Zdravko Kuzmanović posle četiri i po godine! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.04.19. | 10:39

Povratak zaboravljenog veziste

Bio je 27. novembar 2014. godine, igrali su Inter i Dnjepar u Ligi Evrope, a izjednačujući gol za Nerazure u pobedi od 2:1 je postigao Zdravko Kuzmanović. Bio je standardan prvotimac Intera, a vratio se i u reprezentaciju Srbije kod Dika Advokata.

Bio je to njegov poslednji gol. Sve do sinoć!

Izabrane vesti

Zaboravljeni srpski vezista je juče pomogao Bazelu da se plasira u finale Kupa Švacjcarske. Bazel je vodio u Cirihu sa 1:0, domaći su svim silama jurili ka izjedačenju, a onda je u 87. minutu sevnula kontra gostiju. Štoker i Cufi su odigrali lepu akciju koju je Kuzmanović završio još lepšim golom. Prvim posle četiri i po godine! Bio je to gol koji je rešio pitanje pobednika, a do kraja je na obe strane pao još po jedan za konačnih 1:3.

Kuzmanović je pogotkom najavio povratak u neke bolje dane. Prethodnih nekoliko godina mu nisu bile baš uspešne. Posle onog pomenutog gola protiv Dnjepra, odigrao je sezonu do kraja kao standardan u Interu, a onda se vratio u Bazel. Usledili su problemi sa trenerom i pozjamice u Udineze i Malagu gde zbog povreda nije mnogo igrao. Vratio se u Bazel, ceo prvi deo sezone proveo van tima, što zbog odluke trenera, što zbog povreda.

Krajem godine je počeo da dobija šansu i ulazi sa klupe, a kako je sezona odmicala, postajao je sve bitniji šraf Bazela. U poslednje vreme se sve češće nalazi u startnoj postavi, a juče je šansu dobio na poluvremenu kada je zamenio Van Volfsfinkela. I postigao je gol koji je dugo čekao.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Zdravko Kuzmanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara