Alison
Alison

Zar vam Navas nije dovoljno lep? Real daje 70.000.000 za Alisona!

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.05.18. | 09:52

Samo da vidimo da li će bomba i eksplodirati?

Kejlor Navas ih je spasavao protiv Bajerna u dvomeču polufinala Lige šampiona, u El Klasiku je dva puta izlazio kao pobednik iz duela jedan na jedan sa Lionelom Mesijem, ali možda je Mano Burgos, sada pomoćni trener, a nekad golman Atletika, bio u pravu kada je rekao da u Realu nikako nije mogao da brani jer je bio - ružan?! Nekad zaista deluje neverovatno koliko se Real upinje da dovede novog golmana, iako među stativama ima jednog od pet najboljih na svetu. Nije ni star, tek mu je 31 godina, ali Kraljevski klub u svakom prelaznom roku uporno pokušava da pronađe novog golmana. Dugo je bio aktuelan David de Hea, ali kako je Mančester junajted jedan od retkih klubova koji može da odbije nalet Reala, fokus je pomeren na - Alisona!

Pominje se to već neko vreme, izgleda da je stvar postalo malo ozbiljnija kada je objavljeno da Roma nudi brazilskom golmanu novi ugovor. Po starom prima skromnih 1.500.000 po sezoni. Po novom bi trebalo da ima duplo više. A samim tim bi i obeštećenje skočilo. Roma se izvukla iz finansijskih problema, pisali smo vam već o tome, pa sada može i da sebi dozvoli da se cenjka što je luksuz koji nije imala kada je Mohamed Salah prelazio u Liverpul. Situacija je ovog leta drugačija i plan sportskog direktora Monćija je da za Alisona izvuče okruglo 100.000.000 evra.

Izabrane vesti

I odmah reakcija iz Madrida! Radio Monte Karlo, jedan od pouzdanijih izvora u Evropi, tvrdi da je Kraljevski klub već obavio razgovore sa Alisonovim zastupnicima. Navodno, spreman je da Romi ponudi 70.000.000 evra i smatra da je to više nego dovoljno. Štaviše, smatra da bi Roma bila zadovoljna is a 60.000.000, ali da pominjanjem sumi od devet cifara samo želi da se obezbedi i podigne cenu igrača.

Real inače želi da posao završi pre Mundijala. Da zbrza i Monćija i Alisona. Ovog prvog neće sigurno. Zna taj da izvuče para.

(FOTO: Action Images)


tagovi

AlisonLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara