Komentari na vest

Zvezdin problem sa zatvaranjem utakmica; Milan Pavkov #50

P

Posmatrac sa strane

pre oko 2 godine

Partizan mnogo bolje zatvara utakmice, realno. Oni ih zatvore jos pre nego sto pocnu, ne cekaju poslednju trecinu utakmice.
S

Saleeee

pre oko 2 godine

Nas veciti problem zvan OTALJAVANJE POSLA. Umesto da imamo killer instinct i gazimo do 90. minuta.
G

Gott

pre oko 2 godine

Zvezda mora prva dati gol u derbiju u prvih 15 minuta, inače tutu bibi. Očekuje se užasan fudbal.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

@gemathegreat Ti !!! ILI SI TERZIĆ LIČNO, ILI SI MU NAJBLIŽI ROĐAK, ILI SI NEKO KO VEOMA, TAKOREĆI ŽIVOTNO ZAVISIŠ OD NJEGA. OČIGLEDNO JE DA NISI GLUP, DA SI VEOMA NAMAZAN I MAJSTOR ZAMENE TEZA I OBMANE (NPR. GOL DIONIJA U KVALIFIKACIJAMA VREDI POLA MILIONA EVRA , verovatno protiv više nego skromnog Kairata), ,,,,,,, DRUGO OBJAŠNJENJE NE POSTOJI ZA TVOJE ADVOKATSKO DRŽANJE PREMA TERZIĆU I "UJEDANJE" SVAKOG KO BILO ŠTA KRITIČKI NAPIŠE O PONAŠANJU TERZIĆA & Co.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

@ gemathegreat Ne vredi Vam više ni 10.000 minusa. Provaljen SI , i provaljen STE, odavno.
G

Gost ali bukvalno

pre oko 2 godine

Zvezdin jedini problem je trener. Čim urade nešto u prvoj sezoni u sledećoj postaju klasični ziheraši. Ovi klinci što su kod nas i što dobijaju šansu jedino na pripremama u Partizanu bi bili okosnica tima. Stanković je brzo zaboravio sa koliko godina je on dobio šansu. Dokaz da kvalitet nije bitan je ono sa prezimenom Gobeljić koji je do ove polusezone bio neizostavan. I sad samo čeka kad će ga ubaciti u tim. Da je Falko imao bar 20% kredita kao ono sad bi bio najbolji igrač ekipe...
a

abc

pre oko 2 godine

Što više tražiti loptama napadača ili još bolje napadače, ubacivati loptu u prostor između ona dva smetenjaka koji se vode kao stoperi u partizanu, centaršutevima ili još bolje dijagonalama i oni će sami sebi dati gol. Problem zatvaranja utakmice je lako rešiv, Sanogo sam ne može, ili sa tri pozadi ili još jedan zadnji vezni u igru, a Katai da uđe posle umesto Ivanića ili Kange sva trojica na terenu prave krater na sredini pogotovo na 30 metara od našeg gola.
B

Boban1

pre oko 2 godine

Kakva bre promena u formaciji i sistemu u igri Zvezde???? Pa nas trener,Stanković, nema pojma o ove dve stavke u fudbalu. Neka nam je Bog u pomoći u nedelju protiv groblja!!!!!!!
S

Somelije

pre oko 2 godine

Koliko je ovaj covek valjao klubu, koliko vaznih golova dao, koliko se klub prema njemu lose poneo i to tako sto je prednost dacao Boaciju povratniku, Tomaneu, Falcineliju i Dioniju, Milane ti si svakako legenda kluba i beskrajno hvala za sve.
O

Ojo

pre oko 2 godine

Gobelja je R Karlos za ovog raspalog italijana
G

Gost ali bukvalno

pre oko 2 godine

Ti gledaj košarku, o fudbalu pojma nemaš. Italijan je imao više probijanja i prodora za dve utakmice nego Gobeljić za 3.5 godine. A da, Italijan ne peva na šipci a to je dilerima sa severa najbitniji kvalitet igrača.
S

Sir Bobby Moore

pre oko 2 godine

Мене занима како Гобељић и Миљковић могу за себе да кажу да играју фудбал професионално?
N

N3xxx

pre oko 2 godine

Mene vise zanima kako takva dva "igraca" mogu da igraju u Zvezdi i partizanu???
G

Gost83

pre oko 2 godine

Darjane, isprasicemo vas u nedelju sa najmanje 3 komada u mrezi. Pozdrav!

Forzza

pre oko 2 godine

Hahaha nisu nas isprašile mnogo, mnogo bolje ekipe od vas u Europa Ligi vi bi da nam postignete 3 komada dobra fora ali svet je lep kada sanjamo.Pozdrav u nedelju neka pobedi bolji‼️🔴⚪
m

maliiii

pre oko 2 godine

podsentik za navijace zvezde koji su terali milojevica da je on ovu ligu osvajao toliko lako da je dve godine bio u stanju da dobije gotovo svaki mec sa polurezervnim timom
G

Gost ali bukvalno

pre oko 2 godine

Ne znam da li si pratio uopšte fudbal ili pišeš reda radi. Koliko je Partizan imao poraza i remija u ovo vreme kad je bio Milojević?! Je li to do Milojevića ili ipak do nečeg drugog? Da i sad imaju 5 remija i 3 poraza i sad bi bilo lako uzeti titulu. Ali to nekima ne vredi ni nacrtati a kamo li objašnjavati.
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Prvo da se osvrnem na utakmicu sa Cukarickim. Gde su to oni bili blizu izjednacenja? Da li su i jednu sansu napravili pa da bi mogli da izjednace? Sto se tice Proletera, vodilo se sa 1:0 i odmah su svi cekali kraj da se ne umaraju za derbi. Tako se ne igra. Trebalo se nastaviti sa napadima dok se ne da drugi, treci gol, onda moze da se odmara. Proleter je inace imao tri ili cetiri napada i od toga dali gol i dobili penal. Da Zvezda ima takvu iskoriscenost napada, dobijali bi svaku sa 10:0. Ono sto fali Zvezdi trenutno je bolja forma Kataija i Ivanica, koji su i ovako najbolji u timu. Picini mi se svidja kako igra, bez obzira sto je sviran onaj penal, koji se nekad ni u polju ne svira kao faul. Ohiju treba malo vise lopti, ne dobija centasuteve, inace je odlican. I fali desna strana, Kanga i Ben su za sada beskorisni, van forme. Onda udje Falko da osvezi desnu stranu i ne odigra nista. Ne shvatam jedino zasto Stanic ne dobija vise sanse, vrhunski je igrac i sa malo vise podrske umesto sto Srnic igra, bio bi nezamenljiv na toj poziciji. Ali Stankovic ga drzi na klupi, a ubacuje stalno Srnica, klub trazi Ada, a imaju perfektnog igraca koji moze odigrai i kao zadnji i kao prednji vezni. Sve u svemu nije lose, u tri utakmice je primljen samo jedan gol, ali treba da proradi napad, mozda se i svesno islo tako da se podigne forma za derbi. Ne treba gledati Partizan, jer evo juce ne samo da se sklananju ekipe, vec i igraci protivnika ne izbacuju lloptu ka sredini, vec uposljavaju Partizanove u napadu. U prvom delu golman, ne secam se vise ciji, sam sebi ubacio loptu u gol. Besramno se uzimaju bodovi bez ikakve igre i sada vise protivnicke ekipe ne samo da su neaktivne, vec aktivno dodaju igracima Partizana lopte i tu se nista ne moze. Evropa pokazuje zato gde je ko i sta postigao, UEFA lista dovoljno govori.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Generalno se slazem sa vecinom stvari koje si rekao osim sa onim da Falko nije nista odigrao. Imao je dva dobra centarsuta kad je usao i jednom bio u prilici sam desnom nogom za 20ak minuta. To je vise nego sto su Katai i Ivanic uradili za 70-80 minuta zajedno u igri. Definitivno je osvezio desnu stranu.
s

serMudro

pre oko 2 godine

Polako sa Stanićem,nisi ga ni video kako igra već znaš da je on vunderkind...igraće kad bude vreme za njega....ja sam video samo da diže kragnu i da je redovno iskvarcan,a ni jednu utakmicu nisam propustio što uživo što na tv i pripremne i sve...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

@ gemathegreat Poštovani, Objasni KUPOVINU I PRISUSTVO U ZVEZDI sledećih likova (jer fudbaleri sigurno nisu) : Dioni, Rišaira, Falko, Da li su to fudbaleri koji treba da naprave razliku, Da li je bilo ko od njih bolji od bilo kog koji je već bio tu, Da li su oni upotrebljivi za bilo šta ozbiljno i protiv bilo kog protivnika, Da ne nabrajamo isto to što se ponavlja godinama unazad La Para, Ebisilio Rikardinjo, Žander, Kanjas, Kafu, Spiridonović, Meleg, Bakajoko,,,,,,,,,, itddddddd I TU KRAĐU I KRIMINAL NE MOŽE DA OPRAVDA APSOLUTNO NI JEDAN REZULTAT....... a oteran je npr. Vulić koji je doktor fudbala za sve ispred navedene..... ili zašto je doveden JIRKA, bolji od svih bekova koje imamo izuzev Rodića a nije mu dato da igra. Partizan je danas živa beda i sa igračkim kadrom i sa igrom koju pokazuje, nikakav, ali Naša nesreća je što smo mi još gori, a gori smo zato što je Terziću i bandi oko njega sto puta bio važniji njihov tal i njihov džep nego šta će biti sa klubom, i rađeni samo I ISKLJUČIVO TRANSFERI GDE JE ON MOGAO DA SE UGRADI.
P

Polako 677

pre oko 2 godine

Izbaci Falka iz ovog koša. Dečko ne igra na svojoj poziciji. Sećamo se primera Mirka Ivanić.

gemathegreat

pre oko 2 godine

Sad ti meni povuci paralelu sa prethodno napisanim o izbacivanju Stankovića. Svi ti pobrojani su se nekim delom ugradili u rezultat. Recimo Dioni je u kvalifikacijama dao gol i samim tim doneo klubu jedno pola miliona evra, znači svoju godišnju platu je isplatio itd. Rišairo možda da odlučujući gol u četvrtfinalu i šta ćemo onda ??? A ja ću da ti kažem da je krucijalno da bar neko ima više od dve godine kontinuitet na klupi a ako treba pojačati mu stručni štab. Najlakše je tudjim qoorcem mlatiti gloginje. Ti nikakvu odgovornost nemaš i možeš ovde u novinama da mlatiš levo i desno od nemila do nedraga i da glumiš Robina Huda. Rezultati govore. Pri tom ne zaboravi da imamo u domaćem prvenstvu jedan poraz i dve nerešene utakmice i da se to smatra smakom sveta. Da ne misliš da je to malo bolesno da se sa takvim besom i tako iskeženih zuba ostrvljujete na sve i svakoga u Zvezdi. Meni to deluje bolesno ali možda ja grešim. I da se vratim i na famoznog Terzu, meni direktor, menadžer kluba ne treba da bude kandidat za svetu stolicu već neko ko svako spoticanje može da preskoči i da se ne saplete. Dešavanja u evropi ponajviše govore u prilog tome jer je fudbal postao to što jeste. Ja nemam ništa protiv da stignemo u top 25 i da dug bude sto miliona jer od 2023 prihod će instant biti duplo veći a 25 mesto garantuje mnogo toga. Zapamti da nema poštenih i smernih biznismena već da svaki koji je uspeo ima po koji kostur u ormanu. Sve dok se pod Terzom penje gore on je najbolji i nezamenljiv. I još nešto što se mene tiče igrači mogu da budu i u klupskom ropstvu jer ih niko nije terao ni da dolaze ni da potpisuju za klub. Prekinite više da pljujete i kukate, podržavajte tim. Rezultatima je to zaslužio.
s

serMudro

pre oko 2 godine

@gemathegreat. U potpunosti si u pravu i slažem se sa tobom od A do Š !!! Uživajte imate i u čemu,da li je neko vodio brigu o poslovanju Zvezde '91,nije niko,gledali smo utakmice,uživali u rezultatu,a to je smisao...pa ko se u svetu pravda navijačima sa poslovanjem kluba,ako ćeš da gledaś izvoli kupi kartu i uživaj,a poslovanje kluba te se ne tiče !
r

ranGo

pre oko 2 godine

Ćopa... Pravo u metu sve dok takvi igraci (miljkovic gobeljic...) a ima ih jos zardjuju debele pare ne isplati se ni navijati a kamo li tuci se i placati karte da bi se njih gledalo.... zato i kazem kod nas ni f od fudbala vec pranje para i pojedini fosili zive kao bubreg u loju i u klubovima i u fss....

gemathegreat

pre oko 2 godine

Odma kontra pitanje za tebe barem u kontekstu Zvezde, groblje me ne zanima. Koliki je doprinos Gobelje u plasmanu kluba na 35-to mesto UEFA liste. Tu tvoja teorija pada u vodu u startu. Fudbalski tim je celina u kojoj svako malo neko drugi iskoči i zasvetli a ostali kopaju u rudniku. Gobelja je to ispunio jedan kroz jedan. Za razliku od tebe njemu u biografiji piše da je u evropskim mečevima dao gol Bufonu. E dokle god on bude igrao tako da gine na svakoj utakmici navijaću i za njega. A za Zvezdu to uopšte nije upitno. Kad mi život i vreme dozvole platim i avionsku kartu da pogledam meč Zvezda - Mačva recimo, ne zato što je to bio nezaboravan meč već što se svaki put osećam svečano kad dodjem na voljeni stadion. Taj osećaj i tu radost do danas a za koji mesec punim 60 nije niko i ništa uspeo da mi poljulja a daće Bog ni do smrti neće a pogotovo ova silesija pljuvača svega i svačega. Eto tako ti stoje stvari batice moj.
V

Vickasti

pre oko 2 godine

Avionom na CZ-Mačva =) Odličan vic
T

Teodul

pre oko 2 godine

FK CZ nikada nije imala problem sa zatvaranjem utakmica, a naravno da nece ni sada kada nas vodi Dr Terzic, koji je naucno zvanje stekao na pome utoj problematici!!!
G

Gost999

pre oko 2 godine

Kljucni i osnovni problem CZ je nedostatak brzine. To je toliko smijesno da je bolno za gledati. Taj fudbal u mjestu sto igraju Ivanic, Katai i Ben ili Falko se igrao prije 50 godina.. Tu niko ne moze pretrcati igraca, kakvi god da su ti momci iz domacih timova. Pa Liverpul je dignut iz mtvih zahvaljujuci Salahu i Maneu i brzini, Bejl je napravio karijeru na brzini, Mbape najbolji igrac mozda na svijetu sad zato sto je brzi od nekog slabijeg automobila, Dembele placen 120mil samo zato sto je brz. Ne moze se igrati fudbal bez jednog ekstra brzog igraca i gotovo. U CZ jedini iole brz igrac je Rodic, ali taj decko igra 3 godine svaku mogucu utakmicu, logicno da je umoran, da su mu misici vec slabiji, a i dostigso je maksimum, pitanje motiva je takodje tu. Kako misle rijesiti taj problem, ne znam. Dobro je neko dole napisao, teskoooo ce biti nasljedniku Stankovica, ova ekipa je iscijedjena do maksimuma, a i veliki broj njih je u godinama.
K

Kanga!

pre oko 2 godine

Da je pametan kao što nije da kada igra Pavkov, desno krilo mu igra Srnić, jer on je i bio krilo, a zna da centeira i brži je i od Bena i od Falka sa njihovim vraćanjwm lopte na levu nogu. A ne da glumi univerzalca kod Stankovića na sredini. Uz to neka malo pogleda statistiku partizana pred meč, ne bi li jednom video da partizan ima bolju sredinu terena i tranziciju u 5 poslednjih derbija, i da tu popravi nešto, jer to je ključ pobede.
r

ranGo

pre oko 2 godine

Treba menjati Stankovica ali,sada je kasno da bilo ko drugi uradi nesto. Titula je izgubljena (ili data po necijem nalogu). Hvale se neresenim rez. sa Milanom,jeste lepo ne izgubiti ali se ipak ispalo pa i nije neki uspeh plus ljudi su igrali sa 40posto snage protiv nas.... tako da ocekivati da sa ovakvom igrom dobiju derbi je naucna fantastika... i nije Stankovic tu zbig strucnosti da se ne lazemo vec zbog investicija po BG od koga mnogi na vlasti imaju korist... inace kod nas fudbal nije fudbal vec mafijaski obracuni na srecu za sada bez zrtava..

gemathegreat

pre oko 2 godine

A je li uspeh četvrtfinale lige evrope ??? Ko je to osvojio i udenuo sebe, Stanković ili Stanoje ??? Pri tom imamo u domaćem prvenstvu jednu izgubljenu i dve nesešene. Dal si ti sav svoj ???
Ć

Ćopa

pre oko 2 godine

Ja kao navijač Partizana mogu da kažem da smo skoro pa za sve krivi mi navijači kidamo se radi raznih Miljkovića Gobeljića i sličnih bijemo se na svakom ćošku jedni protiv drugih a da li gledamo fudbal?Ne jer to u Srbiji odavno ne postoji neću sada da krivim fudbalere jer to je posao kao i svaki drugi krivi smo mi šta smo uradili kada se saznalo da je Kokeza zavrnuo onoliku lovu optuživali jedni druge da je naš ili vaš čovek prilkom otimanja bodova od strane sudija na uštrb malih klubova opet vređanje između nedužnih.Treba da se bar jednom ujedinimo kao samo NAVIJAČI bez boja i obeležlja i da politiku i ova politički diktirana rukovodstva najurimo iz klubova da napokon gledamo kvalitetne utakmice sa lepim potezima i da na kraju pružimo ruku boljem.

Forzza

pre oko 2 godine

STANKOVIĆ MORA DA KRENE SA OHIJEM I PAVKOVIM U ŠPICU NA DERBIJU NEMA STA DA KALKULIŠE MORA DA DOBIJE AKO ŽELI DA UZME TITULU A SVE SEM POBEDE NIJE USPEH PO TIM ZVEZDE
P

Polakote

pre oko 2 godine

Evo zvezdinog tims za derbi borjan , gajic , erakovic , dragovic, rodic ,sanogo , stanic(stankovic) , kanga , ivanic , motika , ohi..... u drugom poluvremenu pavkov , ksticic, kataji , ben ako bude trebao da se juri rezultat a ako ne pankov, pavkov , krsticic , gobeljic
a

armata

pre oko 2 godine

Dejane, ako ne možeš riješiti derbi, a već si pokazao da ti je limit, to da ne možeš uću u 4 kolo kvalifikacija za LŠ, onda bolje i za tebe i za nas da nađemo nekog drugog. Dovesti Jurija Verbluma iz Šerifa. Utisak je da ne koristiš dovoljno potencijal ekipe koji imaš.
V

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Manje vise se slazem sa tekstom sa tim sto Ohiju ne prave sanse saigraci, sto bi trebalo ali igramo suvise sporo, nema prave akcije, nema suta spolja, ne znamo protiv bunkera. Protiv Radnickog smo pre gola 2 ili 3 puta dozvolili njima da covek sam prima loptu u 16m i naravno da cemo da ga fasujemo na kraju. Nonsalantnost u igri pojedinih igraca, nemanje prave opcije na klupi osim Pavkova, previse limitiranih igraca i u prvih 11 a narocito u rezervama. Falko nije igrac koji moze nesto ekstra da donese u napadu, lako ga je cuvati posto konstantno prebacuje na levu nogu, desnom ne moze ni da doda, Katai, Ivanic, Ben, Kanga u ocajnoj formi, vuku se po terenu kao prebijene macke, nema trunke zivota u njima. Ne moze se sa takvom mrtvom vezom ni ocekivati nista bolje. Sta se desava sa malim Stankovicem, zasto ne dobija sansu, decko ima energiju za trojicu, gde je Stanic, buducnost kluba, nema nama spasa dok nam penzioneri grade akcije, kakve crne kontre, pa ko da ih istrci?! Nema Stankovic hrabrosti da pusti nekog klinca da povuce, unese malo energije, veruje veteranima i ne menja ih. Redovno cuvamo rezultat protiv slabijih ekipa, presmesno, to sam rekao i juce, nije Liga Evrope isto sto i nasa liga, ne mozes isto da tretiras Bragu i Radnički, ne moze da se igra po istom sistemu, das gol pa branis. Iskreno ne ocekujem nesto impresivno od nas u derbiju, mislim da su grobari u velikoj psihickoj prednosti, ne igraju ni oni nista spektakularno ali je njima dovoljan i bod. Kako cemo mi sa ovim Stankovicem i njegovim gerijatrijskim pulenima do pobede, stvarno ne znam. Ali ok, idem na derbi i nadam se najboljem, sta drugo...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Stankovića pustiti da vodi tim do kraja sezone. Posle toga bez obzira na konačan ishod prvenstva, DOVESTI MILOŠA MILOJEVIĆA IZ ŠVEDSKE...... ... UKOLIKO ON UOPŠTE BUDE HTEO DA DOĐE U OVAKVU ZVEZDU I U OVAKVO PRVENSTVO.
5

5 titula 2 LŠ 4 LE

pre oko 2 godine

@NAJVEĆI GROBAR IKADA SI. Ko si ti da teraš Dekija. Tako godinama vršiš lažnu propagandu protiv Terzića. Smetaju ti uspesi Zvezde. Idi tamo u tvoj JSD, pa teraj Šamrok Stanoja.

gemathegreat

pre oko 2 godine

Milojević je tek potpisao ugovor zato i hoće Pavkova. On nije opcija a i još nešto da ti kažem ako prodjemo četvrtfinale on ne treba da ide i treba sve uraditi da ostane. Ovo blaćenje konstantno je sve samo nije produktivno. Svi ti koje ti danima pljuješ su sve to izborili, nije niko drugi. Pa sad ti razmisli.

07.08.16

pre oko 2 godine

Dodao bih i ovo....Lepo je neko "dole" napisao,da Dekija spasavaju Borjan i Pavkov( nije juce bio prvi put).Isti oni sa kojima se svadjao,koje je terao.Ja bih samo malo vratio film na evro kvalifikacije.Degenek je teran iz kluba,da bi se forsirao Cupa,i Pankov pre njega.Pa kad je zagustilo,daj Degeneka nazad.Bio je i pokusaj da se smakne Kanga,pa kad su videli da od Nikolica "nema leba",daj Kangu da spasava.Isto bilo i sa Pavkovim.Borjan je svasta istrpeo u svlacionici nakon Radnika,Deki ga je terao,ali evo ga Borjan,kida.I jos ovo.Nisu igraci krivi za Radnik,kriv je Deki,oba puta ih potcenjuje.Nasao on da zatvara mec kuci na 1:0,pravi lose izmene,sistem rotacije kroz citavu sezonu los.Samo primer Njegosa.Decka nema mesecima,i onda odjednom igra...Deki je kriv za traljavu sezonu,on,Terzic i Mrkela i niko vise.Svaka cast na Evropi,ali.....Deki,pamet u glavu,mani se tvrdoglavosti.
L

Lalo

pre oko 2 godine

Zvezda ima solidan igracki kadar, bez obzira sto ima nekoliko igraca koji zalaze u godine. Ali titulu ce bez obzira izgubiti, i za to najvecu odgovornost snosi Stankovic. Taj covek prosto nema dovoljno trenerskog kvaliteta niti odlucnosti. Kada cuvas rezultat protiv Radnickog, Proletera, pet bodova prokockas, uvodis Srnica umesto da uvedes odmornog kreatora igre, u vaznim utakmicama isprobavas Njegosa koji pre toga nije igrao mesecima, to sve dovoljno govori kakav si trener. Od pocetka sezone igra je bezidejna i spora, i ocigledno je da je pogubio konce. Svadjao se nekim vaznim igracima, hteo da odstrani Pavkova, Borjana, Kangu i Degeneka kojeg je na kraju i oterao. Ne treba podsecati da je i sam jednom prilikom rekao da nije za taj posao, jos dok je radio u Italiji. Lako je bilo kada je uza sebe imao talentovanog strucnjaka kao sto je Milojevic, sada je sam i sve njegove mane izlaze na videlo. Zvezda jeste zavrsila prva u grupi LE, ali u toj poslednjoj utakmici Zvezda se opasno kockala, jer je Stankovic igrao na neresen rezultat i nadao se da Bugari koji su poslednji u grupi sa jednim bodom nece igubiti protiv Danaca, da se desilo suprotno i da Danci nisu kiksnuli, zabiberio bi sebi corbu i Zvezda bi ispala iz LE.
B

Babaroga

pre oko 2 godine

Slazem se sa nekim navijacima da zvezdi treba sveza krv,bojim se da sa ovakvom igrom ne mozemo odbraniti titulu Katai i Ben su dobri krilni igraci sa velikim iskustvom ali nama trebaju brzi igraci,mislim da na leto treba podmladiti ekipu i naci boljeg trenera!!!
S

SmS

pre oko 2 godine

Sve je to posledica Stankovićevog fudbala na rezultat: damo gol a onda polako, na davljenje i iskustvo. I njega i Zvezdu će ta ziheraška ideja mnogo koštati. Ali on uporno nastavlja. Ne vidi čak ni da su Katali i Ivanić, sa slobodom da dave loptu gde žele i koliko žele postali kočnica naše nazovi igre.
v

v1ad

pre oko 2 godine

"Nije ni Ohi odigrao na visokom nivou, promašivši tri dobre šanse" Odmah krece Darjan sa svojim. Ne znam samo koje to dve-tri dobre sanse je imao? Uglavnom je morao sebi da stvara prilike. Mozda si ga pomesao sa Benom koji je promasio neke prilike pre gola? Ohi je igrac kome saigraci stvaraju prilike vise i od njega ne treba ocekivati da izmislja sanse. Inace je odigrao okej utakmicu, kao i Picini. Katai i Ivanic odigrali najslabije.

Forzza

pre oko 2 godine

TREBA MNOGO SVEŽE KRVI ZVEZDI.TREBA ANGAŽOVATI PORED BORJANA I MILETA SVILARA DA MU BUDE ZDRAVA KONKURENCIJA.PROBATI UZETI I MILOŠA VELJKOVIĆA IZ VERDER, MIHAJLA RISTIĆA UMESTO RODIĆA JER TREBA PUSTITI DEČKA NEŠTO DA ZARADI I OBEZBEDI SE, PRODATI IVANIĆA ZA DOBRU SUMU I ANGAZOVATI NA NJEGOVOJ POZICIJI ZVEZDINO DETE FILIPA ĐURIČIĆA, UMESTO KATAIJA UZETI NECU RADONJIĆA, DESNO MORAMO POKUŠATI DA ANGAŽUJEMO MIJATA GAĆINOVIĆA TO SU SVE IGRAČI U ODLIČNIM GODINAMA KOJI BI KLUB PODIGLI NA JOŠ VEĆI NIVO I LESTVICU ALI TO SU TERZIĆEVI I MRKELINI POSLOVI ON MORA DA SE POZABAVI TIME JER SVIM TIM IGRAČIMA ISTIČU UGOVORI SLOBODNI SU NA LETO JOŠ SAD TREBA DA SE PREGOVARA AKO SI OZBILJAN KLUB KOJI IGRA OSMINU FINALA LIGE EVROPE‼️‼️

07.08.16

pre oko 2 godine

Ne ide to tako kako si ti zamislio.Nije ti ovo football manager.

Forzza

pre oko 2 godine

MA DAJ ŠTA NE IDE BRE OVI IGRAČI SU PREZASIĆENI, IMAMO NAJSTARIJI TIM U ISTORIJI, KADA IH JE MILOJE TRENIRAO BILI SU NAJBOLJIM GODINAMA, SAD MORAŠ STVARATI NOVU ZVEZDU SA NOVU ENERGIJU, TO SU TI 4-5 POZICIJE U TIMU, A OVE IGRAČE KOJE SAM PREDLOŽIO SU TI REPREZENTATIVCI SRBIJE, TI BI DA DOVODIMO RIŠAIRA I DIONIJA, KRSTIČIĆA, SRNIĆA NEKI OD NJIH IMAJU PO 500.000 PLATU, A NE ŽELIŠ OVE, PA JA BI I NEMANJU RADOJU UZEO TO SU PROVERENI IGRAČI SVE I BUDI REALAN DA NAM JE SPORTSKI SEKTOR KATASTROFA OD 10 IGRAČA KOJA DOVEDU 9 SU PROMAŠAJI, SPISKAO SE TOLIKI NOVAC I OVAJ PIČINI NIŠTA NIJE POKAZAO, POSLE ŽULETA STOJKOVIĆA NEMAMO DESNOG BEKA‼️
p

pogresnirezim

pre oko 2 godine

Imajuci u vidu da ima dovoljno dobar kadar trenutno za te uslove. Dejan Stankovic je licno odgovoran za postavku istih... Iz samo njemu znanih razloga spustio je brzinu ekipe na tromog Kataija i Bena, kojima je nesporan kvalitet suta i tehnike i deiblinga i pozicione igre, ali da se fokus gubi na taktickoj pripremi i fizickoj spremi pojedinih ihgaca zarad neke ubitacne kombinatorike koja u uslovima koncentracije koja nas zapada ne da nije efikasna nego daje kontra rezultate. To tempiranje svih na jednu brzinu je jako lose ispalo. Umesto da se poradi na brzini kontri brzoj akciji i preseku lopte protivnika, brzi protok i kombinatorika ne lopta u nige nego lopta u prostor, a on se pozadi uzda da ce svi da se transforomisu na vreme(sa brzinom da katai moze da sprinta ne vise od 3x, nego neki tempo nizeligasa) i ako igrac pogresi u situaciji oko 16m protivnickog gola a tu su se smestili citavih 7-8 nasih igraca znaci pozadi vetar duva. Pogubljen je skroz i ne ocekujem nista dobro ali se ipak nadam da postoji neki razum koji nadodje tako pred kraj kad gori pa sve ono sto ih je savetovao pada uvodu pogne glavu i nada se da mu nije to poslednja utakmica i da moze do te titule. Dokle god ga vade Borjan i Pavkov... Ti isti koje je on precrtao i sa kojima se svadjao naocigled zvezdaske javnosti.

07.08.16

pre oko 2 godine

Sta ima mi da "zatvaramo" meceve?Kakvo zatvaranje,zato smo izgubili bodove sa Radnikom,mogli smo i juce.Vodis 1:0 ili 2:1,ides po jos,po jos jedan gol,dva.Imamo kvalitet,dovoljno smo jaci da napadom "zatvaramo",a ne ovako.Katai previse solira,mislim da su i on i Ivanic istroseni,bez motiva.Igrali LE,LS,uzeli titule,duplu krunu.Ali,i Rodic ima sve to,Borjan,pa kidaju,motivisani su.To Deki mora da sredi,da razbije kolotecinu.Mislim da Stankovic gubi konce polako.Nema vremena za ispravku,to je sto je.Nismo u stanju brzo krilo da dovedemo,da izvrsimo (do)selekciju.Sad i Derbiju da namestimo glavu,sve ili nista,da pobedom razbijemo kolotecinu i preokrenemo sezonu.A pristup Derbiju je kljuc.Gromada stalno osporava nase uspehe,rivale,njima nije dovoljno sto u 4 sezone imaju kombinovani minus 100 bodova,u njihovom glavama oni su bolji.Nema veze sto smo titule potvrdili kroz LE i LS,a oni ni na mapi.U njihovim glavama oni su bolji.I onda u Derbi udju kao da im zivot zavisi od toga.A mi udjemo mlako,u stilu da je i bod ok,pogotovo na Jna.Mi sad moramo da grizemo.Evropa ppkazuje gde je ko.Da grizemo,da kidamo,da mi sad odigramo na"zivot i smrt",pogotovo sto se igra na Marakani.Opet ponavljam,igra je pocela da se gubi kad je Milos Milojevic otisao.
S

Srki79

pre oko 2 godine

Vladan, tebra, kakav Milos Milojevic...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Problemi Zvezde : GOSPODO KOMENTATORI, SVAKI ZVEZDAŠ TREBA O OVOME DA LAŽE ŠTA ISKRENO MISLI, BEZ STRAHA OD "MINUSA" I UVREDA POLTRONA I TZV. NAVIJAČA, TJ. ONIH KOJI ZA ZVEZDU NAVIJAJU PO ZADATKU I DO POSLEDNJEG DINARA. - Nedostatak autoriteta trenera kod igrača,,, npr. Ivanić i Katai bi morali na ozbiljan razgovor kod trenera i ukoliko još jednom ponove sebičnost i nezainteresovanost u igri odmah NAPOLJE. - Sporost, ZVEZDA NEMA NI JEDNOG BRZOG IGRAČA, KANGA NEMA KOGA DA PROIGRA I IGRAČI UVEK ČEKAJU DA IM DODA LOPTU U NOGE, takav se fudbal igrao pre 50 godina. .... i tu leka nema, to se moglo izbeći pravilnom selekcijom igrača. - Nedostatak samopouzdanja koda ih igrača, osim kod Kange, Dragovića i Rodića. -Mnogo toga ne valja, mnogo toga fali, i zato Zvezda igra loš fudbal. Stankovućeve izjave posle utakmice o frustraciji igrača zbog propuštenih šansi više nisu JADNE i neubedljive, NEGO SU PRE SVEGA GLUPE I SAMOZAVARAVAJUĆE, da se radi o prolaznoj slabosti, to traje već predugo. Zvezda sa ovakvom igrom i ovakvim načinom vođenja ne zaslužuje da bude prvak. Derbi (na kome će se igrači Partizana valjati po terenu, simulirati, prenemagati i po svaku cenu izazivati incidente), je prilika da igrači i trener demantuju sve ovo što sam napisao, i pokažu od kakvog su materijala satkani.
Z

Zvezdanus falus

pre oko 2 godine

Nema mnogo vremena, samo ce Zvezdana odmarati do derbija, a Partizan igrati protiv Sparte. Bolje da su kup utakmicu protiv Radnickog zakazali za ovaj cetvrtak, da bude posteno i ravnopravno.
G

Gost13

pre oko 2 godine

Pošteno i ravnopravno? Pa mi smo naš odmor izborili na terenu, osvajanjem prvog mesta u grupi LE. Isto ste i sami mogli da vas nije tukla Flora i bodove kidao Anortozis.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Проблем Звезде је брзина и то што је већина играча прошла свој зенит. На жалост млади греју клупу и нису разиграни, Код нас је играч са 22 млад и перспективан. Код Станковића је Срнић бољи од Станића на задњем везном, бољи од Станковића у вези, бољи од Мотике на крилу. Мислим да ће бити веома тешко Станковићевом наследнику јер је већ пола екипе на заласку каријере.
G

Goran 223

pre oko 2 godine

Zvezda ima problem što joj je direktor Terzić i što joj je trener Stanković. U njihovom odmeravanju snaga prevagu je odneo Terzić i sada Stanković i ono malo trenerskog znanja nije u stanju da iskaže. Kad se na to nadoveže i plaćena navijačka grupa tzv Delije, krug se zatvara. Odnosno ne krug već omča, koja je klubu oko vrata. Na kraju sezone će prva dvojica otići - nekažnjeno.
M

Makijan

pre oko 2 godine

Zvezdin glavni problem je veliki nedostatak brzine, i manjak igraca sposobnih da prodju 1na1 posebno protiv bunkera ima problema. Tu eto sa Pavkovim razbijamo ali to su opet baloni i nabacaljke pa kada ubodes. Pored brzine na krilu fali i taj igrac na sredini koji trci, zatvara a ima i snagu i cvrstinu. Kanga uz tehniku je i divlji igrac Ivanic i Katai mekši i nisu ti tipovi. Ado je mogao da bude taj. I fali bas pismena 10-ka koji ce da izmisli pas kada ne ide, koji ce da poveze i krila. Drugacije ne mozemo da probijamo bunkere, spori smo smo i delujemo rastrzano. Sve je na individualni kvalitet. Opet, Zvezda je u igri derbi igra na svom stadionu ima sansu ako ne pobedi prvi kazem da i ne treba da uzme titulu. Partizan ce prepustiti zvezdi loptu i cekace na kontru imaju brzinu u navali, seckace igru treba ocekivati i Zdjelara i Jevtovica. Njima ne treba zurba nikakva. Partizan potencijalno moze imati problem po svojoj desnoj strani. Mirisljenja sam da Stankovic sprema iznenadjenje sa Motikom u prvih 11 koji ima mentalitet i disciplinu Nemacki i njega nece impresionirati znacaj tekme itd.a moze da bude faktor x.
H

Hermano7

pre oko 2 godine

I nama i vama su desna strana, ahilova tetiva. Kod nas su mesari Zdjelar i Jevtovic kod vas Sanogo i Kanga do negde. Mislim da mi necemo cekati kontre i nadam se na paklena obostrana utakmica. Inace Motika vam je povreden kako sam procitao negde. Individualni kvalitet nemate ni vi ni mi. Jedino Rikardo i Ohi ako iznenade nesto. Pozdrav
M

Molim

pre oko 2 godine

Pa normalno da lose ograju kada su svi matori igraci umislili da su zvezde i igraci bez kojih bi klub propao. Niko nece da trci svi gurnu loptu pa ako pogrese nece da ispravljaju gresku ni da se bore. Nikakvo trcanje bez lopte i otvaranje za akcije i utrcavanje u prostor. A sve je pocelo od forsiranje kataija bez ikakvog pokrica. Ali polako kada izgube derbi sve babe ce da greju klupu a razigravace se mladi igraci motika radulovic stanic stankovic... sve je bolje od matorih preskupih baba.
S

Sejduba Ljuma

pre oko 2 godine

A terao ga na tribinu da se suši po nalogu šefa jer nije hteo lapo lapo u Kinu... sad ga grli kao najrodjenijeg jer mu po ko zna koji put spasava gu**cu. Nerealno, zar ne?
G

Gost123

pre oko 2 godine

Istina ziva.....
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Da je istina istina je, udje lik protiv Salcburga promeni igru zvezde u potpunosti, na marakani Partizan vodi 0:1 udje Pavkov raspali lik po lopti ona od stative u gol, Protiv Milana skoci lik i totalno iz teske pozicije gde se ratko kada pogadja covek pogodi, protiv Liverpula necu ni da pominjem, a evo i juce smo videli taj slucaj...
@

@Crni Džo

pre oko 2 godine

Lepo je od tebe, kada Partizanovac prati Zvezdine utakmice, i zna sve detalje 😁😁😁
3

3x3

pre oko 2 godine

Ivanić i Katai imaju svoju igru a uz to znaju da su nezamenjivi zbog toga je igra raspad nema timskog duha a ni autoriteta kod trenera.