ŽURNAL: Mladen Krstajić trener TSC-a

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.12.20. | 21:35

Bivši selektor Srbije na novom početku

Posle serije velikih rezultata, proboja u elitu, zatim i na evropsku scenu, velika tragedija zadesila je TSC, kao i kompletan srpski fudbal. Moraće u Bačkoj Topoli da nastave da žive bez frontmena svih pređašnjih uspeha, tragično preminulog trenera Zoltana Saba.

Moraće da žive i rade. A posle osvojenog osmog mesta u prvom delu Superlige, ekipu iz Bačke Topole na evropski put, pokušaće da izvede bivši selektor Srbije Mladen Krstajić. Ovu ekskluzivnu informaciju u broju od srede preneo je Sportski Žurnal, i to na naslovnoj strani.

Izabrane vesti

Biće ovo Krstajiću prvi trenerski posao od kako je smenjen sa mesta kormilara Orlova u junu prošle godine. Nekada vrsnom defanzivcu Partizana, Šalkea i Verdera, presudio je katastrofalan poraz na gostovanju Ukrajini. Tim Andreja Ševčenka je demolirao Srbiju (5:0), i praktično okončano Krstajićev mandat.

Visio je Mladen Krstajić i posle Mundijala u Rusiji, ali u nedostatku boljih rešenja dobio je šansu u Ligi nacije. Čak je uspeo da uvede Orlove u jaču diviziju i obezbedi baraž.

Pored trenerske Mladen Krstajić je obavljao i predsedničku funkciju. Bio je dugo godina prvi čovek Radnika iz Bijeljine.

Nema sumnje da će u TSC-u imati sve preduslove da pokaže da li ima trenerskog šlifa. Za srpske prilike ima vrlo dobar tim i klub sa odličnom infrastrukturom. Na njemu je da nastavi stazama Zoltana Saba.


tagovi

Mladen KrstajićTSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara