""
""

Voždovac završio jedan od najvećih transfera u istoriji!

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.01.18. | 11:47

Dejan Georgijević potpisao na tri i po godine sa mađarskim velikanom...

Jedan od najboljih napadača domaće Superlige - Dejan Georgijević (24), prešao je u redove mađarskog velikana Ferencvaroša u jednom od najvećih transfera u istoriji Voždovca! Zmajevi međutim nisu saopštili koliko će leći na njihov račun na konto obeštećenja...

Izabrane vesti

Georgijević je potpisao ugovor na tri i po godine, a pored Fradijeve, imao je i pozive španskog Ovijeda, portugalskog Rio Avea, odnosno još nekoliko ponuda iz Poljske i Rumunije. Strelac devet golova za Voždovac u prvom delu sezone na kraju se odlučio za Mađarsku i Ferencvaroš koji je trenutno lider šampionata, tako da je vrlo realna mogućnost da Georgijević na leto napadne Ligu šampiona sa novim klubom.
"Velika mi je cast i zadovoljstvo sto sam došao u ovako veliki klub! Znao sam koliko je Ferencvaros veliki i da je najbolji klub u Mađarskoj, a sada sam se i lično uverio da je jedan od najvećih u ovom delu Evrope. Jako sam srećan što sam došao ovde. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima iz Voždovca, naravno najviše mojim sada već bivšim saigračima", izjavio je srpski napadač po potpisivanju ugovora. 

Sportski direktor Zmajeva Goran Grkinić takođe nije krio zadovoljstvo:
"Posle transfera Sasše Ivkovića u Maribor napravili smo još jedan sjajan posao. Ispoštovali smo njegovu odluku da pređe u Ferencvaroš i pored mnogo ponuda iz još nekoliko zemalja. Ovo je još jedan dokaz kako se u Voždovcu dobro radi".

Dejan Georgijević već se priključio novim saigračima na pripremama koje Mađari obavljaju na Madeiri... 


tagovi

Dejan GeorgijevićSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara