Komentari na vest

Vest Hem iščezao na Old Trafordu: Junajted iskoristio strah i preterani oprez Čekićara (VIDEO)

j

jbg

pre oko 3 godine

Kakav nam je tim bio, tj. koliko povreda ima, bilo je dobro pravili su sanse igrali. Jedina zamerka Rasford koji nije sto posto nije trebao da igra celu utakmicu ali kad nema nikog drugog onda jbg Megvajer odlican, Grinvud dobar nije ga hteo gol danas, James odigrao odlicno podigao formu, jedino sto eto Henderson nikako da mi ulije poverenje, sve mi se cini da ga odbrana mnogo vise cuva nego Davida Ali sve u svemu odlicno sto su tri boda u dzepu, ali je moglo da bude vise golova da su nam igraci bili alo precizniji ono Grinvud dve stative imao, jos Fabianski se razbranio

Falični Tom

pre oko 3 godine

Mene duša boli kad vidim da će Solskjaer da dobije novi ugovor. Čovek blage veze nema. Nije mi samo jasno čemu poenta da igraju i Rašford i Džejms ceo meč. Prvi je bio povređen i propustio prošli meč i umesto da ga malo odmori on ga forsira ceo meč. Drugi je bio nevidljiv ceo meč i sve je upropastio danas šta je mogao. Umesto da ubacio Diala malo da unese živosti a i da odmori Rašforda. Po meni večeras samo je rezultat dobar. Morao je da se reši meč pre 90-og minuta. Šta je, tu je upisana tri boda i sad priprema za četvrtak.
d

drago10

pre oko 3 godine

jedino si u pravu to što se meč mora riješiti prije 90tog minuta, zicer rashforda, par kontri, stativa greenwooda, samo ne vidim koja je tu krivica olea?!
M

MUFC-Fan

pre oko 3 godine

Iako si dobio 10 minusa svidja mi se misljenje tvoje. Po meni Solskjear iako je nasa Legenda i igrac bivsi nema blage veze. Ima milion povredjenih jer ninako nekoristi Klupu. Nema sistema u igir. Ima srece da ima Greenwooda Martiala i Rashforda koji su brzi za Kontru. Al vidi se cim se ekipe Poput Fulhama Newcastla Barnley ili West Ham danas kada se zatvore nema ideja u igri i tu da nema Bruna onda nebi bio ni 8 na Tabeli. Po meni Solskjear vise srece nego pameti ima. Po meni bi bilo pravo dovesti Nagelsmana ili nekog drugog Trenera. Ove godine je imao sigurno srece al ko garantira da ce Kukavicki stil igre i sledece godine uroditi plodom. Ako ode Pogba ostaje samo Bruno a uveren sam da nece nikoga adekvatnog dovest. Doniju je premalo sansi dao i on sebi nece dozvoliti da opet godinu dana na Klupi provede. Ako nedovede barem jednog kvalitetnog stopera isto nam se crno Pise i desnog beka kao back up za Win Bissaku bi trebali.
H

Hammers Srbija

pre oko 3 godine

Sramota me ove partije WH i ne krivim nikoga do slepca Mojesa, zamisli ti stavis Nobla i Dzonsona u ovakvoj tekmi gde je WH objektivno imao da pokaze stosta, kako su izasle postave znao sam da nece suthuti na gol, bolno izdanje ali vsta sad valjda mu je za naukpostave znao sam da ne