Komentari na vest

Zvezda sa najmanje trojicom bonusa protiv Sitija: Nekome će to biti matursko veče

Š

Šibar 61

pre 5 meseci

Vrlo interesantno! Počinju omladinci,ja postavljavam pitanje, hoće li neko odgovarati za bacene milione evra,to su državne pare! Hoće li se ikada saznati koliki su ugovori zvezdinih igrača,kolika je plata Bahara,odgovorno vam tvrdim ovakvim ponašanjem fss,zvezde i partizana potpuno ćete i ovu mizernu zainteresovanost za srpski fudbal ubiti
G

Google

pre 5 meseci

Utakmica za zaborav. Igrače igrači Sitija, koji ne stigu medju 20 igrača. Samo, da se niko ne povredi, svi sretni.
u

ultimatum

pre 5 meseci

Daj bre vrati stari lik sajta ovo nista ne valja/kao neki Africki sajt bez veze
D

Djolegleda

pre 5 meseci

Bukari, Mitrovic krila ako hocemo bilo kakvu sansu
M

Monteroo

pre 5 meseci

Svako ucesce protiv sitija bilo kog klinca je naplaceno,terza za specijalne prilike ima specijalan cenovnik. Jos se kockice poklopile utakmica nikom ne znaci ali lepo popunjava CV ...LS protiv prvaka evrope.
g

gost616

pre 5 meseci

Svi su oni sa potencijalom i uglavnom uvek i nešto i pokažu, bar na svakoj drugoj utakmici, ali Lučić od 1.minuta od kada je ušao u životu uvek jedn ništa - dribling, varka, pa umesto da centrira, ili pas unazad ili gubi loptu, nema nimalo mašte a pogotovo neki da kazem završni pas. A naravno, to što će svi dobiti šansu protiv Sitija, to je samo da bi bili primećeni i ubrzo uprava napuniti dzepove, koga briga za budućnost kluba, stara stvar, katastrofa i sramota.
S

Svraka

pre 5 meseci

Od kada je Lucic uguran u prvu postavu mi smo krenuli nizbrdo brzom brzinom
T

TajTavrlje

pre 5 meseci

Da se razumemo, naravno da mislim sve najgore o Terzi i njegovom sefu, ali ima i previse nerazumnog cmizdrenja od strane kvazinavijaca. Ja sam zadovoljan ovom sezonom jer: 1. u LS smo svaku utakmicu dobro odigrali, na zalost to rezultati ne pokazuju. Setimo se prethodnih sezona gde smo samo pukom srecom ulazili i izgledali uzasno protiv jakih ekipa (npr. 0:0 protiv Napolija na Marakani, a trebalo je da bude 0:6). Nekad imas, nekad nemas srece, jbg. to je fudbal. 2. Naravno da ce biti oscilacija u igri jer je ovo sezona kad se tim menja - stari nosioci igre su ili otisli, ili prosli zenit. Bahar daje priliku mladim igracima, nekad je iskoriste, nekad ne, ali ih trpi. 3. Golove primamo jer igramo napadacki fudbal, a u Srbiji jednostavno nema brzih odbrambenih igraca (odlazak Erakovica je veliki udar na celu koncepciju, a Djigi treba vremena da se privikne i stekne iskustvo).
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

Radi izlog! Trebaju pare! Mora neko da se proda! Budžet u minusu! Pogotovo što je za Lučića krenula priča a la Stevanović, braće Ilić, Tedić ... Siti, pa pozajmica!
p

pedjast3

pre 5 meseci

i u cemu je problem?
Ž

Žika Pauk zvani Živorad Anđelković

pre 5 meseci

U Mijatoviću ima ozbiljnog potencijala, ima njuh za gol i nekako podseća na Aleksandra Mitrovića, mislim da imamo njegovog naslednika u Mijatoviću. Nedeljković baš ništa posebno, ima tu prostora za napredak, ali nije talenat u rangu Mijatovića koji će napraviti ozbiljnu karijeru.
B

Bojan96245

pre 5 meseci

Zvezda bila konkurentna?!? Sta ste vi gledali?Dokle podilazenje Madjiji? Pa bili su vreca za udaranje, kao i ranijih godina!
C

Ccc992

pre 5 meseci

Vratite stari izgled sajta i smenite Darjana.
K

Kcentrala

pre 5 meseci

Darjane odlazi!
А

АМАН ЉУДИ

pre 5 meseci

Је л ово утакмица или излог за продају деце? Бем те српски фудбалу и бем ти мене глупог. Бацаш паре, губиш живце....Јок више.
C

COOL

pre 5 meseci

Ne pravi se ekipa danas za sutra nego ove godine za narednih nekoliko. Naivno je ocekivati zapazen učinak ako ces se uigravati par nedelja i odmah icekujes cudo.
P

Pedja108

pre 5 meseci

Kao sto je i Milojevic u intervjuu naveo, treba ti bar 3-4 puta da igras LS i to uzastopno, da napravis pomak. A i da se napravi ogroman pomak, to je opet dosta za trece mesto. Zvezda je sa svima odigrala konkurentno, sa Lajpcigom odigrala dve utakmice, gde su jurili neresen rezultat, a taj Lajpcig je otresao Bajern. Paradoks je u najboljoj utakmici protiv Jang Bojsa nisu dali nijedan gol, a mogli su bar 5. Istovremeno Barak je potpuno ukljucio mlade igrace u prvi tim. Nijedan trener do sada nije toliko mladih lansirao. 6 se racunaju kao prvotimci: Nedeljkovic, Djiga, Stamenic, Lucic, Mijatovic, Mitrovic. Pored njih igrali povremeno i Knezevic, Sljivic, Maksimovic i jos poneki. Vi uopste ne shvatate koliko je Zvezda ove sezone napredovala, kad ti mladi od iduce sezone budu iskusni. I sada kao protiv Sitija, to je bezveze. Verovatno ste ocekivali da ce Zvezda poslednju sa Sitijem igrati za prvo mesto. Idite i uzivajte u fudbalu, bodrite svoj tim.
?

???

pre 5 meseci

Pa jel ti vidiš da je njima cilj da ih prodaju uskoro, kakvo crno uigravanje i sticanje iskustva. Zvezdi gori pod nogama zbog lošeg raspolaganja finansijama od strane velikog maga doktora Zvezdana Terzića
F

FIFA02

pre 5 meseci

Vraćaj stari sajt!
U

Uvažena redakcijo

pre 5 meseci

Vratite stari izgled sajta, ovo više nema smisla. Malo malo pa izmišljate nnešto novo, a stari izgled vam je bio savršen. Stvarno ne razumem čemu ove promene na svako malo
M

Marko1983

pre 5 meseci

Realno samo Nedeljković ce biti u prvoj postavci. Mijatovic i Serif nisu isti tip igraca, trebace neko da skace kad budemo ispucavali lopte pod pritiskom Mancestera. Olajinka je kompletniji igrac od Lucica a u sredini Mijailovic i Hvang idu pre Stamenica. Jedino moze Stamenic sa Mijailovicem u sredini ako Hvanga prebaci na Ivanicevo mesto.
M

Mozart uzass

pre 5 meseci

OVAJ NOVI DIZAJN SAJTA VAM JE ODVRATAN,POSTALI STE GORI OD ZURNALA!
G

Gost2345

pre 5 meseci

Iskreno, prosli dizajn je bio savrsen
K

Koludero

pre 5 meseci

Siti za drugom ekipom, Zvezda sa debitantima, utakmica koja ništa ne odlučuje. Dosta. Prodajem ulaznicu.
P

Pedja108

pre 5 meseci

Ne, igra Siti sa petim timom, sa igracima koji nisu nikad istrcali na teren. Ekipa koja ce sutra izaci na teren, prosetala bi se nasim prvenstvom, bez ikakvih problema. I njihova vrednost ce bti veca od kompletne vrednosti svih nasih timova.
C

Cz1952

pre 5 meseci

Redakcijo vrati se na staru formu. Sta stalno izmisljate nesti novo. Ne znaci da ste u pravu
А

Александар1

pre 5 meseci

Ми смо пропустили доста шанси да направимо искорак. 5 година не можемо да се померимо са исте тачке у Европи, а улагања и зараде су добре. Без приватне руке и домаћинског пословања нема напретка.
C

Comi81

pre 5 meseci

Treba ovu djecu što prije rasprodati ,kako bi bio sačuvan mladi i perspektivni Šerif...Bravo Terziću ,tvoj procenat je najbitniji!!!
U

Uzasno

pre 5 meseci

Izgleda ovaj novi sajt . Vratite stari
B

BogatiDelija

pre 5 meseci

Terza i Mrkela su mi super.
L

Lucic...

pre 5 meseci

Da da Bog da se proda, da ne gledam vise ovog menadzerskog mediokriteta!

Bojank91

pre 5 meseci

Guraj pa prodaj, ionako smo postali razvojni klub

Delija

pre 5 meseci

U izlogu, a nam ostaju kauboji.
k

kaldrma

pre 5 meseci

Guraj decu sto vise, iovako smo ispali, iovako igramo sa Sitijem koji gazi i bolje da igraju nasa deca i osete malo sta je pravi fudbal, pa nek izgube i 5:0 bolje nego da igraju Serifi i ostale prevare i da izgubimo 2:0 ili 3:0..
S

Salamander

pre 5 meseci

Protiv Sitija generalno može sa kim hoće, ishod se zna, ne možemo da ih savladamo. To što je ovi za nas utakmica bez značaja, to je već druga stvar. Neka čuva tim za Suboticu. A onda i derbi.
O

Oni

pre 5 meseci

,,kapitalci stranci" neka sede sada na klupi,dobra su sad i nasa deca da igraju protiv prvaka evrope ...... Knezevic i Maksimovic neka dobiju bar po pola sata,znacice im puno za dalji razvoj i napredak .....
f

filip9922

pre 5 meseci

Ne treba da se ložimo, jer će već na zimu da većina tih klinaca ode… Idealan scenario bi bio da se gurnu sada, i taman će za narednu LŠ ili LE steći ogromno iskustvo… Ali svi znamo da se neće tako odvijati…
N

Nekac035

pre 5 meseci

MIjatovic, Nedeljkovic, Stamenic, Mitrovic, Spajic i Katai trebaju i zasluzuju da pocnu protiv sitija. Pa cak i Knezevic. Bukari, Djiga i posebno Serif na klupu!!!
d

d. g.

pre 5 meseci

Ide Siti, ide večiti derbi, a ja bez emocija. Ispumpan balon. Ubiše mi Terza i Mrki strast i navijački zanos. Otpratiću košarku ovaj mesec ali mi i tu liči na mrku kapu.
C

CRAZY NORTH

pre 5 meseci

nikakav si navijač.... znači navijaš samo za zvezdu kada pobeđuje...gde si bio pre 2017te kad zvezde nije bilo nigde? 🤷‍♂️
W

Wij

pre 5 meseci

Pusti ih. I ja sam zgrozen Vazurom i svim kriminalcima u nasem klubu i fudbalu, ali klub i dalje volim vise nego ijedan drugi na svetu, pa nek igraju i najgori fudbal, ja podrzavam uvek svoj tim. To ne znaci da volim i Vazuru.
j

jjjj ttttt

pre 5 meseci

Bukvalno ćeš imati 3 klinca protiv šampiona Evrope. A i da imaš najgori tim na svetu, dolazi nam ŠAMPION EVROPE u goste. I mi nećemo to da gledato jer smo nezadovoljni dosadašnjim rezultatima? Pa spektakl je ova utakmica sama po sebu. Stvarno smo nacija koja voli sport samo kad se pobeđuje. Ako se pobedi - nebeski narod, idemooo magija; a ako se izgubi - ubili su mi volju za gledanjem... To nije sport, to nije sportska nacija, to je lečenje kompleksa kroz uspehe sportisa.
R

Retro

pre 5 meseci

Crejzi north bas smo bili pre 2017 svaky tekmu. Imam vise zvezdinih treninga nego ti sto si gledao utakmica..sa sa terzom.i mrkelom se zagrlite pa palite zajedno..
d

d. g.

pre 5 meseci

@crazi. Ja možda po tebi nisam nikakav navijača ali ako je cilj moje Zvezde prodaja dece od 17 godina onda ja to ne podržavam. Moja Zvezda ne sme da postane razvojni klub. To, na žalost postajemo. Nisam malodušan ni na pljačke rukovodstva i nedomaćinsko ponašanje. Samom prodajom Erakovića smo pokazali neozbiljnosti. Za te pare su dovedeni Hvang i Šerif. Izvinjavam se što pri navijanju uključujem mozak.
k

kevin_i

pre 5 meseci

Lučić nam je preko potreban. Ima onu fintu kad zalomi pa vrati, samo nju. Verovatno će igrači prvaka Evrope popadati kada je uradi.
N

NEKADA SAM

pre 5 meseci

Danima iscekivao utakmicu, nije bitno lucani, smederevo, kula, Bayern, Psg Liverpool sada bas nikakvih emocija nema, pa cak ni derbi, terza i mrkela unistili sve.
G

Gostivar

pre 5 meseci

I ja sam isto primetio, prosto zaboravim da se radujem. Gledam utakmice i vise ne znam da li je ovo Zvezda ili je mozda Auxerre, St Etienne, Estelle Rouge ili neki bezveze francuski drugoligas.
V

Veljko9

pre 5 meseci

Hoce li Kabić minut odigrati u LŠ?
M

Mujagic

pre 5 meseci

Da je bilo srece i pameti pa da se tako ide od pocetka…zali boze za bacenim vremenom i parama
з

звездина деца су се

pre 5 meseci

некада калила код скупштине на шајбнама,а сад се убацују у ватру против Ситија...
p

pa da

pre 5 meseci

Ti znaš iz iskustva ti se nekad tu kalio ispred skupstine
G

Gostivar

pre 5 meseci

Takmicarski nebitna utakmica i za jedne i za druge, pa makar stavi klince u izlog. Mozda se neko zaleti i kupi, nikad se ne zna. Pet miliona, taknuto maknuto, nema bato vracanja.

Rici29

pre 5 meseci

Da su stranci pokazali zasto su dovedeni ne bi ovaj gurao decu (sem po Terzonoj direktivi ponekog da bi ga prodao na zimu). Covek se ozgubio u formaciji, taktici, prvoj postavi ... i sad ubacuje ovu decu da vade "kestenje" jer su bez obzira na mladost i neiskustvo borbeniji, pismeniji i privrzeniji klubu. Bolje ulagati u njih pa ako vrede dostiće pristojne cifre, nego kupovati nepismene polovnjake a decu budzasto prodavati i unistavati im karijere
?

??

pre 5 meseci

Nedeljkovic zasluzuje da igra prvu postavu, mijatovic treba da igra iza napadaca (gine, bori se), stamenic dobar, al nista posebno treba mu da bude malo borbeniji, lucic po mom misljenju nista posebno, na sve to ima 21 god sto nije ni malo. Sve u svemu treba nasi klinci da dobijaju sansu. Jedino sto mislim da mi imamo jos dobrih mladih igraca, da ne kazem boljih. Za nedeljkovica i mijatovica stvarno msm da su dobri, pogotovo nedeljkovic. Ja sam patriota i da se pitam zvezda bi igrala sa eventualno jednim strancem. Da je zvezda ostavila erakovica, dovela milivojevica, ristica, radonjica uz dragovica to je 4 iskusna igraca, erak je stekao neko iskustvo i oko njih ovakve borbene klince prosli bi sigurno bolje u ligi sampiona. Mi smo klub koji moze da dodje do nekog veceg uspeha samo sa igracima koji nose klub u srcu i osete tezinu zvezdinog dresa, naravno da znaju da igraju kao gore navedeni igraci
J

Joksa1986

pre 5 meseci

3-4-1-2, visok presimg, dosta trcanja, borba i zelja mora dati rezultata... Glazer, Djika, Dragovic, Mijailovic, Mitrovic, Stamenic, Hwang, Nedeljkovic, Ivanic(ako nije zdrav onda mali Šljivic), Kraso i Mijatovic. Od mladij na izlog Djika, Mitrovic, Stamenic, Nedeljkovic, Sljivic i Mijatovic. Zvezdina djeca tu, mladost i energija tu, sve je tu...Ovakve utakmice radjaju junake...Kazu nevazna utakmica, mozda za navijace komsija sa JNA...Dali bi oni pola istorije da sutra uz musemu mogu da istrce protiv Evropskog prvaka u "nevaznoj utakmici". Svi na stadion braćo, zbog naše Zvezde, zbog Srbije... ZVEZDO ZGAZI IH SVE !!!
i

iz sljivika

pre 5 meseci

Nisam za to da Mijatović počne, što neko već napisa tako će sagoreti. Ako ćemo se uozbiljiti i početi da stvaramo igrače i da ih kao takve prodajemo, umesto što prodajemo talentovanu decu koja se posle upropaste, krajnje je vreme za tako nešto. I još nešto... Njemu treba produžiti ugovor do 2030, a isti potpisati sa Milošem Lukovićem iz IMTa i sa njima dvojicom stvoriti novi ubitačni tandem Drulić-Pjanović. Prodati dete za 5 miliona a na drugoj strani bacati isti toliki novac za sve one panjeve koje je Mrkela dovodio je LUDOST. Ali dobro, UltraCop zna zašto je to dobro za klub pa ih podržava u tome. Rekoh za klub? :)
u

upravo to

pre 5 meseci

Prodas dete sa velikim potencijalom a 3 god nemas krstenog spica ili nemas vremena da ga sacekas. Nedaje nije los ali ja iskreno verujem da mu jr problem konstatnog tumbanja formacije i da bolje igra kad je sam napred nego sa jos jednim na poziciji spica. Ako vec nemamo vremena da cekamo i nemamo koga da dovedemo na toj poziciji zasto bi prodali dete pa i za 15 miliona osim ako on ne zeli da ode i da igra preko tipa za neki Fejnord..
s

senegalac

pre 5 meseci

Jedna od retkih dobrih stvari koju je Bahar uradio je sto je dao sansu deci, ali ne ko njegovi prethodnici po 5 10 minuta u superligi nego u prvoj postavi u Ligi sampiona i na tome mu svaka cast
m

mikac678

pre 5 meseci

Realno na ovakvim utakmicama se vidi da li su klasa ili tek prosečni fudbaleri koji trenutno odskaču od svojih vršnjaka, ali je isto tako realno da zbog toga Zvezda bude nakantana do vrha.
Z

Zeljko®

pre 5 meseci

Neka nakantaju.Lepse je izgubiti 6:0 sa nasom decom koja ginu za Zvezdu nego izgubiti 1:0 sa strancima koji samo cekaju kraj utakmice i bore se samo za platu i po neki bonus.
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Šta se dešava sa Šljivićem. Zašto najmanje od svih mladih igrača dobija šansu. Šta se dešava sa Miladinovićem, jel i dalje u sukobu sa klubom.
J

Joksa1986

pre 5 meseci

Nece se sukob ni resiti, tuzio je klub trazi raskid ugovora ali je spor izgubio na sudu, sad je status kvo, agent je kriv nagovorio ga na raskid i na tuzbu e sad je problem, raskid nisu dobili, tuzba odbacena, a da bi otisao u PSV klub koji ga hoce mora da plati Zvezdu kompezaciju od 1,2 miliona evra, a PSV to nece da plati i sad status kvo. Namamio ga agent sa pricom o Barseloni, Mancester Junajtedu i Bajernu iz Minhena, i sad problem...
k

kimmi

pre 5 meseci

o baharu se moze svasta pricati, ali je gurao mlade igrace vise nego mnogi prije njega. istina je i da prije ove generacije tesko da smo imali sta i da guramo. u teoriji da, ali Gavric, Nikolic, pa i Lazetic, Stankovic, Lekovic i ostali, nisu pokazivali ovoliko kvaliteta. mozda neki odo njih i hoce imati vrhunsku karijeru, ali dok su bili u zvezdi nisu bas pokazali da zasluzuju da igraju u prvih 11. Nedeljkovic, Mijatovic, Lucic [koliko god zna da bude iritantan], Knezevic, Stamenic, Djiga... Svi su mladi i imaju definitivno talenat. Nisu nuzno svi [npr Djiga] igraci koji ce biti vrhunski i igrati za najjace timove na svijetu, ali imaju stofa i te kako.
d

d.g.

pre 5 meseci

Sa čim se mi to hvalimo? Sa tim što ćemo Mijatovića prodati i uzeti skoro iste pare kao što smo dali za Šerifa. Mene bi toga bilo sramota.
m

max alegri

pre 5 meseci

Dajte ove klince i za derbi, malo bosi po trnju da izgaze
P

Patašon

pre 5 meseci

Ja pa mislim da ovo njima treba. Lučić tu i tamo, Kosta i Jovan treba da budu naša budućnost, ne samo Zvezde nego i reprezentacije. Pažljivo da se radi sa njima, psiholog da im se da, da neko radi sa njima konstantno. Obojica mi deluju da su svesni gde su došli i spremni da ispune očekivanjs. Imamo mi dobre mlade fudbalere nego nam je struka, nažalost, u qcu.
г

грдне ране

pre 5 meseci

Ваљда сад управа види да се дјеца морају гурати и да треба бити стпљив, кад бисмо добили толике паре за неког странца, ево једино Букари, а колико их је прошло. Једноставно од сопствене дјеце наши клубови могу само опстати, а испоставиће се да боља рјешења и немамо у овом оменту за првих 11 од њих
X

Xao

pre 5 meseci

Tesko je to izbalansirati, i klinci i rezultati - to su konfliktni ciljevi. Jos kad se doda nestrpljenje i malicioznost navijaca..
m

mare013

pre 5 meseci

Звезда је од увек гурала своје омладинце у први тим, то јест оне који вреде. То правило се никада није мењало, нити ће.
P

Piksidobrinci

pre 5 meseci

odlična prilika da naši mladi igrači budu stavljeni u izlog i kamo sreće da ih bude i više i startboj postavi.Svi na Marakanu...Ajmo ceo stadion...
а

а чика

pre 5 meseci

Ранко Стојић да их гледа ко прасе кад се окреће...
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Lepo je sve ovo, ali Mijatović će da izgori, i neće imati šanse protiv štopera Sitija, samo eto, da upiše da je igrao protiv njih. Mnogo je pametnije da mu se da poslednjih pola sata nego da počne. Nedeljković svakako treba da igra, mada,biće pakleno protiv Griliša, koji će verovatno da igra po toj strani jer je namazan i prljav igrač, pritom odličan igrač. Lučić, kapiram da žele da ga isforsiraju i prodaju, ali on jedino može neki slalom da napravi ako mu se namesti situacija, jer njegovo beskonačno zalamanje u mestu ne prolazi ni protiv daleko slabijih ekipa od Sitija. Dečko jednostavno ne ume da donosi odluke na terenu, i dok to ne ispravi, treba da ulazi isto po pola sata. Mitrović je sklonjen zbog pljuvača i Lučićevih botova, a on je jedan od retkih koji može da igra u oba pravca po levom boku. Bitno da Lučića sa jednim golom za polusezonu dižu u nebesa. Sve u svemu, stavljanje u izlog.
C

Chivas

pre 5 meseci

Mitrović i igra u oba pravca... Pogledaj mu centaršut protiv Mladosti. Ne postoji. Dribling? Ne postoji. Leva noga?Ništa. Od brzine se ne živi, dobri moj...
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Protiv Mladosti je igrao nekog desnog beka, šta već. Ispred sebe imao Bukarija koji je trebalo da radi to što ti pričaš. Sem toga, on nikad nije igrao desno, ceo život levo i polulevo, nikad nije igrao odbrambenog, već vezu i napad. I sad ti očekuješ da igrač koji nikad nije igrao tu poziciju i na toj strani terena izbriljira na desnom beku? Mnogo volim vas stručnjake. Kad smo kod toga, koliko je centaršuteva uputio igrač koji ima prednost na njegovoj poziciji? Dribling makar ima, ali u mestu.
G

Gost83

pre 5 meseci

Veselo, veselo, bice ovde 4+ za goste vec vidim...
Z

Zvezda 91

pre 5 meseci

Isto veselo kao kec u Nisu !?
Z

Zvezda 91

pre 5 meseci

Kec u Nišu, bruka u LŠ i svetski rekord su deo iste sramote.
L

LFCC

pre 5 meseci

Hoce li Mrkela konacno da da otkaz, za silne potrosene milione na "pojacanja" i njhove plate? Ove rezultate koje smo imai ove sezone smo mogli da imamo sa 20 miliona potrosenih manje, a ne sad na zimu da se prodaju nasa deca za sicu.
M

Mitra89

pre 5 meseci

Meni stvarno nije jasno kad neko postavi ovako pitanje. Brate NECE da da otkaz jer nema nijedan razlog da da otkaz. Jel bi ti dao otkaz da si nemoralni mafijas koji sedi u fotelji koja mu omogucava da krade milione eura i stavlja ih sebi u dzep na racun nekog kluba i da pritom ne postoji nacin da te bilo ko odatle skloni ma sta radio? Stvarno mislis da ce takvi ljudi da sebi uskrate jos milione i milione eura samo zato sto mi obicni ljudi pisemo kako su rezultati losi? Kakvu pravdu i razum ocekujete meni nije jasno :D
C

Comi81

pre 5 meseci

Nije Mrkela tu ništa kriv,on samo završava Terzićeve kombinacije...