Komentari na vest

Zvanično: Božidar Bandović novi trener Vojvodine!

g

gost018

pre 4 meseca

ovi su na dobrom putu da prodju ko niski radnicki....cirkus ova nasa liga
Z

Zubus72

pre 4 meseca

Evo već 5 minuta gledam u kvadrat za ostavljanje komentara i neznam odakle bi počeo! Znači moja Voša će svoj stil igre da gradi od vrsnih "stručnjaka " sa Tajlanda! Prag tolerancije sa tribine prema upravi i treneru netreba da postoji.Ne bude li igra i rezultati Voše posle par kola na nivou kluba kakva je Voša , svi marš iz kluba koji su odgovorni za dovođenje ovog stručnjaka !"
I

Istok FKV

pre 4 meseca

UPRAVA NAPOLJE!! Zbiljicu odlazi !
Н

Нс бој

pre 4 meseca

Часно гашење клуба и сећање на нашу прву љубав.
a

auuuuu

pre 4 meseca

Ovo je strasno. Vojvodina je jedini klub u superligi koji je zakljucao komentarisanje na drustvenim mrezama. Navijaci treba da se ujedine i da oteramo ovu bagru. Imali ste priliki,niste iskoristili , hvala na nicwmu i dovidjenja!
b

baraba1

pre 4 meseca

Sramota !!!!!
g

gostttt

pre 4 meseca

Firmaši, bojkot!
M

Monteroo

pre 4 meseca

Nastavlja kontinuitet kvalitetnih strucnjaka iz cg na celu vose 1.Jasar- kad igraci ustaju on ide kuci. 2.Gaga- ministar ugostiteljstva 3.Bandovic- turisticki vodic
Б

Бск

pre 4 meseca

Нема ништа док се не приватизују клубови или пронађе неки модел (попут Немачке и чувених 51%). Војводина као највећи српски клуб је само играчка у рукама разних политичара, режима, странака, "бизнисмена" и не само Војводина. Огромна већина клубова. Овог што су довели за тренера, без лоше намере према човеку, не би довела ни Зета из Голубоваца или Грбаљ.
E

ErcovDelija

pre 4 meseca

Najveci srpski klub Vojvodina? 🤦🏻‍♂️
Б

Бск

pre 4 meseca

Да Делијо црвено звездашу, највећи српски клуб. Има већих клубова у нашој лиги, неспорно, али ми причамо о српским.
М

Маре Лиман ФКВ

pre 4 meseca

Није ни чудо где смо и шта смо кад човек не зна који је највећи српски клуб и које основао његову црвену звезду, само име им каже ко су и шта су... Даме и господо, ВОЈВОДИНА је институција !
v

vvvvvvvvv

pre 4 meseca

zbiljicu sram te bilo
N

Nek

pre 4 meseca

Sad Tajlandski stručnjak poreklom sa naših prostora traži od Vojvodine da dovede Džona Merija koji trenira u NS slobodan je i želi da se vrati u Vojvodinu al ne besplatno ko 2015 već mora i da mu se dobro plati. I gle slučajnost Meri je prvi put došao baš iz tajlandskogi kluba 2015 u Vovodinu u kom je pre 2 nedelje ovaj trener dobio otkaz
f

firma

pre 4 meseca

jeli moguce da su ovu neznalicu doveli auu zbiljicu jesi se rastalio sa njim sram te bilo
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

i vi duljaja za trku imate...samo vas je sa naocarima
G

Gost555

pre 4 meseca

Nikad cuo za ovog.
p

patuljasti zlotvor

pre 4 meseca

kako nisi pa i juce je bio u novinama
g

gost1977

pre 4 meseca

da nije smesno bilo bi zalosno!!! Dokle vise ta sprdnja sa nasim klubom
V

Vojvodinaš ja

pre 4 meseca

Ubrzo ce i neki intervju, pa da nam gdin predsednik objasni viziju i da kaze da sve ide po planu samo ce titulu odloziti za 2028.Afirmacija mladih je uspesna, povratak asova takodje, renoviranje se verovano odlaze zbog tehničkih problema i tako, sta ga kosta moze samo da mu donese!!!
V

Voša55

pre 4 meseca

Sutra na RTV je intervju... po ugledu na Vođu... biće to istorijsko obraćanje... tragikomedija
ж

жив је

pre 4 meseca

Мило, умро није...
K

Kafa13454

pre 4 meseca

Dolazi trener koji je dobio otkaz nakon 2 meseca u timu koji je poslednjeplasiran u prvoj ligi Tajlanda aloooo. Uprava napolje!
P

PartizanMaglic

pre 4 meseca

Ovaj je bio neuspesan i na letovalistima, sad Zbiki napada titulu sa njim.
A

Ajs Majs

pre 4 meseca

Ovaj Leti posle 10 kola, nego mogli bi da kontaktiraju Zorana Jankovica. Pa, da nastavimo niz trenera iz Vukadinovic agencije. Ili koga bude Bandovic predlozio, pomocnici nek ostanu, sta im tesko. Maradona mi cir napravio kao igrac, sad idlucio da me skroz dokusuri 🤣
P

Pandora_

pre 4 meseca

E moja Vošo... Ode ti Bata prerano i sada se sprdaju sa tobom, jezivo
P

Prijatelj

pre 4 meseca

Mission complete. Sad jos 200k od Vukana Savicevica.
B

Becarac

pre 4 meseca

Bandovic odlazi, zajedno sa Jocom i Maradonom.
Z

ZvezdaFrankfurt

pre 4 meseca

Zbiljic sa Bandovicem napada titulu 2025/2026? Sad ce se sretati sa igracima po nocnim klubovima. Kao dok su u klubu bili Jasar i Trajkovic 🤣🤣🤣
K

KRKELA

pre 4 meseca

Inače, Jašar je Dejan Vukićević trener iz CG, a Trajković je legendarni štoper Branislav Trajković
G

Gost emisije

pre 4 meseca

Nisi cuo? Titula se odlaze za par godina iz tehnickih razloga!
L

LalaZapad

pre 4 meseca

Na zapadnoj trbini sam 34 godine svog zivota u Novome Sadu i svacega sam se nagledao, naslusao i prosao uz Staru damu, srpskog fudbala. Posto sam u menadzemntu jedne strane firme, ako cemo da gledamo prozapadno, Zbiljic svoju funkciju obavlja skoro, pa za prelaznu ocenu. Finansije, bar po prici i odokativnom metodom, deluju ok, pogotovo u odnosu na ranije. Izjave i nastupi na pocetku su bili nerealni, a sada se pravi da toga nije bilo. Kod Marketinga je bilo puno najava, a zavrsilo se ukidanjem komentara na drustvenim mrezama, sto je tragikomicno. Bar bi trebalo da smo svi ovde zbog Vose!? Transparentnog poslovanja nema. Sportski direktor je promasio gotovo sve ulazne transfere. Gotovo sve trenera, mada se sada od prosecnog Popovica pravi Boskov!? Sedmo mesto, porazi od blizanaca, losa igra, nema afirmisanih mladih igraca. Novi trener, nacin izbora istog, duzina ugovora I poverenje bi bilo neozbiljno I za Fruskogorac. Razumem da predsednik ne zna puno oko fudbala, ali kucanjem u google imena Bozidar Bandovic dolazi se do sajta transfermarket, gde se jednostavnom pretragom nalaze podaci, da buduci trener ima negativan skor u svim klubovima u kojima je radio, izuzev Burirama utd koji je drzavni projekat. Ugovor do kraja godine govori o poverenju. Zasto Sada se nije doveo Marko Savic, Marko Mitrovic, Fedja Dudic ili Litvanac? Ko ce odgovarati, ako se Bandovic pokaze kao promasaj? Da li ce i cetvrti trener u nizu biti iz iste menadzerske agencije? Mozda Jankovic!?
m

mare fkv

pre 4 meseca

Klasicna menadzerska kombinacija. Isti menadzer kao i prethodnoj dvojici trenera. To samo u Srbiji ima. ''Batak ne valja? Nema problema, evo Popovic. Popovic ide? Nema problema, ima Deki Vukadinovic jos kojeg. Evo ovaj, Bandovic. Osvojio je titule na Tajlandu pre pola decenije. Sad je dobio otkaz posle samo devet meceva i dve pobede, ali nema veze, ne treba obracati paznju na to. Provizija? Ma nista, dogovoricemo se vec. Moze i dva po ceni jednog, kad vam bude 4. trener trebao za tri meseca.'' Srpski fudbal je sinonim za rak.
V

VojvodinA A

pre 4 meseca

HOROR ! ! ! Gde je ovaj čovek radio, gde se to dokazao, koje su mu kvalifikacije da vodi Vojvodinu, šta se ljudi ovo dešava sa nama??????????
D

DonkeyKong

pre 4 meseca

Bolje da su doveli Amara Osima nego ovog Bandića
K

Kaboklob

pre 4 meseca

Strasno.
N

Napoljee

pre 4 meseca

Uprava napolje! Svima u klubu jedni interes njihovi dzepovi, niko tu ne voli klub. Svakom je jasno da sa ovim trenerom srece nama, jos jedna bacena polusezona je pred nama.
S

Sf

pre 4 meseca

Srećan vam Bandović svima koji slave.
C

Chiske1

pre 4 meseca

Sa srecom, pljuvanje ostavljam posle 5 kola kad vidimo na cemu smo....
L

Lavilla

pre 4 meseca

Na Tajlandu dobio otkaz. Statistika 2 pobede i 7 poraza.
?

??

pre 4 meseca

Taman za nasu ligu, za naseg buduceg sampiona
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Druga liga čeka.
B

Bolje

pre 4 meseca

Da su doveli.Ljubu Bandovića. Bar bi bilo odlične glume i smeha
e

erer5

pre 4 meseca

hahahha znao sam da ce dovest nekoga za koga niko nikad nije cuo hjhahahah,treba da se ugasite definitivno