Rezzime dana (subota): Obarali Junajted, PSŽ, Liverpul, prošli Lacio, Bajern, Atletiko...

Vreme čitanja: 3min | sub. 27.04.24. | 23:37

Pročitajte ko vam je doneo novac 27. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LACIO – VERONA (tip 1, kvota 1,65), rezultat 1:0

Nekoliko dana posle bolnog ispadanja od Juventusa u polufinalu Kupa Italije, Lacio je morao da se fokusira na prvenstvo i upiše neophodna tri boda protiv neugodne Verone.Osetilo se da Nebeskoplavi još nisu svarili eliminaciju iz Kupa ali su uspeli na mišiće da savladaju davljenika sa Bentegodija. Presudio je Zakanji u 72. minutu – 1:0.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

ATLETIKO MADRID – BILBAO (tip 1, kvota 1,95), rezultat 3:1

U jednom trenutku je bilo neprijatno, jer je Bilbao na rani pogodak De Pola uzvratio preko Nika Vilijamsa u 45. minutu. No, Atletiko je kod kuće prava mašina, retko kad kome bilo šta prepušta i to se videlo u drugom delu kad je najpre preko Anhela Koree stekao novu prednost, a autogolom Unaija Simona potvrdio pobedu posle koje ima šest bodova više od glavnog konkurenta za plasman u Ligu šampiona.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

GENT – VESTERLO (tip 1, kvota 1,30), rezultat 3:2

Bilo je i te kako uzbudljivo, a završilo se srećno po navijače Genta, koji slave još jednu pobedu. Petu u šest kola doigravanja. Ovoga puta posle prave klackalice, jer je njihov tim najpre gubio, pa preokrenuo, opet primio gol i sve do sredine drugog poluvremena stajalo je 2:2 na semaforu, a onda je Smart pogodio za slavlje na Planet grup areni.

BENFIKA – BRAGA (tip 1, kvota 1,60), rezultat 3:1

Bila je Benfika na konopcima, ali je uspela da nokautira Bragu - 3:1. Iako su gosti vodili od 28. minuta pogotkom Rikarda Orte, domaćini su u poslednjih 20 minuta uspeli da preokrenu i upišu tri boda koja im čuvaju makar teoretsku šansu da odbrane titulu. Presudio je rezervista Markos Leonardo, koji je dao dva gola.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

GIMARAIŠ – BOAVIŠTA (tip 1, kvota 1,68), rezultat 1:0

Usled poraza Brage, Gimaraiš je dobio vetar u leđa da iskoristi prednost domaćeg terena i priblići se Arsenalistima na dva koraka u borbi za plasman u Ligu konferencije. Domaćin je poveo rano, već u 11. minutu, precizan je bio Tomas Handel i taj rezultat je ostao na snazi do kraja meča.

NJUKASL - ŠEFILD JUNAJTED (tip 1, kvota 1,23), rezultat 5:1

Svrake su primile gol u 5. minutu, ali su izjednačile do odlaska na odmor, a onda u drugom delu utakmice demolirale rivala i potpisale mu povratak u Čempionšip.

Opširnije OVDE.

BAJERN - AJNTRAHT (tip 1, kvota 1,50), rezultat 2:1

Zamenu za titulu u Bundesligi Bavarci će probati da nađu u Ligi šampiona, međutim, atmosfera pred prvu utakmicu polufinala sa Real Madridom kvare povrede Konrada Lajmera i Matijsa de Lihta koje su zasenile rezultatski nebitnu pobedu nad Ajntrahtom.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

PSŽ - AVR (tip 1, kvota 1,35), rezultat 3:3

Da su pobedili, fudbaleri Pari Sen Žermena slavili bi titulu i pesmom navijača bili ispraćeni u Dortmund na polufinale Lige šampiona. Umesto toga, jedva su se - u petom minutu nadoknade - spasili poraza od davljenika i to na svom terenu. Malo ko je mogao da pretpostavi takav ishod ovog duela.

Opširnije OVDE.

VEST HEM - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,57), rezultat 2:2

Redsi su upali u krizu kada to nikako nije smelo da se dogodi. Snove o tituli značajno je umanjio poraz od gradskog rivala Evertona u prošlom kolu, a ovim remijem postalo je jasno da će se o šampionu ponovo odlučivati između Mančester Sitija i Arsenala.

Opširnije OVDE.

MANČESTER JUNAJTED - BARNLI (tip 1, kvota 1,52), rezultat 1:1

Konačno je Brazilac Entoni upisao premijerligaški prvenac ove sezone, ali to nije bilo dovoljno Mančester Junajtedu da opravda ulogu favorite protiv Barnlija. Kiks Andrea Onane pomogao je gostima da iz penala u finišu meča stignu do boda.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzimerezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara