Komentari na vest

Vikend Orlova: Mitrović i Jović u metu, Vanja više nije Sergejev brat, Mladenović u životnoj formi

m

miou

pre preko 1 godinu

zasto na desom boku ne komentarisete Gajica???igra odlicno u CSKA
S

Svasta...

pre preko 1 godinu

Nadam se da Piksi motri na Mladenovica, ustvari siguran sam, s obzirom kakav pristup ima. Decko zaista zasluzuje sve pohvale, ekstra je j klubu, a u jedinim mimutima kada je zaigrao za Srbiju protiv Slovenije zabelezio je jako bitnu asistenciju. Steta za njega sto je Kostic zaista brutalan na toj poziciji, sta Svajcarska dala da ima njega na toj poziciji realno, po toj strani su bas losi, to samo govori koliko smo jaki!
B

BIT

pre preko 1 godinu

Kakav bre Uros Racic. Decko je smesan
J

Jugonostalgican

pre preko 1 godinu

sta je s djuricicem
G

Gost11223344

pre preko 1 godinu

Mislim da spisak znamo i mi sami, i nece se menjati, osim u slucaju NE DAJ BOZE povreda.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Ne znam sta je sa ljudima ovde, sa nekim nerezonskim pricama. Naravno da ce u Katar ici Mitrovic, Vlahovic i Jovic kao napadaci. Prvo to su 3 igraca koja su bila na svakom spisku (kada su bili zdravi), drugo oni su samim tim i najveci teret i izneli, trece kad god su igrali, bili su bar pristojni. Kojom logikom sad treba otpisati nekog od njih trojice i zvati primera radi Joveljica? Ista prica i za druge zelje, gde se prizivaju neki igraci koji nisu ni osetili atmosferu kod Piksija. Ne verujem da ce Piksi (a ne bi ni trebalo) voditi debitante na SP, vec ce voditi one za koje zna koliko i sta mogu.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Koliko god ove godine bio drugačiji format, na planeti Srbiji pesma stara svira. Opet menadjerski tekstovi i furanje fuzzbaljera dotičnih. Rajković je već dugo van šeme i jedino Vanja postoji, ali eto o kome mi čitamo prvo. Nastasić je metuzalem od koga imamo 'samo' 5/6 boljih opcija na štoperskoj poziciji. Jedan od njih je Babić, koji je zadnjih godinu dana, najbolji Srpski štoper u evropi. O njemu ni reč. Opet se priča o nebitnom Terziću kao da je Roberto Karlos. Ajde menadjerska bagro oladite malo bar jednom pred veliki turnir.
v

verteks

pre preko 1 godinu

A s vremena na vreme se i podsetimo ovde kakav je igrac Uros Racic, prosto pomislis da je kombinacija Matica i Jugovica
R

Red Star Belgrade

pre preko 1 godinu

@Skarobitna Rajkovic ima mesto sto nema VMS,a to da budes golman nekog prvenstva.VMS odigra jednu dobru,a pet lose.Nzm sta ti gledas ? verovatno jer je Rajkovic igrao za Crvenu Zvezdu pa ti smeta kao i Dmitrovic,a VMS ne pa ti je dobar. Trebalo bi da gledaju prosek primljenih i odigranih utakmica.Rajkovic u slabijem timu primio manje nego VMS u Torinu.
g

ga

pre preko 1 godinu

U katar treba da idu oni koji su u dobroj formi... ali mi imamo taj problem da stalno vucemo neke igrace zbog starih zasluga... Navescu primer SP 2018... Mitar je imao generalno losu sezonu ali je i dalje bio prva opcija u napadu... Dok je Jovic tu polusezonu pokidao i igrao na vrhunskom nivou... Umesto da nam prvi napadac tada bude Jovic (s obzirom kako je tada igrao), guran je Mitrovic (koji jeste odigrao korektno) iako je Luka tad mogao vise da pruzi. Pricam o 2018. To je bilo davno. Sad je 2022 i Jovic je kriminalan. To kako Luka igra i kako deluje na terenu, ni ne zasluzuje da igra i ja ga licno ni ne bih vodio u Katar. Sad bi i Mitar igrao pre Jovica sve i da slomi nogu... Ali dzaba. Ponovo odlucuju stare zasluge (a Jovic ih i ima od ranije) pa ce se naci na spisku putnika za Katar...
G

Gost pravi

pre preko 1 godinu

Ala si ispalio brate
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Jović igra dobro u zadnje vreme. Daleko je od onog kog pominješ ali je i polovan za klasu ispred Jovanovića, Joveljića, ili bilo kog trećeg.
к

кури

pre preko 1 godinu

Јовељића звати прије Јовића!!!
C

Cer

pre preko 1 godinu

Zbog cega? MLS je jaci od Serije A?
K

Kurvice

pre preko 1 godinu

Zato sto Jovica mrzi iz dna duše jer ga placenici jugoslovenski na tviteru navukli na mrznju. Sta ce....

_000028.6cf226d00dde472d8da89e9f4a8eaef3.1737

pre preko 1 godinu

mislim da je poenta u tome ko više daje golova. Luka je igrao za RM pa nije uradio ništa i dobijao je poziv samo zato što je igrač Reala…Dečko je fudbal života igrao u Frankfurtu i to je to, on nema volju ni za životom a kamoli za fudbalom. Zato je i bolje da ide na SP neko ko zeli da napreduje i daje maksimim za repku
к

кури

pre preko 1 godinu

Тај момак би макар гризао за сваку лопту а не шетао по терену.
Ч

Чакарита

pre preko 1 godinu

Ово је као да кажеш треба звати Урошевића пре Костића хахах.