Zvanično: Albert Nađ vodi Partizan do kraja 2025. godine!

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.04.24. | 14:55

Klub iz Humske potpisao ugovor sa bivšim reprezentativcem Jugoslavije na 18 meseci

Dileme nije ni bilo, posle jučerašnjeg sastanka Upravnog odbora Partizana, kada je Igor Duljaj smenjen sa mesta šefa stručnog štaba crno-belih. Odgovorni iz Humske su jednoglasnom odlukom poverenje ukazali bivšem reprezentativcu Jugoslavije Albert Nađu. Njegov primerni zadatak biće da konsoliduje ekipu posle četiri vezana poraza u svim takmičenjima, i odbranio drugu poziciju pred naletima TSC-a.

Međutim, danas je obelodanjeno da ljudi iz Partizana vide Alberta Nađa kao dugoročno rešenje. Tačnije, kao čoveka koji će klub iz Humske predvoditi i tokom naredne godine.

Izabrane vesti

PROMAŠENA TEMA

Naime, Partizan se oglasio saopštenjem i otkrio da je novi trener kluba Albert Nađ potpisao ugovor na 18 meseci.

„Nakon što su završene sve formalnosti, Albert Nađ je imenovan za novog šefa stručnog štaba FK Partizan.Ugovor je potpisan na godinu i po dana“, stoji u saopštenju Partizana.

Novi trener Partizana značajno je osvežio stručni štab. Kao što je od danas poznato popularnom Adiju će u radu pomagati Miroslav Čermelj i Miroslav Vulićević. Pored njih dvojice Nađovom timu priključen je i Miloš Podunavac.

Albert Nađ će zvanično biti promovisan kao trener Partizana u sredu na stadionu u Humskoj.

Kada je, posle poraza od TSC-a, počelo uveliko da se razmišlja o nasledniku Igora Duljaja, Albert Nađ je bio najlogičnije rešenje. Iz više razloga. Kao dugogodišnji radnik kluba iz Humske Nađ je odlično upoznat sa dešavanjima u igračkom kadru, njegovim vrlinama i manama. Takođe, pomagao je dugo Igoru Duljaju, te samostalno vodio 173. večiti derbi.

Samostalno je vodio i Teleoptik, filijalu giganta iz Beograda.


tagovi

Albert NađIgor Duljaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara