Komentari na vest

Vojvodina po principu korak napred, dva nazad

N

Nexu

pre oko 1 godinu

Realno stanje i realni rezultati. Slaba selekcija i nedostatak individualnog kvaliteta su trenutna stvarnost. Ne pomaze tu ni trener a ni Zbiljiceve pompezne izjave ni najave. Vosa nema ni jednog igraca koji odskace ni kvalitetom ni talentom. U ovako slaboj ligi dovoljno je 2-3 malo bolja igraca za ozbiljnu borbu za 3 mesto a Vojvodina nema ni jednog trenutno.
V

Voša NS

pre oko 1 godinu

Bice bolje vec 2025/26 kada osvojimo titulu!! Obecao brat Zbiljic, njemu bratija, mozda. Zadovoljan sam i sa petim mestom, nemamo ono sto treba da bi bilo bolje, da ne nabrajam!
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

I evo ga opet ... čim udjes na komentare o Vojvodini i ako ne ide, odmah 50 novih igrača dolazi! Aman ljudi, nemojte ko Boga vas molim!
N

News

pre oko 1 godinu

Vojvodina i Tsc su imali samo 3 penala dok je Novi Pazar i Partizan su imali 13 penala. Da Vojvodina ima ravnopravno sudjenje bili bi drugi ili treci.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Vojvodina treba da dovede Mbvanu Samatu bivseg igraca Genka i sadasnjeg reprezentativca i kapitena Tanzanije.Potreban im je za Evropu takav igrac.
S

Scout fkv

pre oko 1 godinu

Analiziraju se Milutin Vidosavljevic, Nikola Jojic, Bijelovic, Hrstic, Majdevac, Cristian Daniel Dal Bello Fagundes...
V

Voša NS

pre oko 1 godinu

Ko jedan solidan ako bi se nekako skrio..
L

Luj Viton

pre oko 1 godinu

Prokockaće jedinstvenu priliku da možda naprave prekretnicu i uzmu neke za njih ozbiljne novce,kakav crni TSC to je seoski klub ta priča nema perspektivu.Svima je jasno da od najkasnije 2029 kreće super liga,od sledeće godine kreće tranzicija ka tome UEFA je legla na rudu,možda gledamo poslednju sezonu nekog srpskog tima u LŠ,ubuduće će LE da bude maksimum za srpske klubove a LK će biti realnost za timove poput Zvezde i Partizana a timovi poput Vojvodine će moći da sanjaju Evropu.
p

parati

pre oko 1 godinu

Pikado, posto o fudbalu pojma nemas, cuj TSC seoski klub, isti taj je 2 u Mozzart super ligi, a tvoj partizan 3 kako stvari stoje bice i 5 ti.
g

gost88

pre oko 1 godinu

Evropa je sve uložila u Ukrajinu, kada pukne tamo, Rusi imaju da sviraju a uefa da igra kako im se svira. A već of ove godine će biti veoma teško nalaziti fake pare za fake klubove po Evropi.
c

carapan

pre oko 1 godinu

ljudi kakva evropska jesen to je samo jedna os mnogih obećanja i laži..........s kim sa Batakom........
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Због серије лошијих резултатата,шта се сад очекује све да победе до краја? Није Војводина ,још,на том нивоу да се нерешено сматра ултра неуспехом по мени. Али глобално могу бити незадовољни ако остану без Европе.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Baš si stručan u sve se razumeš... samo se eto život poigrao sa tobom pa nisi doktor naula nego besposličar na baušteli trenutno 🤣 srećan ti malter junače! 🤣🤣