Komentari na vest

Za 15. pobedu zaredom, pa put pod noge

z

zolaaaaapfc

pre oko 3 godine

Otkad je Cibona prodala novonastaloj zvezdi mesto u EL ( drzava kupila mezimici) vise nije zvezda izgubila od cibosa a na svakoj skupstini ABE od tad uz fmp jos samo Cibona je uvek glasala za covicev svaki predlog..ali sve je to slucajnost :)
O

O'brajant

pre oko 3 godine

Teranja Obrajanta iz kluba u ovom trenutku kad se odlucuje cela sezona je KATASTROFALNA GRESKA cele uprave i to se sad najbolje vidi i primecuje,jedini nas visoki igrac odnosno centar koji je mogao da napravi razliku na terenu i pogodi iz svih mogucih(i nemogucih) pozicija za 2 i 3 kada se lomi mec,ovako sad protiv nikad jace buducnosti i cedevite ostajemo sa totalnim invalidima i slepcima ispod kosa kuzmicem i nokom koji jedan jedini zicer sa pola metra da pogode ne mogu,nikad goru centarsku liniju u istoriji nismo imali nego sad,nek nam ne bog u pomoci i u moraci i protiv cedevite,jer ce mo sve te najvaznije meceve da igramo totalno bez centara jer ove sto imamo bolje da nemamo u opste!
k

kk cz

pre oko 3 godine

Duop je za OBrajanta maestro...
G

Gost007

pre oko 3 godine

Izostanak Lazica je pojacanje..samo da ga se konacno rese na kraju sezone..

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Lazić je u Zvezdi još od dogovora sa FMP-om., kapiten ekipe, odličan igrač odbrane, počeo je ponovo i da daje poene. Treba imati malo više poštovanja prema igraču koji je naravno imao i uspona i padova, ali se uvek borio za grb. To je jedan od načina takođe da dokažemo da možemo da budemo veliki klub, a ne samo trofeji. Pozdrav.
1

13-ti u aba

pre oko 3 godine

Lazic je izmislio kosarku za tebe tumbasu.!.