Komentari na vest

Voša za pola sata pregazila Kolubaru, Čumić i Simić nastavili golgeterski niz

V

Vošo

pre oko 1 godinu

Samo gazi!
S

Steva F

pre oko 1 godinu

1000 gledalaca je sramota za sve Novosadjane. Slagao se neko ili ne, cinjenica je da sve vise mladih Novosadjana navija za beogradske klubove!
t

ti si ta

pre oko 1 godinu

Upravo mladji nisu zakazali.
g

gost76u

pre oko 1 godinu

Pa kad je bilo 6000 oni su gubili utakmice. Sad će da igraju pred hiljadu. U NS se doselilo desetine i desetine hiljada ljudi. Niko od tih ljudi ne navija za Vošu. Tako da, to tvoje je tačno ali rezultat je pre svega promene demografije grada.
S

Srpska Atina

pre oko 1 godinu

Nisi u pravu sigurno, sve vise mladih navija za vosu u NS. U Novom Sadu se rodili mi, tu i zavoleli.
N

Naopako

pre oko 1 godinu

Nista cudno. Po ovakvih hladnoci i 1000 je premija. Ja sam bio na vecini tekmi ali sam recimo bolestan kao i par mojih drugara sa kojima idem. Ovo vreme prosto nije prijatno da se ide na otveren stadion i da se sedi na hladnom. Pa necu bas ni šuljeve da zaradim. Nista nije vredno koliko i zdravlje… meni je skroz bzvz igranje utakmica u ovim terminima. E sada da su nam stadionu zatvoreni ma samo i krov da ima preko celog stadiona bila bi druga prica. A ova prica da nas nema je blago receno glupa jer sta sada bilo oko 6000 pre par meseci i sada odjednom nema navijaca. Nemojte lupati molim vas. 550 nas je bilo protiv zvezde u bg. Osim grobara nema nikg u ligi ko dodje u vecem broju na gostovanja.
G

Gost1914ns

pre oko 1 godinu

Pazi, Voša gazi!!