Vreme za Primeru? Uroš Đurđević na meti Betisa

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.08.21. | 10:05

Sportski direktor Antonio Kordon zadovoljan izveštajima koje je dobio o reprezentativcu Crne Gore

Betisu treba napadač. A kako javlja poslovično dobro obavešteni Estadiodeportivo, koji se poziva i na lokalne asturijske medije, sportski direktor ekipe iz Sevilje, Antonio Kordon, ima veoma pozitivno mišljenje o Urošu Đurđeviću.

Fudbaler Sportinga iz Hihona visoko je na listi želja Betisa. Prvo je Kordon gledao ka španskim fudbalerima, najviše ka iskusnom Lukasu Perezu. Ali, potom je prešao na sledeće opcije, među kojima se nalazi i Đurđević.

Izabrane vesti

Prošle sezone Uroš Đurđević postigao je 22 gola na 39 utakmica koje je odigrao u Segundi i time se preporučio brojnim klubovima.

Sporting iz Hihona bi, kako ističu lokalni mediji, bio spreman da se odrekne Đurđevića za sumu od 8.000.000 do 10.000.000 evra uključujući i bonuse, a prihvatio bi i dugoročno plaćanje na rate.

Betis bi Đurđeviću stavio prilično dobar ugovor na sto, ali se ne ističe koja je suma u pitanju.

Podsećanja radi, za Đurđevića su se već interesovali brojni klubovi, između ostalog i Hetafe, Majorka i Espanjol. Pored španskih timova, i Udineze je bio zainteresovan, a tada je Sporting navodno odbio ponudu od 8.000.000 evra.

Reprezentativac Crne Gore u Hihon je stigao na leto 2018. godine iz Olimpijakosa za obeštećenje od 2.500.000 evra. Tako da je izvesno da će Sporting profitirati.

Samo još da se vidi koliko.


tagovi

Uroš Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara