""
""

Zvanično: Gojko Kačar potpisao za Bavarce na dve godine

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.07.16. | 20:07

Srpski vezista ostaje u Bundesligi

Rešena je i enigma oko nastavka karijere Gojka Kačara. Srpski vezista nastavlja karijeru u Augzburgu kao što je jutros i najavljeno. Kačar je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa Bavarcima i promovisan je kao novo pojačanje.

Izabrane vesti

Kačar dolazi kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Hamburgerom. Imao je dovoljno vremena da izabere i odlučio se za ponudu bavarskog kluba. Za Kačara je ozbiljno interesovanje pokazao grčki AEK, hteo ga je i Štutugart koji je ispao u Cvajtu, ali želja da nastavi sa igrama u Bundesligi je presudila.
„Kada sam gostovao sa Hamburgerom prošle sezone u Augzburgu, ni na kraj pameti mi nije bilo da će tako brzo opet doći u ovaj grad. Radujem se izazovima u novom klubu koji je pokazao veliki napredak prethodnih sezona. Želim da dam svoj doprinos kako bi se taj put nastavio“, rekao je Kačar na promociji.

Augzburg je klub koji konstantno napreduje, prethodne sezone je debitovao u Ligi Evrope zbog čega je u Bundesligi imao nešto slabiji učinak i završio na 12. mestu.
„U Kačaru smo dobili iskusnog igrača koji je univerazalac, može da igra na više pozicija u timu i da nam donese razne varijacije u igri“, rekao je sportski direktor i bivši nemački as, Štefan Rojter

(FOTO: fcaugsburg.de)


tagovi

Nemackaletnji prelazni rok 2016Gojko KačarEvropaaugzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara