Komentari na vest

Žiru objasnio bes posle izmene: Imam emocije, nisam robot... Smirio sam se posle pet minuta

r

roni

pre 6 meseci

ovaj balvan ziru moze da se upise u strelce samo ako ga neko pogodi u trepavicu. Kretanje mu je uzasno,sporiji od lokomotive, kako daje golove u vecini slucajeva ni sam ne zna.prvi gol krivica golmana,drugi gol bukvalo je stajao ukopan u sesnaestercu i cekao da ga lopa pogodi,skok na granici faula.on i leao su kocnice milana.leao ima vrhunske predispozicije ali igranjem u drugoj brzini mnogo vise steti nego koristi.od 30 derbija jedan je dobro odigrao pre dve sezone protiv intera,ostalo uzas.treba ga prodati dok ima kakvu takvu cenu.
R

Rui Costa

pre 6 meseci

Roni, brate, samo nek' si zdravo.
r

roni

pre 6 meseci

Rui Costa imas potrebu da napises nesto al ne znas kako da oponiras jer si ocigledno ogranicen pa moras na proste recenice da se fokusiras.
g

gnbgd!

pre 6 meseci

Sta napisa covece ? Da li znas uopste ,bar priblizno koliko je Ziru postigao golova u karijeri?
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Druze,koji mozak treba da budes da izvuces Zirua,a da ubacis trupca jovica????I to kad se lomila utakmica.Cirkus pioli
g

goattttt

pre 6 meseci

Čovek nije normalan, dečko dao dva gola i ti ga menjas za igrača koji nema 10 minuta ozbiljnog fudbala u poslednjih 5 godina. Ali mora da se gura Jovara pekara. Menadzerske kombinacije, da oživi prosečnu karijeru.
m

moni

pre 6 meseci

pioli namestio greške sa izmenama...kakav crni romero...žiru je u pravu sve...
D

Dex⭐⭐

pre 6 meseci

Borba za TOP 4 ne iziskuje velike emocije...

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 6 meseci

Kakva borba za top 4?

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 6 meseci

Jovic je bio dobar? Vrh. Koja jos budala pravi dvostruku izmenu u takvom trenutku tako sto odjednom izbaci obe udarne igle u napadu? Leao je zasluzio izmenu, Ziru nije. Pulisic nije osecao umor nego grceve u misicima, ono je bila mera predostroznosti, a umesto njega, trebalo je da udje Okafor, svakako ne Romero. Cak i Florenci je bolja opcija bio da se potpuno zatvori ta strana i zakljuca sve. Posle si fino mogao da ubacis Romera umesto Leaa pa i Jovica umesto Zirua kad si vec navalio, ali, tek pred sam kraj i jednog i drugog Luku.
P

Pioli

pre 6 meseci

Važi, dodji sutra na razgovor treba nam stručni saradnik...
G

Gost39

pre 6 meseci

Tako je, uprkos povredama Pioli je mogao bolje postaviti drugo poluvreme. Ne treba da se brusi Romero od 18 godina na Napoliju, nije to Mesi, nek igra celu protiv Salernitane i sličnih.