Bandović (©Starsport)
Bandović (©Starsport)

Vojvodina priterana uz zid: Cilj da pobedimo sve do kraja

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.05.24. | 16:36

Poručuje trener Bandović

Poraz kod kuće od Čukaričkog (1:3) poništio je prethodnu pobedu nad Partizanom u Beogradu (3:2) i bacio Vojvodinu na šesto mesto tabele Mozzart Bet Superlige. A, sa šeste pozicije se ne ide u Evropu.

Novosađani nemaju izbora: moraju da dobiju sve utakmice do kraja! Ipak, njihova prednost je što imaju i „plan B“, a to je finale Kupa, u kojem će igrati sa Crvenom zvezdom.

Izabrane vesti

Prva utakmica koja „život znači“ za Vojvodinu je u nedelju protiv Napretka na „Karađorđu“. Trener Božidar Bandović jasno stavlja do znanja da za njegove crveno-bele postoji samo jedan valjani ishod tog meča.

„Igramo protiv ekipe koja je rasterećena, bez pritiska i koja će da se brani u niskom bloku. Ali, mi moramo da se vratimo onoj igri kojom smo dolazili do golova i pobeda, jer ova poslednja nije bila najbolja, posebno u prvom poluvremenu. Sigurno u ovom trenutku, posle toliko utakmica, možda je došlo do emotivnog pražnjenja, ali verujem da su svi oni prethodni mečevi bili pravi pokazatelj. Po mom mišljenju, do kraja su nam potrebne sve tri pobede i to je naš cilj. Što se tiče igrača, svi su na okupu i svi su zdravi“, rekao je Bandović na konferenciji za novinare.

Vojvodini je preko potrebna što veća podrška navijača i u to ime uprava kluba je odredila da ulaz na utakmicu sa Napretkom bude besplatan.


tagovi

FK VojvodinaMozzart Bet SuperligaBožidar Bandović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara