitati za dug i za razne transfere tipa Motika 2 mil a igra za omladince znaci dobra kombinacija za 2 mil i ostalo nebitno.. onda Risairo doveden i otpusten uz zahvalnicu 450 000e... itd Uprava Napoljee
Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Демагог! Устани Милоје испред струке и поноса и реци нећу да ми Терза саставља тим!
a

aha napa

pre preko 1 godinu

TI SI POKAZAO KOLKO SI FUDBALSKI NEPISMEN KAD SI MOGAO DA DOVEDES NAPADACA IZ LIGE A DOVEO SI SAMO ZADNJEG VEZNOG...SAD CES DA IGRAS SA BERACEM BANANA 🍌 SA MALIJA POSTO TO FUDBALER NIJE
B

Bane15

pre preko 1 godinu

Imas na levoj strani tastature tipku na kojoj pise Caps lock
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Ma klasican demagog. On se cudi sto je otpusten iz Malmea? Kaze pa nije bio cilj da udjemo u LS druze deklasirao te u sred Svedske Zalgiris nisi ispao od jaceg nego slabijeg tima i zato si dobio otkaz a ti se cudis. Ja ovakve trenere ne volim nadam se da ce me vremenom demantovati. Al evo utakmica sa Napredkom se zavrsi oko stadiona samo slusas psovke ljudi nezadovoljni jer smo jedva dobili, onda upalis tv njegova izjava prezadovoljan... Cime si druze ti zadovoljan? Ekipa igra katastrofalno nasprem pocetka sezone...
G

Gost sa severa

pre preko 1 godinu

Ako si realan,ekipa je ovako igrala vec i pre Hapoela!
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Sto bi rekli Ameri you to talk a lot,klasican sanjar decko i alibi prica majstor!Na delu se pokazi batice tim ti deluje kao da imaju 70 godina,niti nekog pomaka cak su i lepse igrali kod Mistera
S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Može ekipa da izgubi važnu utakmicu ali ne može da zaboravi da igra fudbal. Zvezda se raspala kao tim. Igrači ne funkcionišu kao ekipa. Timski duh je ispario. I to je rezultat bledila u domaćem prvenstvu i nemoći u Evropi. Milojević je krivac što je prohvatio da bude dekoracija a ne trener. Što dodatno pogoršava već lošu atmosferu među igračima. Deki se suočavao sa sličnim problemima koje je hteo da rešava na sebi svojstven način (ne baš pedagoški) i koji su, uz još neke faktore, bili razlog njegovog odlaska. Ova situacija jasno pokazuje koliko je u ekipi važna dobra atmosfera. Da igrači osećaju pripadnost timu, da funkcionišu kao celina. Džabe sav fudbalski kvalitet kada kolektiv ne postoji. Fudbal je timski sport i virtuoznost pojednica ne može mnogo da donese ukoliko ne predstavlja dodatni kvalitet jake ekipe. Ukoliko se ništa ne promeni na panju će biti Milojevićeva glava. I ne samo njegova već i svakog sledećeg trenera koji se bude prihvatio Zvezdine klupe. Kada u Zvezdi budu odlučili da pojedinci nisu iznad kluba već im pokažu gde je kapija, trenera puste da radi svoj posao onda će doći do određenih promena. Do tada, uzimajući u obzir stanje ekipe, što se može videti na terenu tokom utakmica, teško da će biti nekog boljitka.
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

Али чекај, не разумем, није то од јуче. Мислим ти одозго се питају већ годинама. Него ми се чини да су се мало заиграли већ. Срећа па смо питоми навијачи па се не бунимо претерано, осим за тастатуром.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Слажем се брате потпуно,зато и нико нормалан нежели да преузме клуб вец овакви почетници.Ако му крене добро је,ако не изгорео је али је испунио сан да води клуб какав је звезда.мислим да у новембру добијамо новог тренера,који че имати 3 месеца да спреми тим за освајање титуле и полако трансформисање и реконструкцију за наступ у ЛШ. Ваљда нису толико луди да са неискусним тренером и оваквим лимитираним и потрошеним тимом да улазе у ЛШ,пуцалиби сами себи у главу.позз

Dj_97

pre preko 1 godinu

Pa čekajte, zar niste pričali da Stanković nema pojma, već mu Milojević pravi taktiku? Šta je sad?
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Forma,forma i samo forma. Napucaj im kondiciju pa da vidimo dalje šta možeš. Mi bez Kataia i Ivanića u formi nemamo igru. Oni što ne znaju a igraju nek bar trče, to nam je što nam je.
s

sgsgs

pre preko 1 godinu

Da je samo do kondicije ekipama ne bi ni trebali treneri nego bi igraci bili po teretanama 24h
H

Hahahahahaha

pre preko 1 godinu

@ Sgsgs Hahaha, tipičan danasnji navijac, pomešalo ti se sve, tačnije košarka i fudbala. Bice bolje :)
@

@sgssgs

pre preko 1 godinu

D@ Sgsgs Hahaha, tipičan danasnji navijac, pomešalo ti se sve, tačnije košarka i fudbala. Bice bolje :)
n

nakaza

pre preko 1 godinu

Nisi svestan koliko brzo ces da letis! Sa ovakvim izjavama samo dajes nitro kao ostavci. Veze nemas!
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Не улазим у то да ли си наказа ( сам се тако представљаш) али ти је став одвратан .
r

realan323

pre preko 1 godinu

Zvezda je uradila istu stvar kao kad je smenjen Pizon koji je imao +5 u odnosu na Partizan i doveden Dostanic pred kraj prvenstva i izgubila titulu.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Када је Пижон смењен Звезда је имала само +2 пошто је пижон отпуштен после пораза од јавора 0:1 на маракани! Онда је Достаниќ изгубио вечити дерби 1:0, а није свиран чисти пенал после старта крстајиќа на кадуом, итд, итд!
N

Nekac035

pre preko 1 godinu

Najebali smo...
d

d. Andjus

pre preko 1 godinu

20 puta ej bre 20 puta sam procitao ovaj tekst nije mi bilo tesko da probam ukapirati sta je svedski Murinjo hteo reci. Decko svaka tebi cast ali taj fudbal mozes igrati u 3. ligi skandinavskog fubala. Pratim izbiljno fudbal dobrih 40 godina i znao sam odmah posle prve utakmice na klupi sta ce i kako biti. Stankovic, ustajem dok pisem STANKOVIC posto je to legenda Zvezde, on je ovaj tim nekako drzao na okupu dok je to za tebe decko nemoguce, jer je ovo skup preplacenih igracica obicna legija stranaca iz znj timova evrope, kakav bre Kangva, kakav bre Kulibali, oni vrede 2 miliona ? Onda bolje da sam gledao 40 godina balet ili ja nemam pojma o fudbalu. Javno kazem nema napretka ga Zvezdu dok se ne osloni na domace mlade igrace kvalitetne koji ce ciniti 80% tima uz 2-3 top stranca, legija stranaca veterana nalik prosecnim kiparskim klubovima vodj u propast.
S

SHONE SEVER '75

pre preko 1 godinu

SVAKA CAST GOSPODINE ANDJUS SVE TACNO OD RECI DO RECI. DEKI JE LEGENDA ONO SE NIJE SMELO DOZVOLITI PAO MI JE U OCIMA TERZIC.
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

хахахахах брате ено кипарски тимови са странцима 3 клуба имају у групама евротакмичења редовно, ај батали ме наших вајних талената, све што је добро оде са 16,17 година, док странци још и могу да спасу нешто од тог силног талента и уграде га у рад и дисциплину. Капираш да код нас нема правилног рада са децом, излазе у сениорски фудбал спорији, слабији, физички инфериорни у односу на вршњаке из осталих земаља. Овде си таленат ако можеш да пимпујеш лопту више пута од осталих клинаца. Сурдукну ти паре као стипендију о којој твоји вршњаци могу само да сањају, и нико не брине о твом развоју као особи, нико те не пита шта једеш, шта пијеш, какав си у школи, то је реткост. Битно је само како ћеш да се продаш. Част изузецима али то је тако. Док су нам млађе категорије овакве какве јесу, док нам је лига оваква кава јесте, џаба таленат, одеш негде на терен где је џомба на џомби, нема ту дриблинга, пазиш да се не повредиш кад кренеш у спринт и слично. Сањате бре о тој деци. Само европска такмичења су битна, јер је то једини сигуран начин да узмеш велику лову, а та такмичења не могу да се играју са децом.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Све младо што је вредело већ је продато. Омладинска школа не ради свој посао. Слажем се да треба посветити пажњу играчима из своје школе. Тврдим да је Станковић ниво Кангве. Од Кулибалија су сви бољи. Треба пробати са Николићем уместо Канге али сумњам.
M

Mladić

pre preko 1 godinu

Da,oprostićemo sve i da izgubite od najmanjeg sela,ali da se borite,uklizavate,trčite,udarate i primate udarce… Razume se…bez Srnića,Rodića,Gobeljića,Milunovića Kulibalija…
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

То навикло да им се склања у президент лиги, па се наљуте кад им дође Миа Хаифа и неће да се склони, него их одучи од фудбала. И онда дође просечни ПСЖ и Бајерн и саспу им 19 комада за 360 минута.
m

medeljin

pre preko 1 godinu

Mene loži sama pomisao šta bi vama tek radili. Mogu da zamislim kako je tek tebi!?
t

trll

pre preko 1 godinu

prosečni,haha.
k

krstim se

pre preko 1 godinu

prosecni PSZ jbt sta vi pisete...
T

Terza sivonjo

pre preko 1 godinu

Terza taman pomislio da je velika faca, pa poceo neke price kako je napravio najveci tim od Barija, pa platio ovog 3 miliona onog 2. Sad ce Cokna da mu dodje karijere na najbizarniji nacin HAHAHAJHGAHAHSA
a

au ludilo

pre preko 1 godinu

Cokna uništitelj hahahaha
P

Pouzdan Izvor

pre preko 1 godinu

Najgori trener kojeg je Zvezda imala od Kratko Ostanica na ovamo. Cestitke, treba i to umeti.
B

Bata Cokna

pre preko 1 godinu

Ovo je nova grobarska legenda. Doderbija ih nigde nije bilo, posle derbija procvetali. Bukvalno ih oziveo.
U

Uprava napolje ne znate nista

pre preko 1 godinu

OSTAVKE !!!!!!!!!
g

gori od Stolice

pre preko 1 godinu

I ispod Stolice ima stolicica.
S

SHONE SEVER '75

pre preko 1 godinu

IDI IZ ZVEZDE BRE VISE. STANKOVIC DEJAN JEDAN JE STANKOVIC DEJAN. ZA SEVER JE I DALJE TRENER STANKOVIC a ostale tribine neka uzivaju u igri ovog "STRUCNJAKA".
P

Potomak djenerala

pre preko 1 godinu

Deki je za tebe Ljupko iz prajma.
U

U INAT DUSMANIMA

pre preko 1 godinu

Terza, Mrkela, Duh i Zriki NAPOLJE
N

NAVECI ZVEZDAS IKAD

pre preko 1 godinu

UPRAVA NAPOLJE !!!!
i

istinna

pre preko 1 godinu

Stolica, ista prica ista igra isto sve, samo je onaj celav a ovaj sa kosom. Mozda oni znaju dobro fudbal u teoriji ali za trenere nisu.
P

Psihijatar

pre preko 1 godinu

I imaju taj isti pogled kao voditelj zadruge onaj, cim ih vidis znas da nesto ozbiljno nije u redu.
@

@ Psihijatar

pre preko 1 godinu

Eno i vi imate strajk u vašim redovima, ne cvetaju ruže, ostale kolege " nikom ponikoše i crnu zemlju pogledaše"...Ali vremena za fudbal na svoj nacin svi imaju hahahah
@

@ Psihijatar

pre preko 1 godinu

Eno i vi imate strajk u vašim redovima, ne cvetaju ruže, ostale kolege " nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše"...Ali vremena za fudbal na svoj nacin svi imaju hahahah
K

Kemp

pre preko 1 godinu

Nisam neki optimista što se tebe tiče, ali imaš podršku, moraju se igrači navići na tvoj sistem, shvatam, ali od tebe tražim da trenažni proces prođu kao što prolaze igrači Napolija, Intera, Bajerna, a to mislim na kondiciju, kad to budeš dostigao, ja kao laik za tebe smatram da će igrači biti još za 50% bolji, a onda su tu i rezultati... pozdrav.. p.s. bez izuzetka, svi da prođu takvu vrstu priprema...
G

GOST SD

pre preko 1 godinu

Da l' je moguće da ljudi njega krive što je ekipi kondicija nula i što loše igraju?! Pa ne znam otkad je u sportu moguće promeniti nešto preko noći. Nije on vodio pripreme na početku sezone, nije on selektirao ekipu, nije on kriv što nemamo igrače na ključnim pozicijama i što nam je ekipa matora pa ne mogu da izdrže visok ritam utakmica. Odličan je trener koji treba da se istrpi, a sve ostalo će doći na svoje.
O

OdmaHh

pre preko 1 godinu

Pokupi mrkelu i caooo,odmah,a terzic da se uzme u pamet,odma
C

Comi81

pre preko 1 godinu

TERZIC JE NAJVECI PROBLEM!!!
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Od tebe se ne ocekuje da pobedis tim sveta,vec TSC,Novi Pazar,Napredak,ali ti nisi sposoban ni to.Vidi se odmah da nisi kapacitet za nas najtrofejniji klub.Deki je za tebe Murinjo licno.
S

Statler

pre preko 1 godinu

Murinjo ili ne, Stanković je sam podneo ostavku, to treba imati u vidu i zato prestanite da povlačite paralele između Milojevića i Stankovića. Šta je radio "Murinjo" tokom priprema kad mu igrači u najvažnijoj utakmici sezone dišu na škrge?
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

NAPRED MILOJE PUNA PODRSKA ZA TEBE,TERZU,UPRAVU I SVE IGRACE! IDEMO PO 6TU TITULU I LS SL.SEZONE!👊
P

Paa

pre preko 1 godinu

Intervju skroz na mestu, a ljudi ga napali iako nisu ni pročitali vest. Nije ništa pogrešno rekao, u Zvezdi se uvek očekuje više i bolje, to je odlika velikog kluba
p

porezs

pre preko 1 godinu

Problem je sto se uopste javlja po 50 put za novine posle onakvih partija i na sta mu tim lici protic jednog Napretka. Umesto da trenira ekipu i cuti.
d

deki stankovic 1 je

pre preko 1 godinu

Nije dosao da drzi govore o fudbalu i prosipa pamet nego da bude trener.
d

d. Andjus

pre preko 1 godinu

Covek sa onakvom facom ne moze da bude trener, da glumi nekog cudaka u svedskim/engleskim fantasy filmovima o hari poteru to vec moze.
A

Andjus Bard

pre preko 1 godinu

Tako je, lepo pise u nauci o facama.
m

milojevic-sverige

pre preko 1 godinu

Gospodine vi ste odavno pokazali ko ste i sta ste. A ja sam odavno pokazao sta sam u fudbalu u Svedskoj i u Zvezdi vec nekoliko godjna tako da sam valjda zasluzio i neki kredit kod navijaca iako znam da nasi navijaci cene samo pobede ne moze se uvek pobediti utakmica, nije ni X ili poraz od skupljeg rima u Europi smak sveta.
D

Dzonela

pre preko 1 godinu

Deki nam nije valjao...ovaj mu nije do clanaka...
m

medeljin

pre preko 1 godinu

U građevinskim projektima mu nije do članaka? Što je ostavio ekipu u rasulu i pobegao, taj veliki MISTER?!
2

234

pre preko 1 godinu

Deki dobijao 4:0 ove timove sto se Cokna sa njima muci i hocd da izdahne od muke. Zato je Deki imao mda, pa protiv takvih igrao za Kangom na zadnjem veznom.
A

Asad

pre preko 1 godinu

Mani se šuplje priče, teren ne laže! Mi trenutno ne znamo gdje udaramo. Stoji da je Mrkela nesposoban i da nemamo desnog beka i da imamo samo jednog napadača ali nema opravdanja da svi ostali igrači igraju kao babe, da je kondicija 0, i da u utakmice ulazimo kao da smo krenuli na nalaze. GAZI LOMI !!!!
H

H H

pre preko 1 godinu

A kako je on kriv za kondiciju, on je držao pripreme?
O

OKidiKidi

pre preko 1 godinu

Ne moras tim sveta, evo pobedi Madjare, ne moras vise, ljubi te brat....
m

milojevic-sverige

pre preko 1 godinu

Nije lako odigrati protiv Ferencvarosa koji je trenutno najjaci od 70ih godina dok su bili krem dela krem Europe. Ferencvaros je jaci od jednog Monaka koji je u top20 timova Europe. Morao sam se javiti jer pisete svasta, pozdrav Milojevic.
М

МАРИОНЕТА

pre preko 1 godinu

АКО ИЗГУБИШ И ОД ,,Мађара,,ПАКУЈ КОФЕРЕ.САМО ДА ТРАОРЕ НЕ БУДЕ ИМАО СВОЈЕ ВЕЧЕ
G

Gostiona

pre preko 1 godinu

mnogo priča...nema osnova za to još....al i vi izvukli naslov ...odmah da ubada u oči
m

magistar fudbala

pre preko 1 godinu

Nije trener za Zvezdu!moze da vodi neki osrednji klub nema ni ime ni prezime ni stav ni autoritet!!!

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Miloje ostani!!!
s

shulz

pre preko 1 godinu

Podrska Miloje! Idemo po trecu uzasćrtopnu duplu krunu i LS!
č

čikaMirko

pre preko 1 godinu

Čika Mirko Marjanovic predsednik Partizana i premijer drzave u isto vreme.
c

cezeve

pre preko 1 godinu

Demagog opet nesto prica
B

Brateu

pre preko 1 godinu

Bato moj jesi ti svestan da jedva dobijas utakmice koje je Zvezda rutinirala sa 4,5 golova u mrezi protivnika, u Evropi nemas bod još osvojen. Imaš napravljen brzi voz, a ti ga voziš kao putnički. Konsoliduj redove, trazi pomoc od iskusnijih, jer kako i sam kazes jos si zelen za Zvezdu, ali imas potencijal kao pomocnik, za sad dobro guraš, ključna utakmica za tebe je Ferencvaros kod kuce, tu ako se ne osvoje bodovi ne znam šta bih ti dalje rekao, svestan si i ti toga. Napred Zvezdo.
a

ak032

pre preko 1 godinu

Nije smak sveta žrtvovati evropu zarad titule koja donosi ligu šampiona
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

hahahahaah imas napravljen brzi voz hahahahah matori kakav brzi voz dobio je tim bez desnog beka, sa povredjenim ivanicem, kataijem potpuno van forme i bez golgetera....pa klop me bi pomogao...ako se vi zaludjujete da je trebalo i pored svega toga da dobijemo Monako kod kuce i sampiona Turske u gostima onda brate zivite u nekom drugom svetu...
G

GostCzv88

pre preko 1 godinu

Gostivarski ,svaka ti je na mestu. Bravo
@

@ak032

pre preko 1 godinu

Jeste smak sveta, jer mu je ostavljen tri puta skuplji tim od prvog sledeceg i bar 20 puta skuplji od proseka lige i plus mu je ostavljeno SEDAM bodova prednoti vec na startu prvenstva. To bi moja pokojna baba osvojila, ovaj je uspeo da uvede u neizveznost. Plus gubi po Evropi.
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

брате колико немаш појма о фудбалу говори сваки твој коментар, прво колико је тим скуп нема никакве везе, друго звездин тим вреди 50 милиона, партизанов 30, следе чука и воша са по мало мање од 15 милиона. Треће оставио му је 7 бодова предности сад има 5, ремизирао једном, вау катастрофа, смењуј тренера, управу, економа и мењај голмана нек нико не брани. Промени спорт, тим, државу, само нас не малтретирај више незнањем.
G

GostCzv88

pre preko 1 godinu

Ostavljeno mu je 7 poena prednosti,al takodje i tim koji u najvaznijoj utakmici nema snage za vise od 20 minuta,sramno za Zvezdu. Igraci van forme totalno.
z

zovla

pre preko 1 godinu

Ovaj cokna vise intervjua dao nego treninga sto je odradio
T

Tomiks

pre preko 1 godinu

Ovaj brat previse prica, svaki dan intervju i pametovanje. Druze, smanjila se bodovna razlika u ligi, imate dva poraza u Ligi Evrope, cuti spusti glavu i radi, a rezultati ce da pricaju.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

A ko si ti? Gledaj u svoj kokosinjac
m

manipulacija

pre preko 1 godinu

On je covek koji je izmanipulisani od strane N1
T

Tomiks

pre preko 1 godinu

Rekao sam vi jer navijam za zvezdu ali ne igram ja fudbal nego oni.
a

ajde

pre preko 1 godinu

Ajde bre skini se vise sa novina/televizije i radi svoj posao...