Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Šangaj Šenhua ne zna za poraz, Al Džazira bez pobede na osam mečeva

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.05.24. | 09:53

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

Šangaj Šenhua igra sjajno ove sezone i posle devet susreta u kineskoj Superligi nalazi se na prvom mestu na tabeli, četiri boda ispred Čengdua. Tim Leonida Sluckog sakupio je 23 poena i još nije doživeo gorčinu poraza ove sezone. Plavi đavoli su u poslednjem kolu šampionata savladali Cangdžou sa 4:0, a ranije su remizirali 1:1 sa Šangaj Portom. Žeđijang je u sredini tabele kineskog šampionata, zauzima sedmo mesto na tabeli i osvojio je 13 bodova, pet bodova zaostatka za vodećom trojkom. U prošlom kolu ekipa Žordija Vinjalsa pobedila je Henan sa 4:1, a ova pobeda je četvrta od početka sezone.

GOL GOHAR - ŠAMS AZAR, 17.30

(Fudbal, Iran 1)

Gol Gohar i Šam Azar nisu daleko od mesta koje vodi u internacionalna takmičenja, ali ne deluje realno da u poslednjih pet kola nadoknade minus od nekoliko bodova. Konkretno, Gol Gohar je sedmoplasiran sa 35 poena, 11 manje od Sepahana, a Šams je na šestom mestu sa 37 bodova. Gohar je neporažen u tri psolednja duela na svim frontovima, a Šams je slavio tri puta u četiri protekla kola.

AL DŽAZIRA - BANI JAS, 18.45

(Fudbal, UAE 1)

Bani Jas putuje u nedelju da se suoči sa Al Džazirom, a oba kluba su mirna po pitanju statusa u Pro ligi Ujedinjenih Arapskih Emirata. Al Džazira je na osmom mestu sa 24 boda, dok je Bani Jas 10. sa 22 boda. Bani Jas je 11 bodova iznad zone pada. Al Džazira je odigrala nerešeno 2:2 u poslednjem meču Pro lige protiv lidera Al Vasla, produživši niz bez pobeda na čak osam duela. Bani Jas je pobedio fenjeraša Hatu sa 4:2 na svom terenu u poslednjem ligaškom meču.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara