(©Reuters)
(©Reuters)

Zvanično: Novi ugovor u Paukovoj mreži

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.03.23. | 19:18

Alvarez u Sitiju do 2028. godine

Kakva sezona za Hulijana Alvareza! Postao je u decembru sa reprezentacijom Argentine šampion sveta, a danas je dobio novi, petogodišnji ugovor sa Mančester Sitijem.

Najavljivalo se prethodnih dana da će Pauk produžiti vernost Građanima, a danas je stigla i zvanična informacija sa Itihada da je Alvarez dobio novi ugovor, koji će važiti do juna 2028. godine. I sve to iako je letos iz River Plejta stigao u Englesku.

Izabrane vesti

Mladi napadač je bio jedno od otkrovenja Mundijala u Kataru, postigao je četiri gola i odigrao sve utakmice. Po povratku u Siti nije bio najzadovoljniji minutažom, pričalo se da će tražiti odlazak na pozajmicu, međutim, bez obzira na sve, Alvarez je rešio da stavi potpis na novi ugovor.

Štaviše, Pauk je istakao da je sasvim zadovoljan u taboru Građana.

Ovo je trenutak na koji smo moja i porodica i ja vrlo ponosni. Fenomenalna je stvar kada klub kao što je Siti pokaže takvu veru u mene. Stvarno sam zadovoljan mojom prvom sezonom ovde, ali ima još mnogo toga što mogu da uradim. Znam da mogu bolje i Siti mi je ponudio sve što mi je potrebno da bih iskazao puni potencijal”, rekao je Alvarez za klupski sajt.

Argentinac je iskazao zahvalnost svima u klubu i oko njega.

“Želim da se zahvalim menadžeru, trenerima i svima u Sitiju koji rade u drugom planu, za sve što su uradili za mene otkako sam letos došao. Ne bih mogao više od toga da poželim. Ovo je klub koji pazi na svoje igrače, osećao sam podršku sve vreme otkako sam ovde”, poručio je Hulijan Alvarez.

Dosadašnji Paukov ugovor je važio do 2027. godine, tako da se pretpostavlja da je dobio bolje finansijske uslove za produžetak. Argentinski špic je do sada odigrao 33 utakmice za Siti na svim frontovima od početka sezone, postigao je deset golova, dok je za tri asistirao. 


tagovi

Hulijan AlvarezMančester Siti

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara