Komentari na vest

Zvanično: Njukasl potpisao spasioca Haua do 2024. godine

G

Goooost1312

pre preko 2 godine

zar nije to onaj muhamed bin salman sto je odgovoran za ubistvo onog novinara u turskoj? ispravite me ako gresim.
1

1244

pre preko 2 godine

Срамно куда иде Свет,све за паре...Све забораве огавно
P

Peki30

pre preko 2 godine

Kakav ter stegen, dovedes one koji ne.igraju u velikim klubovima: henderson iz man utd, drinkvoter, mozda i kutinja i slicne
A

Alex55

pre preko 2 godine

Drinkvoter 😂. Pa ne grade ekipu za Čempionšip, nego za Evropu. Lagano su mogli da ga dovedu i sa prethodnim vlasnicima, pa nisu, neće sigurno sad kad za vlasnika imaju saudijskog princa.
V

Vart

pre preko 2 godine

Biće zanimljivo, videćemo šta će biti. Hau je zadnje sezone ispao sa dosta dobrom ekipom Bormaunta. Ona je imala kvalitet za sredinu Premijer Lige. Generalno gledano čovek je uspeo da ih iz lige 1 dovede u Premijer Ligu i tamo drži pet sezona. Što je fantastično jer ekipa ima stadion od 13 000 gledalaca i pre toga u istoriji nikad nisu igrali u prvom rangu. Kladionicari je iz prošlosti znaju kao tim iz lige 1 ili lige 2. Sada ima vrlo težak zadatak jer Njukasl ne samo što je predzadnji već igra dosta loš futbal sa vrlo malim posedom i stvara mali broj šansi. Jedini je u Engleskoj bez ijedne pobede.
h

hou je

pre preko 2 godine

ispao zato sto su ih osakatile povrede a pre toga otiso stoper u Man Siti bez dovedene kvalitetne zamene. I da, par golova sumnjivo ponistenih uz pomoc vara a Vili poklonjena pobeda protiv sautemptona uz pomoc istog.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

PIF arapi kupuju Inter posle nove godine, Petosi je pricao o tome ma yobube kanalu da su pregovori u zavrsnoj fazi izmedju Arapa i Zanga, takodje je i na Twitteru Biragi novinar izvestavao o tome, milijardu evra ce Zang porodica ikasirati od arapa koji drze i Njukasel, cak su otosli toliko daleko dva novinara da pocim PIF kupi Inter da uzima novog sponzora u mesto soci.com, koji ce Interu obezbediti 100 mil eura godisnje, zove se "oil investment fond" koji sponzorise PIF, ko ne veruje neka potrazi na Twitteru i youtub kanalu sve

Професор459

pre preko 2 godine

Докторе, текст је о Њукаслу, а не о Интеру.
A

Alex55

pre preko 2 godine

Šta je, ne sponzorišu Kinezi dovoljno?
M

Mile led

pre preko 2 godine

On će biti tu dok ne izbori opstanak ,posle toga se čeka prvi kiks i onda out