Komentari na vest

Veliko veče srpskih trenera: Vlada Ivić šokirao Nicu, Sale Ilić srušio Bazel! (VIDEO)

Pavle_ovde

pre preko 1 godinu

Kako bi ja voleo sa njima pivo popit
K

Karasi iz Calme

pre preko 1 godinu

Ilic ne pije pivo, on pije samo kratka pica.
G

Gost1978

pre preko 1 godinu

i niko ne sme da dodje u partizan, al polako

Pavle_ovde

pre preko 1 godinu

Cekaju Mijat da dodje na celo kluba, onda ce svi da mole da dodju. Polako samo vlast da se promeni ;)
I

Immobile

pre preko 1 godinu

Vlada Ivic ozbiljan gospodin, smeker,znalac... 42 utakmice bez poraza, oboren rekord te lige. Kada je trebao da preuzme Makabi 2. put odbio je zbog porodice jer je rat izmedju Izrael i Palestine trajao, koliko je veliki covek pokazao je tako sto je predlozio Mladena Krstajica za trenera i naravno koliko njegova rec ima znacenje u jednom takvom klubu oni su ga uzeli, Krstajic pre toga sa TSCom nikakvi rezultati s obzirom kakvu je ekipu imao. Sa Srbijom isto jako tanko i zahvaljujuci Vladi Ivicu danas njemu stoji u CVu Makabi Tel Aviv, iako je i tamo relativno lose prosao...
G

Gost77

pre preko 1 godinu

Mladen Kristajić klasa od igrača i jedan od najboljih štopera Bundeslige u prvoj deceniji ovog milenijuma. Čovek osvojio titulu sa Verderom i u tandemu sa Valerienom Ismaelom činio najbolji štoperski tandem Verdera u eri Tomasa Šafa, zatim u Šalkeu Brazilac Bordon i Krstajić takođe vrhunski tandem... Krstajić je bio vrhunski štoper uz Đukića i Vidića najbolji kog smo imali od raspada SFRJ do danas... Samo na konto igračke karijere Krstajić može uvek da nađe kakav-takav aganžman, taj TSC vidim beleži vrhunski rezultate posle Krstajića...
I

Immobile

pre preko 1 godinu

@Gost77 E to je najveci nas problem. Evo ti si sada spomenuo kakav je Mladen Krstajic igrac bio, a bio je vrhunski, sto ne znaci da ce biti dobar funkcioner ili trener. A sto se tice popularnog Mladje, on je prvo bio sportski direktor Partizana, pa je bio predsednik Radnika iz Bijeljine pa je bio selektor, ostace upamceno kao unikat da je to prvi selektor koji je debitovao na bilo kom prvenstvu bez i jedne zvanicne utakmice pre toga. A kako je dosao na to mesto selektora to je tek posebna prica, na kakav poltronski nacin,pa je i na tom prvenstvu razorio ekipu. Posle toga dolazi u TSC koji je pre toga sa pokojnim Zoltanom Sabom igrao egal sa Steauom u kvalifikacijama sa 2 crvena kartona. Krstajic obavezno sa tim timom zavrsava 7. ili 8. Posle toga dolazi Zarko Lazetic koji je u zadnjem kolu izgubio Evropu. Tako da videcemo gde ce biti TSC na kraju ove godine a bice sigurno u borbi za Evropu. U Tel Aviv dolazi, naravno ne moze se reci da je on kriv za mesto na kom je zavrsio jer je bodovna razlika bila velika, ali kikseve koje je pravio, obavezno primanje golova u zadnjim minutima... U strucnom stabu mu se obavezno nalazi bratanac. Sada je preuzeo Bugarsku, a posto je tolika legenda u Nemackoj sto ne radi u Bundesligi 1 ili 2. Mladen Krstajic je los funkcioner i tanak trener. Covek koji se nigde nije zadrzao vise od 4 meseca kao trener. Promenio je sva zanimanja u fudbalu, vise nema sta da bude pa se odlucio za trenerski poziv.
p

poznat po lupetanju

pre preko 1 godinu

Evo jos jednog veoma, veoma glupog komentara u nizu. Niti je bolju karijeru imao stariji Ivic, niti je poznatiji od Vlade. U svakom segmentu gledajuci. I sto se tice nastupa u reprezentaciji, i sto se tice jlubova za koje je igrao, pa cak i sto se tice golova ako se uzme u obzir da je Vlada klasican veznjak, a Ilija klasican napadac plus je Ilija igrao za prilicno dominantne klubove i postigao mozda dvadesetak golova vise u karijeri. Ja razumem ostrascenost i da se zbog toga lupi neka glupost po nekad,ali realno to ne moze da bude opravdanje za idiotluk. A sve i da jeste samo poznat kao mladji brat, reci mi po cemu si ti poznat? Ocigledno je da po pameti nisi, a niti ces biti jer na tvoju zalost to je kategorija koja se ne ispravlja.
G

GostPqu

pre preko 1 godinu

Nica ih resava lagano na Azurnoj obali.

Ivica Gasic

pre preko 1 godinu

Vlada Ivić je pre nego je postao trener bio poznat isključivo kao mlađi brat velikog znalca, Zvezdinog rasnog golgetera - Ilije Ivića.
G

Gost77

pre preko 1 godinu

Čak je Vlada na konto za klasu boljeg brata otišao da igra u Grčku i tamo gradi igračku karijeru...
y

yahoo

pre preko 1 godinu

Realno nakon revansa ispadaju i Ilic i Ivic.
G

Gost65

pre preko 1 godinu

Koliko si uplatio na to?
u

uplata

pre preko 1 godinu

8540e