Komentari na vest

Vlahovića ne pominju, ali Bajern ima novog pika u špicu: Hulijan Alvarez? Nije nemoguće

a

artur2

pre oko 1 godinu

Ako je vlahovic placen 80 ovoga city ispod 150ne treba da proda..igracina,donio argentini ono sto godinama njihovi top spicevi nisu znali,bio je dosta zasluzan za osvajanje svjetskog,u citiu igra top kad god igra,i najbolje da ce ga dat za 70,80mil..
L

Ludi Linac

pre oko 1 godinu

Kako da ne , saće Gvardiola da ga pusti ! Gvardiola jos 2 igraca da dovede i hara Evropom 5 godina ! Izmislio taktiku bez bekova . Dok ovi klubovi nadju resenje za to on ima da trsi !
S

Sf

pre oko 1 godinu

To samo novinari pumpaju pricu za Vlahovica da ga trazi Real, Bajern, Mancester itd.. Sta ce ljudima drvo koga moras da pogodis u stopalo da bi dao gol. On protiv Empolija ne pravi razliku a sta bi tek tamo bilo. Ovo je obicna bajka.
T

Treba reci da

pre oko 1 godinu

Covek je osvojio sve sa 23 godine. Svetsko prvenstvo, prvenstvo Juzne Amerike sa repkom. Sa Riverom prvak Juzne Amerike i prvenstvo Argentine. Sa Sitijem Premier ligu i smesi mu se Liga sampiona. U osvajanju svih tih trofeja igrao je veliku ulogu, tako da realno on vredi i preko 100 milki.
g

gost....

pre oko 1 godinu

Alvarez dobar igrac dali ga zele prodat? Jer znaju u Siti da Haland nece dugo ostat kod nji pozzzz
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Kolo Muanija sam gledao u prvom delu sezone par puta, u drugom nisam. Ali ako se nije unapredio, dobre su sanse da se Bajern zezne sa njim. Statisticki je bio odlican, ali nisam siguran koliko ce njegov stil i Bajernov da se poklope. Alvarez je igracina, u bilo kom drugom klubu sem Reala i Sitija bi bio prvi spic. On je skoro dosao u Siti, pitanje je da li ce tako brzo otici, narocito sad kad je Siti najdominantniji tim danasnjice. Vlahovic je igrac odlicnih predispozicija da bude vrhunski igrac, ali on trenutno to nije. Fizicki je fantastican, tehnicki dobar, takticki ok, ima tu mesta za napredak u poslednje dve kategorije, ali je probpem u glavi u kojoj su bes, agresija i suntavilo. I to ga trenutno limitira. Jer nijedan ozbiljan klub ne preferira igraca koji se stalno dernja, kerebeci i svadja sa nekim. Ako ide negde ove godine, mislim da su mu opcije PSG i Njukasl (pod uslovom da ne dodje Ronaldo), jer ostali mogu da ga jure samo ako zele da se kockaju sa njim, pa sad, ako prodje, prodje. Jer vecina klubova ne zeli psihicki labilnog igraca osim ako nije ili marketinski veoma isplativ ili ako je mnooooogo dobar. On ce verovatno kao i Mitrovic svoj najbolji fudbal da igra u kasnim dvadesetim.
S

Sf

pre oko 1 godinu

Tehnicki i takticki je uzasan. Sta ti gledas sine. Samo si za snagu i bes pogodio. Mali napljenko koji ne zna svom saigracu da se zahvali kao sto to nije uradio protiv Crne gore kada ga je Mladenovic pogodio u stopalo.
P

Partymaker

pre oko 1 godinu

Može Bayern da sanja o njemu. Mozda neka pozajmica, mada mislim da i to nije realno. Kolo Muani ili Kejn su mnogo realnije opcije, pa čak i Vlahović.
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Bajern može da sanja, pa nije Bejern Rudar iz Miljevine 🤣
t

tar

pre oko 1 godinu

Ovi ako budu talasali mnogo naljutice Siti da kupi Kimiha. Ovo je isto sa ja od lokalnog mocnika trazim da mi proda svog Porsea jos ispod cene.
w

wuw

pre oko 1 godinu

Juce ce da ga puste bez 120. miliona, mada je i to pitanje njihove procene, jer njima pare ne trebaju, ako i pude kakvih pregovora Gvardiola ce verovatno insistirati na trampi Alvarez-Kimih to je jedina realna opcija na koju bi Siti pristao.
k

khanbg

pre oko 1 godinu

Lupas gluposti. Itekako im trebaju pare, ne zato sto ih nemaju nego zato sto moraju da peglaju finansijske knjige. Hulian je idealan za tako nesto s' obzirom da su ga doveli za manje od 22m, a mogu ga prodati za bar 70m. Pa ti racunaj, minus plata po godini ugovora...
e

eiie

pre oko 1 godinu

Ajde da se kladimo da je nemoguce, nece ga siti pustiti bez neke astronomske sume, a znamo i kakav je platisa Bajern.
P

Pavle205

pre oko 1 godinu

Sportski forumi kao ovi su leglo autošovinizma.... Mislim svaki komentar koji sam pročitao je da je Vlahović kanta na koju je Juventus eto slučajno dao 80 m.eura. Kaže ovaj jedan ne zna gde je levo ili desno, ne zna da vodi loptu. Majko moja koliko lupetanja. Javite se kad vam da bi iskazali svoje mišljenje o nečemu ne bude trebao sajt na koji se anonimno prijavljuješ...
a

arroyo

pre oko 1 godinu

ne vredi 80 miliona , ne znam sta ti nije jasno
u

uh

pre oko 1 godinu

Alvarez je igracina! Ali, meni je veca enigma mama ovog Rabioa. Secam se kad je lesila Psz za sinovljev ugovor, sad me podsetiste da u Juveu ima 7 milina godisnje, a sad trazi jos vise....
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Normalno da traze jos vise kad je Rabio bio glavni igrac Juventusa ove sezone. Tad ga je Juve preplatio jer je bio veliki potencijal i nisu hteli da ga neko drugi uzme, a sad ce neko, mozda opet oni, da plate jer ih je vukao cele sezone.
M

Mrcina

pre oko 1 godinu

Vi stvarno mislite da će Siti da pusti Alvareza za 50 miliona?Dečko je ubica,šteta što igra u tima gde igra Haland.U svakoj drugoj ekipi u Evropi bi bio prvi špic.Novi Aguero,brz,dobar šut,kretanje vrhunsko,njuh za gol.Pravi špic.
M

Ma da ..

pre oko 1 godinu

Sigurno ide. I još će i KDB u Liverpul, a Haland u Čelsi. :) Šalu na stranu. Nema šanse dečka da puste, pre mesec-dva je produžio ugovor, ulazi da menja ne samo Halanda već odlično menja i De Brujnea. Baš teško će otići negde, na Atletiku je bio odličan intervju sa njim, burazer mu isto igra fudbal tu u Mančesteru, neki non-league klub, cela porodica mu je tu...
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Realno@ po cemu je on bolji od Vlahovica?? To sto je bio prvak sveta.! Pa da li bi bio taj Alvarez sampion sveta da je on bio centarfor srpske reprezentacije...Daj bre ljudi dosta vise pljuvanja...Vlahovic ima i bolju statistiku, u sustini obojica imaju slicnu, iste godine i nisu glavni igraci kod svojih trenera...Haland je nedodirljiv, a Vlahovic imao povrede, izlazio iz povreda, Alegri katastrofa, Juve jako los...Tu su negde i jedan i drugi, i dosta vise...Tako sad Jokica velicate a pljuvali ste ga kad nije igrao za reprezentaciju...Nole izgubi mec, vi ga terate u penziju, ili krivite Jelenu i gurua...Vlahovic podhitno treba da menja sredinu, Milano bi mu legao...Ne mozemo reci da decko nije klasa, da ga hrane loptama kao pojedine i on bi punio statistiku..Da je on prvi centarfor Situja nadavao bi se golova, ne kao Haland ali bi se nadavao...Podeska za Vlahovica iako je ponikao u rivalu...
k

koji

pre oko 1 godinu

Deo jasan ti nije momak zna fudbala.kao.tri vlahovica
V

Venok

pre oko 1 godinu

Pa nije bas da je Alvarez bolji samo zato sto je osvojio svetsko.On ove sezone ima 15 golova i 4 asistencije za Siti iako je rezervni napadac.Alvarez je dao jedan gol vise od Vlahovica iako je odigrao 600 manje minuta pritom nije dao nijedan penal dok je Vlahovic dao 3.Jednostavno i da im oduzmes golove Alvarez doprinosi timu tako sto je neprestano vrsi presing za razliku od Vlahovica
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Strašan napadač
C

Cetnik Cukarica 93

pre oko 1 godinu

Koji bre Vlahovic,taj Moze Samo u neki Leverkusen/Villarral/Sporting.. Decko je teska flopcina u Juventusu
c

cv

pre oko 1 godinu

treba im neko poput lewandovskog . kakav bre Alvarez
d

druze

pre oko 1 godinu

vlahovic vise lici na losu verziju morate nego na levandovskog
R

RangoNS

pre oko 1 godinu

Haha odlicno poredjenje. Vlahovic decko ne zna loptu da vodi, gresi u pasevima, drnda se konstantno. Ali ima golgeterski njuh, zato se i ceni, sto je pokazao u Fiorentini. Ali, jos uvek je nedokazan, ne znas sa njim jel levo ili desno. Haland je vec bio dokazan i u Borusiji. Alvarez je jos uvek nedokazan, ali svakako dosta u prednosti u tom smisli u odnosu na Vlahovica. Neki tim Juveovog ranga ili vise, debelo mora da rizikuje sa Vlahovicem. Onomad je i sa Belotijem bila pompa pa ga niko nije uzeo par godina. Nikad nije ponovio takvu sezonu zbog koje je i reprezentativac postao.
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Odakle ovaj ispade sad....Do kraja prelaznog roka ce pregovarati i sa Drogbom i Anrijem da se vrate iz penzije..
r

realnoo

pre oko 1 godinu

gledano alvarez je za vlahovica bergkamp dok je vlahovic neki krauc takav je odnos snaga
B

Brko

pre oko 1 godinu

Hahhaha, ne slažem se sa komentarom ali sam se nasmijao pošteno na poređenja 😂
w

wne

pre oko 1 godinu

I Valhovic i Alvarez su vec sad bolji od Berkampa.
d

druze

pre oko 1 godinu

znas li ti ko je i sta je veliki denis...ovim komentarom si bukvalno izgubio sav kredibilitet na ovom portalu