Komentari na vest

Kakva Zvezda, strašna Zvezda: Ponos Izraela ponižen u svom domu

B

BD

pre preko 2 godine

Ponos,dobio po nosu.
D

DakaCz

pre preko 2 godine

Jos sam pod utiskom sinocne fantasticne partije sampiona u sred Tel Aviva i velike,velike pobede za pamcenje.Impresioniran sam igrom,nacinom i kolika je to bila dominacija crveno belih momaka i Doktora kosarke Deja Radonjica.Naklon do poda i veliko hvala sampioni!
R

Radonja kralj

pre preko 2 godine

Radonja je to brale, samo jako💪
R

Raša P

pre preko 2 godine

Najbolja pohvala ovoj igri će biti puna hala u ABA ligi!!!!
I

Iks Tb

pre preko 2 godine

Kada Partizan dolazi na dijagnostiku?!
K

Koma

pre preko 2 godine

Oni će se vakcinisati kod Čovketa.
R

Red White Warrior

pre preko 2 godine

Ne znam da li sam više radostan sto Lesor nije došao u Zvezdu ili tužan što nije prešao u partizan?????
G

Gospodin Chaki

pre preko 2 godine

Zvezda bez 4 igrača (Lazić, Holins, Cirbes, Vajt) i bez centra koji će tek doći ponizila Makabi u sred Tel Aviva!! Šta bi tek bilo da su oni na parketu!! Zvezda je TIM rođaci!! TIM!! Zvezda će biti tvrd orah svima u EL!! Kako ono beše šesta tastatura uplakana izobličena frakcijo who the fuck are you hohohoooooooo... Da, mi smo Zvezda a ko ste vi? Sad pada Igokea 1 a onda i Žalgiris!! I za kraj za napaćene duše limarske jedno jako rssaaaaaaaaaaaaaaaa
O

Ojo

pre preko 2 godine

Bravo momci Svaka čast
v

veco 77

pre preko 2 godine

ja sam cuo od moje zene koja radi u vrticu da dete koje sedi uvek do prozora da njegova majka radi na aerodromu i da je tamo srela rodjaka koji poznaje antu i splita da je njegov rodjak dino radja i kad su putovali u ukrajinu da su videli sergej bubka polizi me ispod pupk...
B

BUDŽET?

pre preko 2 godine

Otkud pare za Kalinića a i ne tako davno za tada aktuelnog NBA šampiona i aktuelnog šampiona sveta sa Španijom?
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

Nije to Panter, druže
А

А пензије?

pre preko 2 godine

Колико милиона је ушло у овај клуб од доласка Вучића на власт?
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

Otprilike duplo manje nego u Partizan, a rezultati nebo i zemlja
G

Gost123

pre preko 2 godine

Sto puta ti rekao onaj koji je dao pare da je manje dao za Zvezdu nego za klub iz Laktaša.
C

Crvke

pre preko 2 godine

Ja bih zatvorio roster sa Stimcem i Markovicem koji jos nemaju klubove a uz jos su nasi igraci i dobri su za atmosferu u ekipi i sigurno ne bi narusili hemiju,,,,,,A sto se tice Ivanovica on bolje partije pokazuje na dvojci a bespotrebno se trosi na prenosenju lopte preko centra a to se pokazuje na sutu gde ne moze vola da ubode a ima realno najjbolji sut u ekipi,,,,A sve je lepo i krasno sto se tice Mitrovica na petici dokle se ima snage ali on nema realno masu da izdrži duple vikende u El a od Kuzme sigurno nema vajde ni ove godine znaci realno su nam potrebni jedna 1-2 i jedna 4-5 da bi se izgurala sezona kako dolikuje El i Aba ligi,,,,,
s

svedok

pre preko 2 godine

Aman zaman čoveče prolupao si sa dovodjenjem igrača. Niti tebe niti mene neko konsultuje i to je dobro jer bi dovodili nekog igrača iz Izraela koji ne može da prismrdi u klub koji smo juče sahranili. Ovakvi kakvi smo pojam smo za veliki klub iz komšiluka. Onaj veliki klub na rečima. Ivanović i Volters pogodak na pleju ove sezone. Oni kukaju za dolazak Kaline a kolko se sećam nudili su mu kule i gradove da ode tamo gde on nikada ne bi otišao. Legende odbili ih svi njihovi bivši igrači i još se koče ovde pokušavajući da unize uspehe kluba u kome se krvavo radi sa manje para nego oni.
Z

Zn

pre preko 2 godine

Dok sam gledao utakmicu pomislio sam kako Makabi igra divljacku kosarku, medjutim oni se nisu pitali nista, sutevi sa 7-8 metara preko ruke i u zadnjim sekundama je razlog onakve odbrane Zvezde, koja je sad vec neverovatna. Ne smem ni da pomislim sta ce biti kad se vrati Lazic, Holins, Vajt i ako dodje dobra petica. Nece niko izaci iz “male”, u kosarci je to bese 49 ili? Lazarevic je najvece iznenadjenje, fizikalije neverovatne, dugacak, brz, samo da zdravlje posluzi momke.
B

Bjorn89

pre preko 2 godine

Prvo,cestitke CZ na pobedi protiv ovih smecara. Pod dva,ne mogu da ne kazem,citam komentare i umesto da se slavi pobeda u EL,ovde se spominje Partizan,`RUMENI` itd. Pa taj Zeljko,je Srbin,i treba ga postovati. Ja kao Grobar,kazem da je Radonja odlican trener,ali druga dimenzija je Zeljko. Budite malo normalni,sve znam da su iskompleksirana deca i polumongoloidni tastatura ratnici,ali ono. Sve srece dalje u EL,pa se vidimo na prvom derbiju i nek bolji pobedi. Sportski pozdrav!
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

To je odgovor na "strah u vama izmiče kontroli", ljudi jedva čekaju da demolirali Žoca, a to mu ne gine.
F

Fuštar

pre preko 2 godine

Crvena Zvezda igra rokenrol košarku!Neće se niko nadavat koševa protiv ovakve Zvezde!Ne daj Bože,da je na početku sezone došla kvalitetna petica i da je došao malo bolji šuter od Holinsa...auuuu
6

650 litara

pre preko 2 godine

Sudije iz gepeka postenije sudile.
Š

Štankajz

pre preko 2 godine

Proverena informacija,ćale od jednog klinca što ide sa mojim malim u vrtić mi je rekao,od njegove žene prijateljica je dobra sa ženom od šuraka Filipa Čovića,I Filip je pričao da se pregovara sa nekim centrom iz NBA i da dolazi Jovic čim bude sve ok!
K

Kolsrajber

pre preko 2 godine

Jovic je presao u Panatinaikos a taj nba centar je bivsi igrac Bajerna bar tako pisu novosti, ja mislio zene pricaju o ustipcima i bolje da jesu.
Y

Yugi-oh

pre preko 2 godine

Ja sam čuo od tečine komšinice,njenog svekra brat joj pričao da njegov neki rođak poznaje Čovićeve žene prijateljice sestričinu,i da je ona čula od Filipovog tasta da će doći centar u Zvezdu!!
Z

Zmo

pre preko 2 godine

Jovic nije presao u Pao.

Dr.773

pre preko 2 godine

Pa niko ne komentarise da smo ove pacere odvalili sa samo jednim strancom (ako ne racunamo ivanovica) Voltersom,bez i jednog tamnoputog igraca?? Ljudi,Radonjizam na delu,doktorat!!

Petar Majstorović

pre preko 2 godine

Sa Jovićem i njegovom pikenrol igrom na Kalinu i Mitrovića bi razvalili svaku odbranu. Mada i Volters je sve sigurniji. Ivanović još neiskusan za EL.
T

Trenerska muka

pre preko 2 godine

Protiv Radonjica je najteze igrati rezonsku kosarku, u buducnosti ce se traziti trener koji ce crtati napad baci kamen pa sta bude, jedino tako Dejo nece imati sanse.
D

Dusan123321

pre preko 2 godine

Ja kao grobar moram da kazem svaka cast ovom radonjicu kakvu odbranu covek napravi, nerealno, bice nam tesko s vama strasno, trebali ste i fener da dobijete iskrenk imate tim da dobijete makabi fener i panatu sigurno, ove godine imate sanse za top 8,sta reci za makabi skup retarda koji su insividualno kvalitetni ali timski ne mogu da se sastave, pozz
E

E moj Dusane

pre preko 2 godine

Pa sta si hteo da kazes? Prvo nas hvalis a onda ispade da dobismo retarde, prvi deo komentara je tacan jer upravo zbog toga je Makabi izgledao onako kako si opisao.
D

Drvo

pre preko 2 godine

GROBARI HOCETE LI PRECI CENTAR HAHAHAHA
l

linoleum

pre preko 2 godine

imamo na centru cirbesa kuzmica i mitrovic lazna 5 a to moze da igra i vajt kad se vrati ,ako vec nema kinte ovoj ekipi bi lego stefan markovic,jer tesko ce dva pleja da iznesu sezonu,a pefi ima defanzivu asistenciju iskustvo i foru,sutera imamo a to je dobric ostalo sve imamo...uskokovic nije taj nivo ,mada bili su vec radonja i pefi na kafi ali nije doslo do dogovora,ali ispomoc na pleju woltersu i ivanovicu jer stizu dupla kola el i aba ,ritam jak
S

Sasa1234

pre preko 2 godine

O tome i ja pricam, Pefi ili Jovic....jos nekog Amera sutera i nista vise ne dirati....
G

Gost e

pre preko 2 godine

Uskoković je odlican.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Поезија, каква екипа, какав тим, и то без два играча стартне петорке(три рачунајући и центра)! Није ни чудо што је изузетно вруће у централи СНСа јер све више увиђају да и поред милиона пореских обвезника Србије и банана трафикинга ово је још један Калемегдан у Јуну 1/1! Вероватно су и зато напредњаци решили да изваде најтеже оружје и пошаљу северношип(т)карску армију у уторак на Жалгирис да покушају да дестабилизују институцију српске кошарке и пробају да спасу част своје странке! НО ПАСАРАН! ВЕСЕЛИ СЕ СРПСКИ РОДЕ!
1

1+

pre preko 2 godine

Ne verujem da se Kuzmic upisao, jel zna neko kolki je indeks minus?
R

Repac Plandiste

pre preko 2 godine

Kad nemas skupog trenera kad nemas milione, kad nemas Budu bananu, onda moras da krvavis kolena. Jeste da nije nivo institucije al mi bolje neumemo. Sa ovim su se slozili krizni stab, kineski strucnjaci, brat Si, Vladimir Vladimiroviĉ, Ursula Van Der Lajen, postovani, cjenjeni i uvazeni Vladan, Vule Popovic iz Podgorice Аleksandar iz Stare Pazove i Branko Nordeus
T

Tobisha

pre preko 2 godine

Kad gubimo na pocetku cekam da preokrenemo mec,kad povedemo strepim kad ce da nas stignu, retko kad se ovo prvo desi a ovo drugo gotovo redovno protiv vecih timova narocito u gostima, ne znam da li jos neko ima isti dozivljaj kada Zvezda igra i nemam pojma zasto sam uopste ovo napisao.
N

Nidzo _10_

pre preko 2 godine

Bravo Zvezdo,i pored loseg sudnjenja pobjeda,Walters mnogo napredovao sut popravio, idemo dalje, Zalgiris sa ovakvom igrom lagano pada.
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Vjerujem da ova sezona nece biti toplo hladno i od sjaja do ocaja kao prethodne dvije. Vjerujem da ce biti da se dan po jutru poznaje.
Ж

Жофри Ловерњ

pre preko 2 godine

Згазиће их Жоц све као бубашвабе!!!
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Sta je vec frka.m? radi guza ko meduza
C

Covicu reaguj

pre preko 2 godine

NAJBOLJEM TRENERU EVROPE DEJANU RADONJICU ODMAH DATI 5-O GODISNJI UGOVOR U ZVEZDI,ALI BUKVALNO ODMAH,NEMA CEKANJA!
Г

Гишка

pre preko 2 godine

ДОЖИВОТНИ!
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

We are Red Star! Who the f*ck are you?
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Oni koji su ih jahali 40 minuta u sred Tel Aviva.
G

Galagrban

pre preko 2 godine

Zvezdina odbrana bi sačuvala nevinost Lise En i Mije Kalife bez ikakvog problema
J

Japi

pre preko 2 godine

Naslov sve govori,kakva Zvezda-strasna Zvezda, bravo momci!

Mr 007

pre preko 2 godine

NAPRED RADONJA!!! NAPRED ZVEZDA!!! 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔥🔥🔥
V

V1ad

pre preko 2 godine

Lazarević preuzeo ulogu Lazića vidim.
S

Sasa1234

pre preko 2 godine

Po meni ne treba traziti peticu, nego jednog dobrog sutera, koji ce spakovati 10-15 poena svaku utakmicu, Mitrovica prebaciti na peticu kad skoluje Rejnoldsa i Lesora moze i ostale, kad se Zirbes vrati moze i on dosta siguran sam, Kuzmic samo da se stabilizuje, bojim se sa Monroom ili nekim drugim da ne narusimi hemiju kao sa O Brajantom, eventualno bi razmislio o Stimcu, Kalinu spustiti na 4 sa Davidovcem i Simonom dok se White ne vrati, Holinsa i nekog dobrog sutera na dvojci i top, eventualno vratiti Jovica koji nema gdje, a Ivanovica prebaciti na dvojku....i to bi bilo to, po meni....
M

Mm88

pre preko 2 godine

Po tebi treba izrotirati pola ekipe, nadam se da Rado ja cita ovo
S

Sasa1234

pre preko 2 godine

A sta to treba izrotirati sto je neprirodno i sto se vec ne igra?
M

Mille

pre preko 2 godine

Au bre decko
L

Luja

pre preko 2 godine

Ti da se raumeš u košarku odavno bi skontao da Mitrović od početka sezone igra uglavnom peticu.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Kad se Cirbes vrati,Kuzmic nece ni igrati osim kad neko od ove dvojice bude imao pet licnih.
S

Sniper

pre preko 2 godine

Ovo je neverovatno kakvu odbranu Zvezda igra. Nikad ovako nešto nisam gledao. Svi kidaju, sve stižu, svi skaču, pomažu, prilagođavanje na sve vrste napada, cela utakmica maksimalno agresivno. Skoro svaki napad Makabija iznuđeno rešenje, možda sve ukupno 3-4 smislena napada. Sve ostalo divlje, neorganizovano,skoro nijedan otvoren šut... Ali naravno, zaslužna je Zvezdina odbrana. Niko protiv ovakve Zvezde neće lako igrati. Stvarno ratnička ekipa. Samo je pitanje dokle će ovo ovako moći. Ovo je neverovatna potrošnja, veoma zahtevno. Biće još povreda sigurno, mora. Ali svaka čast, najveće pohvale za Radonjića. Realno, on ima prosečan tim, za evroligu preskroman. Od ovoga što ima, sad za sad čovek izvlači maksimum maksimuma
S

Sf

pre preko 2 godine

Poruka je poslata odavno. Ovo je samo potvrda. Ne nadajte se nicemo. Kad se kompletiramo gazicemo jos jace. Trpla kruna ponovo a u EL korak po korak. Tacka
D

Drax

pre preko 2 godine

Čoki daj centra Radonji da konačno uradimo nešto više i u evroligi !
Z

Zvezdas od malena

pre preko 2 godine

Odavno nisam ovako uzivao kao od pocetka ove sezone. Nikad borbeniji i uigraniji. Tako se bori za grb. BRAVO!!!!
D

Džoo

pre preko 2 godine

Radonja i momci održali čas košarke velikom Makabiju
O

Only RED STAR

pre preko 2 godine

Doktorski meč

Gradinaboys

pre preko 2 godine

Meni samo žao što Radonjić nije tu bio prethodnih sezona. Mislim da su Alempije, Tomić i pogotovo Obradović imali mnogo jače timove nego on u prvom mandatu, ali i sada. Mislim da nam barem jednom ne bi pobjegao plasman u top 8. Mada ove sezone, sa ovom energijom i kada se vrate povrijeđeni igrači sve je moguće.
S

Salieri

pre preko 2 godine

Sve si u pravu, ali realno Alimpijevic je imao najslabiji tim. Jankovic, Jovanovic, iz FMP-a neiskusni Davidovac i Dobric, Lesor tek se pojavljuje, Rocesti vec mator sa ne bas najboljom kondicijom, Pero Antic prakticno u penziji i drugi. Sad je ekipa sasvim ok, jedino na centru fali malo kvalitet
G

G@j@

pre preko 2 godine

Ništa bolje do sada, od Zvezde, nisam video. Makabi nije imao vremena ni za ne rezonski šut...
D

DakaCz

pre preko 2 godine

Poruka je poslata ovima sto su se ponadali!Aaaaauuuuu koliko smo jaki,ovo je moc sampiona.Hvala ti Zvezda 'le

Sakur

pre preko 2 godine

Mi jedva cekamo da nas razvalite kao sto ste makabi
K

Koma

pre preko 2 godine

Vas ćemo razvaliti kao Tomić Trinkijerija.
B

Buljko

pre preko 2 godine

Još jednom je dokazano da maksimalno u timu možeš da imaš jednog ili maksimalno dvojicu crnih igrača.....nisam rasista ni pod razno ali nema pametne,organizovane i smislene košarke bez belih igrača...igra se kolektivno,jaka odbrana,nema ništa na silu,milina gledati,pa i kada se izgubi kao u Istanbulu ne bude ti krivo,znaš da su svi dali maksimum........velika pobeda,bravo Zvezdo
a

abc

pre preko 2 godine

Da smo bili malo kompletniji razbili bi i Fener bez problema.

Dr.773

pre preko 2 godine

Ovo ponizenje neka bude za nauk svaki sledeci put kada groblju padne na pamet da pomene onu njihovu "whu the f.." i da zapamti da ce i oni isto tako proci kao i "ponos" izraela..Opet su nas upamtili ko smo i ko zna koliko jos puta ce. Ah da,nikad slabiji makabi..
a

alexinho

pre preko 2 godine

Dejo Genije!
G

Gost ali bukvalno

pre preko 2 godine

Kao neko ko ne voli Radonjića ovog puta moram da ga pohvalim, odavno nisam gledao bolju Zvezdu. Još kad se tome doda da smo igrali bez nekoliko baš važnih igrača ova pobeda dobija još više na težini. Svaka čast.
G

Gile 88

pre preko 2 godine

Odlicna igra i pre svega odbrambena partija Zvezde u Telavivu. Znalo se da ce Vilbekin da isporuci svoj broj poena ali smo sve ostale potpuno zaustavili Odlicna odbrana protiv nabedjenog pojacanja Lesora narocito Mitrovica koji je ovog puta odigrao vrhunski. Volters bas onakav kakav bi plejmejker trebalo da bude povezao nas je u par situacija i pogodio kada treba. Kalinic danas kao pravi reprezentativac Lazarevic odlican u odbrani koliko se moglo limitirao je Vilbekina. Ono sto je jedino bio problem veceras je onih minut od 24-25 minuta kad smo sa + 15 skliznuli na samo +6 Ne znam kako ce ovo da izgleda dalje ali za pocetak sezone ovo je odlicno i ovo zaista uliva veliko ohrabrenje oduvali smo Makabi 12 razlike u Izraelu
D

Deda Rade

pre preko 2 godine

Igraju spricani ko munje. Tesko ce Partizan sa ovakvom Zvezdom da se izbori.
G

Gost978

pre preko 2 godine

A za šta će to Partizan da se bori sa Zvezdom ove godine?! Partizanu lje cilj Evrokup i plasman u EL sledeće godine, a ABA i domaća liga su na drugom i trećem mestu. A za očekivati je da Zvezda uđe brže u formu, Radonjić poznaje par igrača i većinu čine naši igrači, brže se uklapaju. Dobro je ovo bilo večeras, ali igraš onako kako ti i protivnik dozvoli
K

Koma

pre preko 2 godine

Veće su šanse da Srbija uđe u EU, nego Partizan u EL.
S

Srdjan M

pre preko 2 godine

Kakva odbrana,zelja, htenje... ovo je za udzbenike. Ali ovakva odbrana iziskuje nenormalnu potrosnju,sezona je strasna, milion utakmica ima. Uz centra, koji se podrazumeva,iskreno se nadam da ce stici i jos jedan igrac na 1/2. (moja zelja Jovic). Jer mi se cini da se na Uskokovica ni ove godine ozbiljno ne racuna. Dakle, imamo samo Ivanovica i Voltersa na pleju,na ovoliki broj utakmica ljudi ce se "pokidati". Ajde Covicu, ajde Jovicu!
D

Dr Čović

pre preko 2 godine

Velika steta sto su propustili Fenjerbahce u proslom kolu a imali su ih na dohvat ruke...

Gradinaboys

pre preko 2 godine

Ma ne bi ni njih ispustili, da su igrali bar Dobrić ili Davidovac, ali sa osam igrača nije realno dobiti nikoga u EL.
R

RedStarForever

pre preko 2 godine

Mora to jače. Zamalo da nam daju čitavih 30 poena za poluvrijeme. -:)
D

Drvo

pre preko 2 godine

Inace su ovi dobili Trinkija proslo kolo. Protiv Radonje medjutim no pasaran.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Pa i Zvezda ga je dobila.
V

Vladan7777

pre preko 2 godine

Na stranu sjajan učinak Voltersa, Kalinica i Mitrovica, za mene je ovaj mali Lazarević pokidao!
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Sto volim kad dobijemo ovaj Makabi, zapravo oni su mi na drugom mestu odmah iza Partizana. Neogranicen budzet, mogu da dovedu koga hoce, svake godine dovedu bar 7-8novih igraca a sistema i rezultata nigde. Ali da se vratim na nas, posto oni nisu ni bitni. Ovo sto je Zvezda veceras odigrala je skoro pa idealno. Mislim da ni bolja ekipa od Makabija nam ne bi mogla nista. Sjajna odbrana, kontrola skoka, strpljiv i pametan napad. Da na kraju nije bilo malo opustanja realno +20. Svi momci zasluzuju cestitke. Vidi se da Radonjic ponovo pravi ratnicku ekipu i ekipu koja je spremna da grize svih 40 minuta i to bez nekoliko vaznih igraca. Nadam se da ce nas povrede najzad zaobici jer polako se ulazi u paklen ritam u kome ce svaki igrac biti jako bitan. Bravo Zvezdo!
D

Dr Radonjić

pre preko 2 godine

Ubise ih ljudi bez centra....

gemathegreat

pre preko 2 godine

Crveno beli Gvozdeni 0uk protutnjao Izraelom. Ostao samo dim i pepeo. ⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴
Z

Zoran 91

pre preko 2 godine

Nikada ama baš nikada neću zameriti kad se izgubi kao u Istambulu prošle nedelje ako se ostavi srce na terenu kao što su moći to radili u zadnje tri utakmice. Nisam ni lud da kažem da ćemo biti u prvih 8 ali će mnogi polomiti zube protiv nas. Samo borba I dokle stignemo biću zadovoljan.
D

Drmrpr

pre preko 2 godine

Ovaj Lesor se zajebao sto je otisao tamo. Mogao je doci kod nas da vidi sta je tim.
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

Ma, ko ga jede! 😁
M

Mikki

pre preko 2 godine

Zadovoljstvo je prisutno
d

dale22

pre preko 2 godine

Gleda se tabela na kraju sezone. Treba izgurati sa ovim rosterom celu sezonu. Koliko je bilo ovakvih poletnih početaka, pa bude..

Boki

pre preko 2 godine

We are Red Star, who the fuck are you
v

vcicu pderu

pre preko 2 godine

Zvezda realno jaca od ovih bar za klasu. Ovo kazem kao grobar, u Bg ce biti 25 razlike za Zvezdu. Makabi vec godinama krs od ekipe, ovo je bilo tako rutinski kao da su igrali sa Crnokosom. Ne shvatam kojom magijom su ovi dobili Bajern. A ovaj Vilbekin majko mila, pa to je igrac za Aba 2. Svaka cast jos jednom, bice sramota ako ove godine ne udjete medju 8
O

Okei

pre preko 2 godine

Primarijus doktor Dejan Radonjic !
H

Hanter

pre preko 2 godine

Jooooj......
D

Ddddd

pre preko 2 godine

Veoma bitna pobeda protiv direktnog konkurenta za plasman u top 16. Bravo fabriko!
K

Koma

pre preko 2 godine

Javite se kad udjete u F4 ABA.
d

darkopp

pre preko 2 godine

Polako ne lozite se previse, ima mnogo jos da se igra, treba to sve izdrzati, zadrzati timsku igru, izbeci povrede, viruse itd, bice verovatno i pad forme pojedinih igraca.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Ovo igramo bez povređenih. Četvorica van tima, dvojica tek iz povrede izašli.
0

010

pre preko 2 godine

5 povredjenih i bolesnih igraca , Dobric i Davidovac van ritma i forme posle pauze ..... Sta vise da se izbegne , samo moze da ide na bolje
C

Crveno-Bela Crkva...

pre preko 2 godine

Napisao sam posle fenera,napisacu jos jednom.Svaka cast za Dr.Radonjica!Kada izadjemo iz povreda,sa obaveznim centrom,ja nemam ni najmanje dileme,bice opet KALEMEGDAN U JUNU!!!
r

realno85

pre preko 2 godine

prvo svaka cast dejanu, vidi se njegov pecat na igri ove ekipe. svaki igrac grize u odbrani ko da mi je poslednja utakmica u zivotu. usadio im je taj borbeni mentalitet i niko se protiv zvezde nece naigrati. jedva cekam da ocerupamo one zocove nabudzene zvezde.

Sakur

pre preko 2 godine

i mi jedva cekamo da nas ocerupate pa se onda javi ovde posle utakmice
c

c c c

pre preko 2 godine

Ponos Srbije!!!
Ć

Ćinarv

pre preko 2 godine

Rumeni ima 120 akcija, a jedva čekam da mu Radonja pokaže 121-u za sva vremena.
P

Pjer

pre preko 2 godine

Porediti Obradovica i Radonjica je glupo,ovo ti kazem kao Cigan od 20 + godina na severu. Radonjic je korektan i odlican trener,Zeljko je dolazano vrhunski top trener sa svim mogucim medaljana i priznanjima.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Ako hoces Radonjinoj Zvezdi da das 50 poena za utakmicu moras krv da propisas sinko, pa makar bio Makabi !!!
T

TP-1

pre preko 2 godine

Kuzmic???
N

Novalis

pre preko 2 godine

On ti je glavni utisak? Ili ti je to životno opredeljenje?
G

Gostic

pre preko 2 godine

Ali vest o pobedi Zvezde u evroligi, a svaki drugi komentar Zeljko i partizan, opustite se, uzivajte u pobedi i smanjite komplekse, cuva zivce ljubi vas brat! Sportski pozdrav
K

KK.CZ

pre preko 2 godine

"Pričaće ti da su oni bolji, da su davno prošli naši dani, al' ne znaju kad se Zvezda voli, svi su dani ponosni i slavni."
T

TEGI FEGI

pre preko 2 godine

Jeli ko video tegija.Brinem za tegišu.Tegi izdrži
s

samolagano

pre preko 2 godine

Polako ljudi, ovo izgleda super za pocetak, ali sve ce se videti na kraju, bez lozenja ima jos mnogo da se igra i mnogo timova da se uigra
Z

Zmo

pre preko 2 godine

Au, odavno nisam video da neko odigra ovako, jos u gostima pred punom halom, sa samo jednim strancem, bravo momci, svaka cast!
M

Maleni

pre preko 2 godine

Krece spin da je ovo najslabiji makabi u zadnjih 50 godina 😂
Z

Zipzap

pre preko 2 godine

Niko ovde ne fali, nismo bili oslabljeni. Ovo je ZVEZDA!!!
J

Japi

pre preko 2 godine

Pa, ovo je atomska kosarka, nebo je granica, bravo sampioni, ponosni smo na vas!
D

Drvo

pre preko 2 godine

Dao im Radonja 4 igraca fore i otreso ih ko cigance slinu.
C

Cccc

pre preko 2 godine

Kaže naš narod od g..... se pita ne pravi tako isto ni od zvezda preplacenih umisljenih jeda jak tim i kolektiv. Sad se još više divim Radonjic sa čim je izvukao sezonu i osvojio trofeje. Čovek osim majstora Kaline nema zvučno ime u ekipi ali ima ratnike koje dobro poznaje i s kojima smije u svaku bitku. Još samo kad bi nekako probudio Kuzmica i vratio ga u formu iz prvog mandata niko nam nebi više trebao.
D

Delija 12

pre preko 2 godine

Nevjerovatna energija svakog, ali svakog igraca! Bravo Dejo! Zvezdo, volim te!
Z

Zvezdão

pre preko 2 godine

Mnogo smo jači!
S

Stjepan PFC

pre preko 2 godine

Realno smijesna momcad iz Israela,kao FIBA ligas...spremite se za velikog Zoca!
G

Gost123

pre preko 2 godine

Sad će čike u belim mantilima.
B

Bari_91

pre preko 2 godine

A si dobar? 🤣🤣🤣

Vaahn

pre preko 2 godine

Spremni smo da rumenoglua otresemo ko slinu i da vas vratimo gde pripadate... Pod katanac i u Zagreb.
l

lažna institucija

pre preko 2 godine

Bolje lažna institucija da se spremi za Radonjizam.

Borko Mitrovic

pre preko 2 godine

Vas čeka pakao.
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 2 godine

Taj Zoca će da rumeni kao Bulka u proleće.
S

StefanBG

pre preko 2 godine

Mislis da cete igrati sa Zvezdom?
P

PIVLJANIN

pre preko 2 godine

Ja ne znam sto su ti ljudi dali ovoliko minusa 😁😁😁...mene si generalno nasmejao i oraspolozio i ja sam ti dao lajk 👍...inace kada si spomenuo ovakvu krs ekipu Makabija ne bi bilo posteno a ne reci i da je Mitar skuplji od Ledeya, Lazarevic od Kurica, Dobric od Pantera, Wolters od Moora..da Radonja ojadi Zvezdu sa milionskim ugovorom a da Zoc radi iz ljubavi...i plus dodati da smo opet mi drzavna mezmica a vas svi mrze...i da zakljucak na kraju je: VI IMATE BRANKA IZ NORDEUSA koji daje pare za Pacu jer je veliki obozavaoc istog... P.S. DOKONI POP I GOVEDA KRSTAVA...EJJJJ imas jos nekoliko 👍👍👍👍 od mene...jbg mogu samo jedan da ti dam...takva su pravila...
s

svedok

pre preko 2 godine

Što se nas tiče mi smo ih ušiljili i čekamo
s

svedok

pre preko 2 godine

Jel klub ljubavi nekog pobedio danas u Evroligi. Nije Zvezda bitna pisite o uspesima kluba ljubavi.
G

Gost13

pre preko 2 godine

Stefan Lazarević dobitak sezone za Zvezdu.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Како беше онај транспарент?? Ко смо ми! Епа показали смо им ко смо. Лагани тренинг Калине, Митра и Волтерс уз подршку осталих момака. Жестоко, на нож, паметно, искусно. Неодољиво када онај зализани грк гледа збуњено. Позз

Cz

pre preko 2 godine

Da se razumijemo- najvece pojacanje nam je trener. Bez centra igra covjek i svede protivnika na ispod 40 poena za skoro pune 3 cetvrtine. Scaka cast igracima na borbi
7

777

pre preko 2 godine

Mi ove redovno drndamo tamo... Sta ima da se prica odbranom dolazimo do svega... Ocigledno je da i centra trazimo specificnog da se uklopi upravo u ovaj sistem a ne neki centar koji je u napadu ok a odbranu ne igra... Bez Vajta, Holinsa smo ih razbili ove sezone cemo biti mnogima knedla u grlu ocigledno...
:

:()

pre preko 2 godine

Kome ti knedla u grlu? Nisam valjda letos uložio tolike pare u pogrešan klub?!
P

Ponos grada

pre preko 2 godine

Košarkaška klinika Dejana Radonjića,strašno izgledamo,osakaćeni povredama da ovako kidamo,pa to nisam zamišljao ni u najluđim snovima,ne bih izdvajao nikoga,ali moram,Stefan Lazarević je zver!Kada se budemo kompletirali,verujem da ćemo dobijati sve redom,bez lažne skromnosti...
Т

Титула 31

pre preko 2 godine

Каква дефанзива, када се још врате Лазић, Цирбес,Холинс,Вајт.. биће то веома добро. Ипак сматрам да нам је потребан ипак доминантији и квалитетнији центар.., сумњам да је Цирбес у Бог зна каквој форми, Кузма може с клупе да уђе. Дуга је сезона видећемо, почетак свакако обећава.

Borko Mitrovic

pre preko 2 godine

2 centra nova, Kuzmi ne more više.

Badzapro

pre preko 2 godine

Fora je sto Kuzma opasno brani reket, a bice efikasniji iz meca u mec... Treba ga ispostovati za sve sto je prosao sa Zvezdom i u zivotu.. Bar bez vredjanja iako nekad zasluzi to
T

Tvorza

pre preko 2 godine

Radonja poslozio ekipu! Svaka cast momcima za sve!
m

milos obiliiiiic

pre preko 2 godine

Bravo Obilici moji! Bice ovo velika sezona,samo da budemo svi zdravi! Hocemo Kališ u junu!
m

murat turkey

pre preko 2 godine

Važi Mišo
N

Ne preterujte

pre preko 2 godine

Pa imali su ljudi 0:0 na pocetku...
g

golst

pre preko 2 godine

Bolje da je ova ekipa igrala u Bg-u za olimpijsko nego oni cirkuzanti kao Boban i mvp-ijevi
D

Dobri

pre preko 2 godine

nema potrebe bobana stavljati u taj kos
g

golst

pre preko 2 godine

Što nema eno daje trojke u Dalasu a Polonara iz Fenera ga lešio u Bg-u a isti taj Polonara u Feneru dao Zvezdi svega 7 poena
9

951357

pre preko 2 godine

Ako se po Makabiju sezona poznaje, ima Zvezda čemu da se nada. Do sada smo tamo uvek igrali dobro, ali promašivali sve a oni pogađali i na kraju nas dobijali. Sad smo ih pregazili. Bravo momci, bravo majstori! Ova ekipa ima srce! A svi njihovi navijači i simpatizeri, kako oni dugotrajni tako i ovi kratkotrajni, neka pročitaju onaj njihov čuveni transparent. To im je poruka od Zvezdine kaznene ekspedicije za ovu sezonu!

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

I dalje ljudi pitaju who the fu*ck are you, makar 200 razlikr dobili? U prevodu, zvezda ili ne moze fmp--u niko da zabrani kako ce da se zove...
9

951357

pre preko 2 godine

@Nenad - Suze su ok ;)
M

Mrcina

pre preko 2 godine

Nevreme u Tel Avivu,tornado porušio Makabijevu halu.Kakva košarka!Kako melje Radonjićeva Zvezda,ovo je moglo biti +20 lagano.Volters je mnogo sarzeo kao igrač,Luka takođe,mali Lazarević ima kliker.Kad se vrati cela ekipa,biće brutalno!Gazi Zvezdo,sad valjda znaju u Tel avivu ko je CRVENA ZVEZDA!
P

Paljevino

pre preko 2 godine

Polakoo, tek je počelo
@

@paljevino

pre preko 2 godine

Zamisli tek kako će da se završi...
M

Milan Gurovic

pre preko 2 godine

Uzmi zeljko saku lekova od dr Kalinica!!! Kako igraju momci znaju koju tezinu ima grb koji nose!! Bravo ZVEZDO
d

d.g.

pre preko 2 godine

Aman, raduj se pobedi naše Zvezde.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Jednom nezaposlenom licu je lice crveno kao u rerni sada haha.
K

Koma

pre preko 2 godine

*ljubičasto
G

Gaginjo

pre preko 2 godine

Napad donosi pobede, a odbrana titule. Radonjizam !
n

neshha

pre preko 2 godine

Ali onaj Boltauzer...Kad bih napisao sta mislim o njemu i sta mu zelim ne bi bilo objavljeno.Mada ni druga dvojica nisu bila mnogo bolja.Ovo navlacenje poslednja 4 minuta za Makabi nisam video NIKAD u EL!I jos,prvi faul u poslednjoj cetvrtini su im svirali nakon 5 minuta i 13 sekundi.
V

Vau!

pre preko 2 godine

Košarkaška. Klinika. Doktora. Radonjića.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Inace Lessor odlican.

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Izgubili jesu, ali nisu baš poniženi. Kalinića hteli Real i Barsa, ali država ima ipak više para.

markiđanii

pre preko 2 godine

Prpa a?
M

Mrcina

pre preko 2 godine

Ta ista država ti je dovela Pantera,Lideja,tako da pokrij se ušima.
C

Cakma

pre preko 2 godine

Pa normalno sta ce u barsu kad je zvezda institucija. Ajde sad na spavanje kad si lepo procitao da je nasa zvezda pobedila. Laku noc grobaru nadam se da neces imati kosmareee kme kme
T

Tegeltija Vlado

pre preko 2 godine

A Panter i Lidej veruju u projekat. Kad su čuli da je Ostoja predsednik, samo su reklu Mesina izvini
3

32 titula

pre preko 2 godine

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Koliko te boli pobeda Zvezde.
Н

Наравно

pre preko 2 godine

Ајооој мајко....Са пола тима ???
D

Drvo

pre preko 2 godine

Vreme da se promene pravila, jer ce ABA biti dosadna. Evo Partizanu nek se racuna kao kos kada predju pola.

Pantelija

pre preko 2 godine

Dobili osakaćeni makabi i odmah krece radonjizam hahahahaaahaahhahahaha Ljudi igrali s 1 i po igraca i odmah ustali iz zamrzivaca, dosadno im pored smrznutog peciva hahahahahaha Mozda ove godine bude i top 16 sta ces ga znati hahahahahaha Ali jedno sigurno znam nista nece uraditi
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Za razliku od Zvezde koja je igrala u rotaciji sa 7.5 igrača ( od kojih ni jedan nije tamnoput )...
C

Cakma

pre preko 2 godine

Bitno da si gledao tekmu hvala ti
M

Mrcina

pre preko 2 godine

Naduvaj mi jaja na 3 bara grobaru raspali
M

MaxCZ

pre preko 2 godine

Ciiiiipiripii... Cipiripi...
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Možeš Pantelija pisati svakave gluposti ali za tebe večeras nema spavanja.
З

Звезда КиМ

pre preko 2 godine

Тако је бре! Браво! Радоњићу доживотни уговор!

Pantelija

pre preko 2 godine

Dobili osakaćeni makabi i odmah krece radonjizam hahahahaaahaahhahahaha Ljudi igrali s 1 i po igraca i odmah ustali iz zamrzivaca, dosadno im pored smrznutog peciva hahahahahaha Mozda ove godine bude i top 16 sta ces ga znati hahahahahaha Ali jedno sigurno znam nista nece uraditi
G

Gost Dejan

pre preko 2 godine

Uz duzno postovanje Obradovica, Šakote, Alimpijica... ja njihovu kosarku u EL nisam mogao da gledam. Posle 5,6 godina opet mogu da uzivam u EL.
J

Junker

pre preko 2 godine

Bukvalno. Posto mi kosarka stvarno nije favorit medju sportovima, nije bilo teorije da pogledam celu utakmicu Zvezde u EL otkad je Radonja otisao. Sad ove 2 pravo uzivanje. Jeste da cemo uvek igrati na manje poena, ali je prava muska, borbena kosarka. Smislena igra, zna se ko sta radi i ono najlepse, bar meni, sto nemamo 1 ili 2 crnca koji sami igraju vec svaku utakmicu neko drugi izadje u prvi plan.

Pantelija

pre preko 2 godine

Dobili osakaćeni makabi i odmah krece radonjizam hahahahaaahaahhahahaha Ljudi igrali s 1 i po igraca i odmah ustali iz zamrzivaca, dosadno im pored smrznutog peciva hahahahahaha Mozda ove godine bude i top 16 sta ces ga znati hahahahahaha Ali jedno sigurno znam nista nece uraditi
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Страх у осталих 17 евролигаша измиче контроли :) Радоњизам него шта..
Д

Дијего Марадона

pre preko 2 godine

Дефанзивна клиника Дејана Радоњића.
G

Gost Pana

pre preko 2 godine

Bravo Radonja,spremite se Grobari na rasturanje.
A

Aksel

pre preko 2 godine

Difens difens i samo difens. Radonja😁😁😁
R

Rossa

pre preko 2 godine

Dobar trener Radonjic, svaka mu cast. Zna taktiku da namesti i neutralise njihove vazne igrace i onda je to lakse kad ih izbaci iz igre.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Makabi ne moze da pogleda na kos, da im nije bilo Vilbekina ne bi dosli do 40 poena.
Н

Наравно

pre preko 2 godine

Ајооооооој 😱.Без пола тима...и још.кад нам центар дође..куку мајко..
I

Idemoooo

pre preko 2 godine

Bravo majstori!Jedva čekam da budemo kompletni i da eventualno dođe Monro i kreće Radonjizacija!
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Makabi sazvakan i ispljunut...hrrr...pu

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Gruba odbrana protiv partizana bla bla,u evropi ne mozete tako "cigani"..Nas kradete blabla...BUMM..Sta bi ovo ??? Ponos Izraela
T

Tegeltija Vlado

pre preko 2 godine

Who the fuck are you:). Bravo momci, fantastično
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Neki bi rekli "nikad slabiji Makabi"...
G

GS

pre preko 2 godine

Bravo Zvezdo, kakva utakmica. Ovi mučenici od sudija pokušali da spasu Makabi u zadnjim minutama ali nije im pošlo za rukom…
I

Iggx

pre preko 2 godine

Ne može Radonja bez Zvezde, niti Zvezda bez Radonje. Doktor!
P

Pristrasni posmatrač

pre preko 2 godine

Who the fuck is Macabi?! Bravo junaci naši, hvala za ovu pobedu!