Komentari na vest

Vreme je da Komarac postane krupna zverka, može li Dembele da umanji Barsinu zavisnost od Levandovskog?

c

cupakabra

pre preko 1 godinu

Na Svetskom prvenstvu bio totalno nevidljiv.
j

jrie8e

pre preko 1 godinu

Decko je majstor fudbala i moze kako hoce.Daju mu 66 sanse jer znaju da je klasa kad hoce i moras tako sa takvim igracima jednostavno,takvi igraci prave razliku,svakom top igracu moras neku zicu da nadjes.Pozdrav
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Taj majstor fudbala je za 5 i po sezona u Barseloni dao celih 39 golova.
i

isto

pre preko 1 godinu

Toliko golova ima vinisius za real sta je problem
h

hahaahah

pre preko 1 godinu

@isto- samo sto je vini placen 45 milki, a dembele 145.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Da li je ikada ijedan igrac imao kredita kao Dembele? 6 godina igra u Barseloni, 66 puta se pise iznova kako je sad onaj pravi, kako pokazuje da moze da bude glavni igrac i na kraju uvek isto, ćorak. Pre 10 godina, a to uopste nije bilo davno, on ne bi 2 sezone vezao ni u jednom od top10 klubova.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar. Da ne pricamo o tome sto je ovo leto posle cele sage potpisao ugovor na cele DVE godine, sto znaci da na kraju ove sezone opet krece nova farsa, kukanje i moljenje da potpise opet. Barselona je postala cirkus od kluba, prvo platis ovog pekmeza 140 miliona, a onda ga molis godinu dana da potpise novi ugovor, i na kraju pristanes da to bude na DVE godine. Nadam se da ce im otici za dzabe jednog dana, sto zvuci i vise nego realno. Sportski pozdrav.
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Ne mogu nosioci igre i glavni igrači ekipe da budu labilne i neozbiljne ličnosti, ili da se bolje izrazim razmažena derišta. Danas najbolji na terenu, a sutra mu dune da ne dođe na trening.