Memfis Depaj je Atletikov
Memfis Depaj je Atletikov

ZVANIČNO: Memfis je Čolov za tričava 3.000.000! Atletiko (na papiru) opet ima opasan napad

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.01.23. | 14:40

Barselona se rešila plate koja joj nije bila neophodna

Atletiko je ubrzao papirologiju i Dijego Simeone je popunio rupu nastalu posle odlazaka prvenstveno Žoaoa Feliksa u Čelsi, pa i Mateusa Kunje u Vulverhempton. Memfis Depaj je i zvanično zadužio crveno-belu opremu Jorgandžija pošto je potpisao ugovor do 2025. što ostavlja mogućnost rastanak već narednog leta.

Taman i da se to desi, Atletiko je dobro prošao, jer uprkos tome što se od 28-godišnjeg fudbalera očekivala i bolja karijera on svakako vredi više od 3.000.000 evra koliko su Madriđani platili Barseloni. S tim da bi na tu sumu mogli da u bonusima dodaju još 1.000.000.

Izabrane vesti

Barselona ipak nije imala izbora, jer je Depaju ugovor isticao na leto, a niti Ćavi niti Memfis nisu imali preteranu želju da ga produže. Ove sezone Depaj je nastupio na svega četiri utakmice i ukupno sakupio 206 minuta na terenu. Niko dakle neće roniti suze zbog rastanka, iako je Barsa isprva tražila celih 7.000.000 evra za Holanđanina.

Pride, Blaugrana je uspela sebi da obezbedi i pravo preče kupovine Janika Karaska na kraju tekuće sezone. Nije objavljeno za koliko, mada se uveliko spekuliše o obeštećenju od 20.000.000 evra.

Jago Aspas daje gol Selti – kvota 3,50

Što se tiče Atletika, Simeoneu je posle odlaska Feliksa očajnički bilo potrebno još jedno rešenje u napadu, koji i sa Portugalcem nije funkionisao besprekorno. Ove sezone samo 24 gola na 17 utakmica u Primeri, Real je postigao 12, a Barselona 11 više, pa otud i velika bodovna razlika.

Nadaju se u Madridu da će Depaj pomoći, mada nema garancija, jer on je kroz celu karijeru igrao vrlo promenljivo. Ali, Atletiko je morao nešto da uradi. Za Betisovog Borhu Iglesijasa nije imao para, pa se opkladio na Depaja.

Pored njega u napadu još i Antoan Grizman, Anhel Korea i Alvaro Morata. Na papiru izgleda bolje nego na terenu. Mada nije ni lako rasplesati se kod Simeonea. Zna se da je njemu odbrana najvažnija.


tagovi

Memfis DepajZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara