Komentari na vest

Vojvodina priterana uz zid: Cilj da pobedimo sve do kraja

m

molim?

pre 8 dana

Vojvodina ima dosta kvalitetan tim i igraju lepo, što je za svaku pohvalu. Nadam se da se neće raspasti sledeće sezone, da opet ne uđu i krenu sve iz početka. Uz pametno poslovanje, ulaganje, stabilnost, Vojvodina bi za par godina mogla da konkuriše za titulu. Naravno, za to bi morao da se sredi stadion, da se publika vrati, da uvek bude makar 12 000 ljudi na tribinama. Sa Mandarićem kao podrškom, stvarno bi mogli da urade nešto.
C

Chiske1

pre 9 dana

Negooo zasto Mozzart ne izvestava kako najbolji golgeter kadetske lige nije pozvan u kadetsku reprezentaciju? To mene zanima?
M

Možda

pre 9 dana

Zato što ostali kadeti igraju odavno u omladinskoj konkurenciji…evo Cvetković je počeo za prvi tim Čukaričku upravo protiv Vojvodine i razneo onog hvaljenog Koraća… Tako da kadeti koji stvarno vrede uglavom igraju sa starijima
C

Chiske1

pre 9 dana

Ne bulazni kakvo razvaljivanje Koraca Vosa igrala losije ali je opet ocitala lekciju cuki po 4 put ove sezone samo pogledaj posed i sve ce ti biti jasno. A cuka moze jedino da proba na kontru da ugrozi Vosu i ostale timove sa prvih 5 mesta, srecno su pobedjeni blizanci. A znam ko si vec vise puta komentarises maltene isto. Nemoj da begas u svlacionicu sledeci put kad dodjete u NS!
@

@Chiske

pre 9 dana

Ako uzmemo u obzir da je Vojvodina prvi put šutnula u 47 min i to sa 40 metara i da ti smatraš da je tako “očitala lekciju”, onda neka svaku tako odigraju. Prijatelju, o čemu ti govori podatak je u poslednjih 16 duela u prvenstvu, Vojvodina samo 1 pobedila Čukarički!? Od poslednjih 7 u NS isto samo 1 pobeda!!
V

Vojvodinas je

pre 9 dana

Inace Vosin kadet najbolji strelac lige 26ut 37gol (najbliži njemu dao 17)nije u reprezentaciji a razlog je, nije hteo u zlo ovog naseg fudbala pa sledi kazna i neigranje za reprezentaciju !Tako prolaze neposlusni natalost malo je onih koji imaju karakter,bravo decko,bravo za roditelje a i konacno da pohvalim i Zbiljica jer ni on nije popustio i jos ga potpisao na 3g.Pa mi idalje slezimo ramenima i zbog malobrojnih upropastitelja svega duboko tonemo.
m

miligram

pre 10 dana

otkaz posle kup-a
C

Chiske1

pre 9 dana

Zasto otkaz? Igra Vosa sasvim dobro. Jos sto plus znam neke stvari zbog cega bas ne bi trebao da dobije otkaz. Tipa nije dzaba Popovic otisao posle par meseci, iznenadili bi se kad bi izneo kako se ponasao prema igracima.
@

@Chiske

pre 9 dana

Ne treba otkaz, Voša je na sasvim pristojnom 6 mestu, bez obzira što ima 2 budžet u ligi… Ja sam zadovoljan, samo neka nastavi tako.
N

Nenad1246

pre 10 dana

Jedan isti lik ostavio skoro sve komentare sa raznih nadimaka čak je i sam sebi odgovarao. Između ostalih i sa mog. Čemu administracija?
g

gost4e

pre 10 dana

to ti je Bandovic🤣
C

Chiske1

pre 9 dana

Registruj se pa nece moci. ja imam registrovan Chiske ali iz principa ne zelim da koristim dok mi ne daju da mogu sa email i pasvordom da se upisem.
f

firminjo

pre 10 dana

Dodji sebi Bandovicu ako nemas kome.
m

mikimiki54

pre 10 dana

njemu je napisan otkaz samo cekaju da mu se uruci posle poraza od zvezde.
V

Vosa123

pre 10 dana

Da Carevic je najgori golman da nije njega Vosa bi bila poslednja u plej ofu bez šansi za Evropu i ispala iz Kupa😂😂😂 Ubedljivo najbolji pojedinac Vose i jedan od najboljih golmana lige ako ne i najbolji! Samo si hejter ljubomorni!
N

Nenad1246

pre 10 dana

Ne znam ko će suditi finale Kupa, ačli mislim da Vojvodina treba da izda saopštenje pred utakmicu u kojem ć3e navesti da traži jednak tretman od sudija i regularne uslove! To mora pod obavezno da uradi! Ne mislim da je to bilo kakav pritisak, negom jednostavno traženjev regularnih uslova, a neka pobedi ko bude bolji!
l

lol2

pre 10 dana

Sećam se Bandovića dok je igrao mu Zvezdi, bio je strašno talentovan, Ne mogu se setiti, zbog čega nije ostavio dublji trag! Ali, sada lkao trener je zaista dobar, ima čovek štofa i verujem da će biti sve bolji i bolji, a on je Gvardiola lično za Milojevića neznalicu od trenera Zvezde!
6

687

pre 10 dana

Zvezda ima strašno stare igrače, a plus toga ima tuce afričkih čudotvoraca sa loptom, koji nmišta ne znaju! Dokaz: plasman Zvezde u grupnoj fazi LŠ, na 32, zadnjem mestu, a u timu su glavne poluge bili afrički čudotvorci! Ako Vojvodina u finalu ne pobedi Zvezdu, treba raspustiti ceo igrački kadar! Zvezda nema igrače poput Zukića i Serija, a i Radulović je dobar!
P

Pedja108@687

pre 10 dana

@687 - Ima možda istine u tvom komentaru, ali i pored svega takvi igrači Zvezde, su dovoljni za trijumf u SLS! Ne kažem, malo su nas pogurali arbitri nekim svojim smešnim odlukama (isključenja protivnika i penali), ali mi strašno smeta što je trener Zvezde, kada nije uspeo da pobedi Partizan u prvenstvu, taj svoj lični neuspeh pokušao da svede pod izmišljeni hibridni rat! Međutim, čim je Partizan sam upropastio bodovnu prednost, izgubivši neke naredne utakmice, veliki stručnjak Milojević, više nije pominjao hobridni rat! Posle se pravio nevešt, kao njega interesuje samo njegovo dvorište! Kakav folirant i licemer!
O

Odavno

pre 10 dana

Vecu glupost nisam cuo , videces zukica protiv Zvezde , gde ce biti potrebna brzina
D

Don Vito Corleone*

pre 10 dana

Da ne bi bilo zabune navijam za Zvezdu, a Voša mi je odmah posle nje. Nastojim da budem objektivan i smatram da Voša igra lepše u polju od Zvezde. Zvezda sve nekako na mišiće dobija (penali i isključenja protivnika), kao i otvoreno navijanje arbitara. Ako bude sve regularno, mislim da će Voša lagano osvojiti kup, jer Zvezda nema igru i sve joj se svodi na besomučne telefonske centaršuteve u kazneni prostor protivnika!
C

Crveno beli bp

pre 10 dana

Rosica vratiti da brani,Carevic posle Supica najgori golman sto je vosa lmala
M

Micabp

pre 10 dana

Poraz je sastavni deo prvenstva. Izgubili smo zbog gresaka u odbra ni.Kod prvog gola kiksnu centerhalfovi,kod drugog gola Lazarevic izgubi loptu,Carevic primi gol kroz ,,usi
V

VFKNS

pre 10 dana

A inače u napadu smo igrali dobro?! Prva šansa u 50 min i to posle prekida
D

Djapex

pre 10 dana

Vojvodina je stvarno igrala ekstra mesec, mesec i po dana... protiv Cuke je malo pala, mozda sto joj je falio najbolji igrač Seri... šteta što su izgubili puno bodova na jesen i na početku proleća jer deluje da neće igrati Evropu...
a

auuu

pre 10 dana

sta prica lik, jesi zdrav ?
b

bolesnik

pre 10 dana

ajde ti nama lepo na raspored utakmica cukarickog radnickog i vose pa se vrati da pises u komentare
R

Realno123456

pre 10 dana

Nisu vam javili još da je Zvezda uzela kup?
U

Uf uf

pre 10 dana

Toliko je to finale kupa uspavalo sve u Vojvodini da to neće izaći na dobro! Toliko se misli o tome, da se totalno promenio odnos prema igri u prvenstvu. Samo da ne izgubimo Evropi pre toga i onda dodje kup i tu budemo počišćeni… Nemojte da nam posle neko drugi bude kriv. Jeste rezultat bio 2:3, ali toliko je Čukarički delovao nadmoćno i dobio nas skoro rutinski, da to nije normalno. Velika opomena, nadam se dok još nije kasno da se trgnemo. Po svemu sudeći, Kragujevac će nam biti presudan
P

Presudan

pre 10 dana

Kragujevac je svakako presudan, moramo dobiti tu utakmicu, zbog atmosfere. Ako sa porazom uđemo u finale kupa izgubićemo i njega i ode Evropa
V

Vojvodinas je

pre 10 dana

Ne nerviraj se Bandovicu,kup je naš, tako da i ti to znaš!
N

Naopako

pre 10 dana

protiv cuke je rez bio 2-3, kakvi ozbiljni novinari
C

Chiske1

pre 10 dana

Cilj treba da bude dobra igra do kraja, da li cemo pobediti ili ne to nekad ne zavisi od nas. Prvi deo sezone nam je upropastio celu sezonu, svi oni bzvz nereseni rezultati i glupi porazi. Da nije toga bilo bili bi smo 3 bez problema. Igracima ne stvarati pritisak jer pod pritiskom ce igrati 50% losije. Dati im potpunu slobodu uz napomenu da borba ne sme izostati.