Komentari na vest

ZVEZDA - TIM ZA LAJPCIG: Tri puta Bog pomaže, Bukari da eksploatiše Raumove izlete

i

isl

pre 7 meseci

Pa ne moze isti sastav protiv cityja,bojsa i lajpciga dal si realan, tri razlicite ekipe ista taktika..
t

trener

pre 7 meseci

Moze da stavi koga Hoce i Koju God Formaciji Hoce problem je Nesto Drugo u Svlacionici je Puklo igraci nisu Zadovoljni Nema Hemije Borbe Dzaba mu Sve .
4

451

pre 7 meseci

4 5 1 dragovic degenek rodic mijailovic hvang kanga. Ivanic bukari kraso serif
s

smf

pre 7 meseci

Mislim da Mićka gura desno jer je video da se Bukari ne vraca u odbranu dovoljno, pa koristi Mićka kao nekog laznog desnog beka da cuva taj prostor iza Bukarija. E sad sto Mićko nije za beka to je vec druga stvar.
M

Miloš 1970

pre 7 meseci

Pise danima da su vam povređeni Korejanac i Bukari,sad u prvoj postavi, koliko ovi nasi mediji lazu,nemaju milosti...
B

Bršcz

pre 7 meseci

Stamenić nije zadnji vezni. Više štete donosi on kao zadnji vezni a Mijailović kao desni spoljni, nego da Košta Nedeljkovic igra desno a Mijailović zadnjeg veznog. A Stamenić konačno malo odmori ili udje u drugom umesto Džeki Čena.
B

Bršcz

pre 7 meseci

Najgori mogući sastav!
m

mrmal

pre 7 meseci

Dal je Bahar ponio stvari sa sobom ili ce doci posle utakmice u Beograd po njih?

včpdr

pre 7 meseci

kakav bre crni Mitrovic, Lucic je za njega Maradona licno
£

£¥₩₩

pre 7 meseci

Lučić jeste Maradona za Mitrovića,to je tačno
M

Markan77

pre 7 meseci

Ponekad imam utisak da ovo namjernk radi ?!
M

Markan77

pre 7 meseci

Sklonite ovog Bahara dok nije kasno !
m

micas

pre 7 meseci

Nazalost kasno je..
с

сандиниста

pre 7 meseci

Звезда може узети бод играјући као против Ситија, ако поправи тих несрећних, првих 10 - 15 минута другог полувремена.
l

lukas1389

pre 7 meseci

Posle meča mi smo drugi na tabeli,Strelac mali Mijatović asistencija Nedeljković,da se konačno shvati da imamo strašne mlade igrače u ekipi. PS imam pravo da maštam. Po zimi,kiši...
S

Sekuritate

pre 7 meseci

Kad vidim da je Mijailović na desnom spoljnom, momentalno dobijem osip...
к

кабезаа

pre 7 meseci

Истриповао Бахар да је Хејз. Бушни смо као сир, а он и даље измишља нешто. Дај боже да не примимо више од два. Једва чекам леђа да му видим.
D

Deda11

pre 7 meseci

Covek pokusava nesto da napravi...al dzabe to vasi mozgovi ne mogu da skapiraju,vi bi najvise voleli da ga smene i stave nekog kosanovica,sima krunica ili rastavca da dobija namestene meceve po superligi po 5:0,a u evropi da ispada u kvalifikacijama, al zao mi je to se nece desiti
к

кабезаа

pre 7 meseci

@Deda11 пуштен је да проба шта год оће, и трпимо га, није спорно. Ал човек 5 месеци лута са подсистемима, кретњама и генерално са идејом тима. Дај Боже да људи греше око атмосфере у свлачионици и да није на ивици распада. Укратко само мислим да човек ем не зна ем не уме и да ће нас коштати превише. Ал добро шта знамо ми из "Линта-Косан-Крунић тима"
M

Manche

pre 7 meseci

Ako ce vec da igra ovu formaciju, Rodica na levi bok. Stopere da igraju Điga desno, Drago centralni i Spajic levo.
С

СрбијаНикадЈу

pre 7 meseci

Мени није јасно што се Мијаиловић гура у задњу линију. Не знам колико још голова да скриви да се коначно схвати да човјек није одбрамбени играч. Глазер-.Ђига.Драговић.Родић- Стаменић.Хванг- Букари.Красо.Иванић- .Олајинка.Ендиаје Лучић у 60.мин за Олајинку, Катаи за Красоа у 70.мин.
N

Nemanja8989

pre 7 meseci

Mijailovic i Rodic?!? Wtf. ?!? Iskreno se nadam da nece biti ovaj sastav.
k

kliklak

pre 7 meseci

Doveo igrace za LS da mu sede na klupu. Ulozeno toliko miliona da igraju superligu i desetak min u LS. Ja ne znam sta je sa ovim Zvezdinim trenerima, imam osecaj i Gvardiola da dodje da nas trenira da bi isto ovako radio kao i svi pre njega.
I

IGOR IGOR IGOR

pre 7 meseci

Na golu Glazer. Odbrana: Degenek (desno), Mijailovic i Dragovic stoperi, Rodic levo. Sredina: Hvang Stamenic zadnji vezni , ispred njih Ivanic, po stranama Olanjika i Bukari i u spicu Kraso. Mislim da je ovo najizbalansiranija postava, najcvrsca pozadi, sto je jako vazno, a opet i u napadu dobra za igru u kontri kao i tehnicki. Bez klasicnog centarfora ali nam to u ovakvim utakmicama nije ni potrebno barem ne do 60-og minuta. Mislim da je pogresno dovesti stopera stranca od 20 god i odmah u startnu postavu, pa onda smo mogli da guramo naseg Lekovica i barem da na njemu zaradimo ozbiljan novac na kraju sezone. Bilo je mnogo price kao Bahar hoce Degeneka, on je veliko pojacanje itd, a sada mu ne igra uopste, da ne pricam o Milunovicu i Spajicu, ne znam cemu oni sluze i zasto su dovedeni ako uopste nisu spremni za ovaj nivo fudbala.
G

Gost_11101

pre 7 meseci

Nema pojma da ce izvesti ovaj sastav,ne lupajte...
C

Cccc

pre 7 meseci

Nekako sam došao sa društvom do karata ali smo sa njihovim ultrasima na istoj tribini. Biće veselo.
D

Dejani

pre 7 meseci

Ne znam kako je tamo, ali ako nisi u boksu sa nihovom navijačima bitno je da si na stadionu, onda idi kod naših ili ako su naši u boksu onda stani do boksa sa našim navijačima. Sigurno je veliki broj naših koji su tako dobili karte kao ti i oni će vjerovatno isto raditi. Ne vjerujem da su ni navijači Frankfurta dobili karte jedan do drugog kada su igrali na Camp Nou. Na kraju se skupilo njih 30 000 jedan do drugog. Uspjeces, vjeruj mi. Uzivaj i nemoj se potuci sa nekim 🤣
K

Kup Ere Ojdanica

pre 7 meseci

@ccccc Samo jako i hrabro mili
С

СрбијаНикадЈугославија…

pre 7 meseci

Нисам никада чуо за Ултрасе измишљеног клуба енергетских напитака?!
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Usltrasi Red Bula? Šta jedu bratvurst namršteni i bez senfa?
D

Dejani

pre 7 meseci

Rose govori da je Zvezda dosta energican tim i da su navijači bas ponosni na svoj tim. Kaze da je bilo dosta navijača Zvezfe u Salzburgu. Onda je neki novinar rekao pa mi ćemo imati 42000, a oni 2-3000. Ali ja se sjećam da smo u Bernu svi otišli prema našim navijačima iako je pisalo na karti da smo dosta dalje od njih, a Svakcarci onda otišli na nasu stranu. Svi su govorili jedni drugima idemo na nasu stranu… Sigurno će biti i sada isti slučaj… Sjeca se Rose kada je bio u Salzburgu da je čitava klupa Zvezde bila dosta energična i davala podršku timu. Kaže da Bukarija, Olayniku, Sherifa i Hwanga možeš naći na svakom dijelu terena i da Zvezda nije tim za podcjenjivanje.
X

XXXL

pre 7 meseci

Ma ti BAHARE vrati stari tandem olijanka-krso uz njih ivanic-bukari vezne stavi hvang-stamenic ili umesto stamenica ( mijailovic,kangwa,kanga) odbranu po svom ukusu moze i sa cetvoro pozadi stopera i cekati na kontru. I krso da bude devetka. Da se jednom krene kako treba u startu napraviti rezultat kao protiv fiorentine a posle 60 minuta da se vrse izmene da udje mijatovic umesto kraso lucic nedeljkovic da se odrzi ritam do kraja utakmice!!!
M

Mrcina

pre 7 meseci

Ovaj sastav ako izađe,bićemo pregaženi kao plitak potok.Čemu više forsiranje igre sa 3 štopera?Rodić nema snage za pola sata,Mijailović na desnom beku je greota za fudbal,vrati ga na zadnjeg veznog,Stamenić klupa.Mitrović takođe,momak ne zna gde se nalazi trenutno.Ovakve mečeve moraju da igraju Olajnika i Kraso,mora neko da podvuče loptu ispod odbrane.Budemo li probavali 1 na 1 igru,možemo odma potpisati poraz.
p

potop

pre 7 meseci

sledi...pricati ne vredi.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Založi stan uzmi silnu lovu, šta ti teško?
D

DakaCZ

pre 7 meseci

Zvezda moze da zaigra vrhunski i da se svabama usere u zivot tj. da im se vrate fleshbekovi od nekih ranijih vremena!Pomislicete da sam lud ali ubedjen sam u pobedu!!!ZVEZDOO VOOLIM TEEE
D

Dejani

pre 7 meseci

Nama su cesto pasalo njemački klubovi koji su u padu forme, a takvu situaciju imamo sada. Dosta su ranjivi tamo gdje smo mi dobri, a to je visoki presing. Opeda je zvijer, Simons čigra. Nadam se da im se neće posreciti protiv nas da imaju svoj dan. Ja vidim ovu utakmicu kao priliku. X ili X2 ide na tiket 🤣
D

Dejani

pre 7 meseci

Mijailović mi nešto izgleda kao uljez. Za moj način razmišljanja tu bolje pase Bukari, a na Bukarijevo mjesto Kraso ili Olaynika. Znam da je Srdjana stavio zbog odbrane, ali napadački bi ovo sto sam naveo bolje pasalo.
@

@Dejani

pre 6 meseci

Jesi otkrio toplu vodu. I vrapci na grani znaju da su oni bolja napadačka opcija, ali veliki je problem defanziva koju ne igraju ni Bukari ni Olajinka...
4

4-2-3-1 formacija

pre 7 meseci

ja mislim da bi mnogo bolje prosli na ovoj utakmici kad bi poceli sa formacijom 4-2-3-1, ali nikako igrati sa 3 stopera ,pre svega zato sto su im igraci brzi i prodorni,a nasi stoperi su jako spori...mora da se pokriju njihovi krilni igraci, nazalost mi osim Rodica nemamo krscenog beka ali bolje da mu igra Degenek kao desni bek, Rodic levi bek, stoperi Djiga i Dragovic, zadnji vezni Kanga i Hwang, krilo Bukari i Olajinka(Katai),Ivanic(Kraso) poluspic i Sherif kao razbijac ...mozda gresim...ili ako vec Bahar pokusava da koristi kakvu takvu briznu koju imamo u ofanzivni red ,nek izbaci Sherifa,umesto njega da ubaci Olajinku ,Ivanic levo ,Kraso kao poluspic...zaista sam verovao da ce Kraso sa Olajinkom biti ubitacan tandem kao sto je bilo na pocetku,ali od kad je dosao Sherif taj tandem ne postoji vise nazalost i odrazuje se sve vise i vise na igru i rezultat...sportski pozdrav ...VOLIM ZVEZDU
N

Novak majstor

pre 7 meseci

Ovde se ne zna ko šta igra u ovoj formaciji. Garantujem da bi bolje odigrao dosadasnji deo sezone tim koji je uzeo duplu krunu bez pojacanja i sa starim trenerom , što je iskreno žalosno i umetnost toliko promašivati u proceni igrača
8

8

pre 7 meseci

Sumljam da će Mitrović da igra , a i nema potrebe dovoljno je pokazao .
s

sjdj

pre 7 meseci

Ovog stamenica kad vidim nije mi dobro decko je retard konjega gura I prvih 11 decko nema dve blage
k

kolodin

pre 7 meseci

Tek kada se pogleda ova grafika prve postave može se shvatiti koliko očajnu odbranu ima Zvezda
V

Vejna Vrbas

pre 7 meseci

Glazer Degenek, Dragovic, Djiga Stamenic Bukari Ivanic Lucic Olinjaka Kraso Ndiaje
?

??

pre 7 meseci

Previse ofanzivno. Ivanic moze samo da igra prednjeg veznog, ne moze cak ni centralnog. Stamenic na levom beku, veliki rizik. Nema zadnjeg veznog, na ovakvoj utakmici to ne bi smeli. Hvang mora da igra, kakve god bile predhodne njegove utamice
V

Vejna Vrbas

pre 7 meseci

Ako izadju u istom sastavu necu gledati sigurno blamazu... Kraso i Olinjaka i Lucic moraju da pocnu utakmicu zajedno sa Ivanivem, Bukarijem, Stamenicem, N Diaje
?

??

pre 7 meseci

A kako da ih izvede sve? Nabrojao si 7 igraca, od toga 6 napadaca koji nemaju pojma u odbrani. Ljudi mi moramo da imamo 4 odbrambena i 2 zadnja vezna minimum. Ispred veznih ivanic, po stranama bukari i olijanka u spicu kraso. Da probamo na brzinu, kontre i polukontre.
G

Gost 22 a i da

pre 7 meseci

Pa nemoj da gledas, ali nikada.Bilmezu.Nauci prvo kako se prezivaju igraci, pa onda pametuj.Olinjaka???
Р

Раванели

pre 7 meseci

Звезда добија.
Р

Раванели

pre 7 meseci

Биће спектакл. Звезда добија.
Z

Zvezda mi je sve

pre 7 meseci

Sve ispod pet nula smatracu uspehom za nas. Sami protiv svih, napred zvezdo!
G

Gost46

pre 7 meseci

Ali STVARNOOOO ne znam zasto je toliko prokleto tvrdoglav sa ovim igracima i formacijom??? Pa dao bog da izgubimo ako ce to biti cena da ga se konacno resimo!!! Ovaj je najveca prevara koja je ikad usla na stadion Zvezde!!! Cak je i lazni mister za ovog izmislio fudbal!!
P

Pop1999:

pre 7 meseci

Ovu taktiku i na FM kad staviš otrese te protivnik kamo li u pravom životu. 442 sa dva zadnja vezna i Bog da nam je u pomoći
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Majka Mara u FM je 4 2 3 1 gegepres.
P

Pera genije

pre 7 meseci

Glazer-Degenek, Điga, Dragović-Mijailović, Hvan, Ivanić,-Bukari, Lučić,-Kraso, Olainka! Prvo mislim da nam u ovoj utakmici ne treba klasičan špic? Ni bolji od Endjaja se nisu naigrali pored ona dva Lajpcigova štopera. Znači bolje Olainka da traži prostor između linija i da tako probamo da im poremetimo poslednju liniju i otvorimo prostor Bukariju i Lučiću, koji je trenutno manje loše rešenje. Druga stvar stavio sam Degeneka, jer po meni bolje da on igra tog desnog štopera a Điga srednjeg. U trojci sa Rodićem Điga igra desnog i mislim da tu gubimo na brzini, to je i utakmica s Javorom potvrdila. Naravno mnogo defanzivnih obaveza moraju da podnesu Bukari, Lučić, Ivanić i Kraso. Samo tako može da se očekuje da se napravi dobar rezultat. To kažem zato što su im oba beka izuzetno ofanzivna, i nekad deluje kao da napadaju i sa osam igrača.
d

duduk

pre 7 meseci

i agree! ali ovaj djiga?nisam bas siguran?
P

Popsi

pre 7 meseci

Nema šanse da izađe ovaj tim.
r

reflektor 4

pre 7 meseci

nasu ligu ne gledam bez katajia ,sve isto zadnjih 10godina u nasoj ligi osim kataievih magija i onog gola menzenege svaka tekma na mari ista.i ova liga sampiona mi nije zanimljiva kao pre,,,ovaj bahar je ubio u pojam zvezdastvo # pravda za magika,nikad manji hajp
S

Sale555

pre 7 meseci

Opet Mijailovic desni spoljni… covek je zadnji vezni pre svega i eventualno centralni stoper. Stvarno ne razumem zasto gubimo vrlo dobrog igraca gurajuci ga na neprirodnu poziciju koju nikada nije igrao.
v

veliki strumf

pre 7 meseci

А на десном беку имаш јако донрог и брзог Недељковића! Ја бих пустио клинца па нека се трка са њима. Мијаиловић је преспор. Што се Красоа тиче - нисам паметан. Човек је велемајстор, онакве асистенције, пријем лопте, преглед ретко ко има. С друге стране, јако је спор и не игра одбрану - 3. гол Ситија је то најбоље показао. Ако би хтео да потрчи и да се помучи… Човек има магичне потезе, нестварне асистенције. На левом крилу очекујем Лучића а не Митровића који је баш у паду. Лучић игра доста добро, коректно, има и врло солидну брзину. Сигуран сам да ће Звезда дати гол, можда и више јер имамо брзе играче а биће простора сигурно за контре. Питање је само колико ћемо примити. Ако успемо први да га умувамо - може свашта да буде. Глазер свакако мора да буде хоботница.
T

Trike

pre 7 meseci

Ovaj (takozvani veliki TRENER}Terzic nekga ga vodi kuci ili nezna ili namrno forsira neke igrace koji ne zasluzuju da igraju ni u ZNJ.ligu.IGra sa tri stopera a nijedan nezna gde stoji na terenu,Mijailovic je pravi i jedini zadnji vezni a onaj ficfiric Korejac i Djiga miga mogu u Surdulicu da igraju.A mladi Mitrovic pogresio profesiju bio bi bolji kao Atleticer u trci na 100 metara,anaj centarfor ko panj stalno je u 1brzini sporohodna ,
l

lepo

pre 7 meseci

Sve si tacno rekao,pa mi onda nije jasno kako si Korejca stavio u tu pricu,odlican je igrac.
a

alex gaudino

pre 7 meseci

Samo Katai moze ovo sve da poveze i da da stabilnost. Kakav hvang i stamenic ,dok je katai igrao fudbal ovi igrali klikera
?

??

pre 7 meseci

Nmg da verujem. Pravili smo neki kao tim za ls, ulozili lovu po prvi put, a igramo sa rodicem na stoperu, mijailovicen na desnom beku, mitrovicem na levom beku. Prodali azarova (igrao bi u ovoj formaciji i konkurenciji), erakovica (jedan od boljih). Ostavili kangvu (ne igra, a mogle su dobre pare da se uzmu), mitrovica (mogle dovre pare da se uzmu). Doveli endijajea (nije potreban), degeneka ( ne igra), kabica (vec imamo igrace na toj poziciji). Jos mnogo nekih nelogicnih poteza, nesto sam zaboravio sigurno, al sve u svemu mnogo glupo odradjen prelazni rok kad se sve oduzme i sabere
@

@??

pre 7 meseci

Fudbal bez bekova mislim da ne igra niko cal ni na igrici. jer najblaze receno je idiotski, samo mi dovodomo 30 spiceva 70 stopera i 80 veznjaka, ali zato pola jednog beka nemamo i rezultat svega toga je formacija gde se ne zna ko pije a ko placa
?

??

pre 7 meseci

Bas tako. Zbog nedostatka igraca na cak 3 pozicije non stop se tumbaju igraci. Sreca nasa pa su koliko toliko uboli sa djigom. Sta bi bilo da je i on promasaj? Onda bi od 5 igraca u odbrani, 4 bilo upitno. Ne znam stvarno sta su zamisli i nmg da verujem kako su tako amaterski odradili posao. Obicno se svi pred kraj prelaznog roka poprave, prodaju ili kupuju,dal imaju nekog viska ili im nesto fali, a mi pred kraj sve uprapastismo. Samo nadam da vide svoje greske. Malo se tu jos bahar pogubio, pad forme, igraci u odbrani fale i onda se desi ovo sto se desava
@

@?????

pre 7 meseci

Fudbale bez bekova Gvardioli doneo prosle godine i PL i LŠ. Igrali su i Klop prosle i ove, Arteta ove godine. Mislim ocigledno su neznalice za tebe.
m

moni

pre 7 meseci

Mijailović, Ndiaje, mitrović, stamenić isu za ovu utakmicu...pogotovo Ndiaje...ja neznam ko pravi ovaj tim...smešno...
D

Delije 1989

pre 7 meseci

Kad će ovaj čovek da shvati da Mitrović nije igrač za ove utakmice, da Mijailović nije desni bek i da je Endiaje drvo obično!?
M

Marko1105

pre 7 meseci

Poludeli ljudi, pocevsi od Baraka, pa guraju Mitrovica (Mozart), Olayinku i Lucica (komentatori) na levog spoljneg igraca!? Ni jedan od ove trojice to ne moze da igra na nivou LS, LE pa ni LK!! Mitrovic klasicno krilo, ali drvo pokazalo se. Olayinka krilo ili drugi napadac. Lucic promasio sport. Prodali smo Azarova i ostali samo na Rodicu, sedmu sezonu za redom! I sad trpimo svi. Sto se tice Mijailovica, decko moze da igra kao zadnji vezni (kada se vec odrekao Ada !?) ili kao centralni bek u formaciji sa 3 pozadi, ali kao onaj u sredini. I ni jednu drugu poziciju, a da to pristojno izgleda. I opet dolazimo u situaciju da smo sezonu poceli bez iskusnog desnog beka/desnog spoljneg igraca. Bukari to zbog slabe defanzive ne moze da igra. I da pitam nesto, jer niko ne sme: gde je Degenek!? Po meni Glazer Degenek, Djiga, Mijailovic, Dragovic Rodic Stamenic, Hwang Ivanic Ndiaje, Bukari (u drugom pol mozda Kraso i Olayinka umesto Ndiajea i Ivanica/Stamenica i to je sve) Sa 5 u odbrani i da Degenek i Rodic ne prelaze polovinu terena, pa ako se desi neki pas u prostor od strane Ivanica ili Hwanga za Bukarija desio se. Ako ne, nama sutra 20+ udaraca na kazem golu ne gine ma kakvu formaciju igrali. Mislim da bi upravu, sa sve Marinom trebalo da bude sramota sto nemamo dva snazna, fizicki, tehnicki i energetski, beka/spoljna igraca, a znalo se da cemo u LS! Nema Viga, prodali Azarova, Nedeljkovic zelen, Rodic moze da odigra ali ako "ne prelazi kofu" celu utakmicu jer u suprotnom ima snage na ovom nivou za 45 minuta, Degenek zbog neznanja tehnickog isto "samo do kofe", Mijailovic to nije i da ne ponavljam za Mitrovica, Bukarija, Olayinku i Lucica. Sportski pozdrav. Srecno Zvezdo! #samodaseneobrukamosutra
G

Gost Djape

pre 7 meseci

Nema sanse da ovo bude postava sutra. Nismo uigrani za ovako defanzivnu liniju, to bi nam bio potop. Treba da igramo na njihovoj polovini, da im svaki napad zaustavimo u korenu, kao sto smo to radili Zenitu, Feneru, i Fjorentini na pripremnim utakmicama. Kada ih napadnes visoko dozive faktor iznenadjenja, pa se i oni pogube. Samo ne smemo da se branimo ispred naseg gola, to bi nam bila ubitacna taktika, mislim da smo dovoljno jaki, a to smo i dokazali, ako se igra sa 100% davanja, mozemo da pariramo drugim jacim timovima. Izgubicemo ako budemo zauzeli dupli bus, jer za to nemamo igrace, tim je napravljen da se brani u napadu. Cetvorica u veznom redu je potop, smetati ce jedan drugome. Moje skromno misljenje Hvan, i Miajlovic na sredini, Oliknka umesto Mitrovica, Bukari desno, Ivanic, Kataji, Kraso iza napadaca, Ndie u spicu, Dragovic, i Djiga odbrana
a

ahhahqhq

pre 7 meseci

Realno top postava da prime 5
L

Lelemud

pre 7 meseci

Igraće sa 4 pozadi. Mićko je opet bek. I ne počinje Bukari, već Olanjika.
S

Seoul

pre 7 meseci

Klasično istresanje iz gaća će biti, Rb Lajpcig ima bas ozbiljnu ekipu.
d

druže

pre 7 meseci

Dosta druze vise s Mitrovicem lik je duh trenutno
d

duduk

pre 7 meseci

Kakav Mitrovic kakav rodic! Glazer, Nedeljkovic,Drago,Milun,Degenek, mijailovic,hvang,ivanic,oliyanka,bukari,mijailovic ili kraso umesto mijatovica..poz...mozda I da bude nesto
d

deki133

pre 7 meseci

E bas da stavi odbranu koja nikad nije igrala zajedno
d

duduk

pre 7 meseci

brate treba nam visina i cvrstina sta mi sad nemamo.poz
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Posle Fiorentine: neka nas se Evropa ponovo plasi!!!! SADA: Pomaze Bog,bajo😂😂😂😂
M

Mile led

pre 7 meseci

@Ujna Zitka. Reče to navijač kluba koji titulu nije video 6 godina, a ligu šampiona Deceniju ipo. Ajde jedi se od muke.
V

Vin

pre 7 meseci

Ajmo u po pivo da mozzart nece pogoditi postavu?
D

Džigerica

pre 7 meseci

Sutra svi trebamo da budemo, svi za jednog jedan za SVI.
V

Veljko9

pre 7 meseci

Mitrovic najgori igrac Zvezde, bolje probati Lucica, sada dao dva gola za mladu rep momak je u strasnoj formi.
?

??

pre 7 meseci

A nije najgori, nemoj tako. U padu je forme i ne igra prirodnu poziciju. Ta pozicija nije ni za lucica koji je isto toplo-hladno. Nema, bukvalno ne postoji igrac u zvedi koji igra levog beka, rodic jedino. Msm to je njegova pozicija. Azarov bi sad dobro dosao, al nasim navijacima se nije svidjao. Kazu neuhranjen, mrsav, nije za fudbal sa tom konstrukcijom, kazu treba da ide sumo rvac da bude. Ne znam samo sto su svi toliko kivni na njega bili, od trenera, navijaca, pa do uprave. Erakovica prodasmo, a ostavimo kangvu koji ni ne igra. Sad nam rodic igra stopera, a drago i erak su se bas bili uigrali, fali on dragovicu. Dugo su igrali zajedno, krpili su se super. Da su ostavili njih dvojicu i doveli desnog beka bili bi mi top. Cak bi i mitrovic mozda bio bolji na desnom nego na levom beku. Ovaj endijaje za 4m ne da nam nije bio potreban, jos ima i godina. Bolje beka za te pare da su doveli, bek od 4m bi morao da izuva. Kraso olijanka napred kao na pripremama, mijatovic da ulazi i da pevamo
F

Forever Young

pre 7 meseci

90 posto komentara su komentari od stručnjaka koji komentarišu sastav, formaciju, taktiku, jel ste vi treneri??? Gde radite, u kom klubu??? Umesto da djete podršku Zvezdi, vi mračite i kukate kao neke strine.
g

gosty999

pre 7 meseci

Slazem se druze sa tobom da su kod nas uvek svi treneri,sto u kosarci sto u fudbalu,ali ovo je stvarno zlocin koji traje iz svima nepoznatog razloga.Mitrovic je najgori igrac zvezde svaku utakmicu koju pocne,momak apsolutno nema nikakav ucinak,Rodic takodje vec duze vreme ali oni konstantno pocinju svaku bitnu utakmicu.
v

v1ad

pre 7 meseci

Mijailovic ovde moze samo drugog zadnjeg veznog pored Stamenica da igra a Bukari desno.
@

@vlad

pre 6 meseci

Misliš da bi Bukari mogao da čuva Simonsa i Rauma???
M

Mutommbo

pre 7 meseci

Nedeljković koliko god da je mlad i neiskusan bolji je od Mijailovića na desnoj strani, da li kao bek ili kao bočni vezni. Po levoj strani da igra Olaynka pre Mitrovića i da pomaže maksimalno Rodiću u defanzivi, dok ofanzivno može da raširi po tom krilu ili da se ubaci između linija protivničkog tima.
d

d. g.

pre 7 meseci

Ovaj sastav je formacija 4 2 3 1. Nadam se da Mitrović i Stamenić neće da počnu. Mićko u ovom sastavu na žalost opet desni bek. Skoro sam siguran da će Lučić pre Mitrovića.
8

82jw8

pre 7 meseci

ovo svi vide osim bahara trenutno su u losoj formi
r

rsczz

pre 7 meseci

Endiaje sutra pokazuje kakvo je drvo
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Lajpcig je za 2 klase bolji od nas, ima 7-8 puta veći budžet od nas, igra neuporedivo jaču ligu od nas, ali to ne znači da će oni pobediti. Možda imaju loš dan, a mi možda odigramo najbolje što možemo pa da uzmemo neke bodove. Lajpcig nije ni blizu po kvalitetu Sitija, zato očekujem da će Zvezda hteti više da igra fudbal od onoga u Mančesteru. "Ja volim tebe ludo, ja volim tebe znaj i imam jednu želju POBEDU SUTRA MI DAJ, ja živim samo za tebe jer ti si meni sve, za slavu Crvene Zvezde za naše pobede" SAMO HRABRO SUTRA 💪
г

гост1986

pre 7 meseci

Ма какав више Митровић
A

Anđus

pre 7 meseci

Milan Živadinović i Ciga Đorđević bi urnisali Lajpcig ali ne i ovaj tip.
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 7 meseci

Sve, sve, ali kad Bahar dodeli ulogu Micku na desnom boku, tj desnom beku, nije mi dobro.....
G

Gostivar

pre 7 meseci

Ovo nije 3 u zadnjoj liniji, vec 5, makar dok se branimo. A branicemo se 90 minuta + koliko god sudija kaze
D

DrvoMama

pre 7 meseci

Hvang i Bukari povredjeni?
C

Comi81

pre 7 meseci

Zvezda je igrala mnogo bolje dok su Kraso i Olijanka bili u ekipi...
C

CZV FAN

pre 7 meseci

Tako je,cim ih je stavio na klupu poremetila se ta hemija u ekipi...
2

2305

pre 7 meseci

u pravu je Bahar za Krasoa, ne zalaze se dovoljno, klupa. a sto se tice Olajinke, Lucic je trenutno bolji, klupa. nema tu puno filozofije
G

Gosty

pre 7 meseci

Opet 3-4-1-2, pa jel Bahar normalan ? Nastavi li Zvezda sa ovom formacijom, Partizan sigurno uzima titulu.
J

Junker

pre 7 meseci

Ne. Igrace u 4-2-3-1 sa Olajinkom na krilu.
g

gostivarski

pre 7 meseci

sa mitrovicem nazalost imamo igraca manje... olanjinka tu mora da igra...
B

Burek

pre 7 meseci

Može i Lučić u krajnjem slučaju, samo ne Stefan
N

Najgori ljudi

pre 7 meseci

su oni koji pocinju recenicu "imam neki osecaj"....
G

Gost83

pre 7 meseci

Ja bi stvarno stavio Olajinku umesto Mitrovica, ako nista drugo onda zbog iskustva i fizicke snage
R

Red Star 2

pre 7 meseci

Opet tri u zadnjoj liniji....nema ništa od toga ...
S

Skeletor

pre 7 meseci

Imam neki filiiiing da ćete da prođete ko bosi po trnju

Pule

pre 7 meseci

Mitrovic treba na klupu,nije nista pokazao za sad ,ne znam sto sljivic ne dobije malo sansu makar 15 min ,bolji bi odigrao nego pola ovih garantujem
A

Andjusov fan

pre 7 meseci

Mislim da Stanemic izgubio mesto... Micko ce na njegovu poziciju i u defanzivnoj varijanti ce se spustati kao 4 igrac defanzive... ja bih pre stavio Mitrovica desno , a levo Lucic ili Olajinka koji je to igrao u ceskoj, Mada kad smo kod Mitrovica i on je zreo za klupu...
I

IskoAlarkon

pre 7 meseci

Stamenic precenjen od pocetka se videlo fizicki dobar ali postavka 0 nije za ovaj nivo . Mijailovic umesto njega , nedeljkovic na desnu stranu , olajinka levo i tjt mozemo necemu da se nadamo .
@

@Andjus

pre 6 meseci

Olajinkova defanziva je nikakva, čak slabija i od Bukarijeve...
Y

YayaT

pre 7 meseci

ajd',pa da nabodemo bika crvenog;)
Ј

Јосиф

pre 7 meseci

Са Насером, Мијаиловиќем и Митровиќем нема леба! Овај је исти Душко Ивановиќ, тврдоглав до бола!
d

djiga

pre 7 meseci

pohapsio sve protiv svajcaraca, jeste napravio penal ali je u polju pohapsio sve..protov javora dosta slabija partija, ali nije to los igrac bice bolji nemoj tako analiticki sto bi rekao svaba iz roda ..aj ziv bio pobedjujemo suta 1:2 nzm ni ja kako
c

cccccc

pre 7 meseci

Mitrovic? Nedaje? Djiga? Brus li? Poceo sam vec da placem .....
а

армата

pre 7 meseci

Провејава неки осјећај да би се могли са овог гостовања вратити са бодовима иако је све против.