Stadion Rostova (©Wikipedia)
Stadion Rostova (©Wikipedia)

Trijumfi Rostova i Elfsborga donose najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.04.24. | 10:45

Nigde nećete naći veće nego u Mozzartu

Nova nedelja, novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili dve kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Reč je o dve fudbalske utakmice sa današnjeg programa. Konkretno, o kečevima na Rostov protiv Orenburga u 26. kolu ruske Premijer lige, odnosno na Elfsborg protiv Sirijusa u 5. kolu švedskog šampionata. Kvote na ova dva meča nigde neće biti tako velike kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Rostov je miran na sredini tabele i neće morati da brine za opstanak u samom finišu ruskog šampionata. Osmi je sa 37 bodova, zabeležio je tri pobede u poslednjih pet kola. Ono što je posebno zanimljivo, sva tri trijumfa je upisao kao gost, dok je na poslednja dva meča kod kuće izgubio od Spartaka (1:5) i remizirao sa Sočijem (2:2). Orenburg se zato bori za opstanak, 14. je sa 26 poena, samo dva više od "davljenika" Urala. Ako dođe makar do boda danas preskočiće Fakel i Baltiku i pobećiće sa pozicija koje vode u plej-aut. Poslednja dva duela Orenburga i Rostova su završena remijima, sa po 2:2 i 1:1.

ELFSBORG - SIRIJUS (PONEDELJAK, 19.00), KEC 1,90

Mnogo, mnogo bolji su se očekivali od Elfsborga na početku Alsvenskana. Klub koji je prošle sezone izgubio titulu porazom od Malmea u poslednjem kolu (remi bi mu doneo tron) užasno je otvorio novi šampionat. Posle pet kola ima samo jednu pobedu, u seriji je od tri uzastopna poraza i lider Malme mu beži već 14 bodova. Mora i Elfsborgu da krene, danas mu dolazi u goste Sirijus koji je takođe bez pobede na poslednja tri meča (dva poraza i remi). Elfsborg je bio bolji od Sirijusa prošle sezone na oba susreta, sa po 4:3 i 1:0. Pobedio je svog današnjeg rivala na pet od poslednjih šest okršaja.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara