Komentari na vest

Zvanično: Jutro posle osvojene titule, Lojd potpisao na dve godine sa Zenitom

S

Sever.

pre gotovo 3 godine

HVALA MU NA SVEMU I SRECNO,DOBAR IGRAC I DOBAR COVEK!
M

Manolas

pre gotovo 3 godine

Bilo je uzivanje gledati ga. Najbolji play od svih stranaca. Velika greska sto mu nije ponudjen jaci ugovor. Sam je igra u el jer su ovi ostali ispod nivoa za takmičenje kakvo je el. Ne znam ko ce to nadomjestit njegov odlazak.
P

PoPo

pre gotovo 3 godine

Da hoce Gazprom bi kupovao top igrace iz NBA kao i top klasu igrace u fudbalu. Pregazili bi PSG, Barsu, Real i Siti. Firma koja ima 200 000 zaposlenih, Gazprom.
G

Gosbb

pre gotovo 3 godine

Odvratan igrač. Uzima 60% šuteva ekipe i naravno da ubada... Odbrana nikakva, Volden je za njega Jordan lično
N

Nemas pojma

pre gotovo 3 godine

Aj ne lupaj majke ti.
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Lojd kod Radonje sigurno ne bi ostao pa makar i da je hteo jer se on ne uklapa jednostavno u njegovu timsku kosarku ali dobro ovaj Zenit uvek pikira nase igrace ili koga mi hocemo pa da duplo vise novca i uzme nam igraca ispred nosa,,,,
M

Ma vazi

pre gotovo 3 godine

Ostao bi on kod Radonjica 100%, uvek je Radonjic imao po jednog dkorera.Samo coveku su ponudili duplo vise i ide,logicno.
T

Takoo jeee

pre gotovo 3 godine

Najodvratnija ekipa, uzasno antipatican klub uz Uniks i Himki...10 igraca su nam pokupili, ili iz Zvezde direktno ili kad Zvezda hoce nekog da kupi oni odmah otimaju, kao da nemaju skauting pa prate sta bukvalno Zvezda radi i onda otimanje za dzabe ili da mi nista ne uzmemo jer nemamo lovu kao oni pa da ih vezemo odmah jakim ugovorima..Lorenco, Bili Beron, sad Lojd a da ne pricam o ranijem periodu..I opet su nista u Euroligi..Odvratni, odvratni, odvratni kao i u fudbalu sto su...A ovo kako se radi u regionu i Zvezdi koja jedina ima neki tim za evrotakmicenje je katastrofa..Em sto jedan klub iz regiona igra evropu takoreci, em sto je kvalitet toliki da se vidi kako se Zvezda kotira na tabeli, od 14-17 mesta uz desetak pobeda u takmicenju, a da ne pricam o Partizanu, Ciboni, Buducnosti, Olimpiji...Kosarka vise nije niti ce biti sto je nekad bila na ovim prostorima a i u evropi...Euroliga filijala NBA cirkusa, eurokup treca euroliga...A sto se tice Lojda, pokidace decko videcete, izvrstan igrac i uz veliku lovu, trenera i ozbiljnog organizovanog ali i odvratnog kluba kao sto je Zenit , nece igrati divljiu kosarku kao sto je to cinio u Zvezdi...A nama se smesi opet nula u Euroligi..
P

Pentrax penetrira

pre gotovo 3 godine

Ti dečko misliš da ste vi neki faktor, da vas drugi kopiraju i potkradaju u EL? Ovi iz Makabija su vam objasnili koliki ste faktor... "hudfakarju". Uz kakvu veliku lovu u Zenitu, sine? Osetio je on tu lovu i u Železniku! Znaju penzosi...
M

Mikki

pre gotovo 3 godine

Jel imate vi neki noviju foru od te sa železnikom? I da ste 13godišnjaci pa bi našli nešto novo
P

Pentrax kupcu svira

pre gotovo 3 godine

Ako Partizan i u sledecih 15 godina ne osvoji titulu pocecu da pratim neki drugi sport. Mnogo mi ovo zivaca oduzima, vidite valjda i po mojim upisima.
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Nasle se dve vestacke tvorevine i lako ostvarile saradnju kad se razumeju
z

za penje

pre gotovo 3 godine

juce se svanicno rastali sa holinsom i danas stize lojd. e sad mislim da im lojd (vrh igrac) ne treba jer ce napraviti divlju ekipu od mozda defanzivno najcvrsce ekipe u evroligi . bolje da su nasli rezervnog pleja za pangosa tipa henri, lorenco braun .. beron im je zamjena za pengosa bio u masu utakmica jer je hvostov konstantno povrijedjen a pushkov i zakarov vjecni talenti .. uz duzno postovanje lojda i nesporan talenat , za njega super a za zenit nijesam optimista.. jer ovo znaci manje lopta u pengosovim rukama
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Боли нас к---ц и за Пенгоса и за Берона и дали си јаки у одбрани. Ово је вест о Лојду, за којим нико нече жалити, класичан дивљак!
G

GostLazar

pre gotovo 3 godine

Mi njima Lojda, oni nama Berona i mirna Backa😂
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

И Холинса, да им вратимо за Пенгоса:)