Komentari na vest

Voždovac veruje mladima: Na klupu promoviše najmlađeg trenera u ligi

V

VoŽd22

pre 3 meseca

Unakaziće ih Leontijević kao što je unakazio i Metalac. Teška neznalica i prevarant!
J

Joksa1986

pre 3 meseca

Po meni Vozdovac je idealna sredina za jednog mladog trenera, koji hoce da radi i da na miru pravi rezultate i igrace. Ono sto jedino zamjeram jeste mozda slabiji ucinak kad je transfer politika u pitanju i to ne kad je u pitanju dovodjenje igraca vec kad je u pitanju prodaja istih, mislim da se prelako i za premalo novca odricu svojih mladih igraca i mislim da bi tu ljestvicu trebali bar za duplo da podignu, jer vrede, koji god je igrac od njih otisao napravio je nesto, znaci da talenat i kvalitet nisu problem, trebali bi oko toga kao rukovodstvo da malo zauzmu tvrdji stav, ne sad da traze nerealne cifre ali ipak da budu tvrdji pregovaraci i da malo vise cijene taj svoj kvalitet koji imaju, reci Pantovic nije smio otici u TSC za onaj naovac, isto mislim i o malom Ivezicu(koji ce naredne sezone igrati Bundesligu 99,9%) itd itd itd. To im zamjeram. Nista drugo... Inace imaju trenutno ekipu koja je spremna da igra brzo, napadacki u formaciji 4-2-3-1, mnogo talenta tu ima zaista mladje kategorije odlicno rade i imaju i tu u U18 dva do tri jako zanimljiva i interesantna igraca koji vec sad bez problema mogu da konkurisu za 18... U potpunosti sam misljenja da je idealna sredina za mladog trenera koji pocinje, pritisak nije veliki, baza navijaca nije ogromna, ocekivanja nisu nerealna, formiran vec tim koji treba nadograditi iz svoje skole pre svega i ono najbitbitnije mlad tim, sto je za jednog trenera idealno... Zvezda, Partizan moranje titula, TSC moranje evropa, isto i Cuka, da Vosu i Radnicki ne spominjem, sad po meni tri idealne sredine za mladog trenera su Vozdovac, Napredak Krusevac i eventualno Surdulica. Da sam mlad trener svakako bi kontaktirao ljude iz Vozdovca, predstavio plan i program, vjerujem da imaju idealan tim za napadacki i brz fudbal u 4-2-3-1 formaciji, Katic, Lukic, Zecevic, Djuricic, Djordjevic, Matic, Miletic, Jocic, Neskovic, Vujanovic, Teodorovic. Srecno i pozdrav svima.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Napravio nešto? Daj jednog.
T

Tugasin

pre 3 meseca

Normalno da je Marko otisao prelazni rok katastrofa dovedeno par igraca sve sredine terena stopera nema .I da ne zaboravim nikada kopija nije bolja od orginala
T

Tugaljko

pre 3 meseca

Lepo sto si dao priliku mladom treneru koji ce da te slusa.Sto nisi dao Trajkovicu da vodi ekipu jer je najduze tu i on ima pro licencu.Uzeli ste pare i sada direkt u drugu ligu da se malo trosi
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Vrte se Kosan i ekipa ne valja gde su mladi treneri, dođu mladi treneri opet ne valja gde su iskusni bata đoristi. Napomenuo bi samo da u jednom Sitiju trenei sede za laptopom pa gde su oni,a gde smo mi sa bata đorizmom.
k

kendisport

pre 3 meseca

@mare fkv Svaki taj iz bata djorine skole kakav takav je bolji od ovih savremenih laptop trenera koji dobijaju otkaze na četiri kola, pa će tako i ovaj momak.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Krckaj penziju gledaj sećanja na SOS kanalu i batali komentarisanje nije više fudbal za tebe.
Г

Гос'

pre 3 meseca

А гдје им оде сад већ бивши шеф, такође добар и млад стручњак..
s

sliku svoju ljubim

pre 3 meseca

svaka cast za sliku ...ko ga upeca alal vera
K

Koan

pre 3 meseca

Iskreno, ima li Srbija starijeg, kvalitetnog trenera pa zamerate mladost i neiskustvo ovom čoveku? Ako ima napišite njegovo ime, baš me interesuje
m

mita i trta

pre 3 meseca

druze ti kad ides kod automehanicara,doktora, advokata , stolara...biras mladjeg ili starijeg ?
N

Nasmejali ste me dobro! Hvala!

pre 3 meseca

Znaci vas dvoje se na sportskim vestima prepucavate sta je bolje, piletina ili milfara, i to u muskom rodu?!
?

??

pre 3 meseca

Stariji zubar ti odsece jezik i prica "dobro je ajde, nije ti nista" iskasapi te celog i kao, ne kukaj. Stariji mehanicar ti zakuca klin u mesto srafa i kaze "moze to da tera jos sto godina". Na sve to su staromodni i ne prate novu tehnologiju koja olaksava i njima i nama. Pored svega toga posla im je preko glave i sa godinama su vec poludeli. Stariji znaju da kazu "mladost ludost", a ja kazem "starost ludost". Sto su stariji to su ludji. Tako cemo vrvi mi, pogotovo kad dodju unuci. Bolece nas uvo za sve, kao sad njih
F

FkpCascais

pre 3 meseca

Oterali strance, plus doveli mladog trenera i mlade igrace, jednako, druga liga
k

krkelica

pre 3 meseca

Pozdravljam odluku Voždovca da klub temelji na mladim igračima, kao i trenerima. Medjutim, jedno mi već duže vreme nije jasno. Nekada si mnogo dugo morao da radiš da bi polako preuzimao bolje ekipe i napredovao iz ranga u rang i posle se profilisao kao npr. superligaški trener ili kako se nekad liga zvala, nije bitno. Postojala je Viša trenerska škola koja je u neku ruku bila mini fakultet i nju su polagali pokojni Antic, Rajevac, Ilija Petkovic itd. Gle čuda, sva tri navedena trenera su i pravili velike rezultate, a po mišljenju današnjih trenera možda su bili staromodni, radili po "starom" itd. Danas te škole više nema, tj. nema je već 15+ godina i došle su ove licence gde je sve oko njih i u njima krajnje diskutabilno, od samih kriterijuma, spiska kandidata do kasnijeg diplomiranja. Obezvredjen je Dif i neko je npr.usmerio fudbal, a neko je došao sa ulice može brzinski postati trener ako ima vezu, moć, ili kako god. Sa sportistima moraju raditi obrazovani ljudi, što naravno ne isključuje i bivše velike fudbalere, ali neki red bi se trebao znati. Ja prvi volim da vidim ovog novog trenera da vodi najviši rang sa 30 i kojom godinom, ali isto tako ne možete potceniti ni starije trenere. Ovo govorim kao osoba u tridesetim godinama i verovatno bi trebalo da sam na strani nas mladjih, ali pokušavam da budem objektivan. Razredi se ne smeju preskakati, i na kraju krajeva gleda se da li znaš ili ne znaš, ali milion je slučajeva da dobri treneri i igrači trunu u nižim ligama jer nemaju logistiku da ih neko gura i slično, a fudbal bi trebao biti takav da svakom da šansu ko iole ima talenta i znanja, pa ko se dokaže neka i radi.
D

Doktor Kumalo

pre 3 meseca

Druze pisi krace komentare odustao sam od citanja posle par redova. Nije ovo diplomski rad.
@

@Doktor Kumalo

pre 3 meseca

Druze, na tvom mestu bih se zabrinuo, ako nemas koncentracije jedan malo duzi komentar da procitas...
I

Imam primer

pre 3 meseca

Licno imam drugara sa kojim sam isao u srednju skolu koji je na kraju otisao u Kinu. Vodio omladince OFK-e, one raspale OFK-e i imao dobre rezultate. Predje u Sindjelic na Vozdovcu, sa njihovim klincima drao i Zvezdu i Partizan itd. Jel mislis da mu je bilo ko pruzio ruku? A ne, bilo je giljaj za 300-500e na dodjem ti, sto uglavnom nije doslo jel. Srpska posla. Ni Zvezda ni Partizan mu nista nisu nudili. FSS ga izbegavao u sirokom luku, nije clan partije. Snimili ga neki Kinezi i eno ga tamo skoro 7 godina cini mi se, mozda 8, trener u omladinskoj skoli nekog Gvangzua ili sta li je vec, bem li ga, nije ni bitno ime, bitno je da on tamo kida i zaradjuje stostruko u odnosu na ovde. Tako da da - ima talenata koliko hoces, ali to nece niko da placa ni da gura. U nasem fudbalu nema postenja, a ni strpljenja.
m

mita i trta

pre 3 meseca

normalno da ce da stave mladog zato sto starijeg ,iskusnijeg,proverenog treba da platis
m

mladost - ludost

pre 3 meseca

mladi su pogodniji za manipulisanje.
m

mare fkv

pre 3 meseca

Cuj sad ovog cara sto se provalio kao prikolica. Pa mladi trener je i otisao jer nije hteo da bude manipulisan. Polovina one gerontologije iz bata djorine skole za trenere zivi za kombinacije i ''koliko sam ja tu dobar''.